След тежката загуба от  Спартак (Болярци) Кричим победи Раковски с резултат 5:2.
С по две попадения се отчетоха Шенол Шерифов (Шенко) и Петър Котларов, като в рамките на около 10 минути Кричим вкараха 3 гола.
Ветеранът на Кричим Шенол Шерифов откри резултата след двойно подаване с Петър Котларов пред вратата на гостите. Минути по-късно отново Шенол Шерифов с прекрасен пробив успя да се промъкне между трима защитници от Раковски и хладнокръвно успя да насочи топката във вратата за 2:0. До третия гол в мача се стигна след многоходова комбинация между Костадин Калинов, Петър Котларов,Шенол Шерифов и Велко Мичкюров, който отбеляза за 3:0. Второто полувреме започна по-малко по-различен начин, като отбора на гостите натисна и достигна до два бързи гола, единият от които от фаул.
Кричим бързо се съвзе и успя да покачи резултата на 4:2, чрез Петър Котларов. След още 5 минути съдията отсъди дузпа за Кричим, след игра с ръката. Петър Котларов стреля, но този път сбърка, след като вратаря успя да избие топката, която после бе изчистена. Минути по-късно Котларов успя да се реваншира. Александър Бакърджиев му подаде извеждаща топка, Котларов надбяга защитата и оформи крайният резултат 5:2.
В другия съботен мач Спартак II победи с 2:0 Тракия (Стамболийски), но оства под чертата към момента.

26 ноември 2022 г., събота, 14:30 ч / XV кръг:
Кричим (Кричим) - Раковски (Раковски)                     5:2 
Спартак 1947 II (Пловдив) - Тракия 06 (Стамболийски)      2:0 
27 ноември 2022 г., неделя, 14:30 ч / XV кръг:
Марица 2003 (Маноле) - Вихър (Белозем)                     - 
Дъбене (Дъбене) - Спартак (Болярци)                        - 
Траките 2007 (Скутаре) - Секирово (кв.Секирово, Рак)       -