Локомотив ще заеме временно два милиона лева на Община Пловдив от средствата, предвидени за строителството на стадион “Локомотив”, съобщиха от клуба на привържениците на “черно-белите” след среща в общината.

На срещата е било отправено предложение за прехвърляне на сума на стойност 2 000 000 лева от общата сума в размер на 2 820 000 лева за Спортен комплекс “Локомотив” от бюджета на Пловдив за 2022 година към този за 2023 година. Така неизползваните към момента средства ще бъдат временно заети на общината за финансиране на капиталовите разходи на града за 2022 година и ще бъдат върнати обратно догодина.

“Тъй като към момента тази сума все още не е усвоена, в името на Пловдив и като проява на социална отговорност и принадлежност, не възразяваме тя да бъде предоставена за подпомагане на разплащанията в края на годината”, коментираха от фенклуба на Локомотив (Пловдив).

Привържениците на “черно-белите” обявиха, че кметът на Пловдив Здравко Димитров е гарантирал, че средствата в размер на два милиона лева ще бъдат предвидени в бюджета на града за догодина и ще бъдат възстановени на клуба за използване за целите, за които са първоначално отпуснати.

14 КОМЕНТАРИ

  1. Правилно.Стадионите са общински.По належащо е завършването на ул. Даме Груев,защото трафика в Южен е ужасем.Финансирането е причината.Няма футболни двубои,а новият бюджет
    ще гарантира довършването на стадиона.Фен съм на Ботев,но съгражданите от Локпмотив трябва да са търпеливи.Все пак стадиона функционира.Дай Боже,за новото първенство дербитата да се играят на модерни съоръжения.

  2. КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂

    САМУ ДА НЕ ПРЕХВЪРЛЯТ ТИЯ МАНГИ В КОНДОФРЕЙ??? ДОЧУВЪМ, ЧИ ТАМ ПУДГОТВЯЛИ НОВУ ГНИЗДО ЗА ЛЮБИМИЯ НА ВСЕКИ РОМ КЛОАКОМОТИФФФ!!😞😂
    АМАН УТ УЙДУРМИ, ТУКА ИМА ТУКА НЕМА…😞😞😞

    • Абе дебил олигофренски някой път ще напиеш ли нещо като хората? Лични си че образованието ти е на примат.

    • Като ботевист ти казвам, че ти си срам за феновете на Ботев!

  3. 3
    2

    Локомотив за пореден път показа морал доблест.

  4. 3
    2

    Офф. Тези от локото са много прости. Как ми се вързаха на глупостите. Добре че се съгласиха да прехвърлят 2мил.за Колежа, че Бойко щеше да ни скъса гъзовете, че окрадохме парите от Колежа.

    • 1
      2

      Хахаха нека сме прости 🙂 това показва милее за града си и кой само проси пари

  5. Не мога да разбера, защо ни строят толкова голям стадион след, като стаеия ни беше голям и не го пълнихме в нито един мач, дори срещу омразните ни жълтури. Сега на новият по-голям стадион ще изглеждаме още по-малко и всички ще ни се смеят. Добре, че дадохме 2мил.за Колежа, че после да имаме оправдание и да кажем, че жалтите са виновни.

    • 2
      2

      Аз не мога да разбера как така базичката не може да си напълните, а сте тръгнали за нас да говорите 😂😂😂

      • 2
        1

        жълТУРЦИ вие по някакъв начин ще помогнете ли на града ? Ооооо забравих вие сте от село хахаха селяни прости стига сте просили ами помогнете и помислете малко за града

    • Хахаха … вие за толкова години тая ракиджийница от 2 3 хил местенца веднъж не я напълнихте .. естествено че ще ви помогнем финансово…все пак ви помагаме и с ебането на жените ви … когато фактите говорят жълтурите мълчат

  6. 3
    1

    Нека да благодарим на буферите, за това че се съгласиха да дадат 2мил.от тяхните пари за Колежа. С това те показват, че всеки от тях, не само се интересува от темите за Ботев, а и кой е по-важния обект за Пловдив.

    • 2
      1

      Хахаха и тази опорка няма да ви мине за разлила от вас ние имаме Язов , който стриктно следи къде отива всеки един лев 😉 шматки недоклатени също показваме, че милеем са града , а не да искаме постоянно като вас

      • Колега,сигурен ли си? На Герена направиха трибуна,но фирмата строи улици и булеварди в големите градове.Същото е с Лаута,Колежа,Армията и навсякъде.От бюджета се отделя фонд за тези които са отпуснали средствата.Понеже съм Ботевист гледам как и какво правят Пимк.Олигарсите не подаряват нищо.След името на отбора има АД.Като на на фирми,фирмички,магазини и кебапчийници.Лек ден.

Коментарите са затворени