Локомотив Пловдив вече работи усилено по зимната селекция и съвсем скоро може да обяви първото си ново попълнение. Смята се, че става дума за 24-годишен нидерландски краен защитник, който е играл за сериозен отбор в своята родина.

Той дори вече е преминал медицинските си прегледи преди няколко дни в Пловдив и дори е провел тренировка с “черно-белите“. Въпросният футболист е разговарял с шефовете на клуба и в момента умува над предложението от тяхна страна, като трябва да вземе решение в следващите няколко дни.

Очаква се “смърфовете“ да се подсилят с поне три-четири нови състезатели. Старши треньорът Александър Томаш е харесал седем играчи от родното първенство, а желанието му е поне двама от тях да бъдат взети по време на паузата. На “Лаута“ почти сигурно ще пристигнат и двама нови чужденци. В същото време от Локомотив ще си тръгнат до четирима от настоящия състав, но за момента няма яснота около техните имена.

За Локомотив предстои гостуване на Марек Дупница в мач от 1/16-финалите на турнира за Купата на България. Срещата ще се проведе на 27 ноември, а при победа тимът на Товаш ще има визита на победителя от двойката Литекс – Черно море на 1/8-финалите на 3 декември. Чак след изиграването на тези срещи ще бъде решено всичко около селекцията в тима.

8 КОМЕНТАРИ

  1. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂

    ХУЛАНДИЦ ИЛИ КОНДОФРЕЕЦ, СЕ ТАЯ, ГОЛА ВОДА СНЕ!!😞😞
    НИ ЗНАМ КОЙ Е ВИНОВИН, НО НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУУ ИЗКЪМИ КРАСИФ ФУТБУЛ!!!😉😃😂 .. НЕ ИСКЪМИ БУТЪНИ, ЛАШКЪНИ, КЮСКЪНИ И АРТИСТИЧНИ ПАДАНЕТА ЗА ФАЛУВИ И ДУСПИ!!! ПИСНА НИ ОТ СИМУЛАЦИИ И ЦИРКАДЖИЛЪЦИ!!!😉😃😂

  2. 3
    3

    И за Генев е под съмнение,малко на мангал прилича

    • станислав мърков.Чикиджия в училище.Кмета на Тракия да се самосезира.И да му удари два туката с крака

      • Цигани с криви глави от села и паланки.Ненужници

  3. 3
    3

    Търсим неадерталец,кроманьонин или поне циганин.И да е обрязан верен на чернобялата идея.Да мрази всичко жълто.От жълтици до жълтури,павета и таксита.Да е четвъртоглав,грозен и пъпчив.Гейбандит или ненужник.

    • 2
      2

      Изродче, в отбора от ракиджийницата на Коматево от 11-сет на терена,само един е българин:Виктор Генев!Какво ще кажеш за,, най-добрата школа в България” ?12-сет юноши на БотевЪ играят е различни отбори на А група,а вие събирате мургави момчета от половината свят!Изгрев бойска дрогирана сган!

Коментарите са затворени