Националът и капитан на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев ще се завърне на терена през февруари. Това обяви самият той в предаването “Тази сутрин” по bTV. На 10 юни той пострада при катастрофа в Тбилиси между двата автобуса на националния ни отбор по футбол. наложи се хирургическа интервенция заради парче стъкло, забито в главата на пловдивчанина.

Възстановяването му върви по план и от няколко седмици той вече тренира наравно със съотборниците си. “Чувствам се много добре. Очакванията са да започна да играя от пролетния полусезон, който започва февруари”, сподели Неделев. Той ще играе със специално направена за него каска, подобна на тази на култовия бивш вратар на Челси Петър Чех.

“Най-важно е да си върна формата, в която съм бил. Доста съм жаден за успехи. Искам да помогна на Ботев да се изкачим по-нагоре в класирането. Не знам кога ще се завърши стадион “Христо Ботев”, но завръщането ми на него ще бъде сбъдната мечта за мен”, заяви звездата на “канарите”.

На предстоящото световно първенство, което започва на 20 ноември в Катар, той ще стиска палци за Бразилия и Аржентина.

22 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Мразя да мразя,но за локоцигани не важи.За беси,смърфове,спИртклубци,гейбандити ,кюстендилски мигранти, ненужници или маркирани улични любимци които се имат за северномакедонци също.Наполетоебани аграри от аналният изход на Аграрният Чукундури от частиците на Сюлейман лаутлу.За останалият свят цигани

  2. 3
    2

    Днес минах през двата стадиона.На лаута пустош,като циганин в баня,а на Колежа пълно с работници.Язовец пак ли си бил на джамия да и еба майката циганска.

  3. Ех, колко жалко е да си папагал! Нали, Бонке!!
    2
    8

    Андрюша, са кажеш ба тази мома от БотяфЪ тв че е женско копие на Борат – тъпа селянка която говори английски точно като прототипа си и почти толкова умна.
    Абе вас папагалите с конкурс по селяния ли ви избират?

    • От циганче сапунче,от циганката две.От гейбанда прах за пране
      4
      3

      Мома е брат ти,когато баща ти стана майка

    • 3
      3

      Верно тая прилича на Борат. Хахахаххаха

      • 2
        1

        Мюмюн ли си или Стикс,но си заклет циганин.Теб лу бих в капана.

      • 1
        1

        Грозни,нагли,цигани с болна фантазия.Жълти,жълтури,жълтури,а селският беше ваш фен.Във всяко село имате фенове и на тях им викат локото.Мангали прости навсякъде сте нежелани гости.Разходете се из всички гета и ще видите себеподобни лепилари.

    • 1
      1

      ФК БотевЪ Коматево е сбирище на педали-треньори които се хващат за косите по време на мач, кючекчии, мекици, Боратки….

      • 2
        1

        ,,В локото има много педераси,, някаква гейбанда ще ми дава наклона,,.И друг път със се занимавал с ненужни неща.,,В Пловдив имаме 8000 фена предимно сред малцинствата но са ни верни до гроб.Мрете цигани,турци,арменци,католици и цялата ви паплач от злоба към българите.

  4. 4
    1

    Андрейчи, май по-бързо ог очакваното вървиш към фалитче, моето момче умопомрачено?
    Спаминоще като Бонка Фекалова, спами…

  5. 5
    1

    Двама са един мангал и един плешив чикиджия.Лягат и стават с Ботев.А пазача в училище в Тракия станислав мърков ако е на смяна пише и през ноща между две чикии.

    • 1
      1

      В сайт без регистрация са двама.Как му беше името на мюслито,стоката е ясен.Сатанислав Мърков от Тракия.Неженен,пазач в училище.Грозен,плешив,четвъртоглав самотник с едно единствено удоволствие.Без приятели,любима,но пълен с омраза.На бейсика го бъзикат.Сигурно е ебан като чобата,нежният,гъзето по известен като рошавият.Еничари интернетбабаити,чикиджии.Истински путкимайни.

      • 1
        1

        Верно е, но си обърксл името – Андрей Спасов е човека

  6. 7
    2

    Стикса в момента в махалата го опват в дивия и не може да вземе отношение по въпроса

  7. 10
    2

    Сега чакаме да се изсере онова подобие на човек с ник “стикса” ,как тошко бил свършил с футбола…после да влезне с още 5-6 ника и да спори сам със себе си.
    След това ще продължи с обичайните си занимания …да блъска чикии и да гледа празненството от купената купа на жоро белото и след това да си легне спокоен…

Коментарите са затворени