След 4 мача без победа Локомотив Пловдив отново се върна на пътя на успеха и днес се наложи като гост на Хебър Пазарджик с 1:2. Срещата се игра на Националния стадион Васил Левски в столицата.

Ивайло Димитров (30) изведе гостите напред, а Ивайло Михайлов (55) възстанови равенството. Джовани (62) отново даде преднина на Локомотив след грешка на Дебърлиев.

 В 4-ата минута Матеус Да Силва пробва акробатичен удар със задна ножица, който не бе никак лош. Петър Дебърлиев обаче беше на мястото си и улови топката. В 22-рата минута Динко Хоркаш отрази много опасен удар на Хлеб Бухал с върха на пръстите си. В 27-ата минута Бирсент Карагарен напредна и пробва изстрел извън наказателното поле. Шутът му имаше необходимата сила, но не и точност.

Минута по-късно гостите от Пловдив разиграха защитата на Хебър с по едно докосване. Топката достигна до Карагарен, който влезе остро в наказателното поле и предпочете да подава по земя към втора греда, където бе Ивайло Димитров. Решението на крилото сякаш не бе правилно и във въпросната ситуация трябваше да стреля, вместо да търси комбинация.

Локомотив поведе в резултата в 30-ата минута с гол на Ивайло Димитров. Дълго подаване намери Евандро в предни позиции. Бразилецът чукна топката технично от движение към свободния Димитров, а нападателят с удар с левия крак извън наказателното поле преодоля стража Петър Дебърлиев.

В 35-ата минута Георги Каракашев стреля в аут. В 44-ата минута удар на Бирсент Карагарен се отби в горната греда. В добавеното време на първата част гол на Хебър не бе зачетен заради засада. Мартин Михайлов изскочи зад гърба на защитата, но не бе в редовна позиция при отклоняването на топката към Хлеб Бухал.

В 47-ата минута Хебър можеше да изравни, но Октай Хамдиев предпочете да завършва атаката сам, вместо да подаде встрани към свободния Седрик Валпорт. В 49-ата минута Венсан Марсел стреля, но Хоркаш улови без проблеми. Хебър видимо заигра по-силно от своя опонент през втората част. И в 52-рата минута нов удар на Валпорт излезе в аут.

В 55-ата минута Хебър изравни с гола на Ивайло Михайлов. Дълго подаване намери Венсан Марсел на линията на защитата на Локомотив. Последва успоредно на голлинията подаване от Марсел, при което бранителите на гостите изостанаха и Ивайло Михайлов от няколко метра насочи удара си към вратата.

Три минути по-късно Божуркин стреля в ръцете на Хоркаш. В 62-рата минута Локомотив отново излезе напред в резултата с гол на Джовани, дошъл след грешка на стража Петър Дебърлиев. Бразилецът стреля от границата на наказателното поле, а между купа от футболисти вратаря на Хебър сякаш не видя топката и позволи на топката да мине през ръцете му.

В 76-ата минута влезлият от резервната скамейка Преслав Боруков стреля с глава след центриране от корнер, но ударът му беше отразен от Петър Дебърлиев. В 83-ата минута страхотна намеса на Дебърлиев с една ръка не позволи на Мартин Паскалев да реши мача. В 88-ата минута Роберт Мазан имаше отлична възможност да донесе поне точка на домакините, но стреля в аут от чиста позиция. В 90-ата минута Дебърлиев решително запази интригата в мача, отразявайки удар на Матеус Да Силва, останал сам срещу стража. От последвалия корнер Маутес отново беше близо до гола, но този път гредата спря защитника.

6 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    11

    Мангали прости навсякъде сте нежелани гости.

    • 6
      1

      Защо сме нежелани гости?!Заради това ли: 7:3,0:1 ,6:0,а тъп селяндур?

    • 4
      1

      Изгрев бойски мангал,ако си на поляната ,ще смееш ли да се напъваш ,а?30-та секунда нокаут,ако не можеш да бягаш бързо,разбира се!

Коментарите са затворени