Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов остана изключително доволен от видяното на стадион Локомотив. При вида на готовата Трибуна Бесика бившият премиер възкликна: Красота! Той попита за етапите на строителство и заяви, че ще се намерят средства и за строеж на Централната трибуна.

12 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    4

    Дребни беси,спортклубци,смърфиетки,истинските цигани.

    • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив
      2
      3

      Бегай от тука бе, мангал вмирисан.

    • Жълт олигофрене, само циганите просят и само те имат претенции без покритие! Само коматевци са точно такива и за това те са истински цигани! И сте яко крадливи! За това Строежа ще си остане Копнежа!

    • 3
      4

      Този жълт член никога не е бил голям,поради причина,че на финала ви ги отрязах малките пишлета и сега цялата жълта сган сте евнуси!

  2. 5
    3

    Андрей, парите за централната трибуна са осигурени от последните по 12 милиона които отпуснаха от общината за двата стадиона. Информирай се и тогава пиши. Какъв журналист си!???

  3. 4
    3

    БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР БЕ АЛАНТУПАЦИ!!! СИГА ТРЯБВЪТ МАНГИ ЗА ГЬОТИКА!!!

    • 2
      3

      Изгрев бойски мангал,вие какво направихте с вашите кофи в Столипиново,та пак ще тормозите хората в града заради тези кофи?!

  4. 11
    5

    Наведени, хахаха, Узун паша, Бонев мишката, неосъществена мечта и омраза към БОТЕВ за цял живот, хахаха, смешни сте!

    • 2
      2

      Коя мечта е неосъществена ?Тази ли: 7:3,тази ли :финала с петата 0:1,или тази 6:0!Кривоглав,жълт мисир,за твое сведение ние не мразим,ние направо бием и на терена и на поляната!

  5. 6
    8

    Тоя дето обеща, че ако спечели изборите ще намали бензина с левче сега обещава на балъците, че ще им завърши стадиона! 😀😀😀

    • 2
      1

      Той какъв е ?!Не е Министър-председател ,за да има това право!Селски,стегни се малко!Не показвай малоумието си!

Коментарите са затворени