Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов остана изключително доволен от видяното на стадион Локомотив. При вида на готовата Трибуна Бесика бившият премиер възкликна: Красота! Той попита за етапите на строителство и заяви, че ще се намерят средства и за строеж на Централната трибуна.

12 КОМЕНТАРИ

 1. 3
  4

  Дребни беси,спортклубци,смърфиетки,истинските цигани.

  • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив
   2
   3

   Бегай от тука бе, мангал вмирисан.

  • Жълт олигофрене, само циганите просят и само те имат претенции без покритие! Само коматевци са точно такива и за това те са истински цигани! И сте яко крадливи! За това Строежа ще си остане Копнежа!

  • 3
   4

   Този жълт член никога не е бил голям,поради причина,че на финала ви ги отрязах малките пишлета и сега цялата жълта сган сте евнуси!

 2. 5
  3

  Андрей, парите за централната трибуна са осигурени от последните по 12 милиона които отпуснаха от общината за двата стадиона. Информирай се и тогава пиши. Какъв журналист си!???

 3. 4
  3

  БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР БЕ АЛАНТУПАЦИ!!! СИГА ТРЯБВЪТ МАНГИ ЗА ГЬОТИКА!!!

  • 2
   3

   Изгрев бойски мангал,вие какво направихте с вашите кофи в Столипиново,та пак ще тормозите хората в града заради тези кофи?!

 4. 11
  5

  Наведени, хахаха, Узун паша, Бонев мишката, неосъществена мечта и омраза към БОТЕВ за цял живот, хахаха, смешни сте!

  • 2
   2

   Коя мечта е неосъществена ?Тази ли: 7:3,тази ли :финала с петата 0:1,или тази 6:0!Кривоглав,жълт мисир,за твое сведение ние не мразим,ние направо бием и на терена и на поляната!

 5. 6
  8

  Тоя дето обеща, че ако спечели изборите ще намали бензина с левче сега обещава на балъците, че ще им завърши стадиона! 😀😀😀

  • 2
   1

   Той какъв е ?!Не е Министър-председател ,за да има това право!Селски,стегни се малко!Не показвай малоумието си!

Коментарите са затворени