През лятото Локомотив Пловдив се подсили с доста нови футболисти. В тима пристигнаха и четирима бразилци, като двама от тях говориха пред медия в родината си за престоя до момента на “Лаута”. Става дума за централния защитник Луан и нападателя Евандро.

Първият изигра 5 мача до момента за “смърфовете”, а доскоро лекуваше контузия. Евандро има 7 двубоя, като в момента се възстановява от травма.

“Когато колективът е силен, за индивидуалностите в него става лесно. Благодаря на Бог, че се адаптирах бързо към Локомотив и първенството, въпреки че за първи път съм в България. Стремя се да показвам всичко, което треньорът изисква от мен. Надявам се да постигнем големи неща с клуба. Вярвам, че мога”, заяви 26-годишният Луан пред lance.com.br. Защитникът дойде в Пловдив от австрийския Адмира Вакер.

Лекарският щаб на “черно-белите” прави всичко възможно, за да вдигне Евандро за гостуването на Левски в събота. Днес и утре му предстоят фитнес тестове. Бразилецът има престой в Удинезе, а в родината си е бил част от Флуминензе, Сао Пауло и Наутико.

“Треньорският ни щаб е много качествен. Бях много добре посрещнат в Локомотив. Радвам се, че мога да помогна на такъв отбор. Съставът ни е обединен. Точно затова имаме големи шансове да се борим за челните места, защо не и за титлата. Вярвам, че ще успеем да постигнем целите си”, каза Евандро.

Другите двама бразилци, които дойдоха през лятото на “Лаута”, са Матеус и Джовани.

9 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Тези нищо не са показали и направили, защото според мен нямат никакъв потенциал, а дрънкат глупости пред журналисти?!!! Първо показваш, че си нещо и някой, и чак след това се говори! Даксон!… Той не дрънкаше! Той беше магьосник и говореше на терена с топката в крака…

    • 6
      1

      То целия ви отбор барабар с жълТУРСКИТЕ фенове трябва да иде за сапун бе

  2. 2
    6

    Най-голямото нещо, което могат да постигнат е: Да си вземат булки от Столипиново.

    • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив
      6
      1

      Искаш ти да си едната, нали Айше?

    • Как да си вземат булки от Столипиново?!След като Челсито ви сроди с мангалите и сега сте една общност-Изгрев бойс Столипиново!С гордост онзи ден на мача с ЦСКА бяхте поставили на първо място голям плакат Изгрев бойс!Долна смесица от харманлийски селяндури и столипиновски цигани!

Коментарите са затворени