Бирсент Карагарен бе избран за Играч на мача при победата на Локомотив Пловдив с 2:0 като гост на Спартак (Варна). Крилото отбелаза и двете попадения за родния си клуб, като с това има вече 6 гола на сметката си през настоящия сезон.

“Много съм щастлив и за двете попадения, които отбелязах, но най-вече заради победата. Трябваше да се реваншираме за загубата ни в предишния кръг. Надявам се да вкарвам във всеки един мач, а и отборът да побеждава. Треньорът ми дава повече свобода да си сменям позициите на терена и това явно дава резултат”, заяви Бирсент Карагарен след края на мача във Варна.

“За мен е хубаво да има малко напрежение. Всички в съблекалнята се надяваме да продължим да се борим за победи и за по-добро класиране”, допълни още нападателят.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Браво Кара,ти си истински гернбахче.Спираш акцента,завършваш основно и ставаш помошник на Томаш.Маймунският интелект задължава.Повтаряш сърце,феновете,изпреварването,бесика е най добро на тази планета и оставаш член…. на черното и по малкото бяло семейство.Баща ти става майка,а сватбата за три поколения е гарантирано от мюфтията.

    • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

      Научи се да пишеш бе, мангал неграмотен.

    • Изгрев бойски изрод,марш на Скобата ,за да събереш припечеленото от майка си и сестрите си!Да те попитам,можеш ли да да бягаш бързо,защото ако не можеш лошо ти се пише!

Коментарите са затворени