Вратарят Динко Хоркаш от скоро е в Локомотив Пловдив, но вече впечатли със своите силни изяви на терена! Хърватинът даде интервю пред крубната телевизия преди шампионатния мач срещу ЦСКА 1948, който е в понеделник.

Стражът разкри как се е стигнало до трансфера му в Локомотив, изрази възхищението си от феновете на “черно-белите” и сподели очакванията си за срещата с “червените”.

“Аз съм юноша на Динамо Загреб. Когато дойде офертата от Локомотив, аз я приех, защото разбрах много добри неща за града, за клуба, и за това, че са спечелени много трофеи в последните сезони. Когато дойдох тук, видях, че съблекалнята е като едно голямо семейство. Всички ме приеха много бързо. Треньорите са много добри. Очакванията им към нас са големи, но смятам и знам, че можем да ги оправдаем”, заяви Динко Хоркаш.

“Усетих магията на феновете, когато бях титуляр за първи път за Локомотив. Те са невероятни! Смятам, че имаме най-добрите фенове в България. Те са нашият дванадесети играч във всеки мач. Разчитаме на тях и им отвръщаме с добри игри”, допълни още хърватинът.

1 КОМЕНТАР

  1. Тази супер публика не ме защити и допусна да бъда изгонен он Ицо Градушката

Коментарите са затворени