Пловдивската компания за парфюмерия и козметика РЕФАН България отново подкрепи дамския футболен клуб ФК Пълдин. От този уикенд всички девойки от юношеските формации, както и представителния женски тим са с нова супер стилна екипировка осигурена от своя спонсор.
Ръководството на ФК “Пълдин” в лицето на Ангел Савов изказа сърдечната си  благодарност и признателност към фирма “Рефан” и лично на собственика г-н Попов за направата на екипировка за U11-момичета,U13-момичета,U15-девойки,U17-девойки и Жени.
“Вашият дарителски жест и проява на съпричастност ни подпомогна да сме щастливи и готови за постигане на високи резултати!
На Вас и целия екип пожелаваме много здраве, благополучие, сила и енергия за постигане на още по-големи професионални успехи и все така загрижени към нас,а ние ще Ви се отблагодарим с спортни отличия!
Пожелаваме Ви да запазите своята вяра в доброто и да я предадете на всеки,за да се случват в живота ни малки,но реални чудеса!
БЛАГОДАРИМ!!!”, заяви Ангел Савов.

1 КОМЕНТАР

  1. Това е бъдещия отбор на лекето стефчо попов. Само тук може да играе това лайно. Цял бащичко си мяса. Оня от горе гледа.

Коментарите са затворени