Обединени фракции Бултрас, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Сдружение ПФК Ботев излязоха с позиция относно строежа на стадион “Христо Ботев”:

“Уважаеми, ботевисти, пловдивчани, българи!

За пореден път ставаме свидетели на празни обещания и неспазени срокове по отношение на реконструкцията на стадион “Христо Ботев“ в Пловдив.

След като наскоро кметът на община Пловдив Здравко Димитров забрани провеждането на общественото обсъждане със смехотворни аргументи, сега той призна пред медии за поредно неспазено негово обещание.

На 21-и септември, може би в резултат на нарастващото недоволство, г-н Димитров обяви, че в същия ден общината в качеството си на възложител е предала всички проекти за стадиона на изпълнителя в електронен вид, а до края на същата седмица те ще бъдат предадени и на хартиен носител. Седмица по-късно се оказа, че това все още не е станало, но има пореден срок. На 27-и септември г-н Димитров заяви пред журналисти, че това ще стане едва в края на тази седмица.

Поредното неспазване на сроковете, свързани с конкретни ангажименти за строежа на “Колежа“, е последното доказателство за това, което смятаме за престъпно нехайство по отношение на един от най-важните инфраструктурни проекти в града.

В резултат на всичко това няколко месеца преди официалната дата за край на строежа по изискванията на обществената поръчка ние все още не знаем дори колко ще струва завършването на стадион “Христо Ботев“ по проекта, за който мечтаем всички.

До ден днешен все още няма пълната проектна документация, заради което пък няма и пълна количествено-стойностна сметка. Сметка, за която имаме осигурени 37 млн. лева от държава и община, извоювани с огромните усилия на жълто-черната общественост.

Е, г-н Димитров,

Докога ще продължавате с лъжите за Колежа?”

21 КОМЕНТАРИ

  1. АЛО….О, ПЛОВДИВДЕРБИ, ОТ 28. 09. НИКАКВИ ВИ НЯМА. ДА НЕ ВИ ЗАКРИХА?

    • Изгрев бойски,иди да вземеш припечеленото от майка ти и сестрите ти от Скобата!

  2. 4
    3

    Въпрос към циганите на България. Ще успеете ли поне веднъж да си напълните базата на Коматево, или вечно ще седи празна?

  3. 2
    3

    Като си платите 50млн към държавата и народа ще говорим за стадион ! Точка !

  4. 5
    5

    Много цигани в статия за ,,символа на Пловдив.Цигани прости, навсякъде сте нежелани гости.

    • 4
      3

      Мозъчетото ти е тотално изпушило. Тотален мозъчен инвалид си, нещастнико. Само простотия и злоба има в празната ти тиква. Жълтият тумор си заминава! Пловдив ще се оттърве от тази гнусна язва. Сбогом , долна сган! Само простотия, претенции без никакво покритие и просия има в жълтата измет!

      • Сбогом курви.Транспарант от миналият.Циганите на сапун.За чист Пловдив.

    • 2
      1

      Изгрев бойски циганин,отивай на Скобата да събереш припечеленото от майка ти и сестрите ти!

  5. 5
    3

    Are selqci stiga s vashia GOmnejj..v Komatevo shte si umrete..jalti kurvi

  6. Докога ще чакаме прокурора?

  7. 6
    3

    ИЗРУД, ГЛЕДАШ ЛИ КЛАСИРАНЕТО? САМО ТИ СИ ВИНОВЕН ЗА СЛУЧВАЩОТО СЕ НА БОТЕВ. СЛЕД КАТО СЕ ОБЯВИ ЗА СЪЗДАТЕЛ НА БОТЕВ, СЪДБАТА ТИ ГО ВРЪЩА. НИЕ, БЪЛГАРИТЕ ИМАМЕ ПОГОВОРКА: ГОЛЯМ ЗАЛЪК ЛАПНИ, ГОЛЯМА ДУМА НЕ КАЗВАЙ! СЕГА Е ЕРЕМЕ ДА СИ ХОДИШ!

  8. 9
    5

    Пловдивчани ?!!! Българи?!! Пловдивчаните и българите празнуват в театър празника си с български песни и танци! Без софри! Факт! Тези , жълтите, с кючеците, с турското си знаме и кюфтетата НЕ са нито българи, нито пловдивчани! Факт!

  9. 11
    2

    Култова снимка. С левия крак напред, с маршова стъпка, към затвора, ходом МАРШ!!! Раз, два, раз, два…..

  10. 9
    10

    Трайте ве,лешпери! Ако глупака-кмет не ви беше развалил концесията и да я вземе общината и досега щеше да ръждясва арматурата! Нагли просяци!!!

    • 10
      3

      Концесията я развали и започна да строи тотев,а този олигофрен няма никаква заслуга към строежа, освен, че се чуди само как да открадне нещо, заедно с “милиардера” с анцуга.

Коментарите са затворени