Локомотив Пловдив постигна класическа победа над Черно море с 3:0. На трибуните присъства една от легендите на френския футбол Луис Фернандес. Той бе специален гост на “Лаута”, като европейският шампион с “петлите” получи и екип на “смърфовете”.

Първата отлична възможност се откри пред гостите от Варна. Матиас Курьор се озова на перфектна позиция. Опитният стрелец стреля от близка дистанция, но Динко Хоркаш се намеси майсторски, за да запази вратата си. В 12-ата минута падна и първото попадение. Защитата на “моряците” остави пространство за домакините. Димитър Илиев намери Петър Витанов пред наказателното поле, а халфът пусна пас към Бабакар Дионе, който с точен удар заби своя трети гол от началото на сезона. В 27-ата минута Матеус стреля с глава, но опитът му бе неточен. Пет минути по-късно и Преслав Боруков засече центриране, но и той не успя да създаде работа на Иван Дюлгеров.

В 33-ата минута футболистите на Черно море направиха хубава акция, която остави на голова ситуация Закария Бешаа. Атакуващият играч обаче се забави с удара и Хоркаш се намеси на решително.
В 39-ата минута Николай Златев направи пробив по левия фланг, който завърши със силен шут, но кълбото прелетя над вратата.

Втората част започна с претенции за дузпа за гостите. Системата ВАР обаче прецени, че не е имало фал на Мартин Паскалев срещу Мазир Сула. Трябва обаче да отбележим, че имаше контакт между бранителя и атакуващия футболист на “моряците”, но Никола Попов не бе викнат сам да прегледа изключително спорната ситуация.
В 60-ата минута Бабакар Дионе даде майсторски пас към Бирсент Карагарен, който се освободи от Виктор Попов, след което матира Иван Дюлгеров.

В 68-ата минута Матеус нахлу в наказателното поле, а Живко Атанасов се опита да го спре с шпагат. Бранителят не игра с топката, но първоначално главният съдия Никола Попов даде жълт картон на Матеус за симулация. След прегледа с ВАР той си промени решението, посочвайки бялата точка. Зад топката застана Димитър Илиев, който без проблем направи резултата 3:0.

18 КОМЕНТАРИ

  1. Много ми е лошо. Ще се пръсна от завист!
    Може ли да дойде някой зажда ми го тури отзад за да се разсея поне за миг?
    Много ви се моля!!

  2. На просяците от ракиджийницата в Коматево отново не им стигат паричките за довършването на стадион Кънчева поляна!Ще манифестират пред офиса на Здравко,,умното” за още пари!Тези жълти проститутки не се накрадаха!Този път без декларация!

    • Отбора им се издържа с тези пари. Стадиона е само прикритие

  3. 18

    Страхотен мач ! Важното е ,че на Митко му тръгна по вода .

  4. 18

    Пловдив днес е радостен за своя Любимец и Отбор! Честита победа , пловдивчани! Само Локо!

  5. 21

    Жълтите реанимираха мъртвец и са само на три точки от последните , ние на две точки от първите . Браво момчета , личи , че има дух и постоянство , мачкайте все така .

  6. 14

    Ами и вие си имате милиардер бе, ДАВИ ЕБА майката мангасарска, този блядски алкаш, жа ви капитулира бре сигани.

  7. 16

    Помаци да ви е честито ФЕКАЛА изсрал тризнаци бил заченал от един от треньорите от школата,но не е ясно от кой,пък може и от ЦИНГАТА да са

  8. 20

    ЗА ТЕБЕ ПЕЯ И ЖИВЕЯ ЗА ТЕБ СЪРЦЕТО ЩЕ СИ ДАМ О ЛОКО ПЛОВДИВ ТИ СИ ВСИЧКО И НЯМА АЗ ТЕ ПРЕДАМ ИГРАЙТЕ ЗА НАС ЩЕ СЕ БИЕМ НИЙ ЗА ВАС О ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ПОСЛЕДЕН ДЪХ

  9. 27
    3

    Браво на ръководството, Браво на Томаш , Браво на момчетата за спектакъла в дъжда.Когато се работи професионално резултатите са налице.

  10. 28
    2

    Пак ли Моней+ ни подариха победата помаци прости?!

      • 13

        Не миндил,а жълт евнух т.е. педераст!

    • 16

      Ти стягай агитка за Б група… че тотално и съдията не може ви помогне на катуна миризлив

      • Те в А група нямат агитка, какво остава за Б…..

  11. 26
    2

    Андро,пий си хапчетата редовно помак гнусен!

Коментарите са затворени