Искам да поздравя съперника. През първото полувреме не успяхме да се адаптираме към терена и насправихме технически грешки. Това каза треньорът на Ботев Желко Копич след загубата от Спартак Варна

“През второто полувреме направихме рискове в атака. Допуснахме попадение, допуснахме и втори гол след наша греша. До края на мача се опитахме да променим нещo. Очевидно не заслужихме.
Уцелихме 3 греди, но в крайна сметка не играхме добре.
Времето бе тежко, но условията са еднакви за двата отбора. Ние трябва да даваме повече от себе си.
Трябва да намеря решение на проблема с играта при гостуванията”, заяви Копич.

13 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    2

    КЪДЕ Е ИЗРУДА С НЕГОВИТЕ ОБЕЩАНИЯ? НИТО СЕЛЕКТИРАНИТЕ ФУТБОЛИСТИ, НИТО СХЕМАТА НА ИГРА, НИТО ТРЕНЬОРИТЕ СТАВАТ ЗА НЕЩО. ЯВНО И СОБСТВЕНИКА НЕ СТАВА ЗА НЕЩО. И ПРЕДИ И СЕГА РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТ КЪМ ГЛАВАТА. ДА ТЕ БИЯТ НОВАЦИТЕ В ГРУПАТА, ДА ТЕ БИЯТ АУТСАЙДЕРИТЕ, А КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ В СРЕЩИТЕ С ПЪРВИТЕ 5 ОТБОРА? ИЗРУДА ПРОВАЛИ ПРЕДСЕЗОННАТА ПОДГОТОВКА, ПРОВАЛИ СЕЛЕКЦИЯТА, ЗАПИСА НАЙ СЛАБОТО УЧАСТИЕ В ЕВРОПА И ЗА НАГРАДА, ВМЕСТО ДА ГО ИЗГОНЯТ, ГО ПРАВЯТ ПРЪВ КОНСУЛТАНТ НА СОБСТВЕНИКА. ТОВА ГО НЯМА НИКЪДЕ. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА АНТИФУТБОЛА, КОЙТО ИЗПОВЯДВА. СХЕМА С ТРИМА ЦЕНТРАЛНИ ЗАЩИТНИЦИ, КОИТО СА С НАД 100 Г. ОБЩО, ОЪДАВНА СВЪРШИЛИ ЗА ФУТБОЛА, ХАЛФОВЕ, КОИТО СА ЖИТНИ БЕГАЧИ, А НАПРЕД ЯЛОВИ КОНЕ? ИЗРУД, МАХАЙ СЕ ЧАС ПО СКОРО. МИШОК, ЗА НИЩО НЕ СТАВАШ. ЖЕЛАНИЕТО ТИ ДА СИ ТРЕНЬОР МОЖЕ ДА Е ГОЛЯМО, НО НЯМА ПОКРИТИЕ. ТИ СИ ЗА АМАТЬОРСКАТА ЛИГА, ОТ ТРЕТО НИВО НАДОЛУ. ЗИНГА ИЗГОНИ ГО ТОЗИ БОСНЕНСКИ ГЕЙ. ТОЙ ВЕЧЕ ТИ ДОНЕСИ ДОСТАЪЪЧНО НЕГАТИВИ. ЩЕ БЕРЕШ СРАМ ДОГОДИНА, КОГАТО НА НОВИЯ СТАДИОН ЩЕ ИМА ПО 20, 30 ДУШИ! ЯЗЪК ЗА ВЛОЖЕНИТЕ НАРОДНИ ПАРИ.

  2. 5
    2

    Има загуби и загуби! Но,
    Ние играем анти футбол! Бавен, разгадаем и невъзможен да донесе победа! Жалки, аматьори, посмешище за професионален футбол! Един черен, но изрусен, го няма защото не отишъл в Турция? Друго черничко се цупи, че не отишъл в Белгия? Трети, пак черен, е прекрасен футболист, но е толкова дебел, че бяга само за здраве! Голмайстора, въпреки головете и черната муцуна, е най голямата дърво играло в Ботев!
    В А група играят около 20 души, ако не и повече, които Ботев ги научи на футбол, или Тошко ги правеше голмайстори с пасове, за които само могат да мечтаят. Затова където идат се провалят. Но, ако направят един мач с маймунките, ще ги насерат!

  3. 6
    5

    ЖЪЛТИ БОКЛУЦИИИИИЙ ВСИЧКИ ВЪН ОТ БОТЕВ ПЛОВДИВ, ЗАТОВА И НЯМА ДА ИМА ФЕНОВЕ НЕКАДЪРНИ МЪРШИИИЙ

      • 2
        1

        В Стефан Караджа на какво да го научат?Това е училище за бавно развиващи се!

  4. 11
    4

    Варваме в проекта! Зинга, Вали и Копи, имате нашата подкрепа!

  5. 13
    3

    Копич, поискай играчи! Тези за нищо не ставт, но петнят твоето име и това на клуба. Средната линия е отчайваща, Минков и Току дори не искам да ги коментирам. Някой е излъгал Зингаревич, че от тези т.н. футболисти ще изкара пари. А той дори парите за заплатите, които им е дал не може да си върне. Надеждата остава пак в Тошко.

  6. 19
    2

    г. н Зингаревич вземай мерки
    Търпението не е безкрайно

  7. 14
    3

    Зингаревич вземай мерки докато е време
    Търпението не е, безкрайно

Коментарите са затворени