Първо в PlovdivDerby.com: Иван Кочев помага в „Борислав“ (Първомай), „стопил им лагерите“!

7
3780
Иван Кочев

Иван Кочев явно не може да стои далеч от футбола и помага в свободното си време в третодивизионния „Борислав“ (Първомай), научи PlovdivDerby.com.

Той удря рамо на добрия си приятел Иван Добревски, който води първомайци. „Проблем“ за футболистите са се оказали обаче водените от Кочев тренировки. Състезателите на „Борислав“, а и почти всички в Трета лига, са аматьори, а част от тях работят, като за тях футболът е страст и хоби. Професионалните тренировки на Кочев се оказват доста сериозно предизивкателство за играчите от първомайския клуб, а с първите две тренировки той направо им е  „стопил лагерите“, оплакват се ритнитопковци по пловдивските кафенета. На шега половината от футболистите са заявили, че може да напуснат, тъй като смятат, че налаганото темпо е твърде високо и не отговаря на техните възможности.

Иван Кочев добре познава част от футболистите на Първомай, който са минали през школата на Ботев Пд. За момента екипа Киров – Кочев все още не е започнал работа след освобождаването им от канарчетата.

SHARE

7 КОМЕНТАРА

 1. Баси смешниците! ПЪРВО В ПЛОВДИВДЕРБИ… Кочев помага в подготовката на „Борислав“ от 40 дни, а вие на 41-ия се сетихте да сте първи

 2. 14
  1

  Кочев ми е бил треньор в школата, единствения който имаше желание да ни научи от 4-мата които ни водиха.
  Според мен има много голяма роля в успехите на Ботев.
  Жив и здрав да е и дано скоро се завърне при нас.

 3. 13
  1

  Тея дето коментирате дали имате наполовина мачовете на Иван Кочев пълен професионалист и голям мъжкар това е той завистници долни

 4. 12
  3

  Ти не си лошо куче,а столипиновска мастия!И той ви биеше на Лайнута! А говеждо-свинския съдийски отбор да мълчи,че собственика да не го хване и него заразата!

 5. 5
  15

  Анимационен герой , навремето като футболист беше с два леви ботуша

 6. 19
  1

  Тоя сайт смърди на леш отвсякъде! Чудите се откъде да изсмучете нещо, та да предизвикате скандал и някой да прочете глупостите ви, за да изкарате някоя стотинка от реклами. ПЪРВО – Иван Кочев НЕ Е помощник треньор в Борислав, а помага на съвсем доброволни приятелски начала. ВТОРО – тренировките започнаха преди 40 дни и не само, че няма напуснали, а има куп желаещи да се присъединят към Борислав, където цари ведра и спокойна обстановка и всички тренират с удоволствие.

 7. 7
  22

  Великият треньор Кочев в Първомай, майко мила!

Comments are closed.