Сериозен напредък има в организацията по рестартирането на строителството на стадион Христо Ботев, научи PlovdivDerby.com. В близките няколко дни клубът ще подпише договор с Главболгарстрой за довършването на обекта.

PlovdivDerby.com научи, че двете страни са направили ревизия на дадената оферта на стойност 39 000 000 лева и тя ще бъде коригирана, след като и изпълнители, и поръчители са направили съответните компромиси.

В Ботев Пловдив са насрочили и последна консултация със специалисти по инфраструктура на футболни стадион от БФС, който да разгледа за последно, дали проекта отговаря на всички нови изисквания на УЕФА.

Със сигурност строителството на стадиона ще започне през август месец, твърдят близки до клуба, като все още няма точна дата. В Ботев Пд са твърдо решени и подготвени да спазят срока, който постави лично собственика Георги Самуилов (1 септември).

PlovdivDerby.com научи и че парите за довършването на стадион Христо Ботев вече са осигурени!

120 КОМЕНТАРИ

  1. 7
    2

    Ботевисти,да благодарим все пак на Крушарски! Платил си е за продадения (купения) финал и ще имаме стадион!

  2. 8
    2

    Ни мой дъ е верно -жалтити шъ строят ,а пък нас пак шъ нъ плюштът . Вай-й-й майко-о-о… Ногу лошу на негу.

  3. 3
    3

    НОРМАЛНО,НЕЗНАМ АКО ИГРАЕХМЕ В ЕВРОПА И СТРОИМ СТАДИОНА ,А ТАКА ПЬЛНО ЩАСТИЕ ЗА ВСИЧКИ!

  4. 21
    2

    Сигурна информация от няколко източника, че до дни започва строежа. И това е най- нормалното, пловдивския гранд има нужда от стадион. Цяла българия видя над 15 000 гостуваща агитка. Тази публика ще бъде на новия стадион всяка седмица! Честото ботевисти!

    • 4
      2

      Това значи, че Крушарски си е платил за купата! С един продаден финал БОТЕВ ще си завърши стадиона!

  5. 15
    4

    Новината е истина тъй като имам познат в сферата на ресторантьорството при който ходят самуилов и другите от Ботев и вчера
    24.07. е чул без да иска Самуилов как казва, че стадиона започва през Август, а ето сега имаме и тази новина. Явно е истина, САМО БОТЕВ

  6. 24
    6

    Тази новина тотално спука циганския балон на “Лаута”надуван от мургавелковците!Всичко отиде на заден план-мач за ЛЕ,адъхвания,ремонти,измислени годишнини…Пловдивският Гранд “Ботев”Пловдив ще се завърне на “Колежа”-нов модерен стадион за 18-19000 зрители.Ай канари!

  7. 8
    22

    Тук работата отново е обвита в мистерия, типично по Деляновски, а става въпрос за ужасно много милиони наливани от някой в един омърсен юридически клуб! Няма как това да не е продължение на незаконната дейност от хората виновни за кражбата от КТБ.

  8. 8
    22

    Андрей, я обясни на хората, в какво се състои “предоговарянето” на 39 МИЛИОНА??? Откъде са “осигурените пари”? Кой ще ги даде? Държавата търси значително по-малки суми за уреждане на редица държавни нужди, тук “някой” осигурил няколко десетки милиона и то за ненужен никиму стадион? Ми те цска и Левски не могат да намерят по 10-15 милиона да си изчистят дълговевете, някакво клубче като жълтото ще строи стадион за няколко десетки???
    Това няма как да сеслучи взаконова държава, още повече, че този клуб и въпросния строеж са една голяма част от престъплението на века с кражбата на 4,5 милиарда лева от КТБ!…
    Това поредно престъпление не бива да бъде допускано!!!

    • 14
      6

      Приятел ти си се надрусал с нещо евтино …. Но все пак ще ти отговоря на тъпия въпрос ” КОЙ ДАВА ПАРИТЕ?” ПАРИТЕ ГИ ДАВА ФИРМА “ИНСА” СЪС СОБСТВЕНИК -ГЕОРГИ САМУИЛОВ .

    • 14
      4

      Частно лице осигурява парите а не държавата бе бай ганьо …

    • 3
      4

      Gnusniq mangal ne izdyrja ve4e,6te mu se prysnat venite ot qd.I dnes kato gi zashiqt Spartaklii,ne go tyrsete pove4e.

  9. 25
    7

    честито на стотиците хиляди жълто-черни фенове !!! Гранд-Ботев!!!!!

  10. 11
    21

    Един от най-обичаните и емблематични футболни клубове у нас става на 93 години днес. Със със сигурност това ще бъде най-посетеният рожден ден в историята на Локомотив. Празникът на Лаута ще е двоен, тъй като стадионът ще е пълен в първия си официален международен мач. Черно-белите ще посрещнат в своя дом Спартак Търнава, а билетите са вече изкупени. От Димитър Илиев и съотборниците му се очаква да зарадват тези на стадиона и десетките хиляди черно-бели сърца по света. Така както го направиха на 15 май, когато донесоха последният липсващ трофей в клубната витрина – Купата на България, побеждавайки вечния съперник Ботев.

    • 8
      2

      Грешка,ставаме на 100 години,Велбъжд е създаден през 1919 год.Дерзайте!!

  11. 5
    31

    Голяма радост за един стадион!!! Като, че ли на този стадион няма да играе отбор от неНУЖНИЦИ, а Барселона….
    Викат и крякат като невидели..

    • 28
      5

      Е те това ме изкефи. Първия мангал да разбере че стадион ЩЕ ИМА!

  12. 6
    36

    Ебати писквюла…..Точно преди мача на Лаута за Лига Европа тоя папагал пуска статия за Строежа.В статията няма нищо конкретно-просто някой от някаде е чул.Ще ви кажа,че наистина понякога ми става жал за папагалите как Андрей им пуска няква статия,защото са му дали двеста лева от клуба да вдъхва надежди на хората.А му ги дават защото ги е страх,да не надигнат глас срещу ръководството.Намерете първата статия за хората от Булгарстрой,които гледат стадиона.Снимани с гръб и не са им зададени никакви въпроси.Нали си журналист!Как така виждаш и разбираш новина и не задаваш никакви въпроси.Андрей е една проститутка и това него казвам защото съм от противниковия отбор,а защото такива журналисти не трябват да съществуват никъде,независимо от дали са локомотивци или жълти.Има двама като него в София(прасето и плешивото говедо) дето и те със своята пристрастеност са срам за журналистиката,но Андрей минава всякакви морални граници!Ако искайте ме псувайте,ако искате недейте,но това е истината,пичове!

    • 36
      5

      Пак ли Андрей ви е виновен бе циганорки смешни?Днес е пуснал сигурно 10 статии за умрелия ви мач на умрялото ви тимче.Сравни посещението на всичките ви 10 статии и коментари с тази,и ще си отговориш за пореден път кой е големия отбор на града,и кой отбор има смазващо превъзходство от симпатизанти 🙂 Андрей е от малкото журналисти които гледат да са безпристрастни,в стравнение с ДД или няколко други жалки фенове на парния вагон от столипиново,които само като ти заговорят и почват да плюят злоба и КОМПЛЕКСИ по Ботев Пд,не могат да се спрат просто,в кръвта на всеки мангал е. 🙂 Ще отпаднете от ЛЕ,ние ще рестартираме строителството,това е програмата за Август на футболен Пловдив.Весела ваканция на всички 🙂

      • 6
        15

        То лятото мина индианеца пожелава весела ваканция.
        За нас всичко е весело от 15 май. Лятото си го караме супер. Морета, балкани, наслаждаваме се на купата на България, спечелена срещу най-противния отбор в България.
        Мангала чакал Локото да отпадне от Лига Европа да му стане весело лятото. Ще има да чакаш.

        • 10
          2

          Потници,гей бандити,даващи наклони,интриганти,психично болни комплексари,злобни и зависливи тролове.Защо плюете в темите за Ботев?Направен ви е раздел само за Локомотив.Защо не се радвате там?Какво търсите в темите за пловдивския любимец?Днес имате празник,които дълго време няма да ви се случи,ако изобщо се случи повече,а вие вместо да се подготвяте и радвате,отново плюете и дерзаете в злобата и омразата си към Ботев.Вие не можете да обичате и да се радвате на отбора си и успехите му,единствената ви утеха е омразата и злобата към по големия отбор.Дължите този празник на Ботев,но сте толкова глупави комплексирани и жалки,че едва ли някога ще го осъзнаете.Пожелавам ви успех днес и дано да продължите в следващия етап на турнира.Чудесните новини,събития и успехи тепърва ще започват за Ботев.АЙ КАНАРИ!

    • 7
      7

      Пич, пише се пискюл а не писквюл. Пискюл като този на феса ти. Останалото не го четох.

  13. 25
    3

    ДОРИ И НОВИЯТ КМЕТ НА ПЛОВДИВ ЗНАЕ,ЧЕ СТРОЕЖА НА СТ.ХРИСТО БОТЕВ СЕ РЕСТАРТИРА.
    ЗДРАВКО ДИМИТРОВ (ЗИКО) ДОРИ ОТ СЕГА СЕ Е ЗАЕЛ СЪС ИНФРАСТРУКУРАТА ОКОЛО СТАДИОНА.
    РОБИ ИЗИГРАЙТЕ СИ УТРЕ МАЧА КАЖЕТЕ СБОГОМ НА ЕВРОПА И ЗАПОЧВАЙТЕ КОЛКОТО МОЖЕ ПО БЪРЗО АДАПТИРАТЕ КЪМ А ГРУПА,ЧЕ ТОЗИ СЕЗО АВАНТА НЯМА ДА ИМА.
    ОЧАВА ВИ ГОВЕДАРЦИ СТЕИДИУМ ЗАЕДНО СЪС ДОН КРУШОН ВЕЛИКИ.

  14. 9
    21

    Андрю Лойд Уебър ти ма разби ва пич…..такава тъпня си написал че дори и жълтите юрдечки не ти вярват ва да тейба.

  15. 20
    5

    ИНТЕРЕСНО,КОЙ ГИ НАСТАНИ СПАРТАК ТЬРНАВА НА ГРЕБНАТА,ЦЯЛА СЕДМИЦА КРУШАРСКИ ГОВОРИ КАК ЩЕ ГИ БИЕ С КОМАРИ,САМО С БАТ ВЕНЦИ СА ИЗМИСЛИЛИ ТАЗИ СХЕМА!

  16. 34
    9

    Кофти вечер.Точно преди мача който очакват,плюс тревогата дали ще напълнят седем хилядния стадион…..И изведнъж , о ужас ,ще им строят стадиона.И то стадион красавец.Точно тази вечер ли трябваше да го съобщават.

  17. 14
    4

    Поредният тъп мангал! Базата е общинска собственост,дадена за 35 години под аренда.

  18. 37
    7

    Обиколих всички магазини бриколажи и дори в 1001 стоки търсих-няма и няма! Никъде не мога да намеря и 1м. Въже да си вържа коня. Навсякъде ми отговарят едно и също- цигани с ЧернобЕлски фанелки масово изкупуват въжето. Говори се че ще се бесят в знак на протест ли беше или потрес, не чух добре.

  19. 66
    11

    Пловдив заслужава! Дано скоро се върнем където ни е мястото-стадион Христо Ботев!

    • 8
      45

      Главболгарстрой Арена ли???/Че аз за стадион Христо Ботев се сещам за Благоевград,в Пловдив от 10г няма такъв стадион.На негово място ще има Мол.

      • 36
        7

        Абе мангалче ти вярваш ли си с тоя мол? Нали който посмее да направи нещо там, което не е стадион, ще бъде запалено още на другия ден, а тоя някой бит и ебан докато е жив? Пишете малко реални неща, лепилари дванайсегодишни..

        • 4
          26

          Виж ся пернат грил…Нека стане стадиона тогава може да говориш.Те много отбори искат ама гол го барат.Само едно ще ти кажа ние от Спартак ще имаме,вие може да продължавате да показвате макети.Накрая ще играете на мебелна къща на малки вратички.Айде чао

          • 17
            4

            Спартак ли ?? ахахахахахаххахахаххахахахахахахах

    • 8
      20

      Мястото ви е по селата там се чувствате като у дома си…….питай Стоян канара.

  20. 9
    35

    Главболгарстрой Арена…Ай селяните пак без стадион хахахах

  21. 9
    38

    АНДРО НАДУВАЙ БАЛОНА МОМЧЕ,ЦЕЛИЯ ГРАД СЕ ЗАБАВЛЯВА С ТВОИТЕ СТАДИОНИ И МНОГОМИЛИОННИ ОФЕРТИ ЗА КОМАТЕВСКИТЕ ПЕЛЕТА ХАХА.ДАВАЙ АНДРО ПРОДЪЛЖАВАЙ В СЪЩИЯ ДУХ.

    • 34
      6

      Манго, дръпни си от ганджата и иди си легни в кочината при циганката. Не се меси на Ботев, не ти е тук мястото. Тук циганите само лапат пишки1

  22. 7
    25

    Стига лъжете неграмотните пумаци,ще почнат септември да скачат от покривите на оборите..

    • 19
      2

      Неграмотният си ти, мангал крастав. Пише се пОмак, не пУмак. Запомни, говедо тъпо

  23. 7
    26

    АМА КТБ ВЪРВИ АРЕСТУВАХА ЕДИН ОТ ШЕФОВИТЕ ВИАКО ПРИБЕРАТ И БАЗАТА СТРОЕНА С КРАДЕНИ ПАРИЦИ ОТ КТБ!!!

    • 17
      2

      Поредният тъп мангал! Базата е общинска собственост,дадена за 35 години под аренда.

  24. 37
    7

    Линейките хвърчат към махалите.Мангалите са шок

  25. 35
    7

    Не биваше с тази новина да се смущава съня на малцинствата преди мача им утре. Утре сайта Ви ще е виновен, ако паднат.

  26. 8
    28

    Браво Андрьо, гавра с жълтите мангали до край хахахахах стадион хаххоххахаххо

  27. 15
    20

    Андрю Лойд Уебър е велик как умело преди утрешния мач на пловдивчани се опитва да реанимира селския битак ама бат Стоян канара не му се вързва ва да гоейба.

  28. 9
    23

    Август месец добре, но коя точно година нещо не се казва… Пак ви пързалят. Срока за инвистицията по концесията е март 2020 година и вече веднъж е удължаван… Най-вероятно Самуилов ще изчака да се прекрати концесията и да започне на спокойно. Това последното е свързано с въпроса дали Борисов ще остане на власт, защото още на другият ден и Самуилов и Крушарски ще са с двеста от клубовете ни.

    • 14
      6

      само няма да се притесняваш много,шокирано плешиво циганче с розова ризка 🙂

    • 12
      3

      Това “инвистицията” нещо като “пИтата” ли е?

    • Започнах да чета коментара на мангото с псевдоним – анонимен, стигнах до “инвистиции” и загубих интерес!

  29. 20
    8

    дано нашти сиганета напълнат лайнута утре че още има свободни места

  30. 12
    20

    Га жа довадят крановете ва кьнари?

  31. 34
    11

    Мангалите са в ШОК..пловдивската публика се завръща в своя дом а мангалското отборче само петни града ни с тото-курвенлък и празни трибуни..наздраве жълто-черни братя..ПЛОВДИВ Е САМО НАШ…

    • 5
      17

      15000 ПОСРАНИ ЛИШПИЕРИ:)))
      3 МИНУТИ И ДИМ ДА ГИ НЯМА ОТ СТАДИОНА

      • 17
        4

        А ти какво очакваш?Да седим и да ви гледаме кючеците след мача ли?

    • 10
      3

      От майка ти! За свирка на турски тираджия пеесе стинки, за дупе – 25. На ден по 25 резака ей ти на 10 лева. 139 циганки на скелето – ей ти на парички!

      • Педераст недоклатен, зададох резонен въпрос! Радващо е че тази дърта разпоретина майка ти се е заела със събирането на средствата, но от курвалъка ѝ, и с тези тарифи, няма да я бъде! Няма да я бъде и от фонда на фондовете!!! От там най – вероятно ще оправят ГМО уродите! Изкарай си главата от разпрания задник и погледни как шопите и сандъкова оправят всичко, в и около Борисовата градина! Защо според теб, малоумнико???

  32. 12
    20

    Андрейчо пак ли надуваш жълтия балон? За толкова години не разбра ли че балона се пука много грубо? Колко милиона е офертата за Чебурашка и онова дърво Кристиан(крачолчето)

  33. 12
    24

    АНДРО ОБЕЩАВАШ ЛИ ЧЕ АКО НЕ ЗАПОЧНЕ СТРОЕЖА АВГУСТ ЩЕ ИЗЛЕЗЕШ ПУБЛИЧНО НА ПЛОЩАДА И ЩЕ КАЖЕШ ЧЕ СИ ДЕБИЛ? АНДРО БОЛИ ЛИ ОЩЕ СЛЕД 15.05.2019? АНДРО СЪНУВАШ ЛИ КАК БАГЕРИ И КРАНОВЕ ВЛИЗАТ НА КОПНЕЖА?

    • 7
      3

      Страх тресе циганското малцинство. Лято е, топло е, даже горещо на моменти. Циганите вонят толкова силно, че получават халюцинации от вонята. Колко е тежко да си мангал в Пловдив. Беж в Германия, дейба ваща мама циганска!

  34. 35
    12

    Развалихме Евро-празника на черно-белите евророми..Те тъкмо бяха изкупили цели 85 % от стадиончето лаута джамия ( или около 3000 билета)..жалко,пак ще настанат дълги и нещастни дни в Столипиново….мангалите пак ще се отдадът на пиянство и содомия а Пловдив ще ликува,ПЛОВИДВ ДОЧАКА СВОЯ МИГ 🙂

  35. 13
    24

    Пак ли пързалки, няма стадион, има гол ХУЙ за ЖЪЛТИТЕ ЦИГАНИ.

    • 4
      3

      Сестра ти и тя е плоска, ама врътка здраво!

  36. 13
    26

    В Сопот се родихме в Коматево ще си изнием братя канари. Това е тъжната истина. Плаче ми се, ама твай.

    • 28
      6

      Ясно е че ти се плаче бе мангал,скоро влизат крановете и ще изчезнете нацяло от лицето на земята,сган долнопробна мангалска….

    • 14
      7

      Помияр, какво е това ” ще си изнием”? Това мингяните сте много зле!

  37. 37
    13

    Ботев с най-красивия и модерен стадион в България,с най-голямата и хубава база в страната,с най-перспективната и силна ДЮШ,с най-многобройната и вярна публика…какво му трябва повече на човек? сега вече тото-циганките от стадиончето лайнута ще си глътнат граматиката…

    • 9
      16

      И тази вярна публика са изниза за 2мин. като пръдня из гъз.

  38. 12
    25

    Гомнеж скоро няма да види бял ден. Може би Хотелът Самоилов -Тотев

  39. 20
    11

    какъв стадион имаш бе анонимен.построен навремето от бдж ако не знаеш да ти кажа.добре че беше партията закрилница ,та дасе фукат такива като теб.

    • 18
      4

      строен беше от КЕЧ-а, т.е. Строителни войски. Затова се свлече половината, а скоро и другата половина.

  40. 33
    8

    Невиждан досега детски футболен турнир ще се проведе на базата на Ботев от 4 до 8 септември.

    Участие в надпреварата, която е за деца, родени през 2008 г., ще вземат Андерлехт, Бешикташ, Интер, Барселона, Цървена звезда, Стяуа, Ботев и шапионът на Русия, който към момента не е ясен.

    Домакин на турнира е Ботев, а спонсор е Лукойл.

    Вчера представители на Лукойл от Русия са се срещнали с изпълнителния директор на Ботев Иван Йотков и са уточнили детайли. В началото на август те оново ще бъдат в Пловдив за финални детайли по организацията

  41. 45
    13

    Само Ботев! Всяка седмица 20 000 на новия стадион. Ботев-гранда на Пловдив и България!

  42. 13
    38

    Не мога да разбера защо жълтите си мислят, че нас ни интересува дали БотевЪ ще си построят стадион??!!!
    Ние стадион си имаме, драги жълти селяни!

    Единственото, което ни интересува парите да не са ОТКРАДНАТИ ОТ НАРОДА, както бяга откраднати за базичката в Коматево!
    На народа му писна разни политици и “честни” бизнесмени да го крадат!!!

    • 17
      4

      Айде марш за желязо. Пара за билет? КОГА? Важното е желязото да не е ОТКРАДНАТО

  43. 26
    9

    А ва буферляци,утре жа са съберете ли ва 500 маанета на лайнаут джамия ва,жа има кебапчета бира и циганки кючеклиики ,ма вии ко искате мач ли да гледате ,ей това па ич не ви се удава утре ще го духате мощно

  44. 8
    6

    aide chestito! beshe do septemvri, a sega – pochvat oshte ot avgust! da e jiv i zdrav nashiq samuil, zashtoto dori i da go psuvame toi pak ni obeshtava stadion!!!

  45. 38
    8

    Честито ботевисти. Инфото е 100%-та истина и всичко е подготвено до дни строежа да се поднови!! Много голяма е вероятността да стартираме първите дни на август!

  46. 9
    25

    Андрей ти ли беше одеве в блатуту с шапа от вестник и мистря ва да тя йеба?

  47. 33
    9

    Цун-кай-хуй — за чернобялото братство от 130 човека на Лайнаут-джамия.

  48. 16
    30

    АНДРЕЙ СПРИ ДА ПИШЕШ ЛЪЖИТЕ НА ЙОТКОВ И МАМАТА!
    ДНЕС ГОВОРИХМЕ С ОБЩИНАРИ И СТАДИОНА НЯМА КАК ДА ПОЧНЕ ПРЕДИ ОКТОМВРИ- ДЕФАКТО СЛЕД ИЗБОРИТЕ. ЗАЩО!?
    – ЗАЩОТО СТАДИОНА Е ОБЕКТ С ОБЩЕСТВЕНО ЗНАЧЕНИЕ И ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА НА ОБЩИНСКА СЕСИЯ АКТ 19( за пускане на строежа)., А ОБЩИНАТА СЕ РАЗПУСКА ДРУГАТА СЕДМИЦА И ЩЕ СЕ СЪБЕРЕ КЪМ 05.09. А ДО ДНЕС НЯМА ВХОДИРАНИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПУСКАНЕ И ПО СТРАШНОТО ДАЖЕ НЕ СА ПИТАЛИ КАКВИ ДОКУМЕНТИ ДА ПРЕДСТАВЯТ!
    ТАКА ЧЕ НА ПЪРВИ СЕПТЕМВРИ ЩИ ИМ СЕ ВИДИ НА НЙКОЙ ПЛОВДИВ…. !!!

    • 36
      11

      идиот – ти знаеш ли какво е Акт 19, бе изрод!

      Марш в маалата, лъжец мръсен! Неграмотник!

  49. 27
    11

    Ще пия няколко мастики тази вечер. Наздраве многобройни жълто-черни братя!

  50. 29
    11

    ШОК! ЦЯЛОТО ЛОКО Е ТУШ! ЛИНЕЙКИ, ДОКТОРИ….ЗАБРАВИХА ЗА УТРЕШНИЯ МАЧ.

    МАЧЪТ С ТЪРНАВА СЕ ОТЛАГА , ПОРАДИ ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ФЕНОВЕТЕ !

    ШОК! ШОК В ПЛОВДИВ-ДЕРБИ!

  51. 27
    9

    Задава се хуманитарна криза в циганските махали в ПЛОВДИВ.Стикс ще води ритуалните самоубииства,но тъй като мишка няма да посмее да посегне на себе си.Подал е документи за паспорт и беж да го няма при своите събратя в Германия.

  52. 31
    8

    Ау лошо… Тея ще им направят стадион в квартала и ние вече трябва да се крием като мишки в мучурището в задния двор на аграрния….

    • 9
      9

      Шматките кои бяха извенете. Аами индианците?

  53. 36
    9

    Радвайте се, че ще играете един мач в Европа и с 300 зора ще съберете 3-4000. Скоро големия Ботев ще има всеки мач по 20 000 на новия-супер стадион!

  54. 9
    30

    Как само Ви , къпят с хладка вода… не ви е ясно…но за жълтите е нормално… обзалагам се с всеки, който иска и каквото иска , че няма да стане

  55. 37
    10

    Ние ще изиграем 1,2 мача в Европа и дотам , спечелихме 1 купа която ще ни е последна за 100 години , а жълтите до 1,2 години ще играят голям футбол на новият си стадион… Еся си ебах майката черно-циганска , вече даже от съседите в Столипиново надушвам кръв.. и аз точа ножа за вените

  56. 41
    10

    Пловдивчани доказаха, че заслужават този стадион! Всяка седмица 20 000 на стадион Ботев!

  57. 23
    30

    КАНАРИ, НЯМА ДА СЕ ПЛАШИТЕ, ЛОКОТО ЩЕ ИГРАЕ В ЛИГА ЕВРОПА, АМА НИЕ МНОГО СКОРО , АМА МНОГО СКОРО ПОЧВАМЕ СТРОЕЖА, ПАК КАЗВАМ – МНОГО СКОРО. АЙ АЙ КАНАРИИИИ.

Коментарите са затворени