“Не е първи успех днес. Спечелихме точка в Кърджали. Доволен съм от мача. Играхме фантастично, въпреки, че получихме първи гол. Можехме да вкараме поне още 5 гола, но пропуснахме страшно чисти положения. Това не е за вярване. Радвам се за двете асистенции на Тайлон, защото той пропусна 100-процентово положение.

Ако аз имах качествата на Неделев, щях да играя 10 години в Барселона. За Ботев Пд е огромно щастие, че той иска да играе при нас. Той е невероятен игра. Добрев трябва да слуша повече. Трябваше да вкара, когато излезе сам срещу вратаря. Трябва да стреляш в такива положения. Това не U17 и U19 да се майтапиш пред вратата. Той влезе и направи страхотни неща, а този пропуск му натежа, след като направи. Почна да мисли за него и до края не беше същия. Имаме много млади играчи с много качества. Ако Перван не играе, няма да стане готов за игра. Когато допускаме гол, всички грешим. Заедно печелим, заедно и ще губим. Играчите искат да играят зона, но няма да го правим повече. За мен играта в зона е извинение. Ще играем човек с човек, за да се знае кой допуска грешките и кой не си върши работата. ”

97 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    8

    Алоу, Желко ли си, Жельо ли си ни тъ знам къв си ама какви са тез приказки бе? Ти кога ще научиш, че си дошъл при най-виликити? Къдя го пращаш ти нашто Тоше в Барцилонътъ. Ми те ни могат да си гу позволят. То зъ Тошиту туй ше е крачка на заде. Желчо, виш ся, нийь сми най-виликити и туй Меситъ и Неймари искът и те при жълтити, ама ни могът, ни съ вилики. Ти си в най-виликия утбор бе. Къдя другаде си чувал и виждал друг толку вилик утбор – да загуби финал за купата и тъй дъ станим Гуспударири нъ Пловдив?

    • P.o. malko lepulo I po malko ebi maika si I 6a sa oprai666 buferska kurvo vmirisana .to Tia I maika ti izgubi final a n.a. konkursa lapai pi6ka ama zdrave da e do godina pak😆😆😆😆😆😆😆

  2. 3
    10

    Да, те БарЦелона по цял ден дебнат Майнц да изгони някой и да го вземат…
    Този бил голям шут, бе! Тъкмо за коматевци!

    • 7
      1

      Комарджия, ходи да храниш комарите на джамията! Сигурно си помислихте, че Круши ще ви води да играете “комар” в казино? Ходи да пасеш комарите о това е!

  3. 14
    1

    Желко, това да махнеш зоната е добре, но ще лъсне задника на Балтанов – най-слабия в отбора.
    Дано не ти направят завера, защото ако играят човек за човек трябва много тичане, много тренировки, никакви дискотеки и лягане в 21:00 часа. Белия не можа да ги накара и го бойкотираха.
    Неделев има качества, но няма хъса да стане голям играч, пък и като всеки техничар много не му се тича. Тайлон ще ни свърши работа, а Перван е халфа който ни трябваше – със скрит и мек пас, поглед и добър удар.

    • 1
      5

      Брей как разбра всичко това от 1 мач?!
      Новите черешки викаш – не една а цели 2?!

      И какво е това 1912??

    • 1
      7

      да. БотевЪ наистина умря през 2019, но се роди 2010…

  4. 5
    9

    Желко, кога отиде при лъжците, кога стана лъжец като тях?

    • 14
      2

      Ти гледай кога идват при вас и стават педерасти!

  5. 10
    9

    С тези “качества” Майнц не го иска, ти с тези “качества” ще играеш в Барселона 10 години на Путкина Коледа!

    • 1
      2

      Мно си тъп! Каун и половина си в главата с мозък аспиринче! Знаеш ли го? Ако не, иди мс лекар!

    • 7
      1

      Ти пък си голям разбирач и футболен спец! В Хаджихасана всички сте капацитети! Не можете и да пишете, но сте отворени! Виж какво име си си сложил!
      Защо не ги отебете тези лешпери? Не им пишете в темите и това е! Той Круши ще ги оправи!
      Правят се на велики, ама колко да са велики? Правят се на любимци, ама на манафите!

      • А ти ве таркат от неясно племе, много ли разбираш? Като те познавам с четяъртита глава си и с рвндето на Рендето ще те оформя малко на човек да заприличаш.
        Песал черно-бял си и такъв ще си останеш. А Круши му духай да не ви остави на пъря за Скобелева майка.

    • 10
      6

      Не спи Андрей, а е с комплекс…този играч струва повече от Тошко Шкембето и Кристиян Зрителя.

    • 9
      5

      Ххахахах тоя само техните знаят, че е футболист:)))) Ебахти циганите грозни. Когато продадете някой, като Тошко за 3,5 млн евро колкото струва целия локомотив барабар с фабриките на круши, тогава се обаждай, плешивец.

      • То било толкова лесно. Защо изобщо се трепят да играят мачове? Събират се, гледат кой отбор колко пари се води, че струва и най-скъпия шампион, втория с купата и това е. Иначе стават разни инфекции и отбори, дето се водят да струват повече и губят финалите. Справка: Копа дел Рей.

  6. 8
    8

    РОБИ КУРВИ НА БОТЕВ ОЧАКВА ВИ СТРАСНА СЕДМИЦА.
    Две загуби това ви очаква.
    СПАРТАК ТЪРНАВА.
    БОТЕВ ВРАЦА.

  7. 25
    6

    II кръг:
    Локомотив 1926 (Пловдив) – Славия 1913 (София) 3:2 (3:1)
    760 зрители
    Ботев (Пловдив) – Дунав 2010 (Русе) Ботев (Пловдив) – Дунав 2010 (Русе) 3:1 (1:1)
    2 600 зрители
    На стадион за 8к зрители има 760,а на базата,която е за 3к има 2600 и наглия мангал пита къде били зрителите.Е затова цяла България ви знае като Цигани-лъжи и кражби,основно занимание.

    • 5
      20

      Поредната лъжа! Скелето е за 500 човека, а другото е за 200 и двете бяха празни. Как ще има 2600 човека на трибуната за 1800 човека???

      И защо 5 Дунавци ви надпяха??? СРАМ И ПОЗОР!

        • 6
          10

          Скелетата са празни!!! Индианчета как на трибуна за 1800 се изкарвате 2600????Индианщина и пак питам защо ви надпяха 5 фена на Дунав?

          Вие жълтокожите срамите дори село като Комативу!СРАМ И ПОЗОР, НАДВИКАНИ ОТ 5 ДУНАВЦИ

          • 12
            3

            Скелетата са празни и за това си има конкратна причина-ст.Христо Ботев.Когато се поднови строежа ще се напълнят и те,бъди спокоен.Бягай да събираш желязо,че ако не напълните Лайнута ще станете за смях на цяла България!

          • 4
            7

            ИНДИАНЦИ, как като са празни скелета та на трибуна за 1800 човека се изкарвате 2600 и защо ви надпяха 5 фена на Дунав???

            Стига сте увъртали! Признайте, че сте СРАМ И ПОЗОР

        • 5
          2

          Какво очакваш от това лепило кадето дишат да са и със ястребово око нали,по просто племе от това на феновете Локомотив няма и няма и да има.Сбирщина от ромските квартали и селяни от Стряма и Манолето какво очакваш.

          • как на трибуна за 1800 “има” 2600???

            Защо не отговаряш на въпроса индианецо?
            на лъжата краката са къси

      • Мангал, това е официална статистика на сайта bulgarian-football.com, не е на бай Асан мокрите сънища за пълна Лайнута и празен комплекс “Динко Дерменджиев – Чико”

    • Честно ти казвам потърси специализирана лекарска помощ!

  8. 3
    6

    Къде беше вчера публиката пак питам ? Какво е оправданието този път ?

  9. 3
    10

    Ако Кристиан Димитров си тръгне, аз си тръгвам на следващия ден. Да отидеш от България в Румъния? Какво да прави там? Само ако клубът има нужда от парите, тогава бих разбрал, но тогава трябва да обяснят на феновете. Само ако има сума, за която си заслужава, ще го продадем”, каза Петрович.

    АКО СУМАТА СИ ЗАСЛУЖАВА! ПО ВРЕМЕТО НА КРАДЕЦА ЦЕЦО ВАСИЛЕВ И БЕЗКРАЙНИ ТЕ МИЛИОНИ СЕ ПРИЕ ОФЕРТА ОТ 700 000 ЕВРО ЗА ХАМЗА, СЕГА КАТОЛИКЪТ СКРЪНДЗА ГИ ОТКАЗАЛ ЗА КРИСТИЯН??? МРЪСНА ПАРТЕНКА НА ботевЪ, КРИСТИЯН НЕ СТАВА, той е некадърник и НЕНУЖНИК…

  10. 3
    9

    Бившето треньорско дуо в Ботев Пловдив Николай Киров – Иван Кочев получиха поредно признание за работата, която свършиха по време на престоя си про канарчетата! На фенската трибуна в Коматево, фенове опънаха транспарант с техните ликове

    А ЗАЩО ФЕНСКАТА ТРИБУНА БЕ ПРАЗНА??? ЗАЩО НЯМАШЕ ПЕСНИ???ОСТАНАХТЕ 20-30 ИНДИАНЕЦА НА СКЕЛЕТО- ФЕНСКАТА ТРИБУНА, ФИНАЛА ВИ ЕБА МАМАТА ЗА 20 00 ГОДИНИ…

    • 8
      2

      Скелето е на индийския стадион! За там питай Дона!

    • Манго, 2600 човека как ти се струва?

  11. 4
    11

    5 човека от Дунав надпяха индианчетата и бяха домакини на Коматевци! Срамно петно, ПОЗОР, ботевЪ УМРЯ, 15.05.2019 е вашият гроб и убийство . 01.09.2019 е вашето погребение!

  12. 15
    5

    Желко е майтапчия, дано успее да повдигне духа на отбора. Не съм очарован от играта, но победата в този мач беше задължителна и е радващо че успяхме. Сега дали Дунав са мерило или не….ще си проличи още в другия кръг. Вутов и Балтанов останаха длъжници и като че ли не са много happy от ситуацията в момента. Марио Първан показва качества, както и русото холандче, с тях проблема с дефанзивния полузащитник ще се разреши и Тошко ще може да се поизнесе малко по напред. Тайлон….пропуска му не може да бъде изкупен с двете асистенции, или само на половина. Крис ще трябва да заиграе с мааалко повече самочувствие и ще оформят убийствен тандем с Тошко. Това е, с една йота съм по оптимистично настроен, отколкото след мача с Арда. Напред и нагоре.

  13. 7
    10

    тоя Желко е ебати тъпото парче. едва, едва бихме Дунав, който е най-слабия отбор в групата, а той се помисли за разбирач

  14. 9
    5

    за каква Барселона става дума, бе помощник?!
    Този е НЕНУЖНИК

  15. 13
    10

    Защо днеска базата събра повече от евро проектът на локо – вечно празен?

    • 7
      9

      Хахаха
      Ти на кой мач, беше ве, индианец?

    • 7
      4

      ЗАЩОТО БАЗАТА ИМБЕЦИЛ Е 2500 ЧОВЕКА И КАТО СА НАРЯДКО ИЗГЛЕЖДА ПЪЛНА!!!
      А ЛАУТА Е 12000,И КАТО ИМА 4-5000 ИЗГЛЕЖДА ПРАЗНО:)))

  16. 10
    16

    Защо днес скелето в Коматево беше празно ?
    Наказани отново ?

    • 18
      1

      19 юли 2019 г., петък, 21:00 ч / II кръг:
      Локомотив 1926 (Пловдив) – Славия 1913 (София) 3:2 (3:1)
      [0:1 Цветелин Чунчуков 3′, 2:1 Димитър Илиев 12′-д,21′; 3:1 Анте Аралица 26′,
      3:2 Радослав Кирилов 86′], ~ 760 зрителиБотев (Пловдив) – Дунав 2010 (Русе) Ботев (Пловдив) – Дунав 2010 (Русе) 3:1 (1:1)
      [0:1 Георги Динков 22′, 3:1 Тодор Неделев 36′,62′,86′], ~ 2 600 зрители
      21 юли 2019 г., неделя, 21:00

      източник: bulgarian-football.com

      • 5
        13

        5 човека да направят така, че Дунав да са домакини!
        Докога срам бе палячовци страхливи!?
        Защо проекта на ДПС от 2010г. няма никаква агитка от сума ти години!?

      • 8
        1

        Хаха
        Ти не си в ред, отивай на лекар, докато е време….

  17. 24
    1

    БИХ ИСКАЛ ДА СЕ ОБЪРНА КЪМ ЛОКОМОТИВЦИ: МОЛЯ ПРЕСТАНЕТЕ ДА ПИШИТЕ ПРОСТОТИИ В ТЕМИТЕ НА БОТЕВ! СЕГА ДА КАЖА НЯКОЛКО ДУМИ ЗА МАЧА И ИГРАТА НА ОТБОРА. ПЪРВО ИГРАХМЕ С НАЙ-СЛАБИТЕ ОТБОРИ В ГРУПАТА. МАЧЪТ С АРДА БЕШЕ ТРАГИЧЕН. В МАЧА С ДУНАВ НАЙ-ДОБРОТО БЯХА ТРИТЕ ТОЧКИ. В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБЛУЖДАВАМЕ, ЧЕ ОТБОРЪТ Е НА НУЖНОТО НИВО И ТРЯБВА ДА СМЕ НАЯСНО, ЧЕ СРЕЩУ ОТБОРИТЕ ОТ ПЪРВАТА ШЕСТИЦА, ЩЕ БЕРЕМ ЯДОВЕ. ЗАЩО? ОТБОРЪТ ОТНОВО НЕ Е ГОТОВ ФИЗИЧЕСКИ. А КОГАТО ФУТБОЛИСТИТЕ НЕ СА ГОТОВИ ФИЗИЧЕСКИ, НИТО ГЛАВАТА РАБОТИ, НИТО КРАКАТА. ТЕЗИ ПРОПУСКИ НА ПРАЗНА ВРАТА СА ДОКАЗАТЕЛСТВО. ЕДИН ФУТБОЛИСТ ДА НЕ МОЖЕ ДА УЦЕЛИ ТОПКАТА, ИЛИ ДА НЕ МОЖЕ ОТ 2 МЕТРА ДА УЛУЧИ ПРАЗНАТА ВРАТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ, ЧЕ ГО ДЪРЖАТ КРАКАТА. С ВУТОВ ТОВА Е НАЙ-РЕДОВНО. ТОВА МОМЧЕ НЕПРЕКЪСНАТО Е КОНТУЗЕН ПО ВРЕМЕ НА ПОДГОТОВКАТА, ИЛИ НАКАЗАН ПО ВРЕМЕ НА НАЙ-НАПЕЧЕНАТА ЧАТ ОТ ШАМПИОНАТА. ОТДЕЛНО ПРАВИ ТОЛКОВА МНОГО ПРОПУСКИ ПРЕД ВРАТАТА, ЧЕ ЙОВОВ РЯПА ДА ЯДЕ. НИТО КИРОВ, НИТО ЖЕЛКО, ОЩЕ ПО-МАЛКО В ЛЕВСКИ УСПЯХА ДА МУ ВЪЗДЕЙСТВАТ. И ДО КОГА ТАКА- НЕ ЗНАМ. ДВАТА БЕКА ЕДНА ТОПКА НЕ МОЖАХА ДА ЦЕНТРИРАТ, КАМО ЛИ ДА УЦЕЛЯТ ВРАТАТА. ПИРГОВ НЕПРЕКЪСНАТО УВИСВАШЕ. ВМЕСТО ТОЙ ДА ПОКРИВА В ЗАЩИТА, НЕГО ТРЯБВАШЕ ДА ГО ПОКРИВАТ. БАЛТАНОВ НЕ ЗНАЕ КАКВО ИГРАЕ. КОЛКО ТОПКИ ДНЕС ОТНЕ, КОЛКО ПАСА РАЗДАДЕ, КОЛКО ТОЧНИ УДАРА ОТПРАВИ, КОЯ ЗОНА ПОКРИВАШЕ? АКО НЯКОЙ МОЖЕ ДА МИ ОТГОВОРИ НА ТЕЗИ ВЪПРОСИ. КРИС ИСКА ДА ИГРАЕ, А НЕ ПОСМЯ ДА РИТНЕ ТОПКАТА В ОПРАЗНЕНАТА ВРАТА. СТРУВА МИ СЕ, ЧЕ ГО ГОНИ ЗВЕЗДОМАНИЯТА. ТОЙ ТРЯБВА ДА ЗНАЕ, ЧЕ АБСОЛЮТНО НИЩО НЕ Е ПОКАЗАЛ В МЪЖКИЯ ФУТБОЛ. ИСКАЛИ ГО В ЧУЖБИНА. И КАКВО ОТ ТОВА. ДА ПОГЛЕДНЕ ВУТОВ И ДА СИ ВИДИ БЪДЕЩЕТО, АКО ПРОДЪЛЖАВА ТАКА. ВТОРО: ЖЕЛКО ИСКА ДА ИГРАЕМ ПЕРСОНАЛНО ПОКРИТИЕ. ЗА ДА СТАНЕ ТОВА ПЪРВО ТРЯБВА ДА ИМАШ СКОРОСТ, ВТОРО ИЗДРЪЖЛИВОСТ, ТРЕТО ТЕХНИКА И ЧЕТВЪРТО ТАКТИЧЕСКА ГРАМОТНОСТ. КОЕ ОТ ТЕЗИ КАЧЕСТВА ГО ИМА В НАШИЯ ОТБОР И ТО В ПОВЕЧЕ ОТ ОСТАНАЛИТЕ. ИЛИЯН ИЛИЕВ ПОДБРА БЪРЗИ МОМЧЕТА, РАБОТИ ЗА РАЗВИТИЕТО НА ЛИЧНАТА ИМ ТЕХНИКА И СЕ ВИДЯ И СРЕЩУ НАС И СРЕЩУ ЦСКА КАКВО НАПРАВИХА. МОЖЕШ ЛИ ТЕЗИ СТАРИ И КОНТУЗЕНИ ФУТБОЛИСТИ ДА ГИ НАКАРАШ ДА СЕ УСЪВЪРШЕНСТВАТ. ПРЕД ТЯХ Е ПЕНСИЯТА, А НЕ БЪДЕЩА КАРИЕРА. ТЕ НЕ МОГАТ ДА ИЗПЪЛНЯВАТ ВСИЧКИ УДАРИ, НЕ МОГАТ ДА ИГРАЯТ С ЕДНО И ДВЕ ДОКОСВАНИЯ (АКО НЕ ВРЪЩАТ ТОПКАТА НАЗАД) КАМО ЛИ ДА ПРЕОДОЛЕЯТ ПРОТИВНИК. ВИЖТЕ МЛАДИТЕ МОМЧЕТА НА ЧЕРНО МОРЕ КАК РАЗВИНТВАХА ЗВЕЗДИТЕ НА ЦСКА. ЗА ТОВА БЪДЕЩЕТО Е НА МЛАДИТЕ. РАБОТА, ТРУД МУ Е МАЙКАТА. НО КОЙ Е ТРЪГНАЛ ДА СЕ ЗАНИМАВА С ТЯХ? ДАЛИ СЕ РАБОТИ ИНДИВИДУАЛНО С ТЯХ? ДАЛИ НЯКОЙ ИМ Е ПОСОЧИЛ СЛАБОСТИТЕ? ДАЛИ НЯКОЙ ИМ Е ПОКАЗАЛ УПРАЖНЕНИЯТА С КОЙТО ЩЕ ОТСТРАНЯТ ТЕЗИ СЛАБОСТИ? НЕ БИЛИ ИСКАЛИ?! ЧЕ КАК ДА ИСКАТ, КАТО ВИЖДАТ, ЧЕ ВСЕКИ ТРЕНЬОР ОТБИВА НОМЕРА И ГЛЕДА САМО ДА СИ ВЗЕМЕ ЗАПЛАТАТА! АКО ИЗВИКАШ ЕДНО ДЕТЕ И ЗАПОЧНЕШ ДА МУ ПОКАЗВАШ ТЪНКОСТИТЕ НА ИГРАТА ПЕРСОНАЛНО, АКО ТО ВИДИ, ЧЕ Е ВАЖНО ЗА ТЕБ И ОТБОРА, АКО ГО НАДЪХАШ, ТО ЩЕ СПИ НА СТАДИОНА. И ОБРАТНО, АКО ГО ХОКАШ, АКО ГО ОБИЖДАШ, АКО ВИЖДА, ЧЕ КАКТО И ДА ИГРАЕ, КОЛКОТО И ДА СЕ СТАРАЕ, НЯМА ДА ПОМИРИШЕ ПЪРВИЯ ОТБОР, ТО ЩЕ Е ДЕМОТИВИРАНО! НАШИТЕ ТРЕНЬОРИ ПЪРВО ТРЯБВА ДА СА ПЕДАГОЗИ, МОТИВАТОРИ, А И САМИТЕ ТЕ ТРЯБВА ДА СА МОТИВИРАНИ ЗА РАБОТА! ТРЕТО: ТРЯБВА ЧАС ПО-СКОРО ДА СЕ ИЗЧИСТЯТ ВСИЧКИ ПАРАЗИТИ, ТЪРТЕИ, ГОТВАЧИ, ИНТРИГАНТИ, ИНВАЛИДИ ЗА ДА СЕ СЪЗДАДЕ ЗДРАВА АТМОСФЕРА И ДИСЦИПЛИНА. НЯМА КАК ДА ИМА ВИСОКИ РЕЗУЛТАТИ БЕЗ ЗДРАВА АТМОСФЕРА И ДИСЦИПЛИНА. НА КОЙТО НЕ МУ ОТЪРВА, ДА СИ ЗАМИНАВА! ДАНО СЪМ БИЛ ПОЛЕЗЕН НА КОЙТО ТРЯБВА! САМО БОТЕВ!

    • Кавал ти да не си тоя дето с Робо навремето ви биех на джаги а той даже разби единия итали маса?!?

    • 6
      10

      Кавал,спрях да четаа по средата. Не се мъчи!!! Футбола ти е много далечна материя. Ако си ботевист просто подкрепяй отбора и не се опитеай да правиш анализи,защото пишеш невероятни глупости. Тая година сме минимум 4-ти,а много вероятно и трети.

      • МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА ОЦЕНКАТА! АКО СЪМ УСПЯЛ В ЖИВОТА СИ, ТО Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАКИВА СЪВЕТИ КАТО ТВОЯ. ВСЕКИ ПЪТ ГИ ЧЕТЯХ И….. ПРАВЕХ ТОЧНО…. ОБРАТНОТО!

    • 12
      3

      kavala, ти си единственият що-годе мислещ жълт

  18. 5
    15

    5 човека да направят така, че Дунав да са домакини!
    Докога срам бе палячовци страхливи!?
    Защо проекта на ДПС от 2010г. няма никаква агитка от сума ти години!?

  19. 13
    13

    Днес се видя как Царете Любимците на гр.Пловдив какво могат да правят със тази игра наречена цар футбол.Днес тези момчета показаха,че имат потенциал да станат конкуренти за титлата на България.Един Тодор Неделев който може да вкара на всеки един във А група го направи по нах убедителният начин.Браво на Желко браво и на всички участници във спектакалът който изнесоха днес на Ф.К. БОТЕВ ПЛОВДИВ.
    До всички не желани във този хубав град младежи стари и неграмотни не къпани и миризливи лепирари искам да се научите от по добрите от по можещите и най вече по уважавани във този град как се играе футбол.
    Господа ненужни тъпаци колко хора трябва да ви го кажат,че от уважение Ботев се смили и ви подари купа за да сте РОБИ ПРИСЛУЖНИЦИ И ПРЕДИ ВСИЧКО КУРВИ ВЪВ ЧЕРНО И БЯЛО.
    Искам ви всички роми и курви да се презимите,че този сезон едва ли някой ще се смили над вас да приемате всичко със усмивка и да сте вечно мирни когато Ботев и го подава без милостно във аналните отвестия.
    Вашият собственик е съгласен да ни се гъзите вечно защото му позволих ме малката радост която го принуди да не ви закрие.
    СЕГА ВЪВ ЧЕТВЪРТЪК АКО НЯМА ПОВЕЧЕ ОТ 500 ГЛУПАКА НА МАЧА СЪС СПАРТАК ТЪРНАВА ВСИЧКИ ОТ КМЕТСТВОТО ДРУЖНО ЩЕ ВИ ЗАБРАНИМ ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ СЪС ФУТБОЛ ЗАЩОТО СТРАМИТЕ ГРАД ПЛОВДИВ.
    И накрая искам да ви почерпя със по две пликчета лепило и бронз за да сте по спокойни господа роми.

    • 6
      17

      Мангал миризлив,
      Първо се научи да пишеш правилно!
      След това се опитай да изказваш мнение!
      Разбра ли, курво моя!?

      • 9
        2

        Е няма как Локото да има курви като самите те са КУРВИ В ЧЕРНО И БЯЛО.
        За мен лично не само курви ми и истински мастии.
        Този отбор трябва да бъде заличен от футбола във България.
        Локомотив е един тумор който трябва да се отсрани.

      • 4
        1

        ИСКАШ ДА КАЖЕШ,ЧЕ СТЕ ЧЕРНО БЯЛИ ПРОСТИТУТКИ.
        ЦЯЛА БЪЛГАРИ ВИДЯ КАК БОТЕВ КЛЕКНА ЗА ДА ВИ СПАСИ,ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИ ВИКА КУРВИ КАКВО ДА СЕ ПЪНА БЕ ПИЧ,ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИ ПОСРЕЩА СЪС ЦИГАНИ ЦИГАНИ ЦИГАНИ.
        МАЙ ТИ СЕ ПЪНЕШ А КУРВО ДОЛНА.

  20. 12
    4

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! ДА СИ СТОИМ В НУВИНИТИ НА КЛОАКОМОТИФФФ!!!:)))))))))))))))) ПУФ ПАФ

  21. Абе миачо да те серат в устата всички локомотивци
    3
    13

    Анонимен

    Потребител

      • 7
        7

        А бе ей,жълтури вие нямате ли си отбор та само се врете и пишете против Локомотив? Пишете си за жъптия папагалски отбор. Какво нахалство?! Налазили моля ви се в темите на Великия Локомотив и злословят.
        Ние така ли правим?

  22. 12
    15

    Пак ли сме наказани ве братя да играем без фенове.

  23. 35
    8

    Мръсните циганки от Столипоиново никога няма да имат футболисти като Неделев и Димитров.Юноши на Ботев,национали на България,които отказаха безброй оферти от Левски и ЦСКА.Мръсните циганки имаха една легенда която ги напсува публично и каза цесИка си е цесИка…….Мама ви дейба мръсните циганки

    • 11
      30

      Имаме Митко Илиев, който игра доста години навън , прибра се и вдигна купата срещу вас!!! А вие, кой имате бе мършо ? Един Неделев, който не помириса терен в Германия и за който всяка година “дават” милиони и накрая си остава при вас, защото никой не го иска !!!

      • 28
        6

        Кой го знае тоя Митко Илиев бе проститутко циганска?Неделев отхвърли поне 100 оферти от цесИка си е цесИка, на ващо циганче Митко само да му свирнат от софия ще запали с 200, никой не ви бръсне, по 200 глупака сте на джамията, ебете си майката мангалска

        • 3
          13

          Вие и 200 нямате бе селски !!! Къде ви е купата , как е да си курва на Локо и цигани да те ебът а мършо??? Къде ви бяха днес феновете бе селски ?

        • Ей жълта курво, толкова дълбоко ти е влезнала петата на Ожболт в гъза, че комплексите ти от Пловдивският любимец стават огромни. Селско отборче сте със селски футболисти и най – вече диви, неубоздани селяндури са ви феновете ! Вечно ще седите по селата, със турска сперма в устата, лайнар гнусен ! На 15.05 гледахте как истинските майни се забавляват без значение от резулата ! Това вие селяни прости НИКОГА няма да го имате. Защото как да обясниш на коматевския фен на Сопотския урод, че отбор се подкрепя във всичко. Той е свикнал да псува като каруцар при всеки неточен пас дори на футболисти на неговия отбор, да не говорим и когато жълто – кафявия отбор загуби. Но да пееш “Винаги с вас” след победа или загуба, го можем само ние !!! Това жълти курви, неградски се нарича МАНТАЛИТЕТ !!! Защото няма значение колко сме, важното е, че си подкрепяме отбора !!!

    • 8
      9

      Анонимна проститутко,
      Първо: Кристиян Димитров започва юношеската си кариера във вашия вечен кошмар – Локомотив от град Пловдив!
      Второ: Заради непрестанните балони които надуват медиите си мислите, че Тошко “красавеца” е отказал 200 пъти на уефски и ловеч, а реално на никой не му пука за този дебил, защото ако беше така със сигурност щеше да е желан и от някой отбор в чужбина!
      Трето:Пловдивският Любимец размаза от брутално ебане най-големите курви в историята на българския футбол!
      Четвърто:Цялата вмирисана пасмина, събрана от паланки и села мълчеше и гледаше цял мач в захлас отсрещната трибуна как се подкрепя любимия отбор!
      Пето:Пловдивският Любимец приведе стадиона си във вид, който е подходящ за мачове от евротурнирите, а вие палячовци страхливи нямате стадион, нямате фенове в Пловдив, нямате НИЩО!
      И ШЕСТО: На 15.05.19 вие официално се легитимирахте като “КУРВИТЕ НА ЛОКО” и това никога няма да се промени!
      Благодарим за спомените проститутки наши!
      СБОГОМ!

  24. 29
    7

    Циганина Станислав плешивия газ пикае, че цяла България видя на финала, че локо няма и 1/3 от феновете на БОТЕВ!

  25. 7
    17

    Ми, че тоя никой не го иска бе хахаха къде да играе хахаха всяка година Андрей пише, че дават милиони за него и всяка година си остана ! Страшен тъпанар е Тошо!

  26. 29
    8

    Ботев велик отбор с велика публика!

  27. 8
    32

    Няма хора, ботев отборът без фенове! Скелето е празно и никой не пее, ботевЪ е мъртъв отбор!!!Да няма наказание на празни трибуни??? Мъртъвци…ЗаЩО ДУНАВСКИТЕ 5 ЧОВЕКА ВИ НАДПЯХА??? Нямате фенове!ботевЪ е в ковчег…

  28. 8
    22

    барселона даваха 200 лева, сега съжеляваме , трябваше да им го дадем и за без пари

Коментарите са затворени