“Марица” завърши наравно 0:0 срещу един от водещите отбори в Югозападна Трета лига – “Оборище” (Панагюрище). Двубоят бе равностоен, но и доста интересен и приятен за наблюдаване. Двата тима играха открит футбол и положения пред двете врати не липсваха, но гол така и не падна. По-интересните положения бяха през първата част, която се игра и на по-високо темпо. Проверката беше ползотворна за треньорския щаб на “жълто-сините”, а в игра влязоха всички здрави футболисти от групата.
В състава на гостите личаха имената на доскорощният капитан на “Марица” Костадин Дяков, както и на Николай Колев, вратаря Кирил Акалски и нападателя Георги Стефанов. Последните двама също са “жълто-сини” юноши.

Следващата контролна среща на “Марица” ще е срещу съгражданите от “Ботев”. Проверката ще се играе във вторник, от 10 часа, на базата на “канарчетата” в квартал “Коматево”. За сряда пък е плануван спаринг с “Борислав” (Първомай), а последната контрола ще бъде в събота, на стадион “Марица”, срещу юношите на “Локомотив” до 19 години. Тогава ще бъде и официално представен съставът за сезон 2019/2020.



МАРИЦА: Илия Николов, Димитър Мичков, Димитър Аврамов, Йордан Пейчинов, Даниел Спасов, Мартин Анастасов, Олджай Алиев, Христо Янчев, Милен Танчев, Георги Георгиев, Запрян Запрянов. През втората част в игра влязоха: Горан Гръблев, Иван Мицев, Любомир Масалджиев, Цецо Главчев, Стоян Пидев.








източник и снимки: ПФК Марица 1921 Пловдив