“Бяхме се приготвили да играем вчера, но това не е оправдание за нас. Пропуснахме 203 хубави положение, но след час игра Арда играха по-добре. Имаха 12-и играч. Тук ще е много трудно и за другите отбор. липсваха ни важни играчи днес Тонев и Вутов. Загубихме почти всички втори, трети и четвърти топки. От началото до края не видях моите футболисти да се забавляват, а това им казах да правят. Респект към Арда, трябва да сме доволни, че не загубихме.

След година година и половина ще имаме нов стадион и трябва до тогава да подготвим нашите юноши, за да играят те там. Имаме фантастични играчи. Нуждаем се от един или двама нови футболисти.”

11 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    2

    Желко, ти си честен човек. Не си за Коматево

  2. 5
    21

    Играли смо добро, али смо немали шансу

    • 17
      4

      Вие ще имате, не се бой. Това Дънна Риба добре е оставило здрав отпечатък в жалкото ти съзнанийце. 5 поредни години търкаляне в тинята ти се е отразило.

    • Нямали сте, верно? Мача е 2:2 два гола за моряците и два за кантонерите. Ех, единия в грешната врата, ама ще му го броим за голмайсторския приз.

  3. 3
    12

    Желко, всеки мач това трябва да ти е целта – да се радваш че не губиш! Загубиш ли, аут си!

  4. 19
    2

    За Петрович и Ботев още е много рано да давам оценки.

  5. 12
    2

    Няма как да загубиш всички втори, трети и четвърти топки, и да искаш да победиш.

  6. 13
    1

    Истина е, но следващите противници няма да са толкоз щастливи. Арда са спретнали здрав отбор. Локото да започват да пишат декларация колко съжаляват Петър Пешев че налива пари в Кърджали.

  7. 11
    16

    С този желко ще е голям смях хахахахаахахахаххахаахахахахахахахх
    С теб сме Желко хахахахаахахахаха

    Само Локо!

Коментарите са затворени