Работници в стадиона на Арда в Кърджали използваха краткото спиране на дъждовете за да валират терена, предаде репортер на PlovdivDerby.com. Днес от 18:30 часа на този стадион Ботев Пд и Арда трябва да доиграят вчерашния прекратен мач. Шансовете това да са случи не са никак малки. От Арда обявиха, че теренът им е в перфектно състояние.

В същото време във Варна, където Локо Пд трябва да гостува на Черно море дъждът от сутринта не спира. Двубоят между “моряците” и “смърфовете” е днес от 21 часа на стадион “Тича”.

13 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    5

    Курвите на Локо да мълчат и да си ползват сапуна днес. Снощи се изкъпаха, днеска пак. Рядко им се отдава тази възможност на жълтите курви от село!

  2. 8
    3

    Кога ще е мача жълти мастии? “Граждани от Коматево Кърджали Асеновград и Сопот но не и от Пловдив??

  3. 15
    10

    Туй на нашту локу рейс ногу шарен на негу -истинску сиганску каруц -аферим круши ефенди. Лошуту е чи ша гепим яку паламуди днеска-амъ нии сми свикнали. Саде доку.

  4. 21
    14

    Пловдивския любимец е БОТЕВ,само БОТЕВ това е БЪЛГАРИЯ….

    • 6
      3

      “Пловдивският любимец” единствено е наричан Локомотив Пловдив от всички български медии през годините
      Жълтурите ги знаят, като жълти курви или курви на Локо след 15.05.2019-та!

      • 2
        3

        “Всички знаят,че повечето фенове на Локомотив са от ромския квартал” – Христо Бонев

  5. 9
    14

    Вчера за малко да вкарам ама то класата ми е на сух терен и да ми я пуснат на празна врата. Аз съм новия Вкарвач треперете ефбет лига почвам ви само 6 месеца да се адаптирам

  6. 15
    24

    Ние в жълто- черно, сме много интусиазирани от това да наблюдаваме и се радваме на всяка издънка на пловдивския Локомотив. Тъй, като силите ни стигат до пределите на Коматеву Спор Арена, ние от Ботев Кулубу, заеиждаме и злобеем, но не ни обръщайте внимание, религията и спонсориращата ни политическа партия от Кърджали, ще имаме продължение на сексуалните фантазии от снощи. Добре, че дъждът спря мача за да бъде по- дълго време заедно 🙂

  7. 24
    15

    Да ходим дружно на Тича братя от бандата,днес ни предстои първото групово изнасилване от страна на Черно Море нека подкрепим нашият любим отбор.
    Всеки ще има възможност след мача да посети елитен нощен клуб във Варна.
    Там ще се радваме на големи и мощни паламуди който ще задоволят нашите гей наклоности.
    Аз и моят тъпкач си купихме килимчета за да се молим преди мача.Това ще е и новият ритуал преди мачовете на нашитя любим и обичан отбор Локомотив.

Коментарите са затворени