Ботев Пловдив е на път да привлече в редиците си хърватски атакуващ полузащитник, научи PlovdivDerby.com. По трансфера канарчетата работят от около 2 седмици, когато стана ясно, че ще бъдат напуснати от Васил Шопов.

PlovdivDerby.com научи и името на футболиста светкавично, след като изпълнителният директор на жълто-черните Иван Йотков разкри, че се очаква трансфер. САМО в PlovdivDerby.com ще научите кой е той! Става въпрос за 23-годишният хърватин Марко Перван. Атакуващият халф се подвизава на позицията зад нападателя, като играе с десен крак. Той е висок 1.80 м. и е оценяван от трансфермаркет на 400 000 евро.

Футболистът е с действащ контракт с албанския Скендербеу. Договорът му с настоящия му тим изтича през лятото на 2022-а година. За да привлекат играча в редиците си жълто-черните са влезли в преговори с албанците и са се договорили те да прехвърлят правата на играча на Ботев Пд, като си запазят 30% от бъдещ трансфер. Така Перван ще се превърне в четвъртия футболист на канарчетата, който е привлечен по подобен начин. Пионер бе Тодор Неделев, от когото Майнц също държи 30%. Същото е положението и с Антонио Вутов, както и с последния привлечен бразилец Тайлон, за който Ботев Пд си поделиха правата с мениджърска агенция.

Утре Марко Перван пристига под тепетата, където ще се проведат финалните разговори по неговия контракт. Футболистът и жълто-черният клуб вече имат устна договорка по параметрите на договора и се счита, че утрешното подписване е само формалност. Все пак, докато това не се случи играчът си остава собственост на настоящия си отбор Скендербеу.

В кариерата си хърватинът е минал през тимовете на РНК Сплит, Имотски, Шибеник, Цибалия и Осиек.

66 КОМЕНТАРИ

  1. 11
    3

    Ай канари! Отборът е добър, не бъдете толкова критични, успехите ще дойдат от само себе си, просто класата я имаме. Само Ботев!!!

  2. 5
    10

    Светкавично и ексклузивно:
    Големата трансферна бомба още не е подписал🤣🤣🤣🤣🤣
    На жълтите курви вече може да им викаме и “светкавиците с разпрани гъзове”!

    • Разпрани , ама на кой разпраха гъза във Варна??? А още какво ви чака?!!!

    • 8
      5

      Стоян канара умира от кеф…….ооооооох мила ми петичке.

  3. 7
    6

    още един който ще ебе циганската сган с голове от центъра!

    • 8
      3

      Няма по голямо густо от това……да си жив и здрав ХООДЛУМЕ.

  4. 3
    3

    Не знам защо, но като видя треньор да ръководи официален мач с анцунг и да подскача при всяка ситуация, ми идва да драйфам. Имитират Клоп ли?

    • 7
      3

      Преди дни прочетох автобиографията на Клоп и мога да заявя от прочетеното, че именно заради това, че има обикновен вид при воденето отбора на Майнц и Дортмунд, а след това и Ливърпул хората го харесват защото с този си вид се доближава до обикновения човек и говори честно и открито.
      Именно в Дортмунд затова са го боготворяли защото най много се е доближавал до вида и отношението до обикновения жител на Дортмунд, които масово са от работническата коса. Аз лично предпочитам един такъв, който да говори открито и да си изразява емоциите както му идва отвътре, а не една пионка с костюм. И не нямам предвид Киров, ако някой си го е помислил. Това е личното ми мнение и не ангажирам никого.

  5. 5
    11

    Светкавично и Ексклузивно на ибаха буферите на 15 май. Още ме боли отзад, като сядам

    • 15
      1

      Боли те ами, като ти го нафърфалякат от 50м. в аналния център, как няма да те боли?!

    • 6
      1

      Много си прост за да разбереш!!!Да изведе отбора пред 30-40 000 на хубав стадион,та да облече костю!!!Пред нашата “демпкратична” реалност….подхожда анцуг,за съжаление!!!!

  6. 11
    14

    Доктора ни е виновен…може да звучи налудничаво,но ще ви споделя нещо.
    Д-р Касабов ,”друса” футболистите с някаква бясна химия и те тичат като обезумели,защото никой в БГ не прави допинг тест.
    Два дена преди финала нашите като са разбрали,че ще има допинг и Касабов ги е сложил на системи да ги чисти….ето за това не можеха ходят….

    Лично съм виждал Тошко Неделев как стои на системи в кабинета му…не защото е болен 😉

    • Запознати, ти наясно ли си как се чисти “бясна химия” за два дена с една система? Айде стига лаишки изказвания.

  7. 15
    2

    ТОА АПАП ШТОМ Е ИГРАЛ В ШИБЕНИК, ЗНАЧИ СДРАВУ ША НА ШИБА НАС СТУЛЮПИНЦИ??? ЛОШУ ЗА КЛОАКОМОТИФФФФФФФ:))))))))))))

  8. 9
    12

    Забелязва се и без микроскоп, че в отбора има групички. Не ме плаши толкоз формата на този или онзи, а липсата на КОЛЕКТИВ. Желко си няма и на представа за какво иде реч. Само Българин можеше да замести Белия.

  9. 1
    1

    Има ли напрежение – блядките са-по слаби са от нас и са не добре – ще се месят къде нямат работа – Та смачкосахме арда но не бихме защото няма Здрава Психология за боя, но ще пробваме постоянно и да видим…

      • Любо Пенев ми се пада мноо далечен братчет-та който може хем кьори ,хем шиба и бий а кога всички ще почнат да се трудят за Гранде Ботев е божа работа…

  10. 29
    15

    НЕ БЕШЕ НЕОБХОДИМО ДА ГЛЕДАМЕ МАЧА С АРДА ЗА ДА СМЕ НАЯСНО, ЧЕ ОТБОРЪТ Е ТРАГИЧЕН! ОЩЕ КАТО РАЗБРАХ С КОИ ОТБОРИ ЩЕ ИГРАЕМ КОНТРОЛИ, РАЗБРАХ, ЧЕ НЕЩАТА СА ТРАГИЧНИ. ЗАЩО? ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ С ТОЛКОВА СЛАБИ ОТБОРИ ДА ПРОВЕРИШ АБСОЛЮТНО НИЩО: НИТО ЗАЩИТА, НИТО НАПАДЕНИЕ, НИТО ТАКТИЧЕСКА ПОСТРОЙКА. СЛЕД ТОВА ВМЕСТО ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ ИНВАЛИДИ, СКАТАВКИ, ПЕНСИОНЕРИ И ГОТВАЧИ, НИЕ ОСВОБОДИХМЕ МЛАДИТЕ И ПЕРСПЕКТИВНИ ИГРАЧИ. ОТДЕЛНО НИКОЙ НЕ НАПРАВИ АНАЛИЗ ЗАЩО ЗАГУБИХМЕ ФИНАЛА И 5 МАЧА. КЪДЕ СА ДУПКИТЕ В НАШИЯ ОТБОР? КОИ СА? И ДА ГИ ИЗХВЪРЛЯТ! ТРЕНЬОРИТЕ БИЛИ ВИНОВНИ. ДОБРЕ, ОСВОБОДИХТЕ ГИ. А ФУТБОЛИСТИТЕ, КОИТО ИГРАХА, ИЛИ ПО-ТОЧНО НИЩО НЕ ИГРАХА, КОЙ ЩЕ ГИ ПОСОЧИ И КОЙ ЩЕ ГИ ОСВОБОДИ? В ЧЕРНО МОРЕ НАБЪРЗО НАПРАВИХА РАЗСЛЕДВАНЕ, ИЗГОНИХА ТАРТОРИТЕ, ИЛИЯН ИЛИЕВ ОСТАНА. ЗАЩО? ТЕ ДА НЕ СА ПО-ПРОСТИ ОТ НАС? ДНЕС ГИ ГЛЕДАМ НАШИТЕ МРЪВКИ, ПРИЛИЧАТ НА СИРОПИТАЛИЩЕ! ЧУДЯ СЕ КОГА ЩЕ ДОЙДЕ ФАДРОМАТА? АМА НЕ ЗА СТРОЕЖА, А ЗА БОКЛУЦИТЕ! НЕ МЕ Е ЯД ЗА ДРУГО, А ЗА ТОВА, ЧЕ ЩЕ ДОЙДЕ МАЧА С ЛОКО И ТОГАВА ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ КАКВА СМЕ Я СВЪРШИЛИ- НИЩО И ПОЛОВИНА! ВИЕ ПО-МЛАДИТЕ МОЖЕ ДА НЕ СТЕ ГЛЕДАЛИ МАЧА 7:3, АМА АЗ СЪМ ГО ГЛЕДАЛ! ГОДИНИ НАРЕД СЪМ СЕ ЯДОСВАЛ, ЗАЩОТО ПАК БЕШЕ ЕДИН ПЕРИОД, КАТО СЕГАШНИЯ, ДЕТО НЕ СЕ ПРЕДПРИЕ ЧИСТКА И ОСТАНАХМЕ ДА ИГРАЕМ С ПЕНСИОНЕРИ И БОКЛУЦИ. СЛУШАМ ГО ЖЕЛКО ВЗЕЛ ДА СЕ ВАЙКА ЗА ТОНЕВ И ВУТОВ? ЕДИНИЯТ ВЕЧНО КОНТУЗЕН И НЕ ТРЕНИРА, А ДРУГИЯТ- ИЛИ КОНТУЗЕН, ИЛИ НАКАЗАН! ЧЕ ТЕ АКО БЯХА ИГРАЧИ, ЩЯХА ДА ИГРАЯТ В ЦСКА И ЛЕВСКИ! КАРАЧАНАКОВ И ТОЙ- ПЪЛНА СКРЪБ. НЯКОГА МОЖЕ ДА Е ИГРАЛ НЕЩО, НО СЕГА И ЗА ДАЙЧОВОТО НЕ СТАВА! И ВСИЧКИ СИ МЪЛЧАТ И НИЩО НЕ КАЗВАТ! АМИ ПИРГОВ, АМИ РАДО- МЪКА. ТОШКО И ТОЙ- КАТО Я ЗАГУБИ- ПОДСКОЧИ НА ЕДИН КРАК И ДРУГИТЕ ДА ГОНЯТ! ПОСЛЕ ИМАЛИ СМЕ НУЛЕВА ГОДИНА. ТАЗИ ДЕТО МИНА, АКО ТАКА ПРОДЪЛЖАВАТ НЕЩАТА, САМО ЩЕ Я ПОМНИМ СЪС ЗАГУБЕНИЯ ФИНАЛ, АМА ТЕЗИ ДЕТО ИДВАТ- ЖАЛНА НИ МАЙКА! ТРЯБВА ДА СЕ БИЕ КАМБАНАТА, ДА НИ СВЕТНАТ ЖЪЛТИТЕ ЛАМПИ, ЧЕ ИНАЧЕ ЩЕ БЕРЕМ СРАМ! ВИЖДАМ, ЧЕ В КЛУБА НИКОЙ НЕ ПОЕМА ОТГОВОРНОСТ. ВСИЧКИ СИ ПАЗЯТ ПАНИЧКИТЕ! КЪДЕ Е КПБП? ТЕ КАКВО ПАЗЯТ? ЗАЩО НЕ СЕ СРЕЩНАТ СЪС САМУИЛОВ И ДА МУ ОТВОРЯТ ОЧИТЕ? ЗАФИРОВЦИ, КЮЧУКОВЦИ И ТЕМ ПОДОБНИ ТРОЯНСКИ КОНЕ КАКВО ПРАВЯТ ТАМ? КАТО СЕ ОБЪРНЕ КАРУЦАТА, ЩЕ СЕ ОМЕТАТ, А СРАМА ЩЕ ГО НОСИМ НИЕ! КАКВО ГО БОЛИ ЗАФИРОВ ЗА БОТЕВ, ИЛИ ПЪК КЮЧУКОВ? САМУИЛОВ ИЛИ НИЩО НЕ РАЗБИРА ОТ ФУТБОЛ, ИЛИ МУ Е ПИСНАЛО ОТ БОТЕВ И СЕ ЧУДИ КАК ДА НАКАРА ХОРАТА ДА ГО ИЗГОНЯТ!? МЪТИ СЕ НЯКАКВА, АМА КАКВА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НЕ ЗНАМ. ДАНО НЕ СЪМ ПРАВ!

    • 19
      16

      Отбора беше трагичен при белия!От там идват проблемите,но с времето ще се оправят!Не е лесно да изринеш белите говна наведнъж!

      • 14

        ДАЛИ ТЕЗИ Г…А ГИ ДОКАРА БЕЛИЯ, ИЛИ НЯКОЙ ТРОЯНСКИ КОН, НЕ СЪМ СИГУРЕН, НО НИЩО НЕ ПРЕЧЕШЕ ДА СЕ ОСВОБОДИМ ПРЕЗ ЛЯТОТО ОТ ТЯХ! УМНИТЕ ХОРА ГЛЕДАТ СТАТИСТИКА И ВИЖДАТ КОЙ КАКЪВ ПРИНОС ИМА ЗА ОТБОРА, КОЛКО МАЧА Е ИГРАЛ, КОЛКО МАЧА Е БИЛ КОНТУЗЕН, КОЛКО МАЧА Е БИЛ НАКАЗАН, КОЛКО ГОЛА Е ВКАРАЛ, КОЛКО ГОЛОВИ ПАСА Е ДАЛ, КОЛКО ТОПКИ Е ОТНЕЛ, КОЛКО ГОЛА Е ПРЕДОТВРАТИЛ И Т.Н. НИЕ ГЛЕДАМЕ И СЛУШАМЕ КВИ ГИ ПРИКАЗВАМЕ, КАК СЕ ФУКАМЕ И НАЙ ВАЖНО КАКВО ВЛИЯНИЕ ИМАМЕ В ОТБОРА(ДАЛИ СМЕ С ГОТВАЧИТЕ). ТАКА НЯМА ДА СТАНЕ!

    • 15
      8

      Писателю, с бюджет от 100 х евро на месец какъв отбор очакваш да видиш ? Първо си виж държавата и първенството на какъв хал са и тогава се впускай в такива излияния. Какво очакваш от Самуилов? Да налива милиони … и за какво ? Да, отборът в момента е трагичен, нападение, съставено от свършилите с футбола Карачанаков и Балтанов, новият , който още не знае къде се намира и Тошко мрънкалника, който нещо не е наясно със себе си, играе ли му се или нещо друго му си прави. С такова нападение, за да вкараме гол, трябва да палим свещи .

      • 18
        2

        МИСЛИШ ЛИ, ЧЕ С ПАРИТЕ, КОИТО ВЗЕМАТ ТОНЕВ, КАРАЧАНАКОВ, ЗЕХИРОВ, БАЛТАНОВ, ВУТОВ И ПИРГОВ НЯМА ДА ДОКАРАМЕ ПО-ДОБРИ И ПО-ПЕРСПЕКТИВНИ ФУТБОЛИСТИ В БОТЕВ? ЕДИН ЕУЖЕНИО ДАЛИ НЯМАШЕ ДА НИ СВЪРШИ ПО-ДОБРА РАБОТА ОТ ТЕЗИ ВСИЧКИ ВЗЕТИ НА КУП? ЕДИН ГЕНЕВ ДАЛИ НЯМАШЕ ДА ВЪРШИ МНОГО ПО-ДОБРА РАБОТА ОТ ВСИЧКИ В ЗАЩИТАТА? АКО ПУСКАХМЕ ПО-ЧЕСТО И ЗА ПО-ДЪЛГО ВРЕМЕ МЛАДИТЕ ИГРАЧИ, ДАЛИ НЯМАШЕ ДА СЕ РАЗВИЯТ И ОТБЛАГОДАРЯТ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ТЕЗИ КУЦИ КОНЕ? КАКВО ОЧАКВАМЕ ОТ ГОРЕИЗБРОЕНИТЕ? ДА СТАНАТ ПО-ДОБРИ, ДА НАПРАВЯТ ТРАНСФЕР И ДА НАПЪЛНЯТ КАСАТА ЛИ? ДА ЗАДАВАМ ЛИ ОЩЕ НАПЪТСТВАЩИ ВЪПРОСИ? НЕ ВИНАГИ НЕЩАТА ОПИРАТ САМО ДО ПАРИ, А ПО-СКОРО КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ НАЛИЧНИТЕ?

        • 1
          1

          Пич Лудогорец наливат 5 пъти повече,но какво става.Имат отбор за България.При нас е друга поста друго е развитието на футболистите.
          Колко футболисти реанимира Ботев колко от тях изкара Самуилов.

          • За налагането на младите съм напълно съгласен. Мислехме че от Крис и Шопов няма по добри юноши. Гледай сега къде е Минчев, гледай как Говедата ще наложат минимум двама юноши, а един вече се и утвърди и бе повикан в национала.

          • 5
            3

            КОЛКОТО РЕАНИМИРА, ТОЛКОВА И НЕ РЕАНИМИРА! НЕ ЗАБРАВЯЙ, ЧЕ ТОВА БЕШЕ ПАТЕНТ НА КИРОВ. ЖЕЛКО ИЗГЛЕЖДА НЕ ОСЪЗНАВА КАКВО СТАВА И АЗ ОЧАКВАМ В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ НЯКЪДЕ ДА НИ НАПЪЛНЯТ КОШНИЦАТА. ПОСЛЕ ЩЕ ИМА РЕВ, АМА СЕГА ВСИЧКИ МЪЛЧАТ!

        • Той се отбалгодарява,и в контролите беше единственото хубаво нещо,независимо че се възтановяваше от контузия и играеше най добре и с желание и гол вкара,но трябва да играят протеженцата,ся и другото чакаме да се възтанови,то вчера живеца дойде имено като влязоха Крис и Слави.Да не говорим Митко Тонев в каква форма е.

    • 2
      4

      “ВИЕ ПО-МЛАДИТЕ МОЖЕ ДА НЕ СТЕ ГЛЕДАЛИ МАЧА 7:3, АМА АЗ СЪМ ГО ГЛЕДАЛ! ГОДИНИ НАРЕД СЪМ СЕ ЯДОСВАЛ, ЗАЩОТО ПАК БЕШЕ ЕДИН ПЕРИОД, КАТО СЕГАШНИЯ, ДЕТО НЕ СЕ ПРЕДПРИЕ ЧИСТКА И ОСТАНАХМЕ ДА ИГРАЕМ С ПЕНСИОНЕРИ И БОКЛУЦИ.”

      НЕДЕЙ ДА ЗАМАЙВАШ АБИ!!! ТОГАВА ИЗГОНИХТЕ КИЧЕКА И ТОЙ ВИ ОТМЪСТИ!!! ВКАРА 3 ГОЛА!!!! С ВАШИТЕ КАМЪНИ, ПО ВАШИТЕ ГЛАВИ!!!! БИХМЕ ВИ С ВАШИЯ ИГРАЧ!!! И АКО ИМАШЕ ОЩЕ 5 МИНУТИ, ЩЯХТЕ ДА НИ БИЕТЕ С ТЕЗИ “ПЕНСИОНЕРИ”…………………..ДЕТ ГИ ДРЪНКАШ!!!!!!!!!!

    • Кавал,кой играе в контролите на кило кръв и метър кожа. В контролите пробваш варианти в различните линии, тактика, взаимозаменяемост, но не и боеспособност. Иначе за някои неща си прав, Самуилов знае само едната страна на медала, тази която му поднасят подопечните(готвачите), другата страна реши че е безмислено да спори и да влиза в обяснителен режим, за което не го виня. Истината ще изплува много скоро и тези които доведоха ситуацията до тук, ще си понесат последствията, освен ако не стъпят здраво на педалите за да докажат че са имали право. Отбора не изглежда никак добре, и както казах наличието на групички е най плашещо.

      • Лошото е че и Тошко се подведе по акъла на контузените и наказаните.

      • 5
        1

        ТОВА Е ТВОЕ МНЕНИЕ. АЗ НЕ МИСЛЯ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ИГРАЕМ С ВИХЪР ВОЙСИЛ. НЕ СЛУЧАЙНО ЦСКА, ЛЕВСКИ И ЛУДОГОРЕЦ ИГРАЯТ В ЧУЖБИНА И С КЛАСНИ ПРОТИВНИЦИ. НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА СИ ГИ ПОЗВОЛИМ, НО МОЖЕМ ДА ИГРАЕМ С ПО-ДОБРИ ОТБОРИ. НА ВРЕМЕТО, КОГАТО СТАНАХМЕ ШАМПИОНИ ЗАГУБИХМЕ ВСИЧКИ КОНТРОЛИ, НО НАПРАВИХМЕ ОТБОР!

    • 3
      1

      Имаш само един пропуск в имената-най-големия интригант в клуба е Йотков. Пълен комплексар и крадец.

    • 1
      3

      Стига с тия главни букви,бе..Какво крещите като луди??! Не можете ли да пишете като нормални хора???

  11. 26

    И Митко Илиев взе да вкарва на мангалите

    • 10

      Аллахата ги наказа! Мюслита ще носят кръст, от къде на къде?!
      Къде е оня плешивия педал?
      Барон Мюнхаузен да им даде сапун да се изкъпят, за да не ги води на река или язовир!

  12. 17

    Оня плешивия дето коментира Ботев, за Локо няма ли да каже нещо?

  13. 20

    Митко Илиев бележи! Страхотен гол.

  14. 17

    Хахахахаха циганите здраво ги ебът във Варна

  15. 3
    21

    Андрей,нещастник,ЕКСКЛУЗИВНО и СВЕТКАВИЧНО за някакъв анонимник,а нито един ред за мача на ЛОКОМОТИВ Пловдив във Варна…Жалък плъх си!

    • 30

      Локо няма фенове. За един станислав да пише няма смисъл

  16. 25
    2

    Станиславе, вместо да киснеш в темите за БОТЕВ виж си циганския катун, че почнаха да ги порят край морето

    • 2
      2

      Всъщност днес се видя колко сте… и колко струвате

  17. 10
    4

    Абе първи мач е, недейте така. ще вдигнем нивото, ще видите

  18. 10
    8

    Аз, съм ботевист и ме заболя от това което гледах. И за Белия съм питал дали знае, че да победиш трябва да бележиш голове и този Желко го питам същото! Или, който и да е треньор, една група в отбора, дето ги искат от цял свят, пък никой не ги взима, казват кога и какво да стане?

    • 15
      1

      Лъжец! Ботевистите не вонят като теб. На буфер вониш.

      • 3
        5

        Истината винаги вони за заблудените. Щом ти харесва наричай ме буфер. Играта ни обаче беше трагична!

  19. 20
    6

    хахаха всички коментари под статията за ГОЛЕМИЯ БОТЕВ от Станислав квазимодото хахахахаха направо къса синджира, че големия БОТЕВ е взел само точка, като гост

  20. 16
    3

    Славия подкараха тото-то. Другия кръг ще е интересен. Да живее efbet лигата.

  21. 8
    17

    Дано да става и да играе на мястото на дебелия Тошко.

  22. 15
    12

    ЖАЛКО ЖЕЛКО НЯМА ДА ИЗКАРАШ ДЪЛГО В БОТЕВ!!!
    ТРАГИЧНА ИГРА БЕЗ ИДЕЯ,ТОПКАТА СТАНА КВАДРАТНА…

  23. 4
    8

    toq andro ne znam veche seriozno li gi pishe teq zaglaviq ili naistina e tolkova kuh…

  24. 26
    20

    Тоя Жалко ЩЕ НИ НАПЪЛНИ С ХЪРВАТ И СЪРБИ , А СЕ СМЕЕХМЕ НА БУФЕРИТЕ

    • 19
      2

      Те не са буфери а МАНГАЛИ 🙂 това го знае веки фен в бг…..това че си написал буфери вместо МАНГАЛИ,те издаде че не си ботевист а чист МАНГАЛ 🙂 лека вечер

      • 19

        Няма такъв отбор ботев, има Ботевъ 2011.Сопот, ЖЪЛТ КРАСТАВ МАНГАЛ ОТ СТОЛИПИНОВО.

        • 14

          Голямо нещо сте циганите вместо да си гледате отбора който има мач те ходат да серът по форумите

        • През 2001 г.собственикът на “Велбъжд” Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на “Локомотив” Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на “Велбъжд” в “Локомотив”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в “А” група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”
          Другият такъв изрод е ЦСКА Лоич,други нема!!

Коментарите са затворени