“Направихме добра подготовка. Доволен съм от себераздаването, но днес не съм доволен от резултата. “ Това каза треньорът на Ботев Желко Петрович след контролата с Локо Сф (0:0)

“Футболистите се раздават и на тренировките, тренират добре, но ни липсват голови положения. Хубавото е, че не допускаме голове, въпреки че днес направихме един- два пропуска в защита. Имаме контузени играчи, надявам се поне някои от тях да са готови за мача с Арда- Терзиев, Тонев и Крис Добрев. Миля, че ни трябват още един- двама играчи, защото виждате какво става днес. Не мога да кажа, че това са титулярите”, заяви Петрович.

116 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Желко, ами така е с отбор от НЕНУЖНИ футболисти (силно казано)….

  2. 1
    4

    Ръководството на Локомотив Пловдив стартира продажбата на абонаментни карти за предстоящия сезон 2019/2020. Те ще важат за редовния сезон и плейофите в Първа професионална лига, както и в турнира за Купа България.

    Абонаментни карти вече се продават във фен магазина на Лаута и в административната сграда на стадиона.

    Taзи година ще има 6 вида абонаментни карти.

    Те ще бъдат на следните цени:

    Трибуна “Бесика“ – 80 лева – достъп до Трибуна Бесика

    Трибуна “Спортклуб“ – 110 лева – достъп до Трибуна Спортклуб

    Централна трибуна – 180 лева – достъп до Централната трибуна

    Учащи и пенсионери – 50 лева

    – достъп до Трибуна Спортклуб

    – картата се закупува от администрацията на клуба на стадион Локомотив

    – при закупуването на този вид абонаментна карта трябва да се представят необходимите документи, които доказват, че лицето е учащ/пенсионер. При закупуването на карта се оставя телефонен номер за връзка

  3. 2
    6

    Трябват ви играчи?! Могат да дойдат само олигофрени! Никой нормален не иска на село в обора, при миризливите полумймуни от скелето! Отборът на проститутките на всички времена!

    • 4
      1

      Бягай за джилязу че гей картите се изчерпаха.

  4. 11
    2

    ИНТЕРЕСНО, АКО БОТЕВ ЗАПОЧНЕ СЪС ЗАГУБИ НОВИЯ СЕЗОН, КАКВА ЩЕ БЪДЕ РЕАКЦИЯТА НА САМУИЛОВ? ДАЛИ ЩЕ УВОЛНИ ЖЕЛКО И ЕКИПА МУ, ИЛИ ЩЕ ТЪРСИ ДРУГАДЕ ПРИЧИНАТА? ДАЛИ ЩЕ СЕ СЕТИ ДА ТЪРСИ ГОТВАЧИТЕ, ИЛИ МОЖЕ БИ СКАТАВКИТЕ, КОИТО СА ВИНАГИ КОНТУЗЕНИ ПО ВРЕМЕ НА ПОДГОТОВКАТА, ИЛИ ИНВАЛИДИТЕ? А МОЖЕ БИ ЩЕ СЕ СЕТИ ЗА ИНТРИГАНТИТЕ И ТРОЯНСКИТЕ КОНЕ? МОЖЕ БИ, ОЩЕ ОТ СЕГА ТРЯБВА ДА НАБЛЮДАВА СЪБИТИЯТА ВЪВ ВСИЧКИ ПОСОКИ? ЗАЩОТО ИСТОРИЯТА ИМА СВОЙСТВОТО ДА СЕ ПОВТАРЯ! ЖАЛНА НИ МАЙКА, АКО ОТНОВО СЕ ВЪРНАТ ВРЕМЕНАТА ПРЕДИ КИРОВ, С БЕЗБРОЙ ТРЕНЬОРСКИ СМЕНИ И ФУТБОЛИСТИ?! КОЙ МОЖЕ ДА МУ БЪДЕ ОТ ПОЛЗА В ТОЗИ ТОЛКОВА ТЕЖЪК ПЕРИОД? КОЙ ЩЕ БЪДЕ БЕЗПРИСТРАСТЕН, ЩЕ ПОЗНАВА КУХНЯТА И ЩЕ МУ КАЖЕ ИСТИНАТА? ТЪРСИ СЕ ЧОВЕКЪТ?! ДЕРЗАЙТЕ ПРИЯТЕЛИ ДА ПОМОГНЕМ НА НАШИЯ СОБСТВЕНИК! ПИШЕТЕ, АКО ЗНАЕТЕ НЕЩО ОТ ДОСТОВЕРЕН ИЗТОЧНИК! САМО БОТЕВ! ПОМНЕТЕ, ЧЕ ОТКРИВАНЕТО НА НОВИЯ СТАДИОН ТРЯБВА ДА СТАНЕ С ИЗЧИСТЕН И СИЛЕН ОТБОР!

    • 10
      1

      Моите опасения са, че ще се повтори сценария с Шиляк. Вземаш чужденец на пожар, набутваш му отбор юнаци, които той не познава, сервираш му един куп проблеми, за които дори собственика си няма идея, не му даваш шанс да направи селекция по обясними причини, и очакваш чудеса от него. Та той едвам ще е научил имената на футболистите си до започване на шампионата. Всички помним в каква каша се забъркаха Локото като докараха Бруно-9 загуби в първите 9 мача. Дано не съм прав, ще си проличи още в първия кръг.

      • 10
        1

        САМУИЛОВ ТРЯБВА ДА ИЗТЪРПИ ЖЕЛКО ПОНЕ ЕСЕННИЯ ПОЛУСЕЗОН, ДА МУ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ОСВОБОДИ ОТ НЕНУЖНИТЕ, ДА ВЗЕМЕ НОВИ И ДА ЗАПОЧНЕ ДА ГРАДИ ОТБОР. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА ОЗНАЧАВА НУЛЕВА ГОДИНА И БОРБА ДА НЕ ИЗПАДНЕМ! УСПОРЕДНО С ТОВА ЩЕ СЕ ГРАДИ СТАДИОН, КОЕТО ОЗНАЧАВА ХАРЧЕНЕ НА МНОГО ПАРИ, РАЗХОД НА ВРЕМЕ И НЕРВИ И ИЗОБЩО НИКАКВО ВНИМАНИЕ НА ОТБОРА! И КАТО СЕ ИМА ВПРЕДВИД НА КАКВИ ХОРА ТРЯБВА ДА СЕ РАЗЧИТА (ДЕТО НИКОГА НИЩО НЕ СА НАПРАВИЛИ САМИ СЪС СВОИ СРЕДСТВА), МОЖЕ ДА ВИДИМ БЯЛАТА КЪРПА НА РИНГА. ОЩЕ ПОВЕЧЕ, АКО ЧОВЕКЪТ, КОЙТО ГО Е НАКАРАЛ ДА СЕ ЗАХВАНЕ С БОТЕВ, ЗАГУБИ ВЛАСТА!

        • 6
          2

          Точно тази комбинация не виждам как ще стане, хем да пестиш от бюджета за отбора, хем да назначиш чужденец за треньор. В този момент когато ти трябват средства за Колежа, най добрия вариант беше КИРОВ. Сигурен съм, че и само с юношите нямаше да изпаднем. Надничарите щяха да си тръгнат, както и готвачите, а на тяхно место щяха да застанат, Шопов, Добрев, Василев, Тонев ….все щяхме да избутаме един сезон докато младежите се окършват. Сега само Господ знае какъв вятър ще завее.

    • 1
      2

      с Же Же шампиони може да станат за откриването на стадиона…

    • 1
      1

      Сега е ред на готвачите да докажат че Киров е бил причината за постния финал на миналото първенство. Разбира се ако е имало такъв заговор.

  5. 7
    8

    Желко , трябва ти мозък , за да
    изчезнеш от село

    • 9
      3

      Щом колегата от физкултурата с некакви потни жепейци се прави, че има мозък, що пък аз де не успея- все пак съм тренер!

      • 2
        7

        Ти си жълта курва на ЛОКО! Всеки не може да бъде железничар, дрисльо! Ти нямаш дупе за тази професия! Мърляч гнусен!

      • 4
        6

        Пакистанска мастийо, може ли да си ебеш путката майчина, долед педераст!

      • 6
        4

        Желко, Желко , ще мучиш жалко скоро.
        Колегата от физкултурата е носител на
        Купата на България , ниска топка си за него.
        А на финала би като шкембе в дувар
        куците ти коне.

  6. 23
    5

    Днес е 07.07 е годишнина от великата победа на Ботев над Левски през 1962 г. с резултат 6:1 в София. Велик мач велик резултат, който в близките 50 г. никой няма да подобри.

    • 7
      10

      А топката с която се играеше тогава кръгла ли беше?

    • 4
      2

      Седем на три дали ще се подобри, А гнусни, жълти олигофрени!

        • Те направили ИднЪ питЪ. По скоро плоско ходило, Дюстабанич.

    • Както и финала на 15.5.19г

  7. 12
    6

    Ботев е отбор на тото мафията със ЗАТИХВАЩИ функции

  8. 22
    4

    Имаше една много добра статия някъде, за назначаването на Желко. Желко в прав текст каза че не са му поставяни никакви цели. Целта била да играят красив футбол и да завършат в първата шестица. Точно за тези резултати Киров беше уволнен-играехме красиво(докато не се появиха следи на недоволство у някои футболисти), завършихме убедително в първата шестица. В хода на първенството се случиха някои странни неща-уволниха се хора, които бяха дали нещо на отбора, доведоха се чужди на отбора имена, които започнаха да дават интервюта, да водят футболисти, да говорят когато не трябва, и на края да мълчат когато трябваше да говорят. Въобще обстановката се сгомняса далеч преди шибания финал. Започнаха скатавки, контузии, играта се влоши както и климата в отбора. Да видим мерките които Самуилов взе, дали ще доведат до нещо по-добро, но факта си остава факт-Уволняваш треньор за т.н. Нулева година, и водиш друг на когото не поставяш условия за конкретни резултати. Защо???

    • 20
      4

      МНОГО ТОЧНО КАЗАНО! И АНАЛИТИЧНО! НАЙ-ПОСЛЕ ДА НЕ ЧЕТА ПРОСТОТИИ И ПСУВНИ! САМУИЛОВ, АКО ЧЕТЕ ТАКИВА МИСЛИ, МОЖЕ ДА ВКЛЮЧИ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ. НЕОБХОДИМО Е ЧАС ПО-СКОРО ДА СЕ ОСВОБОДИ ОТ ГОТВАЧИТЕ И ТРОЯНСКИТЕ КОНЕ. ИНАЧЕ И ЖЕЛКО СИ ЗАМИНАВА!

      • 13
        3

        Самуилов ако по същия начин си води и бизнеса, няма да прокопса, дори се замислям дали е истинския собственик на ИНСА Ойл? Съдейки по изказа и хаотичните му действия-едва ли. Кой и защо доведе Зафето в Ботев? Какви качества притежава и с какво е по кадърен от М.Бакалов? В ръководството няма един човек свързан с Ботев, дал нещо на Ботев. Ерол Кючуков? Кой по дяволите е той? Каква му е ролята, кой го препоръча? Въпроси, въпроси….а отговор никакъв.

        • Ха – ха, М. БАКАЛОВ? ДОКАЗАН БОКЛУК. Питайте трите хикса за него и Йотков.

    • Защо ли си мисля, че с Киров ще стане като с Коцето Видолов – след няколко кръга ще се завърне като треньор за да оправя кашата и тогава футболистите ще си покажат качествата.

    • 10
      6

      Спокойно пич. Не бързай да погребваш Ботев, знаеш че Той не умира. Ти по скоро виж какво се случва в БГ. Градушки попиляха реколтата в много райони, а кой се бори против градушката, с какви ракети? Да не се окаже че на Крушо ракетите не стават и за фойерверки. С тези китайски пиратки които пробутва, бизнеса му скоро ще заплува с корема на горе, и тогава…къде отивате вие.

  9. 12
    9

    Петър Ченгеов 2 години подред по 10 места зад Ботев, а черните цигани за Ботев се притесняват:)

  10. 15
    12

    И кво стана Ботев за 3 години 3 финала и 2 купи, а мангалите си останаха с 1-та купичка по милост.

    • 12
      12

      Абе, цигане, мене ме уволниха, неделев, кристиян и вутов свършиха с футбола, отборът е в шок, заради това Локо, стадион няма, няма и да има, гнием в Коматево!БотевЪ бавно но гарантирано умира!

  11. 13
    9

    Желко, га жа зайграйм кату при Белия ва?

      • 4
        1

        Ботев – Вутов вкара най-красивия го виждан някога по терените в България. Комбинация с едно докосване от нашата половина.

        Красота, която отива на Ботев!

  12. 13
    15

    Пожелавам си Локо на финала, да покажем на всички, кой е Господаря на Пловдив. Е, Лъчко, показахте, вече цяла България знае кой е Господаря на Пловдив.

  13. 12
    16

    Остават 55 дни до 01.09.2019 поредната лъжа за Строежа!Циркът ще е пълен, нямам търпение да дойде септември…

  14. 22
    2

    Футбола стана смешна игра с наливане на много пари! Има ли пари всичко се компрометира. Корупцията е голяма, букмейкърските къщи /т.е. мафията/ решават къде да се играят първенствата и кой да ги печели! Какво да говорим за първенствата на държавите? Хеле, пък за нашето скапано първенство! Отделно, че има ефекта на отвличане вниманието от реални проблеми.
    Едни правят пари, а вие се бийте, хулете, обиждайте, псувайте и кълнете, абе каквото искате правете, но печелившата страна е само една! И тази страна не сте вие!

    • 2
      6

      Виж кво` ся`…Истината не е баш` такава…Във футбола смущаващо показно се наливат пари. Перченето с многото милиони обаче е прикритие зад което се перат много пари.

    • 10
      9

      И тая “истина”, кога е разбра, когато загубихте финала на финалите на 15 май ли?

  15. 13
    14

    Господин Михайлов, настоявам мачът от ОСМИЯ кръг на А група с Локомотив Пловдив и БотевЪ да не се състои?Аз храня семейство, имам нужда от препитание, помислете за децата ми, голи ,боси и окъсани ли да вървят!? Не ме оставяйте без работа!Моля, нека прескочим НЯКАК ОСМИЯ кръг, без мач, туй е моята надежда…

  16. 15
    10

    Злобните циганки хвърлят боб и гледат на кафе,но никога не познават.Физкултурника беше плют,оплют и всяка седмица бомбандиран от търсещи внимание потници.Сега е въздигнат в култ.Като прибавим грандоманията,лъжите и самонаричанията се вижда смисъла на посрещане винаги и навсякъде ,цигани,цигани.Времето и резултатите ще покажат дали Желко е на прав път.

    • 2
      2

      От както прибрахте под жълтото знаме 42000 хиляди цигани във фен клуб Изгрев бойс Столипиново, никой не ни вика цигани освен вас! По този начин искате да прикривате циганията си, но не става, жълти курви на всички времена! След смачкването ви на 15.05.2019г.българите видяха жалкото ви прибиваване в БГ футбола, и най-вече гръмналият жълт балон на милиони парчета!

  17. 23
    11

    ДНЕС КАПИТАНЪТ НА БОТЕВ (ГЛАВНИЯТ ГОТВАЧ) Е ДАЛ ИНТЕРВЮ В СПОРТАЛ И Е ЗАЯВИЛ, ЧЕ Е ДОВОЛЕН ОТ РАЗНООБРАЗНИТЕ ТРЕНИРОВКИ НА ЖЕЛКО ( ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕЗИ НА КИРОВ)! АЗ ПЪК ПИТАМ: КОГА НАЙ ПОСЛЕ ЩЕ РАЗКАРАТ ГОВЕДАТА ОТ БОТЕВ?

    • 22
      5

      Лъчо е свършил с футбола и трябва да окачи калеврите, освен ако е симулирал в последния сезон. Лъчо чакаме отговор на терена, не във фейсбук.

      • 9
        6

        Абе вие малоумни ли сте?!
        Без пари – толкова!!!
        В кой свят живеете?

  18. 21
    6

    Чудех се защо иначе симпатичният и забавен Желко не се е задържал никъде като старши треньор повече от сезон. Като гледах мъката днес, изнасянето с дълги топки, подвикванията за указания на сърбо-българо-английски… почвам да се досещам 🙂

  19. 16
    7

    А и да не забравяме че Самуилов си тръгна веднъж. Защо се върна? За да си построи стадион? Много ми е мътен тоя…

    • 17
      5

      По този въпрос и аз се замислям. Има един лаф-Седи седи, пък вземе че спре. Върви върви, пък вземе че тръгне. Та и със Самуилов така.

    • 11
      3

      Върна се защото ББ го принуди.
      Сега се чуди как да се откачи и да мине колкото се може по-евтино. Ясен е!!

  20. 11
    9

    Стига с тоя Киров. Много направи. Ама последните 10 мача баси мъката. Ще се върне по-силен… Желко като го гледам няма 2 сезона където и да е бил. Ще го видим другата седмица в Кърджали.

    • 25
      5

      Колкото до Киров-направи с трици бял хляб. Тва Мъри, Хубчев, Кръстев, Шиляк… могат само вода да му носят. Желко ми е абсолютна загадка, ама по скоро ми се струва новия Шиляк. Киров е интелигентен ерудиран възпитан, затова и не чухме дума против този или онзи. Познаваше школата, имаше търпение с младите, не ги форсира, познаваше играта. Спомнете си колко мача обърна и в колко мача резервите му решиха проблемите през второто полувреме. Отбира изглеждаше различен след разбора на почивката.

      • 25
        5

        ЧОВЕШКОТО ОКО Е НЕНАСИТНО. КИРОВ СТАБИЛИЗИРА ОТБОРА, СПЕЧЕЛИ КУПА И СУПЕРКУПА. НАПРАВИ ДОБРИ МАЧОВЕ В ЕВРОПА. ИЗВЕДЕ НИ ДО ВТОРИ ФИНАЛ. ЗАЩО ГО ЗАГУБИ- НЕ КАЗА.ЗА МЕН ПРИЧИНИТЕ НЕ СА ФУТБОЛНИ. МИСЛЯ, ЧЕ НЕ УСЕТИ АТМОСФЕРАТА В ОТБОРА. ГОТВАЧИТЕ ИСКАХА ДА КОМАНДВАТ КОЙ ДА ИГРАЕ И КОЙ ДА НЕ ИГРАЕ. АКО ЗАБЕЛЕЖЕТЕ НА КОГО ЗАПОЧНА ДА МУ ИЗСТИВА МЯСТОТО И КОЙ ИМА НАЙ-СИЛНО ВЛИЯНИЕ В ОТБОРА, ЩЕ СИ ОТГОВОРИТЕ КОЙ Е ЧОВЕКА. ЛОШОТО Е, ЧЕ И ТОШКО ПОДВЕДЕ. И ТОЙ ГОРКИЯ НАЛИ СИ Е ДОБРЯК НАПЛЮ КИРОВ ПРЕД САМУИЛОВ. НА САМУИЛОВ ТОЛКОВА МУ ТРЯБВАШЕ. ОСВЕН ТОВА ВАСКО ШОПОВ НА КОГО НА МЯСТОТО ЗАИГРА? И ЗАЩО СИ ТРЪГНА? ДАЛИ НЕ Е ПОДСЕТЕН, ЧЕ НЯМА ДА МУ ДАДАТ ПОВЕЧЕ ШАНС? САМО ГЛЕДАЙТЕ КАКВА ТИШИНА СЕ НОСИ. КАТО ПРЕД БУРЯ. ЗАБЕЛЕЖЕТЕ КОЙ ФУТБОЛИСТИ СЕ КОНТУЗВАТ ПО ВРЕМЕ НА ПОДГОТОВКАТА. И ТОВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ЛИ Е? ТОВА СЛУЧАЙНО ЛИ Е? ВСИЧКИ ТЕЗИ НЕЩА ЖЕЛКО НЕ МОЖЕ ДА ГИ ЗНАЕ, НО МНОГО ХОРА ГИ ЗНАЯТ. НИКОЙ, ОБАЧЕ НЕ ГИ РАЗКРИВА ПРЕД САМУИЛОВ. А ТОЙ ДАЛИ ИСКА ДА ГИ ЧУЕ, ТОВА Е ДРУГ ВЪПРОС. ЦИРЕЯТ, ОБАЧЕ СКОРО ЩЕ СЕ СПУКА!

        • 4
          10

          Думата “спечели” не се отнася за купата.
          Защо трябва да се заблуждаваме? Не си правим услуга като се държим като щрауси…

      • 2
        7

        Точно Киров за 100 мача е обърнал точно 2 мача. Киров не е боец, няма хъс и се е една доказана ПУ..А.

  21. 9
    8

    То тука виждам буферите четат новини за Ботев. Щом ви е интетрено четете…

    • 8
      7

      Белким се научат на трезвен разбор и поглед върху представянето на отбора. Дано ама надали. То и кучето все пред месарницата виси ама месар не може да стане.

    • 2
      2

      Нали трябва да проявяме контрол на курвите си! Четем и регулираме жълтите проститутки на всички времена!

  22. 22
    8

    Атмосферата изобщо не ми харесва, Самуилов беше подведен жестоко и вместо да изпише вежди, извади око. Аз не мисля че отбора не играеше добре, напротив, направихме едни от най качествените мачове от доста години насам. Победата с 4:3 в Ст. Загора, елиминирането на Беройци за купата, полуфинала с Чорбата, победата над тях в първенството…другаде беше проблема, но Киров беше толкоз скромен, че изобщо не направи и опит да се защити от готвачите. Съмнявам се това да са били футболистите, другаде е заровено кучето. Желко ще един бушон, защото не виждам дух и себераздаване у момчетата, а без това успеха няма как да дойде.

  23. 16
    6

    Желко, после ще стане късно! Трябват поне още 5-6 играчи! Няколко сезона започваме с по-малко играчи и се налага в последствие да търсим играчи. Колкото по-рано, толкова по-бързо ще се сглоби добър отбор!

    • 9
      14

      Глупости! Имаме Тошко, Лучо, Кристиян…
      Този явбо е некадърник

  24. 17
    13

    Желко дръж се, още малко остава и катуна се разпада.

  25. 30
    12

    СЛЕД ТОЗИ НЕОБИЧАЕН ФИНАЛ, ОТБОРЪТ НЕ Е СЪЩИЯ. ТАЗИ ГРОБНА ТИШИНА МЕ ПЛАШИ. ФУТБОЛИСТИТЕ МЪЛЧАТ. БИВШИЯТ ТРЕНЬОР НИЩО НЕ КАЗА. ПРЕЗИДЕНТ И УПРАВА МЪЛЧАТ. СОБСТВЕНИКЪТ КАЗА НЕЩО С НЕДОМЛЪВКИ. ИЗКУПИТЕЛНИ ЖЕРТВИ ИМА. ВИНОВНИ НЯМА. НЯКАКВА БОМБА ЦЪКА. ВЪПРОСЪТ Е КОГА ЩЕ ГРЪМНЕ? В ЧЕРНО МОРЕ ГРЪМНА. ОТБОРЪТ СЕ ИЗЧИСТИ И ТРЪГНА ПО НОВ ПЪТ. ЗА НОВИЧ ШАМПИОНАТ МОГАТ ДА ВЪРВЯТ САМО НАГОРЕ. ПРИ НАС ТОКСИНИТЕ ОСТАНАХА. ТРЪГНАХА СИ НОВИТЕ И МЛАДИТЕ ИГРАЧИ. ГОТВАЧИТЕ ОСТАНАХА. ИДВА РЕД НА ЖЕЛКО. ДАЛИ САМУИЛОВ ЗНАЕ КАКВО СЛЕДВА? ДАЛИ НЯКОЙ СЕ ОСМЕЛЯВА ДА МУ ПОДСКАЖЕ? ЛОШО Е КОГАТО ЧАКАМЕ НЕЩАТА САМИ ДА СЕ СЛУЧАТ. И КЪСНО ЩЕ Е. СЕГА Е ВРЕМЕТО ДА СЕ РАЗВЪРТИ МЕТЛАТА! ГОТВАЧИТЕ, ИНВАЛИДИТЕ, МЪРЗЕЛИВЦИТЕ, СКАТАВКИТЕ ТРЯБВА ЧАС ПО-БЪРЗО ДА СЕ ИЗЧИСТЯТ! САМУИЛОВ ВЗЕМАЙ МЕРКИ! НЕ СТАВА САМО ВЪПРОС ЗА ТВОИТЕ ПАРИ. ПОЛОВИНАТА ГРАД БОЛЕДУВА И СТРАДА ОТ ТАЗИ ТИШИНА. БЪДИ УМЕН И РЕШИТЕЛЕН! МОЛЯ!

    • 9
      13

      Ами отбора разбра, че не е силен както го представят медиите. Самочувствието им е смачкано.
      Ако търсиш под вола теле нали знаеш какво ще намериш?! Престанете да клеветите отбора безпричинно! Слагате петна, които няма как да бъдат измити. Толкова ли сте тъпи?!

    • 10
      15

      Какво се молиш като путка, бе?! Затова вече всички ни викат курви

      • 10
        4

        Курвите са други бре,онези цела България ги знае…

    • 2
      3

      Какво значи “НЕОБИЧАЕН ФИНАЛ”?
      Обясни

      • От дълго време два отбора от един град са съперници! Феновете обичат клубовете си до болка! Навиват и футболистите винаги за победа! Гордост е да победиш опонента си, и да бъдеш едни гърди напред до следващия сблъсък! В един момент след толкова години надпревара, състезанието събира, което рядко може да се случи, на финала за купата на страната двата съперника играещи винаги с невероятен хъс един срещу друг! Чувството да си пред съперника си в нашия град Пловдив(най-футболният в България) е неописуемо! Това направи този финал, финала на финалите! Да след финала има и победители и победени. Има радост, има и тъга! Просто тези чувства ги има в ежедневието!

  26. 17
    9

    Кажи речи ни трябва нов отбор:)))Гола вода сме!!!

  27. 17
    11

    Така е…трябват ни качествени поне две попьлнения!
    Успех!
    Няма нужда от драми!

    • 15
      17

      Трябват ви две пети в осмия кръг,
      да се кротнете

  28. 11
    23

    Ха ха шофьора на ГАЗка от Раковски щял да става Строител! Тоя е по- голям лъжец от Корнелия! Крадци, върнете откраднатите пари от четири банки, които фалирахте за да поддържате жалкото си съществуване! И да ви няма на никой няма да липсвате!

  29. 36
    14

    ЩО ТАКА БЕ ЖЕЛКО ..ТОВА ЛИ НАУЧИ ОТ ДИК АДВОКААТ ..АВРАМ ГРАНТ..И ДРГУТЕ ВИСОЧАЙШИ ГОСПОДА..СЪС КОИТО СИ РАБОТИЛ ПРЕДИ ТЕБ ИМАШЕ ЕДИН ТРЕНЕР КОЙТО НЕ Е РАБОТИЛ СЪС ВЪПРОСНИТЕ ОСОБИ НО ОТ НИЩО ПРАВЕШЕ НЕЩО НО ПОНЕЖЕ БЕШЕ ЧЕСТЕН ..ВЪЗПИТАН И ОТКРОВЕН ГО ИЗГОНИХА ТАКА ЧЕ НЕ Е ЛОШО И СРАМНО ДА ПОПИТШ ОТГОВОРНИТЕ ФАКТОРИ КАК ГИ ПРАВЕШЕ ТОЙ ТЕЗИ РАБОТИ ..ПЪК ТОКУ ВИЖ НЕЩАТА ПОТРЪГНАТ АМА ЕДВА ЛИ НЯКОЙ ЩЕ ТИ ОТГОВОРИ ..ТЕ НЯМАТ ТОЛКОВА И МОЗЪК..ТЕ ЗАТОВА И ГО ИЗГОНИХА

  30. 16
    25

    Желко, реми с малкото Локо, а какво ще правиш с големия ЛОКОМОТИВ???Гостуваш на Лаута, пак ли ще ни бият???Жална ни майка!

      • 16
        15

        Малък, малък, ама ви намаза ФИЛИИТЕ ЗА СТО ГОДИНИ НАПРЕД.

  31. 11
    20

    хаха . Желкоооо са сетиш скоро къде си попаднал…
    тъпир

  32. 14
    12

    Знам, че много пъти са обявявани дати, но това е датата, която аз обявявам най-отговорно – 1 септември 2019 година и да се надяваме, че на 1 септември 2021 година стадионът да бъде открит.

    • 6
      9

      Надявайте се Папагали на Царвичак…Стадион там нема и нема да има..

    • 1
      1

      Папи, надеждата крепи човека! От десет години тази надежда ви дава вяра, че ще има стадион, който няма да се казва вече ХРИСТО БОТЕВ!

  33. 8
    23

    Тоя не може да изкара до осмия кръг ,
    за да му отрежем ритуално главата,
    както и на други негови колеги по съдба.
    Жълтите ще го изгонят по-рано.

  34. 13
    25

    Желко, ти ще си първият уволнен в А група.

Коментарите са затворени