Носителят на Купата на България Локомотив Пловдив качи трофея на връх Вихрен на височина 2914 метра и поздрави всички българи:

“Вдигнахме купата още по-високо! Слънчевият връх Вихрен отразява красотата на Пирин планина от Купата на България.

Локомотив Пловдив поздравява всички българи!”

Във пост във фейсбук със същата снимка от фенклуба написаха: ”

Победителите покоряват върхове!

Лъчите на заревото се отразяват в Купата на България, последния трофей на Пловдивския любимец, кацнала на връх Вихрен, и политат над бездната към мраморното било на суровия Пирин! Пожелаваме на играчите в черно и бяло да покорят нови футболни върхове, а ние ще ги подкрепяме навсякъде. На върха и в сърцата на пловдивчани има място само за един и това е Локо Пловдив!”

60 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    Хайде следвайте примера ня Зума и Узуна кланяйте се на Боко защото сега трябва да връщате ресто… И какво се радвате като знаете че не сте я спечелили с игра 5000 – 15000 справка стадиона

    • 1
      4

      Голям автогол си вкарваш, но вероятно потенциала ти е толкова. Според безумната ти логика, повечето фенове, респективно по-голямата подкрепа е основна предпоставка за спечелване на Купата. Значи, щом Локомотив Пловдив, спечели купата е имал по-голяма подкрепа и макар и по-малко, черно-белите фенове са по-качествени. В стремежите си да се изкарате много велики, само се показвате колко сте тъпи и прости.

      • 2
        1

        Изобщо не става дума конкретно за мача, а че доказано сме повече Ботевисти, и вие пак се напъватее сте много иииии няма смисъл кой разбрал разбрал.

        • Е, и? Факта, че на финала имахте повече публика означава само че на финала сте били повече зрители. Нищо повече. Това, което се опитвате да изкарате в следствие на това, че сте повече са пълни глупости.
          А този дивак, който е писал по-горе: Не сме спечелили финала с игра, защото зрителите са били 15 на 5. Трябва да си супер малоумник да напишеш това, още по-голям да го одобриш.

  2. 4
    1

    Папагали, виждате ли купата!?
    Гледсйте, гладайте!!!

  3. 2
    3

    Комплекса 15 към 4 ви друса здраво, няма нужда да пишете любимеца на Пловдив и др. Клишета от сорта ясно е че Публиката на Ботев е мн повече, както я ясно че вие спечелихте купата, радвайте, но не бъдете смешници и комплексари.

  4. 5
    3

    Малко психология на феновете. Както хората са различни, така и феновете на футбола са различни – с различни разбирания и мотивация. Отборите на Левски и ЦСКА въпреки, че се води да имат много фенове, всъщност повечето от тях, не са никакви фенове. Един тъп левскар веднъж ме попита: Как може да си фен на Локомотив, та те са били шампиони само веднъж. Аз го попитах, отбора си ли обича или успехите му, на което получих потресаващия отговор: Аз обичам Левски и те ми се отплащат за любовта с победи, титли и купи. Според мен, това никакви фенове не са, щом любовта им е зависима от титли, купи и успехи. Същите разбирания имат и забавните, вечно доказващи се жълти фенове. Но при тях работата е малко по-особена, защото те нямат купите и титлите на сини и червени. И поради липса на успехи, те са принудени да си ги измислят. И като едни елементарни хорица, с провинциален манталитет, и без особено въображение, те даже не се и напъват да измислят нещо /или просто не могат да мислят/ Те само чакат да видят какво се случва и започват да убеждават хората, как това е добро за тях. Чухме доста безумия, последното от които е, че това, че не са спечелили купата, всъщност е добро за тях, и всъщност ги е направило много велики. Всъщност това е, нали, отбора няма никакво значение, резултатите също. Важното е, че жълтите са много вИлики. И винаги ще се опитват да убеждават околните в собственото им величие с аргументи в които те самите не вярват. Но, ние си ги знаем какви са и само ни забавляват.

    • 4
      4

      А говедото наясно ли е, че дори това веднъж е на Велбъжд? Трябваше да те пита: как може да си фен на отбора, който закри твоя отбор?

      Справки: Държавен Вестник

    • 1
      1

      Много си писал, ама само ти си знаеш какво искал да кажеш, евентуално…

  5. 6
    3

    От тук я качваме на Мальовица! От там като я търкулнем и направо у дома в Говедарци!

  6. 5
    5

    Пловдив празнува,радвайте се Пловдивчани!Това приляга на нашият ВЕЛИК И СЛАВЕН КЛУБ!!!

    • 6
      5

      Радват се от Столипиново! Пловдив си има отбор! Ботев Пловдив се нарича той!

  7. 6
    3

    Сааде локу сааде тото, круши великан,една подарена купа от жълтите и са насраха, типично за мангалите…

  8. 3
    6

    АБЕ ЖЪЛТ МАНГАЛ нали беше 15000 сега 16000 утре 200000 ЖЪЛТИ ЖЕНИ ОТ ДОМАТЕВО нямате право да говорите.

  9. 9
    9

    Когато един отбор е толкова малък и неуспешен като Локомотив е нормално да раздува една купа месеци наред. Това ще ги топли дори и да изпаднат, оставете ги да си повтарят едно и също изстрадалите локомотивци сега е техния момент. Ще мине бързо и ще си останат със спомените и утехата както си повтатят и за разни командировани и какво ли не. Нека има радост и щастие по света включително и в ромските сърца.

    • 8
      6

      Уау,ах колко мъка има в жълтите сърца.Една пета и край.

    • 7
      3

      А вашия “голям отбор”, който “по-случайност” е сателит на Лудогорец, още се радва на една ПОДАРЕНА КУПА презь 2017.. въпреки, че заради това навсякъде вече ви викат ТУРЦИ СТЕ! ТУРЦИ СТЕ!

  10. 3
    8

    НЯМА ПО МАЛОУМНА ИЗМЕТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😂🤣😂😂🤣🤣😂😂😂😂🤣😂😂😂😂😂😂😂😂🤣😂😂😂😂😂🤣😂😂😂😂😂😂😂😂🥰😂😅😅😂😂😅😅😅😂😂😅😅😂😂🤣🤣😂😂🤣😂😂🤣😂😂😂😂🤣😂🤣😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣😂🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣😂😂🤣🤣😂😂😂🤣🤣😂🤣🤣😂🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣🤣😂🤣😂😂😂🤣🤣😂😂😂🤣🤣😂😂😂🤣🤣😂😂😂😂😂🤣😂🤣🤣😂🤣🤣🤣😂😂🤣😂😂🤣😂😂😂🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣😂😂😂🤣🤣😂😂🤣😂😂🤣🤣😂😂😂🤣😂😂🤣🤣😂🤣😂🤣😂😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣😂🤣😂😂😂🤣🤣😂😂😂😂😂🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣😂🤣😂😂🤣🤣😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣😂🤣🤣😂😂😂🤣😂😂😂🤣🤣🤣😂😂🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣😂😂🤣😂😂🤣😂😂🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😂😂🤣🤣😂🤣🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😂😂🤣😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣😂🤣🤣😂😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣😂😂🤣🤣😂🤣🤣🤣😂😂🤣🤣😂😂😂🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂🤣😂😂😂😂🤣😂😂🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣😂😂🤣😂😂🤣😂🤣🤣😂😂🤣🤣😂🤣🤣😂😂🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂🤣🤣🤣🤣

    Reply

  11. 13
    3

    Направо е голям кеф да четеш коментарите на жълтите и да гледаш как се ГЪРЧАТ ОТ БОЛКА заради загубата!!! КЕФ!!

    БЕСНЕЙТЕ, ДЖУДЖЕТА!!!

  12. 11
    2

    СУПЕР!!! БЕЗЦЕННО!! БРАВО!!

  13. 13
    1

    Пичаги от тая петъ и тая купа са поболяхме ва братлета…по цял ден жулим мента и мастика уж да са замаем ама все тя ни е в главата ва….събрахме са 14 995 селяка да напрайм масовка и пак не стана ва да сейба.

  14. 8
    17

    В Пловдив големия БОТЕВ винаги ще е недостижим и по купи и по успехи в Европа и най важното по фенове,така че се радвайте мангали а не злобейте.

    • 4
      1

      В Пловдив хората обичат Локомотив!Това не веднъж се доказа(справка – шествията с купата и шествията преди дерби….не е истина как им лъснаха турските задници на жълтъците тогава 🙂 )
      Пловдивчани не са броячи на купи…Този манталитет е присъщ за турците и циганите от околията и това вече е ясно и на малките деца!
      Заради този манталитет турците и циганите от околията не спират да си вкарват автогол след автогол, опитвайки се да загладят срама от финала!
      От злоба и безсилие си измислиха и нов прякор – КУРВИ НА ЛОКО!
      Абе просто удоволствието, което ни поднесоха тези кадъни е голямо и вероято ще расте, след като не спират да изливат злоба и завист….
      Абсолютно густо!
      БЛАГОДАРИМ, КУРВИ НАШИ!

  15. 6
    18

    Отборът на Пловдив закара 16000 човека в София -факт. Малцинствата колкото и да се превъзбуждат не могат да променят обстоятелствата. Пловдив обича Ботев.

    • 21
      1

      Нещо като : Африка закара 1 000 000 емигранти в Европа .
      Количеството не значи качество -потни , платени , закарани
      насила от предприятия, които все още снасят

      • 3
        3

        Може да сте 200 човека , но супер качествени 🙂

        • 2
          1

          И на планетата на маймуните не ходят по повече от 200🤣🤣🤣🤣

    • 11
      1

      Ей кривак, вие със всеки ден си вдигате бройката, хахаха… В началото бяха 12 000, сега станаха 16 000, след 1 месец ще кажете, че сте били 25 000. Малоумници…
      Много боли тази пета, май а ???

      • 3
        1

        Петата е като осил , колкото повече реват жълтите мъстии
        толкова повече ще им я повтаряме !!!🤣🤣

  16. 7
    14

    Айде и тази купа напусна завинаги Пловдив. Две са в Кюстендил, а третата явно ще акостира в Говедарци. Честито!

  17. 24
    4

    Единствения Пловдивски отбор с 3 /три купи/ през този век.
    ФАКТ НЕОСПОРИМ !

    • 11
      1

      Да не забравим и това, че Локомотив е единствения отбор в СВЕТА, който е спечелил купата на България през 2019 година.

      • 3
        1

        Да не забравяме също и че преди 2 години резаците
        от Разград единствени в света подариха две купи на
        помаците от Коматево.
        ФАКТ НЕОСПОРИМ !

  18. 9
    12

    Оная, купената я прибраха в Кюстендил. Тая, подарената я носят с тях по лагери и тренировки, да не я чопне някой мангал

  19. 20
    5

    Гаврата с кривите глави е безкрайна! Униженията над индианците нямат край! Да си от Коматево ботевЪ в днешно време е най- голямото наказание. Локо не спира да се подиграва съд своите леки
    жълтокожи жени…

    • 3
      12

      Ти така си мислиш. Иска ти се локото и жалките ви фенове да са някакъв фактор, ама не се получава. Ей такива малоумници като теб само си вярват, че нещо кой знае колко значимо се е случило като сте взели една купа. Слез на земята вече. Порадвахте се малко, дай сега по-сериозно вече :*

      • 9
        1

        Не е просто една купа Мюмюне и това много добре го знаеш и много лошо ти бърка в турското дупенце…

  20. 5
    9

    Добре са се насочили кюстендилци – ей го къде е родният дом от Пирин!

    • 19
      5

      През Сопот минахме и после през твоето село да посетим майка ти

  21. 6
    15

    Радвайте се за цялата си история 1 купа:) Ботев такива купи има да те бие от Столипиново до Кюстендил

  22. 26
    8

    Любимецът на Пловдив за всичко времена

  23. 22
    6

    Това заради Ботев ,да отидат да се снимат с нея ли е? Питам за едни приятели от Стряма и Скутаре

  24. 35
    6

    Густо! САМО ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ! ГОСПОДАРЯТ НА ПЛОВДИВ!

Коментарите са затворени