В Ботев Пловдив имат реална оферта за перспективния си бранител Кристиян Димитров, научи PlovdivDerby.com. Тя е на стойност 1.5 милиона лева, но е от друг континент.

Непопулярната дестинация, за момента спира Димитров да приеме предложението. Във въпросната държава футболът е много развит, а други двама пловдивчани проправиха преди години пътя за българи във въпросния шампионат.

Няколко пъти вече ви информирахме, че желанието на играча е, той да продължи кариерата си в силно европейско първенство, но не на всяка цена. Снажният защитник е готов да остане още 1 година при канарчетата и чак тогава задължително да търси излизане зад граница.

Интерес към Димитров има и от Левски Сф, но той е желае да премине на Герена.

Междувременно от лагера на жълто-черните във Велинград долетя новината, че Ботев Пд няма да предлага нов договор на Радо Апостолов. Настоящият контракт на играча изтича в края на този месец. Юношата на жълто-черните ще продължи кариерата си в Нефтохимик.

149 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    7

    Ботев привлече бразилски нападател!

    Бразилецът е бил голмайстор през миналото първенство и е един от най-качествените нападатели, играли досега в България.

    Бразилецът ще пристигне в Пловдив в събота, като всичко с него е уредено. От клуба ще запазят името му докато не пристигне на българска земя.

  2. 1
    15

    Моля тракъористите който не е събирач на чернобяла техника не е пловдивски уличен любимец,наполетоебан,ГМО продукт и никога не е защитавал ракиджийница,не е стачкувал на магистралата в подкрепа на трактористите, да нарича безръкавнижите цигани.Може и мангали,безродници,кофермани.

  3. 14
    13

    Жребият за Лига Европа наближава със страшна сила. Кой ли ще ни се падне. Треперят ли жълтите сърчица? Гледам Андрю дума не обелва по въпроса. Сковал се е като скот. Хахахаххахажабаба

    • 15
      12

      Жална им майка жълтокожопомашка, индианскоКоматевска, кривоглавоселска … Купата е черно – бяла, а Европа идва …

      • 13
        4

        И на двата коментара съм аз СТИКС. Мисията в живота ми, то един живот, е да защитавам ЛОКОМОТИВ. САМО ЛОКО. ДА ЖИВЕЕ КРУШАРСКИ

    • 6
      10

      Кой пък се интересува от вас, бе Втория отбор на Пловдив.

  4. 5
    7

    АПАПИ, ЯЗ И ПРЕДИ И СИГА СИ ПИША ИДНО И СЪШТУ!!! ЗА МЕН НАЙ-ВАЖНУТУ Е, ЧИ СЪМ ПРИВЪРЖЕНИК НА СТОЛЮПИНСКИЯ ОТБОР КЛОАКОМОТИФФФФ И УВАЖАВАМ ВЕЛИКИЯ БОТЕВ!!!!!!!! УВАЖАВАМ НАШТИ ИДУЛИ, КОИТО СА ДАЛИ ИМИТУ НА КЛОАКОМОТИФФФФФФФ: https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13
    http://urbex.bg/wp-content/uploads/2016/02/DSC0311-1024×699.jpg
    ПРАВЯ РЕКЛАМА НА НАШИЯ НОФ ОФИС: https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=516fb1e58205d50ff6bbfc731a66de5e-l&n=13
    С ЦЕЛ ДА СЪ ПРОДАДЪТ ПОВИЧИ ГЕЙ БИЛЕТЯ И ДА ИМА МАНГИ ЗА БЕЗИР, БОЯ И КЮМУР!!!!………СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФ!!!!!!! ПУФ ПАФ:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  5. 13
    9

    Двама черно и по малко бели социопати с няколко ника изливат екскрименти.Повтарянето и простотията ги издава.Един от нашите е горе долу като тях,но пише от време на време.Циганки,магистралки и лепиларки вие сте клоаката на града ни.Това го знае всяко дете

    • 14
      14

      Виж селски, ако си направиш труда да прегледаш форума преди 15.05 т.г, ще видиш, в какъв лайнарник ти и другите жълтури бяхте превърнали го бяхте превърнали! Закани, обиди, повтарящи се постове с цел натрапване на неистини…..всичко, за което в момента обвиняваш черно-белите, но в пъти повече!
      Сега всичко ви се връща и то напълно логично, точно с вашите “камъни” по вашите глави, заедно с “лайната” които изсрахте по адрес на Локомотив Пловдив!
      Затова не се нерви! “Каквото си надробиш, това ще сърбаш”!

      Локомотивците ви пишат само истини, но те за ваше съжаление са адски тежки за вас! Заслужавате си го обаче!
      Дано си вземете поука за в бъдеще, но се съмнявам, защото жълтурите сте много просто племе!
      Още при първата издънка на Локото ще почнете пак с жълтите простотии, но това за ваше съжаление няма да промени съдбата, която даде най-ценната победа в историята, точно на Локомотив Пловдив!!!
      Дерзайте жълтури!

      • 15
        8

        Виж циганска курво,”творението”ти би имало някаква стойност ако беше пуснато във форум с регистрация за да “стоиш”зад него!Поне да го беше пуснал с някой от десетките си псевдоними.Накратко,общувай със себеподните си отрепки и не замърсявай наоколо/в случая този форум вече превърнат във клоака със съгласието на господин собственика/.

      • 7
        9

        Първо не съм ти селски циганче от гетото.Първа лъжа.Селски ни викате заради Селският ваш фен.Жълти,жълтури,жълтурци.Втора лъжа..Феновете ни били от село,а вашите са само трето поколение родени на трихълмието.Трета лъжа.Наследници на Спортклуб,,но не и на Динамо,Ченгелов,Енергия,Парчевич,ЖСК Славия и прочие.През 1951 ставате локомотив.Без никакви успехи до тогава.Смърфове заради пришити номера върху димитровградски фланелки купени от Умброто.Беси заради няколко посуда в могила в бившето ягодовско землище.Бесите са планински траки,одрисите са живяли по тези земи,с Пловдив за столица.Факти.Усещате ли колко се излагате джуджета мегаломани.

        • 7
          4

          Коментарите за Локото срещу Ботев са на едно нищожно създание СТАНИСЛАВ МЪРКОВ -именуващ се незнайно защо Стикс.Това е ясно по IP.Този олигофрен си мисли, че във форума ще запълни празнота в жалкото си съществуване. Има и такива същества !!!!

          • 3
            1

            И като е съществото Станислав Мърков ,защо падаме на нивото му да му опонираме…Убий тъпака с мълчание са казали хората. Колкото повече му четем и отговаряме на идиотиите ,толкова повече се раздава ,и повлича и други отрепки с него ,както от едните ,така и от другите.Преди време

      • 4
        3

        МАЧКАЙ ЖЪЛТИТЕ КУРВИ НА ЛОКО ,
        НИКАКВА МИЛОСТ !

  6. 6
    9

    В последните години купата взима не фаворита.БМБ имитира Путин.Ръка върху олигарсите,мутритрите,спорта.Даване на концесии,пращане на бизнесмени за бюджет на най популярните клубове,дирижиране на резултати.Интересно е как нашите успехи са подарени,а мангалските заслужени.Та те горките не могат да се бъзикат.Виж ако е бъркане от зад със свит юмрук е друго нещо.Жалки същества

    • 10
      6

      Айде, още един , който нарича ботевЪ курва на Локо. Безценно…

    • 3
      9

      Безработен клоун или си стикс как да те наричам,безмозъчно същество.Курва е майка тимилкс.Говедарска курвс,тоест тъпа крава ненаситна.Пивтаряй се,няма кой да ти се върже психопате.Аз си запулвам времето със съвети,но ти си тъпо изчадие

    • 10
      3

      И така да е?! Само дето купата на Локото я “подариха” точно срещу вас! Това се казва подарък! Паметно!

      Поредния , жалък, жълТурски опит за облекчаване на мъката след 15.05.2019!

    • 3
      5

      Хахаахххахахаххаххахххахахаха
      ПАРТЕНКА Е НА МАЙКА ТИ ЦИГАНСКАТА ПУТКА!

    • 2
      6

      тва са по 2.5лв на тренировка, огромен товар за родителите. и веднага циганинът от марица сравнява, че при мангустите били 30лв таксите. само да вметна, че едните предлага супер условия, а другите едва ли; едните създават футболисти за професионалния футбол, а другите за селските групи. една вечеря в кварталната кръчма излиза повече… за който не е наясно става дума за 7-8-9-годишни дечица, които се събират по 50-60 на набор и неголям процент наистина имат възможности да продължат сериозно с футбола

  7. 10
    2

    Морето за Мияча на чинии: запушва мивката и я пълни с вода,слага бански, покатерва се на плота и си потапя краката в мивката, слага капела До него в Миячното има календар на полугола жена по бански и я прегръща, в ръка държи чаша вино с червило, събрано от остатъците на клиентите…

    Живот ли бе да го опишеш?…

  8. 7
    1

    Миячът на чинии реве, че много лошо ги гаврим във форума, Безценно…

  9. 3
    7

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    ДА ПРЕБЪДЕ НАШЕТО СВЯТО ИМЕ КЛОАКОМОТИФ! ПОКЛОН ПРЕД ИДОЛА, СИМВОЛ НА МОГЪШТЕСТВОТО И МОШТА НА СТОЛЮПИНСКИЯ УТБОР!!!
    https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13
    ПУФ ПАФ:))))))))))))))))))

    • 7
      2

      Петичка-Купа-Радост – Провал-жълта-гадост
      Екстаз-Лудост-Купон – Балтанов-член-от слон
      Празник-Бомби-Заря – Всичко-жълто-умря
      Шествие-Пловдив-Празнува – Жълта-тишина-векува
      Бира-Водка-Купа – Жълтур-сърцето-претупа
      Господари-Майни-Царуват – Мишки-х*я-целуват
      История-Вечна-Слава – Крива-белоземска-глава
      Герои-Черно-Бяло – Страхливци-пеене-вяло
      Братя-Подкрепа-Победа – Закрити-пребити-от говеда
      Силна-Любов-Манталитет – Кочина-безплатен-билет
      Безрезервна-Подкрепа-До смърт – Мишки-злоба-мрът
      Спомени-Поколения-Горди – Неградски-кошмар-броди
      Красота-Вяра-Пета – Прегърнаха-х*я-за вечността
      Цяла -България-Се възхищава – На жълтура-живота-съкращава!”

  10. 3
    8

    Никво ходене по Китай, Митай и на майка си путката. Никво ходене при говедата, където играчите отиват, за да си убият кариерата (с изключение на С.Костов).
    Да си стои при нас, и после-навън.

    А иначе-лято е, слънце пече, морета, МТБта, АТВта, флай фишинг, бира и пичета. Нема време за глупости и писане в тая клоака, превърнала се въф филиал на Карлуково, пълен с чернобели шизофреници-мангали на социални и на подаяния от ТЕЛК и здравната каса.

    Ебем ти сайта И КУР ЗА ВАС ЧЕРНОБЕЛИ НЕСРЕТНИЦИ!

  11. 4
    3

    Искаме да го вземем ама нямаме желание.

  12. 2
    1

    Ако не го продадем сега ще си иде после без пари

  13. 10
    5

    Чукнете в гугъла ,,кучката на мафията,, Ще ви излезе 4
    убити президенти,3 затворника,3 мюсюлмана.Няма аналог в света.Ще ви светне защо навсякъде и винаги ги посрещат с цигани,цигани.Като изпишеш циганин,мангал в
    сички буферняци,защитници на ракиджийницата се изправят на мокти.Малцинствата са комплексирани.И с право

  14. 7
    8

    Папагалите се опитват да прекарат говедата, но накрая сами ще се прекарат.

    Тези “реални оферти” ги знаем.

    • 6
      7

      Знаеш ми уия вие оферта не сте видяли от времето на Бащата. Ни реална, ни нереална. Всичко живо дето може още да мърда си бие камшика и издува ризата.

      • 7
        6

        Михалевич, Хамид….

        Само, че в Локо нямат нужда да перат тото пари като вас …

        • 6
          2

          Колко пари взе локо за тези двамата бе, черен гъз!
          Май бъркаш трансфер с бягство от черно-белия катун!

  15. 7
    9

    Тоше ,кво става брат….никъде те няма след порното на 15-ти …
    И на мен ми беше гадно,но го преживях…
    Сега се утешавам,че момента на Станислав идва и ще си излея целия панаир и каквото може да се опише с думи върху него.

    Ще дойдат и добри дни за нас само БОТЕВ!

    • 7
      3

      Ей педераст, ако та набарам ще ти еба мамата селяндурска!!!
      Ти на нашите футболисти курви ли ще викаш, бе мамицата ти!!??

      Внимавай ти да не си преди Стикса

    • Този сам си говори…
      Курво, на всички е ясно, че си поредния ник на онази мъжка курва от Лондон

    • 5
      1

      Митко, скоро ще ядеш дървото. Чува се, че едни лоши хора се интересуват от теб

    • 10
      3

      Роб си ти на Домуша.

      Явно ти е било много гадно…

      • още му е гадно и дълго ще е така. Домуша лесно не пуска подаръци
        Интересно като ги дръннем в 8-мия кръг какво ще се оправдава. Сигурен съм, че ще се скрие като мишка и ще смени ника.
        Нахуйник!!

  16. 7
    7

    ТИЯ ОТ БОТЕВ ША ДАДАТ ЛИ НЯКОЙ ЛЕФ ЗА КЮМУР, БЕЗИР И ЦЪРНА БОЯ ДА БОЙДИСАМИ ИДОЛА И ОФИСА? 10 000 ЛЪВА ША СТИГАТ НА НЕГУ!!!!
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ ПУФ ПАФ:)))))
    https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=516fb1e58205d50ff6bbfc731a66de5e-l&n=13
    https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13
    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

  17. 12
    8

    Партенка от тези, дето ги четем една година вече.
    Ако някой даваше толкова пари за ограч, който допуска гол като този на Ожболт на финала играещ в боксовата круша на първата шестица, допуснал в последните си 6 мача 13 гола, католика ще им го закара лично!!!
    Как може да продължавате да пишете подобни глупости? Срамно и комично е!
    Да не говорим за онова чучело неделеф, дето слабака Локомотив го направи за смях барабар с целият му отбор и треньора им на финала!
    Никой няма да купи такива медийни звезди!

    • 7
      7

      Ти на “католика” акъл ли взе да даваш? Той за 15 минути изкарва толкова, колкото ти за цяла година.

      • 10
        5

        Затова ли започна да строи копнежа ?
        Не е настъпал котето още ,
        че в Белград много ще станат бившите ви президенти.

        • 6
          8

          По-добре в Белград, от колкото на оня свят. Нали така?

          • 8
            3

            И на него няма да му се размине най-вероятно

  18. 12
    9

    Победа на трибуните в историческия мач. 15 на 5!!!!

    • 9
      12

      И на трибуните и на терена Локомотивци размазаха жълтите селяни и заслужено вдигнаха купата на купите! В името на Пловдив. В името на историята!
      Всичко друго са жалки, жълти оправдания!

        • 7
          1

          като теб на Домуша ли?!

          хаха иска ти се!!

          Абе теб Ачо не те ли осъди вече

      • 4
        6

        Ей курчо вие дори не успяхте да си разпънете хореографията бе мангофци смешни.

    • 7
      1

      Това някакъв нов спорт ли – игра на трибуните?

  19. 11
    7

    Пичове, не обръщайте внимание на Станислав, Стикс, Марк1926 и т.н. Не виждате ли, че момчето не е добре? Андрей го търпи, защото му носи трафик. Ако не искате да му четете глупостите, има и други сайтове.

    • Това им разправям на всички от много време , че Станиславчо не заслужава внимание , ама и те като са комплексари и му се връзват , техен си проблем!

  20. 9
    8

    Колкото повече чета, толкова повече се убеждавам че на финала за Купата феновете на Ботев са 20000 лв. /15000+5000 черно-бели хамелиона/. Последните са основни писачо под всички статии за великия Ботев, а под статии за Локо – едва 5-6! Това е- Пловдив е жълто-черен!

  21. 15
    7

    Имало оферта, но била крива…
    хахахаххахаха
    Ебати лъжливите индианци!
    Ето я истината:

    Гуардиола и Клоп се скубят и бият край Коматево за…

    Тази песничка сме я чували много пъти и вече взе да не гали ухото

    Летният трансферен прозорец отвори, слънцето яко жужи, навън здраво напича и се почна. Старата песен на нов глас. Едно също и едно и също. Левски и ЦСКА искат Кристиан Димитров, но, видите ли, той е в полезрението на: до вчера белгийци, днес холандци, утре марсианци, вдругиден Хосеп Гуардиола и Юрген Клоп току-виж дошли в България и се сбили край Коматево за централния защитник.

    Тази игра се играе от години, стана банална, но не спира и сега. За да се вдигне цената на даден футболист, особено когато е желан от „сини” и „червените”, се пуска инфото, че на Запад го искат.

    Те може и да не са чули за него, обаче го искат. И толкоз! Не че Кристиан е лош футболист, напротив – има огромен потенциал в него. Но едва ли е хванал окото на някого, след като нищо не е направил в Европа.

    В националния също е зелен. Вчера се пръкна. Да, сбърка жестоко в дебюта си в Прага, но после срещу Косово игра отлично, вкара гол, ама България пак загуби.

    Така че песничката „Еди кой си го искат еди къде си” сме я слушали многократно и вече почти не гали ухото…

    • 6
      3

      Преписано от БЛИЦ. Написано, защото не искаме да го подарим на Левски.

      • 4
        3

        ооо сега разбрах, вие бяхте курви на Финала, защото ви писна да сте роби на Домуша?!

        Звучи логично… каот за селяндур

  22. 15
    12

    Пловдивски любимец е изрезка от вестник от преди 75 години от пристрастен писач.Отнася се за закрития Спортклуб ,чиято история вие откраднахте.Впрочем откраднахте само рожденната дата защото отбора няма никакви успехи на държавно ниво.Датата с 10 година по дърти прибавихте за да се наричате друг отбор и да не
    плащате концесията на подлеза до Централна гара.Така придобихте и сградата на Отец Пайсий.Потърпевши тогава бяха транспортните работници.Присвоихте си и пощенските превилегии.Комунистически мародери,цигански крадци.КрАСАВци,КопАСАВана е от интернет,а,за къде се носи фанелката са думи на Слона,но са китайска поговорка.Той заедно с Културата ,лека им пръст,дори не ходиха на мачове,а пиеха в кръчма Пловдив до Джумсята.Мерзавци,сто пъти повторено нещо става истина само ако ти си повярваш.Долни,крадливи,зависливи цигани,вЕрвайте си копелета.!!!!!

      • 4
        10

        Аз съм кошмара за циганите.Шаран кръстосан ,не мия чинии,чикии ми пра
        вят наполетоебани и гмо мастии.

        • 9
          7

          Ти ли бе?!?!
          хахаха
          Ебаси селяндура!!

          Чичо Венци: Ботев са ГМО жени!

        • 6
          1

          Продаде ли си ярето, бе пишорко?
          Наводни нета с обяви, че продаш яре…

      • 5
        1

        Сега разбирам защо го споменавате и ти дават “плюсчета” твоите съратници…
        Прости Тошо “Имигранта”,”чинията” и на майка ви п*тката ….ви е пръснал от всякъде 👳👳👳
        Бахти жалките лилави мангали…. Ще сънувате Тошо Имигранта още дълги години 🙇🙇🙇

    • 7
      2

      на български, пич. на български
      ние не разбираме турски

  23. 14
    11

    Аз искам да попитам жълтокожите, защо играчите ви в жълто бяха на колене на терена след последния съдийски сигнал за КУПАТА НА КУПИТЕ???

    Искам да попитам защо 6000 агитка на Пловдиския любимец надпя кривите глави???

    ПИТАМ, защо твърдите,жълтокожи, че СТЕ КУРВИ НА ЛОКО???

    САМО ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ…

    • 2
      4

      Гледай мача пак празна четвъртита главо.Миризливец.

  24. 7
    11

    Пловдивски любимец е изрезка от вестник от преди 75 години от пристрастен писач.Отнася се за закрития Спортклуб ,чиято история вие откраднахте.Впрочем откраднахте само рожденната дата защото отбора няма никакви успехи на държавно ниво.Датата с 10 година по дърти прибавихте за да се наричате друг отбор и да не
    плащате концесията на подлеза до Централна гара.Така придобихте и сградата на Отец Пайсий.Потърпевши тогава бяха транспортните работници.Присвоихте си и пощенските превилегии.Комунистически мародери,цигански крадци.КрАСАВци,КопАСАВана е от интернет,а,за къде се носи фанелката са думи на Слона,но са китайска поговорка.Той заедно с Културата ,лека им пръст,дори не ходиха на мачове,а пиеха в кръчма Пловдив до Джумсята.Мерзавци,сто пъти повторено нещо става истина само ако ти си повярваш.Долни,крадливи,зависливи цигани,вЕрвайте си копелета.

    • 11
      4

      Мияча на чинии свърши работа…

      Болен е. Особено след финала на финалите. Не му обръщайте внимание.

    • 4
      2

      Явно още ти държи влага аналното проникване на ALIEN Ожболт.
      Плачи, плачи , хубаво ми е.

  25. 7
    6

    Абе вие глупави ли сте? Или ни мислите нас за глупави?!

    Ако имаше такава оферта, мислите ли че католика щеше да я пропусне?!

    хахахха

  26. 6
    5

    Добър вечер!Бих желал да попитам 2/двамата/психари пишещи тъпотиите си под десетки псевдоними тук,как завърши контролата на любимия им отбор обявена за днес 17.06.2019.?Благодаря им предварително!

  27. 8
    9

    Питон, наздраве, НАЗДРАВЕ! Тая ПЕТА ги съсипа! Ние сме ПЛОВДИСКИЯ ЛЮБИМЕЦ!Пловдив е черно-бял! Купата е черно бяла! Светът е черно-бял!

    САМО ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ…

    ПЕТАТА …

    • 7
      6

      Стикс,марш на околовръстното,педал гнусен

    • 6
      3

      Наздраве, Стикс!!! Пия за тая пета, нес е спирам, наздраве!

    • 7
      6

      НАЗДРАВЕ МОЙТО МОМЧЕ …..ПИЙ И СЕ РАДВАЙ НА ЛЮБИМЕЦА НА ПЛОВДИВ…А ЗА КУПАТА КАКВОТО СТАНЕ….НАЙ-ВАЖНАТА Я ВЗЕХМЕ….САМО ЗНАЙ И ПОМНИ МОМКО…..ЛОКО-ПЛОВДИВ Е РЕЛИГИЯ И ВОДКА ДО ГРОБ….ОЖБОЛТОВА- ПЕТА СМЬРТОНОСНА ЗА ЖЬЛТИТЕ КУРВИ НА ЛЮБИМЕЦА НА….ЧЕРНО-БЯЛ- ПЛОВДИВ
      ДОМЬТ НА ЛОКО- ЕБАЧА НА ЖЬЛТИ КУРВИ НЕЩАСТНИ- ИНДИАНСКИ…..

  28. Ботев със смазващо превъзходство! ПЛОВДИВ Е НАШ
    9
    8

    Отборът на феновете! САМО БОТЕВ

  29. 9
    7

    Такива пари в Локо не са виждали през последните 30 години, колкото струва само 1 наш футболист.

  30. 11
    12

    Жална ви майка жълтокожопомашка, индианскоКоматевска, кривоглавоселяшка…

    Купата е черно-бяла!Пловдив е черно-бял! Светът е черно-бял! САМО ПЛОВДИСКИЯ ЛЮБИМЕЦ…

      • 9
        13

        Да ,първото му име е Ален, никога преди не е вкарвал с пета, но девствеността му бе приключена в ботевистката врата! Вкара го със все ПЕТАТА!!!

        Играчите ни тръпнат за осмия кръг- кой с ПЕТА,кой с коляно, дупе, глава, боц, бедро, нос, ухо, коса, корем, гръб, нокът, косъм, обица…въпросъ е да ви ИЗНАСИЛИ ПАК…

        САМО ПЛОВДИСКИЯ ЛЮБИМЕЦ…

        • 11
          11

          5000 човека, ебах ви и “Пловдивския любимец”. Банда диви селяни-това сте вие.”Рогош бойс”

        • 6
          5

          Селчо… По нова година друга песен ще пеете. С този отбор сте зад Царско село да знаеш!

        • 7
          3

          Сега си много отворен, ама до преди месец мълчахте като пу.ки, когато Тошко ви сипа от центъра. Цяла България ви знае, като циганите на Пловдив и курвите на Левски. Говорете си каквото искате, всички видяха кой е отбора на Пловдив.

    • 4
      4

      Грамофон без игличка.Палец в гъза.Дай пак за петата и негъра.Повтаряш се малоумнико.Напиши нещо различно женичке,кучка на верижка.

  31. 10
    8

    Андрей, ставаш вече смешен. По-известен си като надувач на балони, отколкото като сериозен журналист. А като добавим и че си подлога….

    • 11
      8

      На края двамата с тошко ще ги вземат за без пари, по-малко от крава с теле. Но нали ги знаете глупаците, да цитирам класика…

      • 13
        6

        Педал! измисли нещо свое…Не преписвай това което гнойната ти глава не може да роди…Но пък…Преписват или дописват само класиците…Нали така … безидеен плагиат??? Ето откъде си преписал но е хубаво,че ме четеш…:
        “Локомотив Пловдив все още не е намерил съперник за контрола в понеделник. До момента нито един отбор не е откликнал на молбата на смърфовете?!
        Ха??!…..Що ` така , бе , Миме???! Нима не е престижно да се играе контрола с гордият носител на купата на Bg и любимец на Пловдив???! Откакто Локи спечелиха купата всички европейски грандове се скъсаха да се надпреварват да искат да играят контроли с българския гранд „Локомотив Пловдив“…..
        Освен това повечето играчи на Локото са силно желани от именити клубове в Европа!
        Ето: За Аралица например именит отбор дава пари колкото за крава с теле…За Езе голям клуб е готов да плати пари колкото за цяло стадо кози…”

      • 5
        6

        наскоро в друга медия излезе информация, че БотевЪ са решили да направят “голям жест” към Неделев като го пуснат без пари в чуждестранен отбор….

        Ама тук се мълчи и се надуват балони…

  32. 15
    19

    Ако някой даде 1,5 милиона лева за тоя, дето изгледа отблизо, как Ожболт се вряза и я мушна с пета ред очите му, от клуба ще го занесат на ръце, където и да е това!!!
    100% ще си остане в Коматево, заедно с другия медиен балон неделИф, а подобни, рекламни статийки няма да спрат скоро!
    Качествените играчи ги искат качествени клубове с качествени първенства!
    “Дует финал 0-1” не са от тях!

    • 8
      8

      Престижно реми за Пловдивския Любимец, ето какво прави ботевЪ по същото време… Монтана -БотевЪ 6-0

      Открийте разликите…

      Елате се снимайте с купата, Ожболт позира с Петата си върху нея…

      • 9
        7

        Ти Монтана хубаво ги споменаваш, ама пропускаш още по-важен резил на селските! Нека припомним легендарните ТОТО резили с Любимец, когато курвите в жълто имаха около 20 милиона, годишен бюджет!!!? Имаха самочувствие за шампиони, а станаха едва 4-ти, като от гранда Любимец паднаха и в двата си мача с по 1-2!
        И после, същите тези жълти курви имат смелостта да обиждат великия Локомотив Пловдив с тото и уредени мачове!??? ….да не говорим, за паметния мач на курвите с Литекс 3-3 след 2-0 на полувремето и скорошното 2-3 с главния им ебач, допреди финала на 15.05 за купата, Лудогорец, когато водеха 2-0 на полувремето и кротко паднаха с 2-3

        • 7
          5

          Ето така трябва да се общува, с градивна критика. Приемам забележката и следващият път ще съм по изчерпателен.Но нека и аз вмъкна градивна критика, НЯМА ПО-ГОЛЯМ КУРВАЛЪК ОТ ТОВА ДА ЛЕГНЕШ НА ОМРАЗНИЯ ВРАГ, ДА СЕ НАДУПИШ И ТОЙ ДА ТИ ГО ВКАРА С ВСЕ ПЕТАТА…

          Ожболт 15.05. 2019 около 20: 30 с ПЕТА, го набута със все ПЕТА…

          Само ПЛОВДИВСКИЯ ЛЮБИМЕЦ…

  33. 15
    14

    Я СИ ГО НАЧУКАЙТЕ ВСИЧКИ ЧЕРНО БЕЛИ ЦИГАНИ ОТ ЛАЙНУТА. ДЕЙБА И СМРАДЛИВАТА ВИ СГАН. ОТВРАТ

  34. 13
    14

    За да е проправен път от предишни български играчи, говорим за Япония. Илиян Стоянов.

    Но Кристиян се дърпа ,защото Япония е с техничен футбол и ПЕТАТА е редовен прием на нападателите… А както знаем, ПЕТАТА е непосилна за предотвратяване от Кристиян Петичков…

    Андрей, този балон бие всичките ти партенки- ти продаде Тошко 17 пъти за милиони, сега има нов герой…

  35. 17
    12

    Циганите пак изкочиха от дупките.Гледайте си клоакомотива ,мангали комплексари

  36. 16
    15

    ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ В ЕВРОПА

    Локомотив Пловдив е пловдивският отбор с най-много участия в европейските клубни турнири (общо 42 мача)

    Най-успешно е представянето на локомотивци през сезона – 1964-1965 г. когато черно-белите достигат до Четвъртфинал: предварителен кръг — с “Войводина” (Нови Сад, Югославия) 1:1, 1:1, допълнителен мач на неутрален терен в София 2:0, Осминафинал — с “Петролул” (Плоещ, Румъния) 0:1, 2:0; четвъртфинал — с “Ювентус” (Торино, Италия) 1:1, 1:1; допълнителен мач в Торино 1:2. След равния мач в Торино италианските вестници не скриват доброто си впечатление от играта на пловдивчани. “Туто спорт”: “Ювентус” се огъна пред българския “Локомотив”, “Ла стампа”: “Бяло-черните (“Ювентус” играе също в бяло-черен екип) се изгубиха сред сърцатите българи”, “Ла Гадзета дело Спорт”: “За купата на панаирните градове “Ювентус” угасна срещу българите от Пловдив.” В тогавашния “Ювентус” играят светила, като Омар Сивори, Нестор Комбен, Луи дел Сол, Венито Сарти, Сандро Салвадоре и др.

    Ето и пълната статистика на всички мачове на Локомотив Пловдив в Европа:

    ✔1963/1964 Купа на панаирните градове
    ✅Локомотив Пловдив – Брашов Румъния 3:1 и 2:1
    ✅Дожа Уйпещ – Локомотив Пловдив – 0:0
    ✅Локомотив Пловдив – Дожа Уйпещ – 1:3

    ✔1964/1965 Купа на панаирните градове
    ✅Локомотив Пловдив – Войводина Нови Сад 1:1, 1:1 и 2:0
    ✅Локомотив Пловдив – Петролул 0:1 и 2:0
    ✅Ювентус – Локомотив Пловдив 1:1
    ✅Локомотив Пловдив – Ювентус 1:1
    ✅Трети мач Ювентус – Локомотив Пловдив – 2:1

    ✔1965/1966 Купа на УЕФА
    ✅Локомотив Пловдив – Спартак Бърно 0:2 и 1:0

    ✔1967/1968 Купа на УЕФА
    ✅Локомотив Пловдив – Партизан 1:5 и 1:1

    ✔1969/1970 Купа на УЕФА
    ✅Локомотив Пловдив – Ювентус – 1:3
    ✅Ювентус – Локомотив Пловдив – 2:1

    ✔1971/1972 Купа на УЕФА
    ✅Локомотив Пловдив – Карл Цайс Йена 3:1 и 0:3

    ✔1973/1974 Купа на УЕФА
    ✅Локомотив Пловдив – Слиема Уондърърс 2:0 и 1:0
    ✅Локомотив Пловдив – Хонвед 3:4 и 2:3

    ✔1974/1975 Купа на УЕФА
    ✅Локомотив Пловдив – Раба ЕТО 3:1 и 1:3
    4:5 след дузпи

    ✔1976/1977 Купа на УЕФА
    ✅Локомотив Пловдив – Цървена звезда – 2:1
    ✅Цървена звезда – Локомотив Пловдив – 4:1

    ✔1983/1984 Купа на УЕФА
    ✅Локомотив Пловдив – ПАОК – 1:2 1/32 финал
    ✅ПАОК – Локомотив Пловдив – 3:1 1/32 финал

    ✔1992/1993 Купа на УЕФА
    ✅Локомотив Пловдив – Оксер – 2:2 1/32 финал
    ✅Оксер – Локомотив Пловдив – 7:1 1/32 финал

    ✔1993/1994 Купа на УЕФА
    ✅Лацио – Локомотив Пловдив – 2:0 1/32 финал
    ✅Локомотив Пловдив – Лацио – 0:2 1/32 финал

    ✔2004/2005 ШЛ
    ✅Брюж – Локомотив Пловдив – 2:0 втори предварителен кръг
    ✅Локомотив Пловдив – Брюж – 0:4 втори предварителен кръг

    ✔2005/2006 Купа на УЕФА
    ✅ОФК Београд – Локомотив Пловдив – 2:1 втори кв. кръг
    ✅Локомотив Пловдив – ОФК Београд – 1:0 втори кв. кръг
    ✅Болтън – Локомотив Пловдив – 2:1 първи предварителен кръг
    ✅Локомотив Пловдив – Болтън – 1:2 първи предварителен кръг

    ✔2012/2013 Лига Европа
    ✅Локомотив Пловдив – Витес – 4:4 първи кръг
    ✅Витес – Локомотив Пловдив – 3:1 първи кръг

    Снимката е от последния мач на Локомотив в Европа срещу Витес

    • 15
      10

      Ботев имат 54 мача в евротурнирите ( с 12 повече), в които сме отстранили 10 отбора (два пъти повече). Ботев са играли на 1/4 финал за КНК през сезон 1962/63.

      Много се излагате!

    • 11
      8

      Правилно си написал, Локомотив Пловдив, който обаче и съдебно ЗАЛИЧЕН!Тия са прекръстеният Велбъжд Кюстендил. Така че…Локомотив Пловдив и Европа….

    • 15
      9

      През 60-те години бяхте назначени да играете за Купата на панаирните градове от любимата ви БКП. Локо,за разлика от Ботев и Спартак беше едно посредствено отборче,без никакъв шанс сами да спечелят учстие в турнир. Винаги сте били в сянката на пловдивския гранд Ботев и му отстъпвате по всички показатели.

      • 7
        7

        аз не виждам в статистиката мач на Локо през 60′. Пак лъжеш жълтур

        • 7
          2

          Акъл море! 60-те години е период от 1960 до 1970. Понякога се учудвам, как е възможно човек да е чак толкова глупав.

        • 6
          2

          Глупавият неграмотен циганин,нарекъл се Пловдив 1926 смята,че шестдесетте означава до 1960 и затова не вижда мач на Локо в статистиката. За сведение,глупако, Локо до 1960 е в Б група

    • 5
      6

      Д Г Д мангал,защо не кажеш че повечето двубои са за панаирната купа.Лъжлив циганин.

  37. 11
    9

    Офертата е от Китай, през зимата имаше и за Неделев, но никой не е луд да ходи да играе там,освен ако не е над 30 🙂 Имаме млади и перспективни национали, нормално е да има оферти за тях. Виж за мангалите от лайнута никой не пита хахахахахаах

    • 9
      10

      Радвайте се на тези футболистчета дето ви направиха наши курви !!! Колко трябва да си тъп, че да величаеш хората които дадоха финала на градакия съперник хахаха

      • 10
        8

        Що да са дали финала бе мангал проскубан? Подцениха ви и загубиха, случва се. По-големи курви от ваще мангалки няма, най-продажните ТОТО курви в България, отдавна минахте и Славия по тото-проституция 🙂 затова ви е празен стадиона, и никога вече няма да се напълни 🙂

        • 6
          9

          Курви на БКП, на рензенбринг Разград, Тото-курвите на БГ футбола и най – вече курвите на любимица на интелектуален Пловдив Локомотив! Не забравяйте оскубани мисикри, че онзи дето игра при вас с чокото на главата, му бяха спрени правата за 18 месеца, със съответната фактология! Кой е тото курвата – ботевЪ Коматево, Сопот!

        • 6
          4

          Вашия пък е толкова пълен, че недей да казваш на никой! Цяла България ви гледа вие кви тото курви сте да изброявам ли само обръщалките с Лудогорец и дадения финал а ?

    • 6
      9

      На младия и перспективен национал Ушко белоземски са му сменили екипировката с 4XXXXL!Така са го посрещнали във Велин град!

  38. 10
    7

    хахах. Страх го е да не го изядат!

    АКо имаше такава оферта Йотков щеше на гръб да го занесе..
    И коя е тази “държава от друг континент” дето дава оферти в … лева!!??

    Айде стига балони!!

  39. 12
    6

    Ако ще остава в отбора, то нека Крис да удължи договора си с 1 година. Ако не иска, то сега е момента да му се вземат парите. Зимата Димитров ще може да преговаря, с когото си иска и другото лято да си тръгне като свободен агент.

    Вероятно играчът се дърпа, защото става дума за Китай, Казахстан или нещо такова, ако изобщо офертата е реална…

  40. КАНАРИ, ПАК НИ РАЗКРИХА. ПОСЛЕ ДА НЕ СЕ ЧУДИМ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ЗАЩО НИ ВИКА ЦИГАНИ
    9
    19

    Гуардиола и Клоп се скубят и бият край Коматево за…

    Тази песничка сме я чували много пъти и вече взе да не гали ухото

    Летният трансферен прозорец отвори, слънцето яко жужи, навън здраво напича и се почна. Старата песен на нов глас. Едно също и едно и също. Левски и ЦСКА искат Кристиан Димитров, но, видите ли, той е в полезрението на: до вчера белгийци, днес холандци, утре марсианци, вдругиден Хосеп Гуардиола и Юрген Клоп току-виж дошли в България и се сбили край Коматево за централния защитник.

    Тази игра се играе от години, стана банална, но не спира и сега. За да се вдигне цената на даден футболист, особено когато е желан от „сини” и „червените”, се пуска инфото, че на Запад го искат.

    Те може и да не са чули за него, обаче го искат. И толкоз! Не че Кристиан е лош футболист, напротив – има огромен потенциал в него. Но едва ли е хванал окото на някого, след като нищо не е направил в Европа.

    В националния също е зелен. Вчера се пръкна. Да, сбърка жестоко в дебюта си в Прага, но после срещу Косово игра отлично, вкара гол, ама България пак загуби.

    Така че песничката „Еди кой си го искат еди къде си” сме я слушали многократно и вече почти не гали ухото…

    • 6
      6

      Поръчкова статия на журналист, фен на Левски. Поне да му беше написал името, след като си я копирал.

      • 4
        5

        И веднага в отговор поръчкова статия на фен на БотевЪ…
        Ясни сте

  41. 9
    9

    Поредния опит за реклама.Мислите ли че при такава оферта клуба и играча няма д са съгласни или този е бахти вешикия играч за да не го блазни такава оферта

  42. 12
    17

    Той и бай Тодор немеца, всяка година е готов да остане още една година и така вече 4 години 😂😂😂😂

    • 10
      8

      Теб кво те интересува е СОПОЛ, гледай си катуна и не се бутай при големите !!!

      • 4
        3

        Къде си бе голям ? Кое ви прави по-големи от нас ? Стадион ли имате, финал за купата ли сте взели от нас , с победи ли ни водите ? С какво сте по-големи бе смешник…….ааа забравих, вие сте най-големите КУРВИ И НАТЕГАЧИ…за това си прав!

      • 4
        5

        Да ГОЛЕМИТЕ ПОСИРИЧИ ОТ Коматево! Щом буферите ви насраха по категоричен начин на финала, и се подиграха с вас, какви големи сте вие бе, селяни?! Не можехте да ходите през второто полувреме! Правилно ви викат буферите, че сте и м лични курви!

        • 6
          3

          Момченце,елементарен си!От черното Столипиново до “червеното Панагюрище”има голяма разлика!Накратко,не се прави на такъв какъвто не си!Разбра ли ,или не разбра мангал прост?

Коментарите са затворени