С 26 футболисти, в това число и 5-ма юноши от школата на клуба замина за първия си подготвителен лагер на Велинград футболният тим на Хебър.

В групата за режима в Родопите треньорът на хебърци Николай Митов включи и голобрадите Спас Видев, Даниел и Мартин Кадьови, Богомил Божуркин и Денис Караасан.

Останалите футболисти са тези, които започнаха подготовка с Хебър през миналата седмица.

База на пазарджиклии в следващите две седмици от подготовката ще бъде петзвездният „Гранд Хотел Велинград”. Заниманията на отбора пък ще се водят на стадиона в Ракитово, който до преди 30 години беше една от планинските бази за подготовка на националния отбор по футбол.

Именно на заобиколения от борова гора в Ракитово стадион „Септември” Николай Митов ще поти своите питомци с тежки двуразови тренировки.

Първата контрола на хебърци от началото на лятната подготовка ще бъде в събота срещу Нефтохимик (Бургас), който пък вече е на лагер във Велинград и ползва за тренировки местния градски стадион.

Спарингът между пазарджиклии и бургазлии ще бъде или на стадиона във Велинград или на този в Брацигово, като мястото на срещата ще бъде уточнено допълнително.

Със сигурност мачът ще бъде с начален час 18-сет.

На този етап сериозни проблеми от здравословен характер в състава на Хебър няма.

Единствено защитникът Васил Геров тренира на облекчен режим заради травмата, която го мъчи от началото на месеца.

Ето и пълната група на Хебър за лагера във Велинград:

Вратари:

Димитър Пангев, Петър Дебърлиев, Спас Видев (юноша);

Защитници:

Васил Геров, Кристиян Михайлов, Слави Косов, Симеон Иванов, Димитър Везалов, Асен Георгиев, Божидар Васев, Мартин Вълчинов;

Полузащитници:

Андриан Краев, Янко Ангелов, Якуб Идризов, Георги Каракашев, Атанас Велев, Даниел Кадьов (юноша), Мартин Кадьов (юноша), Денис Караасан (юноша);

Нападатели:

Цветелин Тонев, Родриго Барони, Данииел Пехливанов, Октай Хамзиев, Георги Недялков, Георги Андонов, Богомил Божуркин (юноша)

2 КОМЕНТАРИ

  1. С тези играчи нищо сериозно не може да се направи,освен място в средата на таблицата,няма качествени халфове и нападатели това е самата истина.

    • 3
      1

      С Везалов и Асен Георгиев и Васев няма кой да ви вкара гол…

Коментарите са затворени