Пловдивското дерби ще е 8-ия кръг, а в него Локо Пд ще е домакин. Ботев Пд ще гостуват още първия кръг на Лаута, но на Арда! Носителят на Купата Локо Пд започва с гостуване на Черно море.

Първият кръг изглежда така:

Лудогорец – Царско село
ЦСКА – Етър
Черно море – Локо Пловдив
Арда – Ботев Пд
Ботев Вр – Берое
Дунав – Левски
Славия – Витоша

 

Ето и цялата програма на Ботев и Локо Пд:

2 Кръг:
Ботев Пд – Дунав
Локо Пд – Славия

3 Кръг:
Ботев Вр – Локо Пд
Левски – Ботев Пд

4 кръг:
Етър – Ботев Пд
Локо Пд – Лудогорец

5 кръг:
Арда – Локо Пд
Ботев Пд – Царско село

6 Кръг:
Берое – Ботев Пд
Локо Пд – Дунав

7 кръг:
Левски – Локо Пд
Ботев – Витоша Бистрица

8 кръг:
Локо Пд – Ботев Пд

9 кръг:
Ботев Пд – ЦСКА
Царско село – Локо Пд

10 кръг:
Локо Пд – Берое
Черно море – Ботев Пд

11 кръг:
Ботев – Славия
Витоша – Локо Пд

12 кръг:
Етър – Локо Пд
Ботев Вр – Ботев Пд

13 кръг:
Ботев – Лудогорец
Локо Пд – ЦСКА

 

40 КОМЕНТАРИ

  1. До 10 кръг не виждам как ще спечелим точака със този отбор.
    Братя цигани едно е ясно но пък с много неизвестни Витоша дали няма и те да ни ебат мамата.
    Явно това ще е сезона на изпадане.С този собственик и тази публика за отбора няма смисъл трябва да се само закрием.

  2. 4
    4

    Але але аооо але але аооо, кур за локо але, вие мангали сте, ще ви шибамеее !!!

    • Каква съдбааа паланки и селааа, вие турци сте, на курви синове, ще ви шибамееее

  3. 3
    2

    Ante q podade a ojbolt sas peta MOSHTNO go izdani v na jaltite v gaza ..vsqko sledvashtoto derbi sled finala nqma da ima takav zarqt takava emocia.jati kurvi shte vi boli 100 godini..

  4. 8
    3

    Дербито на Родопската яка срещу Източните Родопи

  5. Това същество Кралев, ще поеме ли вината за пародийния ни национален отбор? Или той може само да се снима с победителите.
    Нямам думи да го обидя достатъчно…

  6. 12
    15

    ЖЪЛТИ КУРВИ СТЯГАЙТЕ ХАЛКИТЕ,ЧЕ НА 31 АВГУСТ ВИ ПРАВИМ ПОГРЕБЕНИЕТО,НА 15 МАЙ ВИ ЗАКРИХМЕ,СЕГА И ОПЕЛОТО ЩЕ ВИ НАПРАВИМ БЕЗ ПАРИ.НА 1 ВИ СЕПТЕМВРИ ЩЕ СЕ ВИДИ ЧЕ ОКОНЧАТЕЛНО СЕ СБОГУВАТЕ С КАУЗА ГОМНЕЖА ЗАВИНАГИ И ОСТАВАТЕ В СЕЛО КОМАТЕВО ДО ГРОБ.А ДОТОГАВА ЛОКО ПД ЩЕ ИГРАЕ МАЧ ЗА СУПЕРКУПАТА,ЩЕ ХОДИМ НА МОРЕ ВЪВ ВАРНА,ПОСЛЕ НИ ЧАКАТ МАЧОВЕ В ЕВРОПА НА ЛАУТА И ГОСТУВАНЕ НА ГОЛЯМ ОТБОР,А ВИЕ ЩЕ БЪДЕТЕ НЕЩО КАТО ЗА ДЕСЕРТЧЕ.ВСИЧКИ ЧЕРНО-БЕЛИ МАШИНИ МОЩНО НА 3 ЮЛИ ДА ВЗЕМЕМ И СУПЕРКУПАТА.САМО ЛОКООООООООО

    • ТОВА КАТО СИ ГО ПИСАЛ НЯКОЙ ДА НЕ ТЕ Е ЕБАЛ БЕ ПИЧ.
      ЯВНО СИ КУРВА НА НЯКОЙ ЖЪРТО ЧЕРЕН ГОСПОДАР.КОЙ ЩЕ ЗАКРИВАШ И КОЙ ЩЕ ОПЯВАШ БЕ АБОРИГЕН НЕ ДОДЯЛАН,КОЙ СЕ ИНТЕРИСУВА ОТ ТОЗИ УМРЯЛ ОТБОР ЛОКОМОТИВ БЕ КАПУТ НАСРАН.
      КАКВА СУПЕР КУПА КАКВА ЕВРОПА ТЕ ГОНИ ВЪВ ПРАЗНАТА КАРТУНА БЕ НЕГРАМОТНИК.
      ТОЗИ СЕЗОН ВИ ЗАКРИВАТ ОФИЦИАЛНО НАЛИ СИ ЗНАЕШ НАСРАН НЕ КЪПАН МИРИЗЛИВ МАНГАЛ.

  7. 11
    11

    Първи кръг – турско дерби.
    Жива да не бях

  8. 7
    17

    Трябва да подкрепим Арда срещу ботевЪ избирайки по малко турския отбор…

    • 12
      5

      Ти вземи се изкъпи в река Марицар Мърков, че смърдиш …Ще те уволнят като пазач за тази твоя смрад

    • 9
      3

      Всички ЦИГАНИ от Пловдив се писаха турци при преброяването на населението на БЪЛГАРИЯ, ФАКТ!!! Нормално е сега ЦИГАНСКИЯТ ОТБОР да подкрепи резняшките си братя от долината на широките гащи!!!

    • 9
      4

      Ха, вие на вашите мачове не си ходите на мачовете на Арда ще ходите, хайде по сериозно.

  9. 5
    6

    Георги Самуилов направи първата си съществена промяна, откакто пое Ботев. Той смени част от ръководството и треньорския екип. Мотивите му бяха, че годината е нулева – нито купа, нито титла. Все едно се е надявал, че Ботев може и да стане шампион, но лоши треньори са го спънали.

    Желко Петрович разкри целта, заради която идва в Пловдив да тренира Ботев – четвърто, пето или шесто място. Ако му били казали за титла и купа, нямало да си прави труда да бие път.

    Но то и сега е така – четвърто, пето, шесто място. Освен това има купа и суперкупа. Колко време ще им трябва на Желко и Жарко поне това да направят. Твърде вероятно е догодина по това време, или по-рано, Самуилов да обяви нова нулева година. Защото едва ли си вярва, че Ботев може да е шампион, а всяка година да играеш финал за купата и да я спечелиш, не е реално.

    А Желко Петрович идва с треньорска визитка, която предполага революционни промени в Ботев като игра. Но за четвърто, пето и шесто място революцията е излишна.

    Самуилов влиза в капан, тъй като очакванията към него бяха големи – уволняваш Николай Киров, но доведи треньор за трофеи. И Самуилов води Желко, който бяга като дявол от тамян чуе ли за купа и титла. Това предполага непрекъснат треньорски кадрил и Желко е само началото. Въпросът е дали черногорецът ще изкара цяла година, за да му кажат, че годината е нулева.

    • 8
      1

      Стига си ревала ма ханъмо.Като си влюбена в Белият,взимай си го и му се радвай!!!Тъпак,по-голямо унижение от ганкиното срещу черната измет,никога не сме изживявали дори и при Селскоят!!!!

    • 3
      1

      В на майка ти путкатабе разликата мършо.Вади няколко милиона ,взимай отбора и си докарай който искаш.До тогава лигавиш и мълчиш.

  10. 7
    3

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! ГЕЙ БИЛЕТЯ ЗА МАЧА НА НАШИЯ БРАТСКИ УТБОР “АРДЪ” С БОТЕВ, ША ПУСНИМ В ЛЮБИМИЯ НИ НОФ ОФИС В СТОЛЮПИНУУ НА УЛИЦА “ТОДОР ШИБАЧЕВ 49,12: https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=516fb1e58205d50ff6bbfc731a66de5e-l&n=13
    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ И АРДЪ!!!!!!! ПУФ ПАФ:))))))))))))))))

  11. 10
    1

    Онзи плешивец и пършивец Стикс още ли не е споменал Кико Главата и Тошко Центъра. Закъснява.

  12. 8
    5

    Малкото локо в аналния двор на селскостопанския.Нека дойдат с колите от кърджалистан.Изгонихме ги от централната трибуна,сега нека да посмеят да влезат в града ни.

  13. 15
    12

    Започваме с две домакинства от които задължително трябва да вземем 6 точки. Отбора от аналния двор на ВСИ-то започва с 2 загуби и като се взема на предвид осирането в ЛЕ, се очертава че физкултурника може и да не дочака дербито.

    • 4
      10

      Абе помаци, не го уволнихте на 15.05.2019 г., аааа извинявайте, забравих, май БЕЛИЯ ВОЖД си замина тогава 😀 😀 😀

  14. 16
    14

    Ами ЕВАЛА на католишкия тарикат! Какво друго да кажем след всичките му /без/действия по реализиране на проекта МОЛ “КОЛЕЖА”?

    Хързулка си ги ей така с пиниз и със селски финес по пързалката, ама ще кажете защо? Ами защото масата им е такава, податлива на подобни деяния: 1/2 от фЙенУвИтИ им са селяндури от околията, 1/4 са роми основно т Аджисан маала, има и от Изгрев бойс разбира се /сърСето на Столипиново/ и само една мижава 1/4 са се покрили по миши дупки из Града на Световната Култура. Ама те са си безгласни букви. Точно те трябваше да дават тон на сганта, насядала на великата дата 15.05 по седалките на Националния стадион със сандвичи, домашна сланинка, чесън и пепси в ръка, ама в течение на мача и особено след 73-а минута и пилешко гласченце не се чу.

    А иначе католишкият тарикат си действа по своята си остапбендерска програма. В началото на април се появи по новините и обеща: почваме! За целта между 16 и 20 април ще дам пресконференция за това как ще действаме по рестарта на Колежа. Само че забравихме да споменем една незначителна подробност- наистина ставаше въпрос за 16-20 април, ама 2018 г, а сега ако не сте забравили сме 2019! Нямаше никаква пресконференция разбира се. Но пък жълтокожото племе притихна. Колко му трябва на човечец, особено ако е с по-ограничени умствени възможности, за да го направиш щастлив!

    Така се изниза лятото, дойде есента и католишкият Остап Бендер отсече: еми няма как, иде зима, не може да се строи, ама вие не се бойте, напролет я захващаме. Да, ама напролет имаше избори и за да стоят индианските полухомосапиенс мирни и кротки, им прати ЦЯЛ камион да чисти сметището на Колежа. И хоп- появи се нова дата 29 май, на която щял да излезе да съобщи важни новини /и/ за стадиона. И индианските племена отвъд коматевските прерии пак притихнаха. Ама защо 29 май ще кажете? Ами защото е три дни СЛЕД изборите, таман ще са минали… та затва!

    И на така чаканата дата селският тарикат излезе и заяви най-отговорно: няма майтап, на 1 септември я почваме! /Казано в скоби: отделен е въпросът, че 1.09 е неделя, ама то тва е най-белия кахър дет се вика…/ Ама защо- ще попитате- ПАК им даде няква дата ехеееей там, в мъглявото бъдеще? Ми щото пак идват избори. Нали знаете- на послушния пес като му подхвърлиш коричка хлебец и той те гледка, гледка с навлажнени благодарствени очички!

    Ама няма да се плашите, драги ми жълтокожи, безмозъчни индианци! Той пак ще се появи. На някойсисептември ще се появи на мегдана в резервата и ще си намери няква връхлетяла го изневиделица причина да се позабави още малко. Да, ще се ще появи, щото пак идат избори. Племето трябва да си кюти мирно и кротичко, че властта може да се разгневи. А като минат изборите, драги ми жълтокожи, тарикатя от Ракуски ще заяви: всичко е готово и уредено, ама нали знаете, трайте, защото иде зима, обаче напролет вече няма майтап, жъ го почваме.

    Пролетта нали се сещате- ще му е писнало от разни кухи индианци и ще захвърли кърпата: никакъв стадион няма да строя! Щях да го построя, обаче с ново име, което аз кажех. Оказа се, че повечето /индианци/ от вас не сте съгласни, ама тука е така, нали знаете: който плаща, той поръчва музиката! Вие сте неблагодарници! Щом не одобрявате благородните ми намерения, ай гиделим!
    Тишина.
    Жълта тишина…

    • 1
      4

      Начука ни го с този анализ в жълтите трътки

      • 3
        1

        ЗАБРАИХ ДА КАЖУВЪМ: СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ НАПРЕШ ХРАБРИ ЛАЙНУФЪРГАЧКИ!!!!!! ПУФ ПАФ:)))))))))))))))))))))))

    • ТИ ПИЧ СИ МНОГО БОЛЕН ОТИВАЙ НА ПСИХИАТЪР.
      ЕДИН НОРМАЛЕН ЧОВЕК ЕДВА ЛИ ЩЕШЕ ДА НАПИШЕ ТОЛКОВА МНОГО ПРОСТОТИЯ.
      САМО ЕДНО ДА СИ ЗНАЕШ ЕДНА ПОДАРЕКА КУПА КУРВИ ПОНЕ 100 Г.
      И НЕ САМО КУРВИ МИ И РОБИ НА БОТЕВ.

  15. 19
    6

    Станислав Мърков, смени си памперса да не се оакаш от много напън, дрисльо…….
    Reply

  16. 16
    18

    Много добър жребий, първи кръг на море, осмия, след Европа та ,уволняваме Желко. Прекрасно…

    • 20
      8

      Ти гледай тебе да не те уволнят като пазач, че после МАМИНКА трябва да ти плаща нета………..

    • 10
      2

      Стикс,р.Марица е твоето море бе маймуно 😀

      • 8
        1

        ТЪЙ, тъй… Стикса се къпе два пъти в година в река Марица. Пести ток, плешивеца ….

    • 6
      1

      С колелото ли ще ходиш на море бе – въшкар?

  17. 7
    9

    nqma da ima nikakvi problemi shte biem bez nikav problem okolnite sela i fencheta s vdignati rachichki

  18. 11
    27

    Тамън ще им чупим муцуните на Лаута и ще ги приключим завинати тези жълТИРЦИ , които са наши курви !!!

    • 15
      6

      Станислав Мърков, смени си памперса да не се оакаш от много напън, дрисльо…….

    • 10
      3

      То защото сте големи чупачи, за това се крихте в доматите и краставиците на оранжериите на ВСИ!

  19. 16
    4

    Пияници гнусни тикви
    Това ли са лицата на българския футбол. 100 килограмови пияни прасета
    Затова няма качествен футбол в България

Коментарите са затворени