Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович даде пресконференция веднага след първата тренировка днес малко преди обед.

„Почивката за футболистите беше много къса, но и хубава, заради спечелването на Купата. По селекцията все още се работи и тя не е завършена. Напуснаха ни качествени играчи. Правя всичко възможно да намеря футболисти. Мисля и се надява, че няма да има още напускащи. Жал ме е за тези, които ни напуснаха. Буна има шанс да остане. Ако всяка година се налага да правим нов отбор, трудно ще се постигнат резултати.

Изненадан съм, че много отбори ходят в чужбина да се подготвят, когато тук в България има толкова хубави планини. Имаме три контроли, търсим и четвърти.

За Лига Европа си пожелавам да сглобим силен отбор, стадиона да е пълен и да ни се падне противник, който да имаме сили да победим. Няма да е лесно!

За да постигнем целите, които Христо Крушарски е казал, трябва да имам всички играчи в брой. Ако ми липсват 5-6 титуляри, не знам, дали това може да се постигне. Не искам да казвам нищо негативно, но нямаме още официален трансфер.”

23 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    3

    Ако някой знае, би ли споделил колко фена има льокото.Поименно.Без потниците.

  2. 11
    5

    ЧЕРНО – БЕЛИ КУРВИ НА ВСЕКИ СЪС ЗАСУКАН МУСТАК !

  3. 13
    8

    На Локо строят стадион, за БотяфЪ кур от слон!!

  4. 8
    6

    Ракетчикът поръчва музиката и плаща. Разчества гейбандата, а на останалите казва -дупе да им е яко. Все пак те са от страната на булката

  5. 10
    7

    15.5.2014-15.5.2019-разпрани жълти ануси кръвотечение и много анална болка причинена от якото и неуморно клатене на черно-белите бикове

  6. 11
    8

    Стадион тръгнал да гради ,
    а отбора му се руши .
    Що е то ?
    Пловдивска градушка
    или парцуцена круша ,
    сам си отговори …

  7. 14
    9

    Спокойно, гейбанда. Има време до груповата фаза. Все пак там ще играем с Милан, Севиля и Юнайтед и трябва да вземем класни играчи. Ето виждате Мбапе подаде молба за трансфер. Това не е случайно. Лично говорих с момчето да дойде резерва на Умарбаев.

    • 9
      8

      Палячо бездомен вие с кой ще играете и къде ? Купата взехте ли или е кофти да ви ебът цигани???

      • 7
        6

        Двамата гейбандити отпадате от безплатната екскурзия. Няма да ми отговаряте, че ви зебавам.

  8. 11
    9

    Мисля че Крушарски е прав да разчиства отбора. Все пак ние сме от страната на булката. Ще пиша по-късно, че ме преследват кошмари. Сънувах че някакви индианци искат да ми вземат най-милото…..

    • 12
      8

      Не жълта курво. Вие открай време сте булката, на Лудогорец, Левски и който друг ви поиска. От 15.05. 2019 сте курва и на Локото! Това са фактите, а не жалки, комплексарски постове на форумен трол с разпран, жълт задник!

      • 9
        8

        Курва е единствено майка ти, която не знае,кой турски тираджия ти е баща.

        • 7
          7

          Алоо бездомния ходи направи една свирка на Самиилката!!! Не стига, че ви направи наши курви като продаде финала ами и го защитавате хаха ебати шматките хахаха !!!! Айде със здраве отивай да лапаш и после на магистралата да вдигаш ръцете!

          • 7
            6

            Педи, спокойно че ще получиш колики. Това за булката го казва Крушарски .Ти, педи, да не си по -голям от него? Айде лапай и давай наклон на шефа си …

  9. 11
    1

    Защото така трябва… Хубавите играчи скатават от по ранната подготовка и ще дойдат по късно
    Всеки знае тия трикове на Бг звездите

  10. 9
    15

    И що така ни напускат футболисти за които ни е жал? Нали сме голям отбор?

    • 15
      7

      Хаха Бруно гъбарка тъпи индианци като теб 😀😀😀

Коментарите са затворени