Ботев Пловдив преговаря със сърбина Радован Чурчич за поста старши-треньор при канарчетата, научи ексклузивно PlovdivDerby.com. Бившият национален селекционер на западната ни съседка е фаворит за поста, ако преговорите с него бъдат финализирани и ръководството на канарчетата успее да се договори с него по всички въпроси.

Последно Радован Чурчич е работил в Тайланд, където е взимал умопомрачителна заплата, показа проверка на PlovdivDerby.com. От септември 2010-а до април 2016-а той работи в сръбския национален отбор. Освен представителния тим той е водил и U21 на Сърбия в периода януари 2013-ноември 2014. През ноември 2014-а е назначен за старши-треньор на А отбора на западната ни съседка, където работи до април 2016-а.

Радован Чурчич е на 47 години и притежава УЕФА Про лиценз. Любимата му схема на игра е 4-3-3!

Дали преговорите между Ботев Пд Чурчич ще завършат с успешен за двете страни край предстои да разберем в следващите дни!

104 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    5

    ЧУРЧИЧ ЩЕ ВИ ЗАБИЕ ЕДНА СРЪБСКА ЧУРКА И СБОГОМ ЖЪЛТУРЦИ ВЪВ В ГРУПА:))

  2. 6
    10

    Локомотив Пловдив е ЕДИНСТВЕНИЯ извънстоличен тим , печелил и четирите купи на България –
    Шампионска купа, Суперкупа, Купа на България и Купата на съветската армия.
    Моля промитете коматевски мозъци направят справка колко пъти сопутския навлек
    е печелил същите купи!!!
    15-5 могат да си го заврат отзад ,
    излезе статистиката за реално закупени билети в Ивентим.
    0-1 им пожелавам да им държи влага дълги години ,
    ако все още ги има , закопахме ги в плитък трап , от който
    си мислят че могат да излязат . Могат , обаче само надолу !
    Да им е честит и новия възродителен процес – скоро дерби между
    Локомотив Пловдив и ФК Инса Коматево !
    Митко Христолов има достоен наследник !

    • 17
      4

      Ботев Пловдив е печелил Царската купа, Шампионската купа, Купата на съветската армия, Купата на България и Балканската клубна купа. Толкова по темата “единствен”.

      • 3
        7

        Ама купа на България и Суперкупа ,
        и те ли се броят ,
        не ги ли взехте на лизинг от Домуса ,
        май ще ги плащате дълго , а ако
        ”пресрочите” ще дойде съдия изпълнител .
        Доста възможен вариант.

    • 8
      3

      Стига с циганско- кюстендилските лъжи- Ботев има 2 купи на СА, една купа на България една Супер купа, една Балканска купа, и две шампионски титли! Много преди кюстендилския навлвк ги има всички тези титли Ботев ги е постигнал!

    • 8
      1

      Малоумен идиот,пий си хапчетата ,изчакай да мине вечерната визитация в психо-диспансера и си лягай!Накратко,”Ботев”Пловдив е най-стария български футболен тим ,тима с най-много футболни отличия в Пловдив,тима с най-многобройна публика извън София.Всичките ви комплекси,лъжи и простотии повтаряни 1000 не могат да станат ИСТИНА.В живота има само една ИСТИНА две истини НЯМА!Само “Ботев”!

    • Мангал, не се опитвай да сравняваш Ботев Пловдив с Кюстендилската ашлама. Вие НИКОГА няма да се доближите до нашите успехи, дори ние назад да тичаме. Половината ви стаж е в Б група, смотаняк.

  3. 2
    3

    Тоя ако го докарат ще напълни отбора със сърби и съвсем ще заприличаме на скара-бира и на сръбска чалга. Отбора май го карат към кланицата?!…Спирам да пиша тук само ще чета и ще гледам какво ще направят тия с парите.

  4. 13
    5

    Проблем във България е ,че феновете искат да оправляват без да са съпричастни с финансирането на клуба!То всеки втори разбира повече от треньорите,всеки трети разбира от финансиране ама само на думи!Решенията са взети,нормално е да не се харесва на всички!Но трябва да се приемат и да се продължава напред.Подкрепяйте си отбора,това се иска от вас всеки да си знае мястото!Света не е свършил със смяната на треньор -не е нещо необичайно случва се навсякъде!Света не е свършил със загуба на финал-и това се е случвало през годините на Ботев.Продължаваме на пред,горе главите и не всявайте раздори по между си,обединението прави силата!В момента това е ръководството на Ботев,плащат се разходите по базата и първия тим,опитва се да се построи стадиона,което струва много пари и изисква много усилия,да не говорим,че по мощните финансово клубове не го правят от раз и сами и без държавна подкрепа.За това стига сте ръсили простотии по форумите ,починете си малко,лято идва,съберете сили и подкрепете момчетата и новото спортно техническо ръководство през новия сезон!
    Красота,Вяра и Борба и напред с магията Ботев Пловдив!!!

    • 5
      6

      Кажи, миличък неграмотник за ОООООООправлението, кажи! Сили за подкрепа -да ми ядеш сливата! Бях на финала и ме ебаха! Без пари не ща повече! Докато не стане стадиона, на мач не стъпвам. Тия по-големи курви от мен излезнаха, а аз опит имам, повярвай. Сядай и учи правопис, чийиджия неграмотен!

      • 5
        2

        Да ти имам проблема на сбъркана буква в коментар…с извинение към останалите такива лайна като теб размирисват форумите само!
        Нестъпвай никъде на общественно място и обществото няма да загуби от това!
        Пълно с такива боклуци като теб дето ръсят простотити под различни никове в този сайт.Който е трябвало ме е разбрал а ти ще си останеш курва във пълния смисъл на думата във всичко от живота…

    • 7
      2

      ПЛАЩАМЕ БИЛЕТИ ПО 10ЛВ, В СОФИЯ СЕ ИЗЛЯХМЕ 15 000,ХОРАТА СИ КУПУВАТ КАРТИ ПО 150ЛВ И НАГОРЕ АКО ТОВА НЕ Е ПОДКРЕПА ЗА БЬЛГАРСКО ПЬРВЕНСТВО, НА сефанов венци и на крушо колко пари взимат,пускат ги безПАРИ,И ПАК НЯМАТ ФЕНОВЕ!

      • 1
        5

        Направи сметка колко са разходите за един мач за организацията и ще разбереш че само с това не става…не коментирам цени на билети и карти това е ясно

        • ЗАЩО НИЕ ТРЯБВА ДА ПРАВИМ СМЕТКАТА,А МОЖЕ БИ ИМАМЕ ВИНА, ЧЕ ПОДКРЕПЯМЕ И ОБИЧАМЕ ОТБОРА СИ И ГО СЛЕДВАМЕ ПО СТАДИОНИ,КОИТО НЕ МОГАТ ДА НАПЬЛНЯТ ЕДНА ТРИБУНА ,ОТ КАКВО СЕ ИЗДЬРЖАТ ТЕ С ТОЛКОВА РАЗХОДИ ЗА ЕДИН МАЧ И С БИЛЕТИ ПО 5ЛВ И 200 ФЕНА

    • 11
      3

      Това кой го казва?Тотално деградиралия боклук Дончо Донев от в-к”Марица”?Моля,по-сериозно!

  5. 6
    6

    ВЗЕМЕТЕ ВИЛИ ВУЦОВ ДОБЪР Е….НА ТЪКЛИТЕ ПО СТАДИОНА..
    ЦИРКА ЩЕ Е ПЪЛЕН!

  6. 10
    5

    Добър ден,Станислав Мърков-Плъха да е виждал някой?

  7. 14
    15

    Чандъров да прати Митов той ще ни оправи.

  8. 14
    22

    Индианците от резерват Куматево непрестанно живеят в лъжи.Лъжат всички- и ръководство и футболисти и публика.Всички те се лъжат взаимно.И какъв е резултатът? „Индиана“-Куматево живее в един измислен и нереален свят.Ръководството мами футболистите , те пък саботират Белия вожд.А Публиката винаги ругае и псува гостуващи отбори и и не иска да приеме загубите.Индианците никога не са уважавали противника.Винаги искат само да печелят.Това е невъзможно.Причина е ниската култура и възпитание на жълтите индианци;
    Все пак футболът е само един спорт.

  9. 15
    17

    Сега като разпънат скарите с Лилчо на поляната ще има и сръбска скара и татарски кИфтета

  10. 32
    18

    Арда Кърджали имат повече фенове на Лайнута от Докото хахахаха

  11. 32
    5

    Цитирам Самуилов, след като не постави никакви конкретни цели, изведнъж стана, че класиране на Ботев в две поредни години в шестицата, миналата година полуфинал, тази година финал за купата на на България е нулев успех или по точен да съм, нулеви две години, то очаквам с новия треньор, евентуално купа на България или шампион на България, което се надявам вече да задоволи г-н Самуилов. В противен случай не виждам нужда от смяна на треньора???!!! Успех и догодина с някаква купа за да не е нулева годината.

    • 7
      3

      Оттук на татък не нулеви, ами минусови години само ще имаме със Селския №2. Жалко, че е пълно с малоумници, които не го осъзнават и най-вече клуб 500 обичащи селски президенти.

  12. 55
    10

    За поредна година феновете посетили футболните срещи на „Ботев“Пловдив -отбор играещ на базата си в квартал Коматево са повеме от феновете на „Локомотив“Пловдив на стадион „Локомотив“кв.“Лаута“Пловдив.Феновете на „Ботев“-18 мача,34950 зрители ,или 1942 средно на мач,“Локомотив“-17 мача 19070 или 1122 средно на мач.Тоест, ако феновете на „Локомотив“увеличат посещаемостта си с 73 %могат да се изравнят с посетилите мачовете на „Ботев“.Това при положение,че те играят на стадион в рамките на града събиращ близо з пъти повече от базата на „Ботев“ в квартал Коматево!Това е истината,това е вярната статистика -като тази от стадион „Васил Левски“,15 000 зрители подкрепящи „Ботев“и 5500 подкрепящи „Локомотив“.Всички други цифри са измишльотини на болни мозъци и комплексари!

    • 47
      10

      Това ми хареса ха ха Те си го знаят За това ни мразят толкова

    • 15
      9

      Другия път пак елате толкова фенове от вас момчетата не можаха да се разгърнат както трябва ва да тейба.

  13. 13
    19

    И ТОЗИ ЛИ Е ЧЕРЕШКА , МОМИЧЕТА ОТ КОМАТЕВСКАТА ПРЕРИЯ ?

  14. 11
    7

    шампионски амбиции да има а не кат предния класиране в 6та…

  15. 24
    11

    Интересно, защо ли цяла България казва че на стадио Буферпаркджамия,играе отборчето на циганските мангали

    • 7
      9

      Циганин е бил капитан единствено на Ботевъ! Так, че кой е мангал и кой не е очевадно!

  16. 23
    16

    Да идва Мирослав Илич и да затворим кръга…..хем жа си слушаме сръбска музичка хем жа си пием мента и мастичка в Стряма на корем ва да гоейба.

  17. 13
    10

    БАТ ВЕНЦИ ЩЕ ГИ НАУЧИ КАК ДА СЕ СПРАВЯТ БЕЗ ФЕНОВЕ,КОЛКОТО И ДА Е ГАДНО ТОЛКОВА ЗАПОЧВА И ДА Е ЗАБАВНО

  18. 7
    5

    ЛЕЛЕ БАТ ВЕНЦИ ,КРУШО, САМУИЛОВ АБЕ КАКВО ПРАВИТЕ БЕ ХОРА,СРЬБСКА СКАРА И ……………………………………………………………………………….

  19. 25
    10

    Хааааааа, пълно с анонимни никаквици! Боклуците от Лаута и Сухата река се напъват да изсерат нещо , но не им се получава!
    Гледайте си катуните, наркомани! ДГД яко!

  20. 14
    18

    С този начело ако изобщо е истина , ще е борба за оцеляване 100% , дано да е лъжа

    • 13
      20

      То с тоя или без него, пак там ще е борбата! Ама нали ша струят стЪдион?
      Пак жа търпим.

  21. 13
    21

    Къв Сърбин веееее , това вече е прекалено … Стегнете се малко ….Чичо Гошо да идва ….Поне е водил отбор в шампионска лига …..

  22. 17
    13

    Предлагам Васил Наумов за спортен директор

  23. 14
    12

    Дет се вика: Здраво братко, ке те иебем сладко 🙂

  24. 13
    11

    Малииии…само тва оставаше, тея от т.нар. Ни ръководство ми се виждат от тупан нагоре…

    Ахахаха, Босна, Сърбия….Пловдив става Балканите на….да, Балканите ..

  25. 15
    31

    Стига партенки. Всичко е решено отдавна. Гошко Дерменджиев или Феро ще са новите треньори. Най-вероятно първия. Крал Домус ага е решил всичко предварително, защото той дърпа конците в сателита си от Коматево! Ще има нови “трансфери” по оста Коматево-Разград с “гилеми, трансферни суми” и т-н.
    Схемата при безчестните селяни и донора им е отдавна ясна на всички!
    Те обаче са търпеливи, както бяха 10 години при Христола. Сега се надявали на стадион? Затова си траели? Всеки ги знае глупаците!
    Всичко

  26. 14
    15

    Ужас …..Ад…….Сърбин ?????? Гошо Шубата взех да го бленувам ……Баси и кретените ……

  27. 24
    7

    В МОМЕНТА КОМИСИЯ ОТ УЕФА Е НА ЛАУТА

    Комисия от УЕФА в момента оглежда стадион Локомотив. Както знаете от ръководството правят всичко възможно Локомотив да играят на Лаута първите кръгове от Лига Европа.

    Двама представители на Европейската централа оглеждат съоръжението и ще си кажат тежката дума.

    Очаква се те да дадат предписания, които Локомотив ще се опитат да изпълнят, за да играят и дома.

    • 17
      11

      Какви първи кръгове, той ще е само един. Да видим дали ще напълните шест хилядния си стадион за подобен мач.

  28. 23
    25

    Лудогорец – бюджет 36 милиона лева – заплата 28 хиляди лева

    ЦСКА – бюджет 18 милиона лева – заплата – 19 хиляди лева

    Левски – бюджет 16 милиона лева – заплата – 17 хиляди лева

    Берое – бюджет 8 милиона лева – заплата – 10 хиляди лева

    Черно море – бюджет – 7 милиона лева – заплата 8 хиляди лева

    Ботев Пловдив – бюджет 5,5 милиона лева – заплата – 6 хиляди лева

    Етър – бюджет 4 милиона лева – заплата 5 хиляди лева

    Славия – бюджет – 3,5 милиона лева – заплата 4700 лева

    Септември – бюджет 3 милиона лева – заплата 4500 лева

    Ботев Враца – бюджет 2,9 милиона лева- заплата 4400 лева

    Локомотив Пловдив – бюджет 2,8 милиона лева – заплата 4300 лева

    Дунав – бюджет – 2,3 милиона лева – заплата 3500 лева

    Верея – бюджет 1,9 милиона лева – заплата 2500 лева

    Витоша Бистрица бюджет 1,2 милиона лева – заплата 1500 лева

    Великият Йохан Кройф бе казал: “Добрите футболисти струват скъпо, но една торба пари не играе, играят футболистите!” И е прав! С бюджет 2 пъти по-малък от осигурения сборно от Самуилов и Домусчиев в депесарското недоразумение, наричащо себе си бОТЯФ, Локомотив вдигна купата! Ама за тая цел се иска да имаш и топки, драги ми жълтолики индианци!

    • 16
      4

      За бюджета на Ботев си в голямо заблуждение , парите за А отбора са около 200 хил на месец , 5.8 мил някой много лапа ако е истина …….

    • 10
      8

      Лъжец!!! Крюшо нали се хвалеше,че бюджета ви е пети по обем

    • 1
      2

      Купата ви беше дадена, циганино миризлив, както и купата на Путяф. Футболната мафия ви я даде. Чудя се докога ще има тъпаци да се интересуват от бг футбол и да ходят по мачове?!

  29. 36
    18

    Ако лятото, като фен, ми предстоят 1 мач в ЛЕ и финал за Суперкупата със сигурност нямаше да се занимавам с градския си съперник. Както през последните 6 години се случваше много често.

    От загубата на финала ще се окаже, че сме спечелили ние, тъй като в момента сме много отрезвени и сме се фокусирали върху най-наболелите проблеми. А вие ще се главозамайвате цяла година с тая купа и двата си мача в ЛЕ. И след една година по същото време пак ще сте на 10-то място, Крушата пиян ще ви разправя празни приказки, на разпадащият ви се стадион агитката на Арда Кърджали ще ви надвика.

    • 19
      16

      Тц тц каква лагика какъв остър ум. Значи за какво отборите се борят за купи и медали. Еййй това индианците не стига че сте тъпи ами сте и прости.

    • 19
      16

      Неее, селски! Иска ти се, ама не е така!
      От загубата на финала загубихте не само него, а още купища други, по-важни неща, които всички знаем и тепърва ще дават негативно отражение при вас селяните!

      Занимаваме се с вас, защото вие не спирахте да правите същото и то в пъти повече до 15.05.2019!
      То не бяха закани, обиди, закривания, хора пред пощата, клетви, подигравки…..
      Помниш ли боклук жълт?
      Е, Господ бави, но не забравя!
      Сега просто ви се връща, макар че ние локомотивците никога няма да паднем на вашето просташко ниво, защото знаем 2, знаем и 200! Знаем и че всичко е до време!
      Само вие, жълтата сган не го разбрахте и затова сега унижението ви е гигантско и невиждано!

      • 23
        9

        Ботев във всичко е пред Локомотив. И в отличия и по броя на публиката. Въпреки спечелената купа си оставате посредствено отборче,любимо на малцинствата

        • 7
          14

          Най вероятно си някой пикльо? Писна ми от селски беци, да ми обясняват, че Ботев бил по голям от Локо във всяко едно отношение! Ай стига глупости! Двата отбора са почти на кантар, с лек превес за Ботев!

          • 6
            7

            ХАХАХАХАХАХААААА….

            ЦИГАНСКА ТРАГЕДИЯ !!!

          • 7
            1

            Титли 2:1
            Купи. 3:1
            Сребърни медали 2:1
            Бронзови медали 3:1
            Публика 3:1
            Всичко в полза на Ботев

          • 1
            1

            И кое от всичко това помниш и си пряк свидетел . Коя от двете титли 1929 или 1967 помниш ,коя от двете кyпи 1962 или 1981.Помните една кyпа и една сyперкyпа от преди две години и това е. Живи свидетели в този форyм на шампионска титла за Ботев няма….!!!!

          • 1
            1

            Остави ги селтаците от Ракиджийницата край Коматюy . Това сравнение е като да сравниш Yрyгвай и Франция и двете страни са двyкратни световни шампиони.

      • Мангал гнусен, комплексар. Има да ви го връщаме за тази купа, докато сте живи ! Прав е, човекът , ще си изчистим къщичката и ще дръпнем, а вие ще живеете със спомени.

  30. 15
    12

    Е, как тоя “голям треньор” отиде от Сърбия във футболната столица, Тайланд с умопомрачителна заплата? И какво постигна в най-силното първенство в света, Тайландското с умопомрачителната си заплата и в крайна сметка опря до Куматюу при лъжеца Самуил-ага дето всичко читаво бяга от отбора му като дявол от тамян? Факт!

  31. 23
    12

    Даниел Кайзер: Исках да остана в Коматево, но се наслушах на лъжи!

    • 16
      12

      Аааа наш Самуил само истини говори. Много лъже тоз пуляк. саде ботив на негу

  32. 25
    11

    На всички черни цигани серящи в темата Първо: Да ви еба майката мангалска! И Второ: Пак същото!

  33. 13
    11

    Сега сърбите станаха ”добър вариант” и “много мобилизирани” ахахаеахеахаехахеах ма.а ви д.йба к.рвенска продажна как се въртите…

    • 14
      6

      Сърбите са добър вариант, босненците не са, разбра ли манго ? Ти в Столипиново няма как да си научил разликата между сърби и босненци.

  34. 14
    15

    Тошу умното от Белозем знае ли сръбски 😂😂😂

  35. 10
    7

    Ай канарий…. всичко е точно сръбски те машини идват хахаха

  36. 12
    12

    Радован Чурката хахха.
    Сега да ви видя къде се ебавахте за Акрапович.
    С такива заплати нищо добро не ви чака.За да влагаш много пари за заплати или имаш от държавата картбланш да плащаш с държавни средства или имаш сигурни средства от евротурнири и спонсори. Накрая Самуилов да не каже махам се върнете ми парите.Защото гаранция всички средства отпуснати ще са под формата на заеми.

  37. 12
    18

    Андро се е усеверил след вчерашния кошмар щом пак почна да надува балона. Пак от Локото копирате папагали. Чужденец треньор. Щото много знаехте за нашия “физкултурник” и ви заби една петичка 😂😂😂😂

    • 14
      8

      Брей, Локото били измислили да намеш чуждестранен треньор. Това нещо като 1926 ли трябва да значи?

  38. 17
    14

    Бойко Борисов дал купата на Челси, а за Арсенал ще има стадион!

  39. 18
    8

    Почна се с балоните! Сега който и да дойде като треньор ще бъде представен като най-добрия такъв в света.
    Белия скоро няма кой да го замени. Ще идват разни и ще си заминават….

    • 16
      4

      Верно,като Белия няма втори.Нищо против човека, но такава е треньорската съдба.

  40. 15
    14

    Ааааа, сега сърбите изведнъж ще станат най-хубавите и “ич” ще стане укончание на “легенди”? Няма такава курвенска сган, като жълтите!!!

    Абе, Самуилов да не е тръгнал на курсове при г-н Крушарски???😎

    • 8
      7

      Ами нормално е да се учи от победителите 😉

  41. 13
    15

    Умопомрачените жълти папагали от къде ще намерят парички, за умопомрачителна заплата на Чурчич?!

    • Ще вземат на зеам от гейбандата. Там пари бол,е скоро започват нов стадион, бази две три,та една заплата….

  42. 13
    2

    Айде и при нас ще започнат да идват сърби на кило…

    • 11
      5

      Лошо няма и на финала се видя, че сърбите като нация са много по мобилизирани в моментите, когато трябва.

Коментарите са затворени