За втора поредна година Тодор Неделев получи най-голямото и безпристрастно признание у нас, това на колегите си. Той бе избран отново за “Футболист на футболистите”!   На второ място остана Станислав Костов от Левски, а трети е Жоро Илиев, който преди 2 дни бе изгонен от Черно море.

Наставникът на канарчетата Николай Киров пък попадна в призовата тройка при треньорите, като пред него на второ място е Краси Балъков, а на първо е Илиян Илиев.

 

14 КОМЕНТАРИ

  1. 11

    Колеги Локомотивци, моля ви, спрете се. Човека определено има качества и не случайно го избират втора поредна година. Всъщност това определено добавя още по-голяма стойност на спечелената купа.
    Взехме купата побеждавайки отбора играещ най-добрия футбол в България, и с футболист на футболистите в състава.

  2. 2
    8

    Погледнете го само на снимката – този прилича на невменяем…

  3. 5
    2

    Abe kide pishe che izpran 10 piti go prochetoh nyama takava duma ili mangalite ne znayat da chetat

  4. 26
    4

    Нали тъпите шопи твърдяха ,че Бодура бил безапелационен победител?Този дърводелец изобщо не е в тройката.Браво но Тошко и нови успехи във футболната му кариера!

  5. 7
    10

    Андрей, уточнявай с какъв препарат е изпран.

  6. 25
    4

    Браво, Тошко! Скромен като характер, лоялен и много креативен футболист. Кеф ми е ходя на мачове на Ботев като знам, че ще играе. Направи много силен сезон, независимо от лошия му край. Започна да се утвърждава и като титуляр в националния отбор. За съжаление играчите в Българското първенство като него са дефицит.

Коментарите са затворени