За втора поредна година: Тошко Неделев бе избран от колегите си за „Футболист на футболистите“! Белия в тройката при треньорите!

14
2090

За втора поредна година Тодор Неделев получи най-голямото и безпристрастно признание у нас, това на колегите си. Той бе избран отново за „Футболист на футболистите“!   На второ място остана Станислав Костов от Левски, а трети е Жоро Илиев, който преди 2 дни бе изгонен от Черно море.

Наставникът на канарчетата Николай Киров пък попадна в призовата тройка при треньорите, като пред него на второ място е Краси Балъков, а на първо е Илиян Илиев.

 

14 КОМЕНТАРА

 1. 11

  Колеги Локомотивци, моля ви, спрете се. Човека определено има качества и не случайно го избират втора поредна година. Всъщност това определено добавя още по-голяма стойност на спечелената купа.
  Взехме купата побеждавайки отбора играещ най-добрия футбол в България, и с футболист на футболистите в състава.

 2. 2
  8

  Погледнете го само на снимката – този прилича на невменяем…

 3. 5
  2

  Abe kide pishe che izpran 10 piti go prochetoh nyama takava duma ili mangalite ne znayat da chetat

 4. 26
  4

  Нали тъпите шопи твърдяха ,че Бодура бил безапелационен победител?Този дърводелец изобщо не е в тройката.Браво но Тошко и нови успехи във футболната му кариера!

 5. 7
  10

  Андрей, уточнявай с какъв препарат е изпран.

 6. 25
  4

  Браво, Тошко! Скромен като характер, лоялен и много креативен футболист. Кеф ми е ходя на мачове на Ботев като знам, че ще играе. Направи много силен сезон, независимо от лошия му край. Започна да се утвърждава и като титуляр в националния отбор. За съжаление играчите в Българското първенство като него са дефицит.

Comments are closed.