Появи се видеото, което е запечатало скандала между нападателя на Берое Мартин Камбуров и полицаите от “Общинска полиция” в Пловдив. То е направено от 30-годишния Стойчо Андреев, зам.-председател на инициативния комитет, който протестира срещу застрояването на градинката до Санкт Петербург.

Според опевестените от Районна прокуратура-Пловдив събрани до момента доказателства, в неделя на улица „Полковник Сава Муткуров”, лек автомобил, марка „Фолксвагаген”, бил спрян след поставен знак за забрана за престой и паркиране и допълнителен указателен знак за репатриране с „Паяк”.

Покрай него преминал специален автомобил от ОП „Паркиране и репатриране” съд служител от „Общинска полиция”.

Заради неправилното паркиране на лекия автомобил, марка „Фолксваген”, били поставени три броя скоби и предстояло репатрирането му.

В този момент пристигнал Камбуров. Автомобилът бил собственост на негова позната. Когато видял  служителите, той започнал да ги обижда и ругае по повод действията им.

Нападтелят  хвърлил по унизителен начин на земята пред тях 30, за да плати таксата за неправилно паркиране. Полицейският служител му поискал документ за самоличност, но той отказал да го предостави.

Качил се в автомобила и потеглил с поставените  три броя „скоби”. След няколко метра спрял, като на място пристигнали екипи на „Общинска полиция” и на Трето районно.

Установено е, че „скобите” са били повредени по време на движението и не могат да се използват повторно.  Последвал арест и отвеждане в ареста.

“Полицаите преувеличават. Колата няма нито една драскотина”, твърди свидетелят Стойчо Андреев, който случайно се оковал на мястото.

“Стойчо е осъден 100 лева за думите смешник и палячо, които не е казал – видно е от клипа. Съдията кредитира показанията на полицая, единия каза, че докато е записвал, ги е обидил с тези думи! Нареден е 100%. На делото се явиха трима свидетели – граждани, които завявиха под клетва, че не е вярно. Ще искаме да бъдат подведени за лъжесвидетелстване.”, заяви от своя страна Асен Костов, който е председател на инициативния комитет срещу застрояването на парка в Кършиака.

Той е и автор на видеото, запечатало скандала!

trafficnews.bg

45 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    Циганин ! Циганин ! Циганин ! Циганин ! Циганин ! Циганин ! Циганин ! Циганин ! Циганин ! Циганин ! Циганин ! Циганин ! Циганин ! Циганин ! Циганин ! Циганин !

  2. ВМЕСТО СКОБА ,СЕ ПРАВИ СНИМКА НА КОЛАТА КЬДЕ Е СПРЯЛА НЕПРАВИЛНО СЛАГА СЕ ЧЕСТИТКАТА НА КОЛАТА,ДО10 ДНИ СЕ ПЛАЩА ГЛОБАТА ,АКО НЕ С ЛИХВА ДОКАТО СЕ ПЛАТИ,НЯМА СКОБИ ,НЯМА КАМИОНИ,НЯМА АЗ КОЙ СЬМ,ПЬК ТИ КОЙ СИ!

  3. 5
    1

    СОС- Селянина си Остава Селянин. Въшката като се наяде и излиза на челото.

  4. 3
    5

    Кви са тия скоби дето с тях може да се кара кола. Ченгето защо не се легитимира. Камбуров се е направил за което ще си понесе последствията.
    ГЕРБ спечелиха защото купуват гласове и печатат бюлетини. Комунисти мръсни.

    • 4
      2

      Поради каква причина ченгето да се легитимира на този?
      Камбуров, може да поиска легитимация, но този каква страна в цялата работа е?

  5. 15
    2

    И кво ся? Линейката идва след спешно повикване след 40мин до 1.30 мин , а скобаджиите пристигат на 3-тата мин. В тоя случай и преди тях???! Камбура е виновен за демонстративното си поведение и заслужава порицание ( не повече ) Овластените пък хич не са цвете за мирисане и всички знаем това…Виждал съм как паяци и полиция се правят на слепи и на разсеяни пред някаква си ефектна курва….а в същото време вдигат очукания форд на … кротък бедняк…
    Хората не били дисциплинирани?! Докато има наши и ваши …А . бе ай сиктир и държавата , бе…

  6. 20

    Проблема на Българина е, че иска да има железни закони, но другите да ги спазват!

    • 6
      3

      Добър ден моя кукло.Идва камбуря чакам те и теб стефчо ! С много любов бай Ставри!

  7. 9
    5

    Прощаването ма терена нее както в живота.Смешник,клоун

  8. 11
    4

    Камбуров е пълен простак!!!

    Но искам да ви попитам – вие не правите ли същото?!

  9. 9
    11

    Тоя пък ушев как се държи все едно е шефа на квартала аве мухльо заради такива цървули като тебе има такова общонародно мнение за полицията ACAB

    • 6
      5

      Ей, педал, ти си бил жив, бе. Много тежко ли понесе спечелването на купата?!

    • 5
      2

      аве мухльо неграмотен, заради такива като теб хората мислят, че феновете са алкохолици и наркомани без капка мозък

    • 2
      2

      Ооо утайки тука ли сте бе ? Ще ви чукам в дивия паляци

      • По-добре да не разваляме традицията и да чукаме теб
        Гадно ли ти е?!

  10. 8
    6

    Тоя Камбура 100% се е заял с няква тъпа кука в някой бар и са му направили постановка!
    Лесно е. Винаги спира там от години!
    В ченгеджийско-мутренска държава така става!

  11. 13
    9

    Камбура е футболер. Обичаен интелект за такъв. Попреувеличено ми изглежда? Майче нещо като заяждане по лични причини мяса? Всичко друго е несериозно, че чак такава развръзка? На ден поне по 50 такива има, ама нали сега е Камбуров!?
    Тъпите и нагли ченгета обаче изпъкват в клипа. Който не се е сблъсквал с тях, той не го е разбрал! Нагли, подли и нагли!
    Тва нащо ако е полиция…? Тъпи селяни със самочувствие! Това са ни полицаите на 80%!
    И двете страни не са прави, но ако гражданина има користна вина, то полицията със сигурност е по-виновната страна в случая, защото действа заядливо, а не законно!

  12. 19
    2

    Камбура ще се оправи, амадържавата нкога!
    Лютвито убива деца и е оневинен? Сега някъв чалгар щели 5 години да го осъдят, щото си тръгнал с някви скоби дето струват 100 лева трите? И що 3…..? Абе, нали трябва новини и сеир да има? Герб па спечелиха? Ама то кой друг? Хората искат, ама нема?! …..
    Нема такава държава!!!

  13. 18
    4

    Не защитавам никой, но се надявам да повдигнат дела срещу този полицай. В закона ясно е упоменато, че са задължени да се легитимират. Да отбележа, че не съм нито от Ботев, нито от Локомотив. Камбуров може и да е виновен – ОК да си понесе наказанието като всеки един от нас, но се надявам този полицай да по есе наказание също! Вечно се преструвам на света вода не напита и си правят каквото поискат. Както аз така и всички останали граждани им плащаме заплатите, а те са длъжни да изпълняват закона. От кога няма право да ги снимаш? Защо не се легитимира? Хора търсете си правата

  14. 8
    8

    полицая как издържа на наглия, спрял ли е незаконно ? да ! обиждал ли е ? Да !еми ся да си носи кръста !

  15. 6
    5

    Ne sam spechelil dosega nito edno delo, no sreshtu dva hliaba i edna maioneza moga da te poema. Kosio shte prodava kibapcheta i Pepsi i shte pomaga s garanciata.

  16. 13
    9

    Голям гъзар го раздава но иначе отишъл да вземе 10 лева на заем , смях голям

  17. 18
    7

    Това ако беше в нормална държава щеше да ти се легитимира и да ти забие една палка в празната кратуна

    • 8
      3

      Нямаше да му забие нищо полицаите в Америка ТИ говорят като на приятел,ОБАЧЕ ако им посегнеш или насочили оръжие стреляг

      • 6
        3

        Ако им хвърли парли на земята, пак ли ще му говорят като на приятел в Щатите

  18. 16
    6

    Не било Порше ами Фолксваген , не била негова ами на приятелката, нямал 30 лева и отишъл да вземе на заем

  19. 20
    9

    Какво занимавате пловдивските фенове със селските изпълнения на някакъв футболист на Берое Ст.Загора….
    Аз не се сещам кой беше този Камбуров….

    • 14
      9

      Аа не се сещаш ,бивш член на гейбандата даваща наклон, и лИгенда на Локо кн.Много ти е къса паметта, а манго?Това е!

    • 6
      15

      Сещаш се, сещаш се! Тоя ви е шибал 10 пъти с фканелката на Локомотив Пловдив и още 8 с такава на друг клуб!
      Иначе е от Свиленград и е ваш юноша!
      Нищо необичайно за селско момче излязло от ФК- Тракия! Иначе е голям футболист и резултатите му го доказват!

  20. 4
    4

    На финала двама канари му ходатайстват на Камбура.

  21. 15
    7

    Ами така е Камбур, като се навря в най – канарската махала, казвал съм ти да си паркираш до контейнерите, ти се направил на мъж пак.

  22. 11
    4

    Стойчо,кой е Костов,кажи де,добре ли поспа в ареста,на Костов обади ли се ,за да има проблеми полицейският служител?!Стойчо,кога искаш да ти се легитимирам или твърде много ти хареса арестното помещение?!Стойчо, на Костов любовник ли си,признай си,няма нищо срамно…

  23. 10
    24

    Жълтурчета имате 2 варианта да избирате.1ви вариант ставате наши курви и ще ви бием.2ри вариант чорбарите искат да им ставате техни курви и да ви ебът,избирайте бързо защото ще изникне риторичния въпрос КОГА и КЪДЕ

    • 12
      6

      Предлагам да ви ЕБЕМ всички, НИЕ ще решим КОГА и КЪДЕ!

  24. 21
    12

    В Щатите този палячо полицията да го е гръмнала на втората минута . Никакво уважение. И Камбура си мисли, че съдиите в съда са като тези на терена “100% наредено”
    Лош пример дава, а децата го гледат. За назидание солидна присъда.

  25. 21
    13

    КАК искам да съм една лИгенда, па макар и на потниците! Да ма дават по ТИлИвизията! Да ФЪРЛАМ салфетки, (пари немам). СААДЕ Локу, баце, саде КУРША АГА.

    • 4
      7

      Т панар легенда си на Луднимата Делянчу

Коментарите са затворени