Сериозен екшън се е разиграл във вчерашното дерби от Западната “Б” Областна група между “Вихър” (Граф Игнатиево) и ФК “Труд”, научи PlovdivDerby.com. Двубоят е бил прекъснат в 70-та минута заради поваляне на главния съдия на земята след удар в главата от играч на домакините.

Срещата е започнала с по-силни минути за гостите, които са повели с 0:2, като първият гол е бил още в 3-та минута. До края на частта все пак домакините за върнали едно попадение – 1:2.

През втората част “Труд” отново са дръпнали с два гола в началото на полувремето. Към 70-та минута “Вихър” вкарва за 2:3, при което вратарят на гостите е опитал да извади топката от мрежата си, когато е бил изблъскан от голмайстора от Граф Игнатиево. В този момент реферът е санкционирал играча с жълт картон, а той му заявил “На кой ще вадиш картон, бе” и го свалил на земята с удар в главата. Логично срещата бива прекратена, при което следват шутове и удари към един от страничните рефери.

В крайна сметка ФК “Труд” печели срещата със служебното 0:6.

PlovdivDerby.com научи още , че в състава на “Вихър” са играли поне петима нередовни състезатели, които са част от съставите на ФК “Тракия” (Царимир) и ФК “Сокол” (Крислово).

12 КОМЕНТАРИ

  1. 16
    5

    “15000” все с 2,5-литрови Жипове дойдохте, нали,бе, панелен таласъм? Що тогава рИветИ,някой да ви построи стадиона,а?
    Еееееех,мъко селска!!!!!
    “Пловдив” ли?????

    • 3
      1

      Мангал, беж в Аджисана! Мислех си дали да ни ти дам едно кръгче, но после не мога да си отмириша колата – ще му е гадно на кучето ми като се вози.

      • 5
        1

        Сеунин,пали куллоту към Стряма, untermensch:))))
        Тази пета 25 години я преглъщайте!

  2. 1
    7

    Жълтите мисирки се ориентират правилно към селските теми.

  3. 11
    3

    Не съм чел статията, просто минавам да припомня резултата от финала:

    15 на 5

      • 6
        1

        Гумите ми са Мишелин Алпин зимата, Континентал лятото. Залагам на качеството за 2.5-литровия ми джип – вулканизатори не търся.

        Благодаря за вниманието – ПЛОВДИВ СИ ОСТАВА НАШ!

        • 3
          4

          А суха ранъ от финала имаш още и бонус-дъждобран! Гъзар:)))))

Коментарите са затворени