Уважаеми ботевисти,

Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас Ви благодарим за невероятната подкрепа, която получи нашият любим тим на финала за Купата на България!

За пореден път доказахме кой е най-обичаният отбор в Пловдив. За жалост, резултатът от мача е негативен, но това не променя нашата любов към Ботев!

Категорично заявяваме безрезервната си подкрепа към Старши треньора Николай Киров, треньорския и медицинския щаб, както и към футболистите в отбора! През последните години всички те ни донесоха много радости, незабравими мачове и трофеи, чакани десетилетия, осмислили любовта към Ботев на поколения ботевисти, което няма да забравим! Никой не е безгрешен и се надяваме всеки от тях да си е взел поука и в бъдеще всички заедно да продължават да ни радват с нови успехи.

Същевременно уверяваме г-н Георги Самуилов, че може да разчита на нашето пълно съдействие в своите усилия по довършването на Колежа, което ние очакваме с огромно нетърпение, както и по цялостното развитие на ПФК Ботев Пловдив!

Г-н Самуилов, вярваме, че човек с Вашето положение няма да допусне странични фактори да провалят осъществяването на мечтата на всички ботевисти. А недоброжелателите, които се опитват да разединят жълто-черната общественост, нека знаят, че опитите им са обречени на провал!

21 май 2019 год., гр. Пловдив,

Сдружение ПФК Ботев, Клуб на привържениците на Ботев Пловдив и Обединени фракции Бултрас

189 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Момчета моля ви се спрете да се гаврите със жълтата измет че това ще им остане комплекс за цял живот🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

  2. 7
    4

    В сряда вечерта бе регистрирано силно земетресение в центъра на София.Трусът е бил ПЕТА степен по скалата на ОЖБОЛТ.Няма данни за физически пострадали хора.Информацията сочи, че е предизвикало единствено високи нива на стрес и страх в неколцина жители на краен пловдивски квартал.От сеизмологичната служба обясниха, че няма повод за притеснение.За всеки случай е издадено предупреждение с ЧЕРНО-БЯЛ код, касаещ мераклиите финалисти и най-вече тези, които цял живот прегръщат разни купи и титли ! Край на съобщението…

  3. 11
    7

    “Невероятна подкрепа”!?
    Бааахахахаххааххахахахааааааа
    Много ви е ниска летвата бе, турчета страхливи!Това ако е “невероятна подкрепа” значи утре сигурно ще завали сняг в Пловдив!Курви продажни, къде са топ фйенувити днес?Ония топ “хулигани” защо ги няма?Покажете се поне един мач да ви отворим тиквите и да се приключва бе, КУРВИ СТРАХЛИВИ!

    • 4
      3

      Те още лежат на асфалта пред Санкт Петербург!

  4. 7
    3

    Добре ли спа Самуилов? Аз не. И ако мача е даден не те подкрепям. Не подкрепям и Киров и драскачите на тази декларация. Те са слаби хора. Не са необходими повече думи.

    • 9
      1

      Кой мач имаш предвид?
      Купата е дадена…Това вие го заявихте и като се сетя за повечето ви “мачове”, които приличат на порно с животни си мисля, че сте прави!
      КУРВИ ПРОДАЖНИ!
      СБОГОМ!

  5. 10
    3

    На полувремето излиза 2-0 , разбихме азиатците

  6. 14
    4

    Не зависимо, че не ви обичам но се връщам назад във времето, и си мисля дали действително сте толкова наивни?! Колко години минаха, вие живеете с надеждата за стадиона! Нямам намерение да се бъзикам честно, но ми е яд че други разбраха за лъжата и това, че ви къпят толкова отдавна отговорните фактори в ръководството на отбора за стадиона! Обичате отбора си, верни сте му, много сте, а допуснахте да се подиграват с вярата ви! Ваш е проблема какво ще предприемате, но излезте с чест от борбата си а не с някакви безмислини декларации! От опит ви го казвам, защото и в нашите редици имаме,, борци”, за правда с такъв тип позиви!

  7. 16
    8

    ПЕТИция до Андрей:
    “Ние милиардите фенове на Ботевъ,най-искрено умоляваме Андрей да закрие този сайт,защото вече не се търпят справедливите подигравки на буферити,след малко имаме мач на ст.”Ракиджийницата”и си имаме поет ангажимент и не моем да са концентрураме,мажем си кълките вместо сфинктерите”

  8. 6
    5

    в следващия епизод дали няма сс няма да кажат че някой им е пробил сайта и това не са го писали те ХАХАХА

  9. 17
    5

    Ей, Сдружението, КПБП и Bultras – по вашите думи излиза – дайте да плеснем с ръце и да се прегърнем?! Каквото било – било. Така ли?
    Излиза, че нито треньора, нито футболистите са виновни за тоя срам, дето браха 15 000 на стадиона и хиляди пред телевизорите. Тогава кой ще излезе да каже кой е виновен за този провал, казано меко – кой? Май, няма никой да излезе и да каже!
    Вие, няколкото човека ли смятате, че всичко е било наред и случайността ни е попречила да вземем победата? Или тая загуба е плод на други неща?
    Вие, защо продължавате да се подигравате на тия 15 000 на стадиона и още хиляди пред телевизорите с такава мазна декларация?
    Вие, до кога смятате да замазвате нелицеприятните неща в клуба?

    • 10
      6

      виновна е луната. Беше пълнолунна и индианците се отдадоха на разговор с великия дух…

      Виновни са Локо, защото ви надиграха, индианецо!!

      • 4
        7

        индиянец си ти от Столюпиново, мангал ливав.

        • 6
          6

          42000 хиляди изгрев бойци сте! Как да им обясниш на тези невинни същества, че хем са от ботевЪ, хем им викате лилави мангал?! Нали сте едно цяло бе жълт изрод!

  10. 17
    3

    Самуилов продаде мача и няма да строи стадиона. Защо пак се му се надупвате . Искайте му обяснение защо Ботев даде мача !

  11. 10
    11

    Докато не спрете да измисляте за нас няма да спрем да изнасяме истини за вас.15000 срещу 5000.Пуснах си видео и видях чух какво става на стадиона и как са го усетили цяла България.Жалки сте джуджета мегаломани.Тишо,озапти си копелетата наркомани.Моля.

    • 9
      4

      лелеле… каква наглост! какво двуличие.
      Я опитай пак, Ташунко- кой си измисля и кой “изнася истини”?!
      Кой е даден на съд за клевета от Палийски и за какво??!!

      Мама ви дейба, лъжлива индианска!!

  12. 4
    6

    Андрей ли си, какъв си…по-добре го закрий тоя сайт!
    Ти успяваш да изтърпиш тук тая помия на психически неуравновесени индивиди?
    Помисли сериозно за себе си – в психологията има термин самонаказване..

    • 11
      6

      Фекал Клоаков ти л иси бре, жив ли си, от кога те търсим в твоя дом, как така сра месеци тук, а сега се молиш да се спре справедливия ГНЯВ НА ЧЕРНО-БЕЛИТЕ!!!??? Фекале, хайде сега стой далеч от форума, чети книжки и ще видиш КАК ВДИГАМЕ НИВОТО, НИЕ ЛИЧНО. Локомотивецът има тънко чувство за хумор, а понякога и УБИВАЩО С ПЕТА…Но за такова нещо нес е спира форум, а се иска прошка, чу ли, г-н Фекал Клоаков!!!

    • 7
      3

      А га ядохте кифтетата и писахте някакви си числа 49,06 ви харесваше сайта, а ?!

      и какво е това 1912??

  13. 8
    4

    Бат’ Киро Домуса идва с баничките , пак ще захлебим

  14. 8
    4

    Оти никой не говори за мача с Лудогорец?Шъ има ли агитка на дънните ни риби с шампионъ, или пак шъ сме надпяти от 20 човека от Разград???Нъли бехме 15 000 на Софията, гдето станахме КУРВИТЕ НА ЛОКО, колко шъ сме сегичка в РибарникЪ???Ни требва да забреваме, че нийй сме ботевЪЪЪ и цело Коматево нази гледъ…

    • 7
      3

      няма суха храна и безплатен транспорт от КЦМ до Коматево…

  15. 8
    3

    Браво, султраси. Чудесна ПЕТИция, която за пореден път доказва, къде са курвите в Пловдивско

  16. 11
    3

    хахааххаахахах

    Е няма такива курви!!!

    Довчера го плуеха, а той дойде, дръпна им ушите и веднага заеха СТОЙКА “Г”!!!!
    Ама веднага и то на момента! Изплезика езицие и започнаха едно лизане на католически гъз – “господин! Обичаме ви! Винаги ще ви служим вярно! Като кажете Хоп и ще скачаме! Моля ви, само продължавайте да ни обичате!”

    Ето това е истинското лице на СУЛТРАСИТЕ!!!

    • 6
      4

      Само веднъж съм се докосвал до жълта дънна риба, докато я чуках и крещях АХ ЖЪЛТА КУРВО… а на нея и хареса обръщението!Така че не мислете ,че можем лесно да обидим ЖЪЛТИТЕ КУРВИ НА ЛОКО, те нямат срам, свян, срамежливост… трите С-та които липсват в характера им!

      САМО ЛОКО!!!

      • 3
        3

        липсата на морал при тях е добре известна, но това не пречи НОРМАЛНИТЕ хора да изказват възмущението си!
        Пък и нека цял свят да го разбере..

  17. 11
    4

    Жълтите индианци днес ще полегнат ли на Лудогорец?
    Едно е сигурно: Домусчиев сигурно знае точния резултат от мача.
    А жълтурите?
    Пак трябва да се обясняват в любов на Палийски.

    • 4
      12

      Какво си написал, ве манго? Разбираш ли си го? Май си на твърда дрога. Нали ви дадоха купата, какво искаш още. Радвай се! Игла, вена, син венец, циганин!

      • 11
        3

        Ебаната шопска свиня да мълчи , в Пловдив се оправяме помежду си.

        • 2
          3

          С кого се оправяш жълта курво? По селата с когото си искаш се оправяй! В Пловдив НИЕ ЛОКОМОТИВ СМЕ ГОСПОД АРИИТЕ ОЩЕ МНОГО Години! Долни, жълти курви, до казахте го и тази вечер срещу циганите от Разград!

      • 2
        3

        Ти не си чорбар, долна, мръсна, жълта КУРВА от Коматево! Изрод!

  18. 12
    2

    Снощи преведоха по 500 лева. Вече нямаме проблеми с патрона. Вече сме обединени.Ай кънарье! Наздрави!

  19. 13
    3

    Решение на УС на Чукундурите от Сопот:
    обявявам МеждуСелските Анихилации да започнат непосредствено след 15.05.2019г. 21:00 часа софийско време!
    Фърчила, фишеци, калами, сопи, прави лопати и пилимати има на базата у Куматюуу.
    Позволени са мръсните игри, предателството и двуличието!
    Пичове и джентълмени нямат място в играта до промяна на мисленето им!
    Доктори, линейки и санитарки не се допускат!
    Казах!

  20. 6
    5

    Стига тези декларации , от 15.5.19 вече за Курвите се наричат ПЕТИции.

    • 5
      3

      ПЕТИции ,хехеххехе, много добро, направо е изтезание за жълтите курви в собственият им сайт и форум хехеххехехехехехехехехе ПЕТАТА, жълтури ,ПЕТАТА ще я носите ЦЯЛ ЖИВОТ!Ще ви ЗАКРИЯТ ,нов клуб ще направите, НО ПЕТАТА СИ Е ВАША ЗАВИНАГИ!!!

  21. 12
    7

    КУПУНАЙТЕ ПУКАНКИ И БИРА…
    СЕРИАЛА МАЛКАТА БУЛКА ЖЪЛТУРКА ВЪРВИ ЦЕЛОДНЕВНО:)))

  22. 12
    7

    Голямо густо и днеска ! Гледам самоизяждат се помежду си !?Бахти кефа майна поркам си бирюгата на центъра, кльопам си кашуто и се наслаждавам с поглед към терасата на Общината !

  23. 13
    9

    Пичаги и ний стрямалий са подписваме със сетни сили под тая декларация ва…..от една седмица са наливаме с мента и мастичка и на къро вече не одим сън не на хваща ама бат Стоян канара убаво че пак на зареди с онова вълшебно кремче от куромелата да дава облекчение ва да сейба.

  24. 11
    10

    Вече се чудя дали Гнусни миризливи “Курви на Локо” не е доста по-обидно от “цигани”.

  25. 11
    11

    Вижте…от тези близо 130 “коментара”около 120 са написани от 2-3 психичноболни мангала под всякакви псевдоними и анонимно.Тези боклуци не са толкова виновни ,по-виновен е този който им дава умишлено тази възможност!Всички знаете кой е той и според мен е същия боклук като тези дебили!

    • 10
      7

      Голямо густо и днеска ! Гледам самоизяждат се помежду си !?Бахти кефа майна поркам си бирюгата на центъра, кльопам си кашуто и се наслаждавам с поглед към терасата на Общината !

  26. 17
    6

    БОЛИ БРАТЯ, МНОГО БОЛИ…СЪН НЕ МЕ ХВАЩА 1 СЕДМИЦА ВЕЧЕ

  27. 15
    9

    Много труден избор пред индианците. Или признават, че Локомотив е бил по-добрия отбор на финала и заслужено е спечелил, или признават, че собственият им отбор е продажен. Един човек с морал и достойнство не би се колебал изобщо, но за тях морал и достойнство са нещо непознато.

  28. 11
    9

    Само да питам, Бойко нареди да спечелим финала на полувремето докато го гледаше с жълтура Зико ли?!

  29. 13
    14

    До всички локомотивци в чата:
    Това е тема на Ботев, виждам , че сте много, а защо ви нямаше на стадиона? Оставете ги с болката. Те ще се самоизядат помежду си.
    САМО ЛОКО.

    • 12
      9

      От доста време го говорим това , но тук слабоумния Станислав стикса , и още един двама ядосват жълтурите постоянно…Оттам следва реакцията ,и техните малоумници са в нашите теми постояннно,фекали и други извратеняци….ако това ви харесва , продължавайте!

    • 10
      11

      От кога дължим обяснение на хора, които сами се наричат ЖЪЛТИ КУРВИ, КУРВИТЕ НА ЛОКО??? От кога самопризнанието, че ботевЪ е курва, че Тошко е курва,че публиката жълта е курвенски, изисква обяснението на ЕБАЧИТЕ??? ОТ КОГА ЖЪЛТИ КУРВИ НА ЛОКО…

      • 8
        5

        Трябва да ти спрат ракията следобед, спешно!!!

      • 3
        4

        По големи курви от теб и майка ти няма. Казах.

      • 5
        2

        Абсолютно вярно!!

        Само, че Фекалите и другите серящи никове по Локомотив, жълта другарке, не са “следствие”, а “ПЪРВОПРИЧИНА” за всичките тези подигравки!

        Колко пъти да ви казвам, че всичко на този свят се връща! Подигравахте се с Локо, а сега е ваш ред да ви се подиграва ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

    • 7
      3

      Мен ма нямаше защото бях на работа до 17:00.Аз не бачкам на къра за да си бръмча когато и където си искам.Гледах го по телевизора и пак си направих густото.

  30. 10
    7

    ПАК ЛИ ДЕКЛАРАЦИЯ БЕ, Д’ЕЙБА И СЕЛСКАТА ИНДИАНСКА СГАН ?
    СМАИЛЕ , ЗАЕБАВАЙ ГИ , НЯМА ДА ТИ ДАВАТ ТОН НА КАТОЛИШКИЯ !

  31. 8
    7

    Плащането на двете купите продължава днес, както и ще продължава цял живот!
    Полегнала е тодорка
    0:4 за Лудогорец

  32. 7
    14

    Най-боли предателство от хора като Тошко Неделев , Балтанов , Кристиян Димитров….играчи които целуваха и се клеха в емблемата се надупиха и продадоха финала…..сега циганите хем с купа , хем ние да се чудим кой е предател кой не……настава време разделно, трябва да решим дали искаме да загърбим моралните си ценности заради стадиона или да се направим на курви и да подкрепяме още Самуилов……

    • 1
      1

      Тото курвите на България пишат за морални ценности?! Толкова несъвместими понятия! Това е повече от наглост!

  33. 7
    8

    Малката булка жълтурка пак ще заголва дупе пред Домус ага

  34. 12
    10

    Днес в село Комативу се играе мач за титлата , мач срещу шампиона Лудогорец, мач на ботевЪ… А тема няма, темата е УНИЖЕНИЕТО НА ботевЪ ОТ ЛОКОМОТИВ… ОХ КАК БОЛИ, А ,ЖЪЛТИ КУРВИ, НА ЛОКО!!!!!!!!!!!!!!!!! …

  35. 8
    9

    ЩЕ ВИ СЪДЯ ВСИЧКИТЕ, КОИТО КЛЕВЕТИТЕ ЛЮБИМИЯ НИ КЛУБ

    ФИНАЛА ГО НАРЕДИ БОЙКО, А НЕ САМУИЛОВ, ТОЙ ИСКАШЕ ТАЗИ КУПА, НО НЯМАШЕ КАК ДА Я ВЗЕМЕМ.

    ВРЕМЕТО ЛЕКУВА

    • 8
      6

      Целият отбор Ви предаде! Един път предадеш ли някой и то в най -важния мач на века-пътища много, но вярата и любовта се размиват и се помни с поколения! Верните фенове помнят, като слонове до гроб! Времето лекувало…..дрън дрън!

  36. 10
    12

    Няма по големи КУРВИ от нас ботевистите и ботевизма е равносилен на курвалъка! Това е да ПОДАРИШ КУПА НА ЛОКОТО!!!

    • 6
      3

      така е трябваше заради хубавата публика да играят не да подскачат

  37. 8
    5

    Канаря, братя от неска жъ имъми нов спонсор от Судан! Ибън Ебън ал Канар жъ нъ лющи поне две петилетки!

  38. Пловдив е жълто-черен..и винаги ще остане такъв
    10
    7

    Еййй смърфове ли сте..педали ли сте не ви знам,само знам,че тази информация на която в момента пишете коментари не е свързана с Локомотив а с Ботев затова..ТИХО,успокойте се малко…буфери нещастни

    • 1
      3

      Копелдак селски, такъв отбор Ботев има само на хартия в Крумово, в сейфа на изключително, многоуважаваният Г-н Д. Христолов! В първенството се подвизава ментето ботевЪ, прекръстен Металик Сопот, ха, ха, ха! Цял живот ние няма да спрем да ви бъзикаме за този финал! На най-важния мач по междуни, ние буквално ви пригазихме, също като експресен влак! Така стоят нещата квадратна тимбо!

  39. 10
    12

    Здравейте,

    ПО ГОЛЯМА ПОДИГРАВКА С ЛЮБИМИЯ БОТЕВЪ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ.

    КАПИТАНА НИ СЕ КРИЕ, БЯГА ОТ ТОПКАТА,
    ПРЕЗИДЕНТА НИ МЪЛТИ И ГУЗНО СЕ ЧУДИ КАК ДА ЗАМАЖЕ ПОЛОЖЕНИЕТО

    ДОКАТО ПАЛИЙСКИ И САМУИЛОВ СА В КОМАТЕВО, НЯМА ДА ИМАМЕ НИТО СТАДИОН, НИТО МЪЖКИ ОТБОР….

    ТОДОРЕ, И ТИ ПТИЦО ПРОКЛЕТА, ЗАЩО НИ ПРЕДАДЕ? А СЕ КЪЛНЕШЕ ЧЕ ЩЕ СИ ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС

    ПАЛИЙСКИ ВЪН, КИРОВ ВЪН, О МОЙ БОТЕВЪ

    • 13
      9

      Мангал, смърдиш отдалече на столипински гнилоч!

    • 5
      3

      Не е зле , да се научиш , да пишеш правилно , по-добре късно ……

  40. 6
    10

    Ne znam kakvo da si mislq za Samuilov shtom e prodal final za kupata s buferite, dali nqkoi iska da ima takuv prezident.Trqbva da vzemem merki, dokato e vreme da ne se povtori istoriqta s Hristolov.

  41. 16
    11

    Жълтата, курва си е жълта курва.
    Затова ще ги ебем винаги!!!

    • 7
      7

      Триите ги такива коментари,буфери защо пишат тук.

  42. 13
    12

    Аз се отказвам от моя отбор, повече няма да стъпя на мач, тия са палячовци, трябва да се махат Самуилов, Палийски, Белия и всички бездушници!

    • 3
      2

      И да дойде …….рицар (милионер) на бял кон и да каже ето ви 20 чувала злато като начало ……пий си хапчетата , защото тука колите се движат на земята …..

  43. 10
    12

    Слушам жълти мастити и се чудя има ли такива кърви смешни като тях мача бил продаден за да им се дигнелс арматурата хахахахахахаххахахаха

  44. 17
    10

    Ахаха ама и ви сте МАЛУМНИЦИ…(говоря за всички локомотивци които сте писали)…..така първо Ботев не играха за купата,те бягаха като патета,второ мача беше нагласен (всичко е пари),трето които го може го може…ИИИ четвърто САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ

    • 13
      7

      Трябва да се самоуспокояваме брат, иначе границата да луднем е много близо. Аз не мога да спя, боли, много боли. Всички реват на работата. Колегите се заклеват, че няма да стъпят на мач на Ботев след този срам и резил. Няма заспиване братя канари, дано в близките месеци се осиферим малко.

    • 14
      5

      СИГУРЕН СЪМ, ЧЕ СЪНУВАШ ПЕТИЧКАТА, ПРИЗНАЙ СИ, ЩЕ ТЕ СЪЖАЛИМ, НЯМА ДА ТИ СЕ СМЕЕЕМ. ЛОКОМОТИВЦИТЕ СМЕ ВЕЛИКОДУШНИ ХОРА.

      • 14
        7

        НЕЕЕ СЪНУВАМ КАК ТОШКО ВИ ГО ЗАБИ ОТ ЦЕНТЪРЧЕТО

    • 6
      8

      Жълто, просто и дрогирано, момченце! Ако не си дроги, явно действителността ти се губи, след като експресния влак ви прегази на15. 05.19г. вечерта! Ще ти напиша за два основни факта, които ни правят по-големият отбор на Пловдив! На 08.09. 1974-аг. резултат 3 на 7 и на 15.05.2019г. един от най-важните мачове между Ботев иЛоко в историята ни, финал за купата на България 0 на 1! В тези два мача сте напълно унижени от Локомотив, което го прави по-стойностният пловдивски отбор! Каквито и мъки и измишльотинки да се напъвате(като гладни на сране) да измислите да омаловажите купата, победата на Локо ви смаза, и напълнихте психиатрията!

      • 11
        7

        Напълно унижени?

        Ахахаха, бахти простия мангал, честно!

    • 4
      5

      Бягахте така че си удряхте ПЕТИТЕ в задника

  45. 11
    12

    Аз не разбирам едно, как може всички да видим, че мача е продаден и днес, една група от 20 човека да реши да се изказва от името на всички ботевисти.АЗ ЛИЧНО ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СТЪПЯ ДА ГИ ГЛЕДАМ, за мен се нагъзиха на буферите, явно, за да може да се вдигне колежа, но не мога да го понеса!

    • 8
      8

      Това нагъзването ви е заложено в гена ви, и защо се учудваш?! Срещу Локомотив това не може да се случи(нагъзването), като имам в предвид омразата, завистта към Локо и комплекса от пловдивския отбор! Кой бяга от няколко мача в Евро турнирите, А? Тези пари усмисмлят за една година напред първенството на отбора! Просто е, но не можете да си го признаете, заради злобата която ви владее до последната частица на телата ви, че Локо ви надигра по всички показатели на един турнирен мач! Този мач, години наред постави на пиедестала на отличниците градския отбор ЛОКОМОТИВ пред БотевЪ! Тихо и кротко в Изгрев бойския Столипиново, и в околните села Пловдив да си лижкте раните, та ако не изпадните догодина, ви чакаме за ново смачкване! Клише, но истина :ПЛОВДИВ Е ЧЕРНО-БЯЛ! Само Локо Пд.!

      • 4
        1

        “Точният”,ти виден ученик от”Стефан Караджа”!Личи ти от километри…тъпунгер!

  46. 6
    9

    ХаХАХа Преди 5 дни една песен пяхте а сега друга.Винаги сте били КУРВИ а сега ДЪРТИ КУРВИ.Довечера и на делиорманските резаце ще се нагъзите.

  47. 8
    14

    Г-н Самуилов, вярваме, че човек с Вашето положение…

    Мазньовци…

  48. 15
    11

    Бултраси ли сте, педераси ли сте, все едно, но кога ще започнете стадиона? Сроковете текат, лятото е на свършване…

    • 14
      3

      Какво точно желаеш като отговор да получиш , сигурно , че никога няма да има рестарт , това не зависи от феновете на Ботев ,а от спонсори ,президенти и тн ,и най-вече е свързано с мнооого пари , ние като фенове искаме повече от всичко стадион , ако ще и 0 звезди да има като категория !

  49. 17
    10

    Добра декларация, подкрепям!

    А за чернобелите, сополиви мастии с лилавите венци, които смърдят на чесън, конски пикоч и пичите въшки на баба си Набиде имам следното пожелание: ПУДАВИЕБАМАЙКАТА ЧЕРНОБЕЛА СТОЛИПИНСКА У САКАТАТА, ЛИЛАВА ГЪЗНА ФУНИЯ!!!

    Благдоаря за вниманието!

  50. 12
    14

    Оти сменихме версията, че сме курви на Локо????????? Сега новата е ,че сме на колене пред Локо. Туй ли шъ е последната ни дума или пак шъ пишем дикларации????? Гадно е да сме дънни риби и да сме на колене пред Локоту, признахме, че са ни надиграли, Бах мама му следващата ни стъпка е сезал, примка, здрав клон и бутане на столчето

    • 15
      10

      Погледни класирането и ще разбереш кои са дънните риби.

      • 8
        10

        Дънната риба кълве само на петичка…а наградата е удоволствие за цял живот…

  51. 10
    14

    Ще бъде страхотно лято. ЕКСКУРЗИИ, ГОЛЕМИ МАЧОВЕ, КЛАСНИ ОТБОРИ, ЦЯЛ СВЯТ НАС ЩЕ ГЛЕДА, БИРИ, МОХАБЕТИ, ВЕСЕЛИЕ, ПРАЙМ СИ КЕФА. ВЗЕХМЕ КУПАТА И УДАРИМЕ ДЖАКПОТА ЗА ВСИКИ ВРЕМЕНА. А индианците скрити в някой ъгъл, само ще цъкат с уста, тц тц тц

    • 11
      7

      Тази купа сме я печелили три пъти, а на вас ви е за първи път. И в Европа сме играли повече. А на стадиона се вида кой е отборът на Пловдив. В Бургас също.

      • 7
        7

        боли, а? как е ноюния сън:))) няма се плашиш до 5-6 години ще ви мини:))))

    • 16
      5

      Aахахахахахахахаха, да, и още: ше ви дигнат социалните, Цар Киро-кмет на Пловдив, медна жица за всички-кой колко мое да носи, нов кон за всеки посетил финала за купата, небет шекер и рахат локум за чаветата и по 50 литра грозданка на чалма!

      • 8
        7

        Знам, че ти е гадно и те боли, но кажи ми честно, ама честно и мъжки, кое от изброените от мен неща не е вярно и няма да се случи.

        • 13
          5

          Ти сериозно ли?

          Чакай да видим:

          ЕКСКУРЗИИ-където и да гостувате, повече от 100 човека агитка няма да имате…освен разбира се ако не играете в Одрин, или Скопие..

          ГОЛЕМИ МАЧОВЕ-вие сте вън от бара още след първите два мача, запиши си го некъде.

          КЛАСНИ ОТБОРИ-тва е верно, хубаво би било да гледаме Арис, Уулвс или некой по-добър, ще е супер забавно.

          ЦЯЛ СВЯТ НАС ЩЕ ГЛЕДА-Ахахахахахахахахаха, тука не може да си сериозен…

          Иначе тва че ударихте джакпота е факт неоспорим. 🙂

          Кефите как летите в облаците, с нетърпение чакаме първите мачове в ЛЕ, ай дано за пръв път в последните 45 години вземете победа като гости в Европа.

          Ай дано, ама…….нали?

          • 9
            9

            Продължаваш с глупостите. Когато си спокоен ставаш интелигентен. Затова искам да се успокоиш.
            Сега едно по едно ли да те оборвам.
            100 човека агитака и спирам до тук??????
            2 мача с класен отбор не са ли мачове??????
            Естесвенно, че тези мачове се гледат от много държави. Едни такива с Айнтрахт, Уувс, Еспаньол, АЗ Алкмар
            С Лудогорец на Лазур, бира, море, футбол, каКво по хубаво от това.
            Просто за нас с тази купа стана не 3 в едно, а 100 в едно, а вие , вие загубехте страшно много, не само купата, а всичко това изброено.

    • 14
      6

      Манго,

      мечтите са безплатни. Какво лято, какви бири бълнуваш? Първият ви съперник, който и полуаматьорски отбор ви се падне, ви слага една седмица и пак сте си същите мърши. Гледайте си желязото и кофите и не забравяйте мангали прости, обречени сте в Пловдив да сте гости!

  52. 18
    5

    Дано Белия остане както и основата на тима с малко нови попълнения( 2-3) правилните , отново сме на финал, разберете Ботев не е Ювентус или Барса ,за мен отбора си е много добре за нашето ниво и възможности , а що се отнася до Белия аз бих му предложил 10 годишен договор , на нас друг не ни трябва , 100% съм сигурен в него , всеки допуска грешки , въпроса е да си вземеш бележка след това !!! Имаме нужда от ляв бек и опорен като начало !!! Киров ни дигна летвата прекалено и ние литнахме високо , затова и сега боли много 2017 отидохме без огромни очаквания и я взехме , та даже и Супер-купа ….

    • 13
      1

      Имаме нужда от ДВА бека приятел-и ляв и десен.
      Ако Бачи Кико си тръгне, имаме нужда и от нов централен защитник и от нов дефанзивен халф.
      Тва-като за начало.

      • 7
        2

        Много искаш според мен , няма пара за толкова нови състезатели ,ако вземем всичко ,което си изброил то нивото им ще е същото или по лошо от тези ,които гоним ,по добре 2-ма но с класа ,отколкото 5 без ….. Терзиев и Лазар са най -зле ,като моят фаворит за СКУНКС е Терзиев

        • 9
          1

          Аз това за Терзиев го говоря от началото на сезона, че и от предишния.
          Но по отношение на бековете, не мога да определя кой повече ме дразни-левия или десния, за мен лично отдясно сме много по-зле.
          Фичо издиша здраво вече, а Джони е тутманик с много редки проблясвания.

          На тоя фон левия бек с Еберт/Марин изглежда една идея по-добре.

          Но то тва е като да кажеш че рак на белия дроб е по-добре от тва да ти отрежат главата-и в двата случая крайния резултат е еднакъв,

      • Имаме нужда от таран, щото Дорето хич го няма, а тази първа шестица я докарахме на взаимодействията Тошко-Стивън

    • 12
      4

      Две години пълна дупка, високи заплати и нулево класиране. Затова ако съм на Самуилов, догодина ще играят от старите само Тошко (мина ми вече гнева от загубата, все пак е добро момче и футболист), Вутов, много важен за в бъдеще, Доре, не го отписвайте, какъв гол само вкара на ЦСКА, Васил Шопов, време е вече да замести изхабения ни капитан, Кристиан Димитров и Пиргов, почти винаги стабилни. Не са малко! А на мястото на останалите, само юноши – това е пътят! И СТИГА С ТОЯ ОПОРЕН ХАЛФ, ИМАМЕ ЕДИН НЕВЕРОЯТЕН ФУТБОЛИСТ, НА КОЙТО МНОГО РЯДКО МУ СЕ ДАВАШЕ ШАНС – РАДОСЛАВ АПОСТОЛОВ – ЩАЙГАТА, ТОВА Е НАШИЯТ ГАТУЗО! И БЕЗСПОРНИЯТ НОМЕР ЕДНО КРИИИИС ДОБРЕВ!!!!!!!!!!!!!!!! КАКТО И БЪДЕЩАТА НИ ЗВЕЗДА СЛАВИИИИ ШОПОВ! Ако Белия пак мрънка за трансфери и не желае да ги налага – обратно в Марица! И без това само там е усмихнат, в Ботев не се усмихна нито веднъж, дори когато взехме купата срещу ЛУДОГОРЕЦ, който не ми вярва да му гледа интервютата!

      • 7
        3

        На различни мнения сме за Белия, но горе долу си улучил с останалото.
        Нарочно гледах пак мачовете, в които игра Апостолов и ей Богу, продължавам да не разбирам с какво е по-лош от Терзиев.
        Продължавам да недоумявам С КАКВО Терзиев заслужава да е титуляр за нас?!?!?

        Просто няма разумно обяснение на това защо Белия започва всеки мач от 0-1 за противника, само защото Терзиев е на терена.
        Видя се и във финала, тоя псевдофутболист е манна небесна за съперника, винаги, ВИНАГИ можеш да разчиташ на него да се осере във важен момент.

        Не го разбирам тва…

        Но да тръгнат да ми сменят Белия с Чичо Гоши, тва ше е безспорния ВРЪХ на малоумието!

        • 10
          6

          ОК, бих се примирил с Белия, само да спре да мрънка как нямал футболисти и че с юноши не се играе. Няма да играем в Европа, така че не е кой знае какъв риск да ги налага. Да се държи мъжки и всички ботевисти ще го подкрепяме.
          А КОЛКОТО ДО РАДО ТЕРЗИЕВ НЕДЕЙТЕ ДА ГО ПЛЮЕТЕ ТОЛКОВА, МОЛЯ ВИ СЕ!!! МОМЧЕТО ГОРИ С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ ЗА БОТЕВ, НЕ СМЕ ИЗГУБИЛИ ФИНАЛА ЗАРАДИ НЕГО, ПРОСТО АПОСТОЛОВ СПОРЕД МЕН ЗАСЛУЖАВА ПОВЕЧЕ ТИТУЛЯРНОТО МЯСТО. НО ТЕРЗИЕВ НЕ Е ЗА ГОНЕНЕ!

          • 5
            3

            Приятел, всички тука горим с цялото си сърце за БОТЕВ ПД, но тва не значи че ставаме за футболисти.
            Та и с Терзиев така, просто НЕ ИСКАМ ДА ГО ВИЖДАМ ВЕЧЕ с жълтата фланелка.
            И как да не сме изгубили финала заради него?
            Чисто буквално ако гледаме на нещата, то именно Терзиев не покри Ожболт, ми само тичаше след него и гледаше отблизо.
            И тва при положение че Ожболт е ЕДИНСТВЕНИЯ им нападател в пеналтерията, заобиколен от ТРИМА наши.

            Това нещо и в детската градина е недопустимо!

          • 1
            1

            До колкото си спомням Терзиев е защитник, а не дефанзивен халф. Много от главоболията ни идват от тия смени на позиции, включително на финала – бразилските бекове съвсем не са лоши, но не са крила, а бекове. И в нападение врътките с Тошко и Вутов – ту крило, ту атакуващ халф, че често и нападател за Вутов изглежда им влияят на играта зле.

        • 4
          2

          Глупости , Васил си е супер ,ами все резерва стои ,Серкан колко го чакахме , а за Терзиев да не говорим

  53. 8
    9

    Говорих с Димо Бакалов, готов е довечера да продължи делото на Ожболт Магическата пета и Дани Кики Знаменосецът от последните дни…черно- белият кошмар за жълтокожите няма карай! ЗАВИНАГИ ПОД ПЕТИТЕ НА ЛОКОМОТИВ, ботевисти, самонарекли се КУРВИ НА ЛОКО…

    • 9
      3

      Стикси ,каквото и да стане , Димо и 3 да ни забие довечера ,ние пак ще ходим , дори да се разпаднем ,пак ще се върнем ,където е текло пак ще тече ,ние Христола преживяхме та финала ли ?!? ТОЙ НЕ УМИРА !!!!! Та вие станахте шампиони и ние изпаднахме и това мина и замина ….Помни се и ще се помни и 2004 и 2019 но живота продължава и новото винаги отхвърля старото ,няма място за мелодрамиеститим на Локомотивци и продължава ме !!!

      • 6
        2

        Честитим на Локомотивци и продължава ме

  54. 11
    9

    Нека не тъсим вина във старши треньорът. Г-н Киров е доказан специалист донесъл ни много радост през годините. Може би е нужно малко усилие в надграждането на този отбор,а не поредното изграждане на нов през лятото. Нека стадионът е приоритет. Ние бултрасите сме зад Киров и момчетата. Дано бъдем чути от г-н Самуилов. Благодаря

  55. 13
    16

    ДРАГИ ГОРДИ ПЛОВДИВЧАНИ ЛОКОМОТИВЦИ ПРАЗНУВАЙТЕ ПОБЕДАТА НАД СГАНТА,НИЕ ВЕЧЕ Е ЗАКРИХМЕ И ПОГРЕБАХМЕ.ВСИЧКО СИ ДОЙДЕ ПО МЕСТАТА-НИЕ СМЕ ШАМПИОНИ,ЦЕНТЪРЪТ Е ИЗЦЯЛО ЧЕРНО-БЯЛ,СТАРИЯ ГРАД-ТАМ КЪДЕТО СЕ ЗАРОДИ НАШАТА ИДЕЯ ОТ 1926 ГОДИНА.НАШИТЕ ТРАДИЦИИ СА СПАЗЕНИ,НИЕ СМЕ ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ,НАШИТЕ ДЕЦА ЩЕ СЕ НАУЧАТ БЪРЗО БЪРЗО ДА ШИБАТ ЖЪЛТИ МАСТИИ,ЩЕ ИМ ХАРЕСА НЯМА НАЧИН И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ПРЕДСТОИ НИ ФИНАЛ ЗА СУПЕРКУПАТА И ЕВРОПА-ЧЕРНО-БЯЛО ЛЯТО И КЕФ.САМООО ЛОКОООО

    • 5
      12

      Ще бъде страхотно лято. ЕКСКУРЗИИ, ГОЛЕМИ МАЧОВЕ, КЛАСНИ ОТБОРИ, ЦЯЛ СВЯТ НАС ЩЕ ГЛЕДА, БИРИ, МОХАБЕТИ, ВЕСЕЛИЕ, ПРАЙМ СИ КЕФА. ВЗЕХМЕ КУПАТА И УДАРИМЕ ДЖАКПОТА ЗА ВСИКИ ВРЕМЕНА.

      • 5
        10

        А индианците скрити в някой ъгъл, само ще цъкат с уста, тц тц тц

      • 2
        2

        Мачове вика мангала вие още първият си потегляте за шикера палячо

    • 5
      1

      Ама добре ни разсмя. Та какви шампиони сте?

    • 10
      1

      “ТАМ КЪДЕТО СЕ ЗАРОДИ НАШАТА ИДЕЯ ОТ 1926 ГОДИНА” – както си го написал, неграмотнико, излиза че си жив свидетел. А това, неуки дЕдо, как ще го коментираш (цитирам от сайта http://www.loko-pd.com/historical/3/ ): “общодостъпни документи, които категорично посочват 1935-та като година на основаване на пловдивския ЖСК…, а първия си официален мач изиграл на 25 юни 1939г. (2:11 срещу Спортклуб).” А ти, дЕдо глуповати, нещо за стария град ми говориш, ако искаш върни се съвсем малко по-назад към Филип Македонски, да посочиш вече истинската година на създаването ви! Така де, да потвърдиш фразата си: “НАШИТЕ ТРАДИЦИИ СА СПАЗЕНИ”.
      N.B.: Казва се ЗАПАЗЕНИ, СПАЗВАТ се обещания, традиции се ЗАПАЗВАТ, ама като за възрастен човек на преклонна възраст от маХлата, си направо ЕнтЕлигент, виден локомотивец, най-малко простият.

    • Все верни приказки – пограбали сте ни, шампиони сте станали, центърът бил черно-бял (кой Тошко Центъра ли?), а за 1926 пък да не говорим. Дето се вика – лъже като дърт циганин (като фен на Уоко)!

  56. 17
    13

    Стига ми тая награда, Пловдив е жълто-черен!

  57. 11
    14

    Aз съм жълта ковра долна,долна и долнопробна,първа радост е за мене семето на буферите аз да лапам,да лапам и да се потапям,после дупето си давам,давам и подарявам,аз не съм от трудните,така са ме учили,учили и възнаградили.Дупето ми се отвори,ще може изобщо някой да ми го затвори,Ожболт ме еба,еба и разпора,той ануса ми отвори кура си наврям,Анте и тои се изпробва.АЙ КАНАРИИИИИИИИИИИИИИ

  58. 15
    10

    Е жълтури, ама може ли да сте толкова жалки…..:::::)))))))

  59. 18
    12

    🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣НЯМА ТАКАВА СГАН КАТО ЖЪЛТАТА!
    КВО СТАНА С “ЛЯГАНЕТО” ? УЖ СТЕ НИ ЛЕГНАЛИ ПЪК СЕГА ПЪЛНА ПОДКРЕПА КЪМ КИРОВ И ОТБОРА🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 А И КЪМ САМУИЛОВ🤣🤣🤣
    НЯМА ТАКИВА БЕЗЧЕСТНИ ВЪРТИГЪЗОВЦИ!

  60. 15
    15

    Абе къде е тошко центъра ва къдее е тая белоземска мастия дето вкара гол от центъра на най-големия отбов в Бг-Локомотив Пд!

  61. 10
    9

    ПРЕДСТОИ ОТКРИВАНЕ НА СТОРОИТЕЛНАТА ПЛОЩАДКА НА ИЗТОЧЕН 10.

  62. 17
    12

    ДОВЕЧЕРА НАШИТЕ АНАЛНОПОДАТЛИВИ ДУПЕТА ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА БЪДАТ ПЛЯКАНИ ОТ ВТОРИЯ НИ ГОСПОДАР ДОМУСА.ТОЙ КУПА НИ ДАДЕ ПРЕДИ 2 ГОДИНИ СЕГА СМЕ МУ ОБЕЩАЛИ ДА СИ ДАВАМЕ НАШИТЕ ДУПЕТА ЗАЕДНО С ТЕЗИ НА НАШИТЕ БРАТЯ КАНАРИТЕ ТАКА ЧЕ ДОВЕЧЕРА ОТ 18-00 ВСЕКИ КАНАР КОЙТО МИЛЕЕ ЗА БОТЕФ ДА БЪДЕ С НАВЕДЕНИ И РАЗКРАЧЕНИ КРАЧЕТА СЕГА Е РЕД ДА НАПРАВИМ ЩАСТЛИВ ДОМУСА.

    • 11
      9

      Правоверни братко, ако жалтити са дупат на Домуса за подарената купа и ний ли ши им са дупим от тук на сетне?

  63. 24
    13

    AЗ ГЕОРГИ САМУИЛОВ ОТ СЕЛО РАКОВСКИ ЗАЯВЯВАМ-ЩЕ ШИБАМ ЖЪЛТИ ТРЪТКИ ДО СПУКВАНЕ,ХАРЕСА МИ КАК МИ ГО ЛИГАВЯТ,КАК МИ СЕ ДУПЯТ ДА ГИ ЕБА,АЗ САМО ЩЕ ИМ ДАВАМ НАДЕЖДИ ЗА КОФРАЖА(КОПНЕЖА) И ТЕ СА МОИ.КЛУБ 500-БОЖИЛОВ,БАКАЛА ТЕ СА ПРОСТИТУТКИ КОИТО ЗА НЯКОИ ЛЕВ СА ГОТОВИ НА АНАЛНО-КРЕВАТНИ УДОВОЛСТВИЯ.ЗАВИНАГИ ВАШ САМУИЛОВ!

  64. 19
    11

    Сами си благодарите за подкрепата ли бе селяни прости? C.C неграмотника ли ви ги пише тия лайна? Нямате ли някой със завършен 4 клас в агитката?

    • 12
      8

      Благодарят за подкрепата на тези с подарените билети и сухата храна,бе пич толкова е ясно.
      между другото сагата по другите медии върви с пълна сила,ако Андрей продължава да се прави на луд и да не излъчва новите епизоди ще го докладвам на Рефана.

  65. 18
    13

    ИНДИАНЦИ, ВИДЯХТЕ “ДЕБЕЛИЯ” И ВЕДНАГА ПОЧНАХТЕ С ПОДМАЗВАНЕТО. РАЗБРАХТЕ, ЧЕ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СТАВАТЕ ЗА СРАМ ПРЕД ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И ВЗЕ ДА ВИ ИДВА ЪКЪЛА ДЕТ ГО НЯМАТА. И КУПАТА, ЩЕ НИ ЧЕСТИТИТЕ И НА САМУИЛОВ ЩЕ СЕ ПОДМАЗВАТЕ И ТАКА, АБЕ ЩЕ ПОЧНЕТЕ ДА СЛУШАТЕ ЛОКОМОТИВЦИТЕ И ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ, АМА ДА НЕ Е КЪСНО, СЕЛЯНДУРИ ПРОСТИ.

  66. 17
    13

    AЗ ГЕОРГИ САМУИЛОВ ОТ СЕЛО РАКОВСКИ ЗАЯВЯВАМ-ЩЕ ШИБАМ ЖЪЛТИ ТРЪТКИ ДО СПУКВАНЕ,ХАРЕСА МИ КАК МИ ГО ЛИГАВЯТ,КАК МИ СЕ ДУПЯТ ДА ГИ ЕБА,АЗ САМО ЩЕ ИМ ДАВАМ НАДЕЖДИ ЗА КОФРАЖА(КОПНЕЖА) И ТЕ СА МОИ.КЛУБ 500-БОЖИЛОВ,БАКАЛА ТЕ СА ПРОСТУТКИ КОИТО ЗА НЯКОИ ЛЕВ СА ГОТОВИ НА АНАЛНО-КРЕВАТНИ УДОВОЛСТВИЯ.ЗАВИНАГИ ВАШ САМУИЛОВ!

  67. 14
    9

    Ами, това е 30- ти СЕЗОН с по над 300- та епизода всеки…

  68. 14
    13

    Циркаджии жълтокожи с криви глави, сега се оказва,че загубеният финал е плод на ваши грешки??? Искате да кажете, че не сте КУРВИ НА ЛОКО, а ЛОКОМОТИВ е надиграл заслужено ботевЪ?! Локомотив е поставил на колене ботевЪ с по- добра игра и голяма мотивация?!

    И ЗАТОВА ПЛОВДИВ ПРИНАДЛЕЖИ НА ЛОКОМОТИВЦИ И ТЕХНИЯ ПЛОВДИВДКИ ЛЮБИМЕЦ!!! САМО ЛОКО…

    • 13
      12

      Искаш да кажеш САМО ГЕЙБАНДАТА

      • По спокойно свиква се със задната

  69. 18
    16

    По големи смешници от селско помашката яка няма хахаха , бяха буквално разпорени пред цяла България на сред Националния стадион и пред милионите им селски братя и сестри, благодаря ти Господи че ни прати тези изруди да се забавляваме хахаха, сега и декларацийки пишат, как дали мача , как нямали късмет и ТНТ . Селяндури, цигани , помаци неразбрахте ли че в Пловдив вечно ще мълчите!!!!!

    • 17
      12

      А има, има потните жепейци от близките села- викаха, викаха Крушарски вън, проглушиха ни ушите, колко лош бил и каква пиянка, а му ползваха безплатните автобуси, че и сълзите му бърсаха с бархетено парцалче! Вчера пък лапаха групово на Бойко на асеновградското – жалка циганско- кюстендилска история!

  70. 17
    14

    Поредното публично налапване на уя на чичо Сами хахххаххахха жалки сте

    • 16
      11

      Ти нали даваш наклон на Крушата и гейбандата….Не се разсейвай и работи усилено, манго..

  71. 18
    10

    А недоброжелателите, които се опитват да разединят жълто-черната общественост, нека знаят, че опитите им са обречени на провал! – това за Иван Йотков ли е написано?

  72. 16
    15

    Една мърша се бърка в темите за Ботев, а забравя кофите с боклук .Марш манго лайнутски на работа…

  73. 16
    11

    Страхотна сага! Някой да каже к’во става в 6и 7 епизод? Кривокраките нападат Кривите глави или обратно?!

    • 12
      11

      Майка ти, КЪРПО, я чукат без пари на СКОБАТА, а ти си бършеш сополите в умиление….

      • 10
        11

        Умираш от яд К.урво хахаха
        Само как е поехте на Ожболт петата ауууууу.

    • 12
      8

      Колко бързо забрави какво беше на Лаута ,бой в съблекалнята ,адвокати , нежни ,Коковци ,които продаваха всеки мач , разединение на фенове , псувни между локомотивци , безпаричие и хаус ,Камбура – легендата , която си би шута , до последните декларации Крушарски вън , Крушарски- Локомотив е средняшки и интригантски отбор и тн и тн

  74. 17
    9

    Тия и свирка са готови да направят и дупе да дадат г-н Самуилов.Обещайте им отново нещо и се възползвайте сексуално от тях.
    Между другото любопитна комуникация КПБП,АНЪН НА М Ф и Булст-Самуилов ,чрез декларации май Копнеж “през крива петичка” а????!!!!!!

    • 10
      10

      Порови в някоя кофа пък може и да намериш пуканки и празна консерва от копърка

  75. 18
    8

    По-добре нагъзени отколкото изоставени! Да подкрепим Самуила, за да ни подпре и той!

  76. 17
    9

    Индианците може да са загниващо племе, обаче се врат навсякъде и някъде някой им е подшушнал, че с приказките си напоследък навредиха на отбора си повече от загубата в Дербито. Я Убавеца е решил да духне някъде в София или Разград, я на разгневения Смаил паша бей ефенди му е дошло в повечко и е допрял до бялата кърпа… Дано да не е късно, племе на кривоглавите безмозъчни!

    • 4
      5

      Загниващо, ама три пъти по-голямо от индийцийте от дебрите на Лайнута!

  77. 16
    7

    “те ни донесоха много радости, незабравими мачове и трофеи, чакани десетилетия, осмислили любовта към Ботев на поколения ботевисти” Всичко нужно за да разбереш психологията на жълтия боклук!

    • 5
      5

      Май омразата към “жалтити” пак надделява над радостта от купата!

  78. 17
    10

    ЕБАНИ НА ТЕРЕНА,ЕБАНИ НА ТРИБУНИТЕ,ЕБАНИ ПО УЛИЦИТЕ-ТОВА СТЕ ВИЕ ЖЪЛТИ КУРВИ.ПЛОВДИВ ИМА ЕДИН ВЛАСТЕЛИН-ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ! ЛОКО ПД С КУПА,ЕВРОПА,А БОТЕФ КОМАТЕВО С РОДОПА!

    • 9
      7

      Мангал крастав,една победа и една купа не ви прави нещо повече от това,което сте: гнусни цигани,деца на алкохолици и проститутки,винаги и във всичко зад пловдивския гранд Ботев

      • 5
        4

        ЖЪЛТА КУРВО ОТВОРИ СИ ЧОВКАТА ПЕРНАТА И ПОЕМИ ЧЕРНО-БЕЛИЯ НАДЪРВЕН КУР,ДА ТЕ ОСЕМЕНИ БЕЛКЕМ ОТ ТВОИТЕ ДЕЦА ДА СТАНАТ ХОРА,А НЕ КАТО ТЕБ ПРОПАДНАЛА И НАДУПЕНА ЖЪЛТА МАСТИЯ С ОТВОРЕН АНУС.

  79. 17
    12

    Братья , днес идва големия бей , пак
    ще ни навежда !
    Важното е да има кренвирши и пепси ….и по 500 лева за
    най-активните

Коментарите са затворени