Lauta Army продължава с надъхването на фенската маса на черно-белите за финала срещу Ботев! Вижте видеото, което ултрасите на черно-белите посветиха на историческия мач.

42 КОМЕНТАРИ

  1. АПАПИ, ДНЕС Е ПУСЛЕДНИЯ ДЕН ЗА КОПУВАНЕ НА БИЛЕТЯ!!!! ОФИСА Е ПОТЪНЪЛ В КИРЕЧА УТ ТИЖЕСТТА НА НЕПРОДАДИНИТИ БИЛЕТЯ!!!!!!!!
    НАПЪНЕТИ СЪ МАЛКУ!!! СЕ ИДНО ЧИ СТИ НАМЕРИЛИ БОЙЛИР ИЛИ ПЕЧКЪ НА КАЗАНИТИ!!! ИДВЪЙТИ В НОВИЯ МОБИЛИН ОФИС НА КЛОАКОМОТИФФФФФФФ: СТОЛЮПИНУУ НА УЛИЦА „ТОДОР ШИБАЧЕВ“ 49,12 :https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=516fb1e58205d50ff6bbfc731a66de5e-l&n=13
    НАПРЕШ АПАПИ!:)))))))))))))))))))))))))))))) ПУФ ПАФ:)

  2. 10
    9

    Историята се повтаря.На дербито в Бургас пак бяхте три пъти по малко.Лампичката пак светва.Пловдив не обръща внимание на самопровъзгласилите се за ” пловдивски любимец”

    • 11
      6

      Три пъти по-малко сме само в селските мечти. Бригада Върни билета.

    • 6
      12

      От както Ботев не съществува(2010г.), няма и жълтур в града ни! Това автоматично налага и извода, че Пловдив е само черно-бял! Перспективата опотските селяни да заиграят в Пловдив
      , става все повече илюзорна, което налага и това чувство! Пловдив е Черно-Бял! Мъчно ви е, злобата (която винаги сте я имали) става все по-голяма, но факта си е факт!

      • 9
        3

        А от кога съществувате вие…..откакто ви закриха със съдебно решение ли.

    • 10
      9

      Сладурано, днес сутринта се появиха “изненадващо” свободни билети /в сектор Б от 5 до 17ред/ в мрежата на Eventim, които до снощи бяха “продадени”!!!
      Смех в жълто

  3. 22
    13

    Жълти курви, гледам че се перчите с билетите??? Ами защо решихте, че всичките продадени билети за А и Б сектор са все ваши фенове? Особено в А ??? Та нали вие сте символичните домакини, а това са отредените сектори за вас?! А сектор обаче е единственият покрит и с оглед прогнозата за времето, а и това че е централен, неотралните фенове доедин са си взели билети за него! Да, повече ще сте, но максимум 2-3 хиляди! В крайна сметка утре ще се види всичко, но в никакъв случай хората в А и Б сектор няма всичките да са ваши фенове!
    Пожелавам ви да сте повече, но купата да е за Локото!

    • 11
      5

      Курвенски сине/този път пуснал поредната си простотия като анонимен/,наричам те така защото само курва може да “изтърси”такава отрепка като теб.Никой не ти е виновен ,че майка ти е курва…това си е само твой проблем!Боклук!

      • 5
        12

        Това ли измисли, като опровержение? А курво жълта?
        Нормално за умствения потенциал на птичка! И то страхлива!

        • 16
          1

          Курвенски сине,майка ти е курва и това си е само твой проблем!Апропо,НЕОТРАЛНИ фенове няма,има неутрални а ДОЕДИН се пише до един.Курвата /майка ти разбира се/ти е пропиляла първите седем години,които после не могат да се наваксат!Само страхлив мангал може да “пише”под 4563 псевдонима и анонимно…Боклук!

          • 5
            8

            Ти защо не се откриеш, кой си уточнителю? Някакви страхове ли те възпират, какво ли, А? Най-долните курви в БГ футбола сте вие, жълто-черните тото мастии! Ходите без гащи, и ако някой ви предложи подаяние, се навеждате, и го поемате! Един съвет :поне едната линийка изчисти, за да не олигофренясваш, жълта, селска мастийо! Завинаги в Коматево!

  4. 16
    16

    ВАРИ ГО
    ПЕЧИ ГО
    МАНГАЛА СИ Е МАНГАЛ !!

    • 6
      8

      МАНГАЛА СИ Е МАНГАЛ И МАЙКА ТИ ЗЛОБНО НАИБАЛ!!!

    • 2
      4

      Сигурен си, защото сте 42000 в Изгрев бойс фенове-цигани!

  5. 6
    16

    АМА КОЛУ СМЕ АКТИВНИ НИИ ВА АААААААА СЛЕСКИТЕ БЕКОВЕ ОТ СТРЯМА РУГОШ МАНОЛИТУ И ВСИЧКИ ОБИЧАЩИ ОТ ДРУГИТЕ СЕЛА.МА НИИ СМЕ САМУ ЛОКУ ВА ЕИИИИИИИ НАЗИ БАЩТИТИ СА НИ МАЙКИ ВА КАПУТИ,НИИ СМЕ САМУ ЛОКУ ВА ВСИЧКИ СМЕ С КВАДРАТНИ ТИКВИ НЯМА КА НА СБЪРКАТ ВА КАРПУЗИ.
    БРАТЯ НЯМА СА ЖАЛВА МЕ ОТ ТУИ ЧЕ СМЕ СЕЛСКИ ОТБОР НИИ ЛОКУ НИВГЪЖ НЕ СМЕ БИЛИ НА НИВОТО НА ЖЪЛТУРЯТА,ТЕ НАЛИ СА СИ АРИСТОКРАТИТЕ НА ГРАД ПЛОВДИВ.
    ЗА НАЗИ ИСТИНСКИТЕ ЛОКУМУТИФЦИ ИСТИНАТА СИ Е ЗНАМ И НЯМА СА ПРАИМ.
    НИИ СМЕ СЕЛСКИ ПРАНГИ СЪС СЕЛСКИ ТРЕНЬОР И ПОВЕЧЕ ОТ ФЕНУВЕТЕ СА НИ ОТ МАЛЦЕНСТВОТО,НЯМА СА СБИЖДАМЕ ЧЕ СМЕ РОМИ НА 99%.
    МА ЗА НАЗИ ЛОКУ Е РИЛИГИЯ И ТО ПОВИЧИ ОТ АЛАХ.
    НАЛИ НА ФИНАЛЪТ В СОФЕТО ЖА СМЕ ПОВИЧИ ОТ ЖЪЛТУРЯТА КО ВИ ПУКА ДРУГОТО.
    ЛОШО ЩЕШЕ ДА Е ДА СА ПОВИЧИ ОТ НАЗИ ,ЧЕ ДЕ НА ФАТЯТ ЖА НА КЛЕЦАТ ЖИСТОКУ.
    АЙ СЯ ДА ВИ ЕБА МАМАТА ПРОСТА ЛОКУМОТИВОЦИГАНСКА.
    ДА СА ЕБА И АХМАКА КАК САМУ СРЦЕТО МИ ТУПКА КАК САМУ ВИКАМ НА АПАПИТЕ ВЗЕХМИ Я ВА КУПАТА Е ВЗЕХМЕ ВА ТЪПУНГЕРИ.
    АМА САМУ В МЕЧТИТИ МИ ДА СА ЕБА В АХМАКА ДОЛИН.
    БРАТЯ ИМА ОЩИ 300 ТАЛИГИ РИЗЕРВИРАНИ АЙ СА АКТИВИЗИРАМЕ ДА СМЕ НА СТАДИОНА ПОВИЧКУ ВИКАМ АЗИ ААААААА,НЯМА СА ПЛАШИТЕ И БИЛЕТИ И ТРАНСПОРТ И ИБАНЕ И КИБАПИ ,КИФТЕТА ВСИЧКОТО БЕЗ ПАРИ ВА АХМАЦИ.

    • 14
      4

      Ава Стоене селяк смачкан от трудовото ежедневие колкото си грозен толкова си и тъп…….никога стрямско парче като теб няма да е пловдивчанин…….шибай си го твоя Бутвфъ в дивия и се радвай на панелката в Тракия калтак неден да тейба.

  6. 11
    14

    Мангали, събрахте ли още 50 човека, как върви?

  7. 3
    14

    Феновете на Локомотив са едни овце – те ги ебат със съдии, а те мълчат

    • 17
      10

      Жълти курви, ще ядете огромния Локомотивски кур – готови ли сте да го поемете целия сух, сух, сух!!!???

      • 3
        9

        Глупако, съдията е наш!! Вие ще го ядете. Страхливци

      • 4
        1

        Огромен? 5см е огромен?

        Цялата работа ви е такава – хубава, ама циганска!

        • 2
          2

          Абе ти си сложи вазелинче за всеки случай, че да не скимтиш утре

  8. 12
    11

    Все пак браво стигнахте 4000, ние вече сме 14

  9. 8
    9

    Ebete si putkata maina selska jalti orki..shte vi smajEm samo da vi barnem strahlivci.

  10. 3
    8

    Хубав клип е станал, особено е акцентирано на договорената размяна с Ботев. Локомотив бие за купата, а Ботев за първенството, за да може Левски да отиде в долната половина на таблицата.

  11. 10
    16

    Але але а ооо,але, але а ооо :
    Черно бели педерасти да ви еба майката

    • 4
      2

      С Жоро педераста, и най-новият ви централен нападател Тодор пакистанската курва! Това сте вие, изгрев бойски цигани, селяци, помаци, педерасти и полумаймуни, мучащи с нечленлразделни звуци на селския стадион!

    • 7
      2

      Ша ни смачкаш долните глави от духане!

    • 3
      2

      Мога ли най-интелегентно да попитам:как ще ни смачкате главите? В сънищата, след поредното нашмърнване ли? Най-сигурно като на асфалта пред реномирания Санкт Петербург! Това последното е на 100% сигурно, жалка жълта гнидо!

  12. 17
    12

    Мангали прости, обречени сте в Пловдив да сте гости!!!

  13. 18
    19

    Уникално се е получило ! Сряда убиваюе жълтите курви

  14. 15
    12

    ХЪРЕСВА МИ МУЗИКЪТА!!! ОПРЕДЕЛЕНО Е СТОЛЮПИНУФСКА!!! ГЮБЕЦИТЕ СА НА ЛИЦЕ!!!………..и моштните крясъци “съде клоакомотиффффффффффффф” пуф паф!:)

  15. 6
    22

    И аз това казвам, но вие мълчите като путки за съдията! Защо?!
    Това автоматично дава купата на Ботев, а вие мълчите.

    • 12
      3

      Бат Бойко е на друго мнение 🙂 на 15ти ще разберете

      • 4
        4

        Дреме му на Бойко за този финал. Той в момента се чуди как да удържи властта и изобщо не му е до мачове. Загуби ли изборите, ще се наложи да подава оставка. Всички сили са насочени сега в тази посока.

Коментарите са затворени