“ЗА СЛАВАТА НА ЛОКОМОТИВ!
ЗА СЛАВАТА НА ПЛОВДИВ!
15.05.2019 19:00ч. ст. “Васил Левски”!”

С тези думи Локомотив Пловдив публикува в официалната си фейсбук страница надъхващо видео за предстоящия финал за Купата на България!

87 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    6

    АХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХААХАХАХХАХАХА

    • 14
      9

      Като се има в предвид, че един истински локомотивец струва колкото десет жълтура, съотношението е добро. Ще бъдем 2.5 пъти по-качествена публика.

      • 11
        13

        Аз пък, имайки ПРЕДВИД, че си неграмотник, СМЯТАМ, ЧЕ НЯМАШ ПРАВО ДА СЕ НАЗОВАВАШ-“КАЧЕСТВЕН”!!!! ТИ ПРОСТО СИ СМЕШНИК!!!!!:))))))))))))

        • 13
          7

          Значи за мен е добре, че изобщо не ми пука, какво смяташ или какво мислиш.

          • 6
            2

            ЗНАЧИ И НЪ МЕНИ МИ Е ДУБРЕ……ИНТЕЛЕКТУАЛИЦО!:))))))))))))…….ЗНАЧИ, МАЧИ, В ИЗПРЕДВИД…………….ВЪРХА СИ АБИ!:))))))))))))

    • 16
      6

      През 18-19 век турците в Пловдив са били повече от Пловдивчани, но Пловдив е оцелял. Ще преживеем и тази напаст.

  2. Ако има богати фенове, да извадят два лева, за да подкрепят отбора във финала и да спечелим купата. Аз свикнах да ме плюят. Вчера малко ми стана чудно, момчетата, които вдигаха плакатите, които ми нападнаха колата, вчера стояха на масата като фенове на Локомотив. Искам да ги питам сега, не им ли беше неудобно като ме видяха? Или да кажат „извинявай“ или нещо друго?

    Вчера на един от шефовете на феновете им казах, че ми писна да плащам чужди сметки. Глоби за бутилки, палки и бомбички. Тази година имам платени суми. Казах им в прав текст, не разчитам на помощ, но да не хвърлям пари за глоби.

  3. 5
    11

    В сряда селянките ще бъдат ебнати най подобаващо и после тихо и мирно кой от Стряма кой от Манолито и тем подобни села обратно там от където са дошли…..за справки и запитвания към селския бек Стоян канара ва да вейба.

  4. 8
    3

    ЕТО КЛИПА НА ФРАКЦИЯ ПАРОВОЗ 49,12 АДЖАСАНА!!! НАШИЯ КЛИП Е ПО-ДОБЪР И ПО=ВСЕОБХВАТЕН!!!
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=101&v=_zq_8B7X6Gs

    ….и най- важното МОБИЛИЗИРАЩ ЦЯЛАТА СТОЛЮПИНОВСКА ИНТЕЛИГЕНЦИЯ !!!:)

    • 11
      3

      ТАКА Е!!! ВЕЛИК КЛИП! ОПИСВА ВИЗУАЛНО ЦЯЛУТУ НАШУ КЛОАКОМОТИФСКО СЪСТУЯНИИ!!! ……РЪЖДА, ПАДЕНИЕ, ЗАБРАВА!!!
      И ВЪПРИКИ СИЧКУ, НАПРЕШ АПАПИ!:))

  5. 25
    12

    Мачкай ги тия Кюстендилски цървули.

  6. 20
    13

    ЗА ТРИ ГОДИНИ ДВА ФИНАЛА ,ОТБОРА ИГРАЕ В ПЬРВАТА ШЕСТИЦА ,17 ГОДИШНИТЕ ШАМПИОНИ…………………………………………………УСПЕХ МОМЧЕТА ЩЕ БЬДЕМ С ВАС ОТНОВО ,СЬС ИЛИ БЕЗ СТАДИОН

  7. 17
    13

    МАЧА Е БОТЕВ – ЛОКО ,БОТЕВ СА ДОМАКИНИ ВЬВ ВИДЕОТО ИМА ОБЬРКВАЦИЯ,ДРУГОТО Е ЧЕ ОТИВАМЕ НА ФУТБОЛЕН ФИНАЛ, А НЕ НА ВОЙНА ,ТОВА КОЕТО ПРАВИ ОТБОРА НА БОТЕВ И ПРИВЬРЖЕНИЦИТЕ МУ ДОРИ И БЕЗ СТАДИОН Е ДОСТОЙНО ЗА УВАЖЕНИЕ

  8. 23
    22

    Абе кво става с билетите нещо се запецнахме.тия буфери си продават тихомълком и си мълчат, пък ние, като шумните и досадни буболечки,, опд, съседи, викахме, скачахме, па се май поосрахме.

    • НЯМА ЛОШО АБИ!!! ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ СНЕ ОТ КЛОАКОМОТИФФФФФ, А ТИ ЩОМ ИСКАШ, БЪДИ СИ ОТ БОТЕВ!!!………….няма нужда да подчертаваш, че си единствен БОТЕВИСТ!:))))))))))))))))))))))))))))))))
      СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФ ПУФ ПАФ

  9. 13
    16

    Сори пичове, но клипчето ви е леко странно, на жълтите се е получило по-добре. Поне намигането към железничарската ви история ми хареса, все пак Спартак е отборът на градската аристокрация, а вие сте железничарски отбор.
    Колкото до драмите с билетите, наистина има нещо съмнително при жълтите, вашите бавно, но славно се изкупуват, а тези на жълтите не мърдат, от няколко дни следя тази схема:
    https://www.eventim.bg/bg/bileti/boteb-pd-lokomotib-sofia-national-stadium-vasil-levski-1124781/performance.html

    • 9
      3

      Пич нищо против Спартак нямам. Ходил съм на много мачове на Спартак. Мисля че те бяха към милицията а Ботев към военните. Локото си беше към БДЖ-то. За това обикновените хора които не бяха свързани с властта им симпатизираха.

      • 6
        15

        Спартак е първият пловдивски отбор който става шампион, титлата на жълтите от 29та не я броя, защото тогава футбол се е играло на някакви ниви и е просто несериозно да се говори за професионален футбол. А доколко Спартак е бил отбор на властта, може да се види, когато властта го закрива за да създаде урода Тракия. За това кой е бил най-популярният отбор в Пловдив може да се спори, но със сигурност Локото е бил на трето място до затриването на Спартак.

    • 11
      10

      Внимавай само да не те чуят интилигентнити аристукрати от коматево, че на гъз ще те направят, че твърдиш, че фенове различни от жълтите са аристократи.

    • 10
      7

      Следиш гъза си братчед.
      Само преди неколко дни имаше много повече места в Б-частта към А и в двата крайни блока на А.
      Циганите са успели да си продадат само двата централни блока на Г, което признавам си е постижение за тех, във В обаче все още КУР продадени билети.Или почти-има продадени 2-3 реда най-отгоре.

      Ще е супер срамно, защото точно към В са насочени камерите, но поне цяла България ще ги види колко са несъстоятелни тея плъшоци.

      • 14
        4

        Единствено вие може да загубите от този финал! Ние и в двата случая ще спечелим, защото при звгуба ще се отървем от некадърното ни ръководство и жалък треньор! Смеха ще е, ако вие не успеете да биете този жалък Локомотив!?
        По трибуните обаче ще бъдем качествени, нищо че хиляди наши няма да дойдат заради жалкото състояние на клуба ни! Локомотив не може да загуби нищо в този финал! Е, ще послушаме жълти гнусотии известно време, но ще го преживеем и тва! Споко!

        • 15
          3

          Напълно вярно! За на с ще бъде супер, да спечелим купата, защото феновете, които обичат безрезервно отбора си заслужават да изпитат тази радост. От друга страна, сме напълно на ясно, че това е един мач, в който трябва да има както победител, така и победен. Жълтите от друга страна, от както се класираха на финала, не спират да обясняват, че “Трябва” да спечелят купата. вадят някакви странни аргументи – че заслужават да спечелят защото са повече или защото по пътя към финала са отстранили по-силни отбори. Жълтите искат Купата, защото си мислят, че това ще им помогне да се легитимират като отбор и като фенове. Ще стане истински забавно, когато осъзнаят, че това изобщо няма да им помогне.

          • 4
            10

            Да се лигитимираме като отбор и фенове? хахахах Ще ме уморите бе хора. Откъде ги мислите тия гениализми?

            Ти да не проспа последните две години? Там срещу Лудогорец “легитимирахме” ли се като отбор? Ако мен питаш, това си беше доста по-сериозна лигитимация от срещу Локо. Срещу чорбата в София също си беше по-сериозна легитимация от срещу Локо. Факти.

            За фенове няма да говоря – цяла България ще види кой колко ще закара на финала. И не и вие си знае как стоят нещата, но сега няма мърдане – пред цяла България сме.
            Сега ви е време на вас да говорите – ние ще говорим след финала за фенове.

          • 9
            3

            Ние отиваме да подкрепим отбора, който обичаме, вие отивате да се показвате пред цяла България. Ние отиваме заради любовта си към любимия отбор, вие отивате заради собствената си грандомания и нарцисизъм.

          • 2
            8

            И това как точно го реши? 🙂
            Така ти се иска да вярваш (макар да знаеш, че не е така) или как?

            Всеки си обича естествено отбора – както вие, така и ние. Разликата е, че ние сме доста повече, но това е така от поколения. Другото е ала-бала.

          • 10
            3

            В стремежа си да се изкарате нещо повече от нас, обезценявате собствения си отбор. Търсите всякакви начини да доказвате превъзходство над нас, но единственото което сте измислили е, че ни превъзхождате като брой фенове. По вашата логика, Софийските отбори, които имат много повече селяни фенове от вас, са много по-големи отбори. И вие сте ОК с това, стига да сте нещо повече от нас.

          • 3
            9

            Човек, лалаш си ей така да минава времето. Какъв стремеж да се изкараме повече от вас, какво чудо? Ти вярно си мислиш, че 13-14 хиляди ще се вдигнат да бъхтят до София за да се изкарат повече от вас?! Ама сериозно ли, кажи?!
            Ами като сте “отбора на Пловдив” – елате 20,000, елате 30,000 и ни смачкайте по трибуните – първи ще ти призная, че е било така.
            Като ни бихте 4-0 на Лаута не се спряхме цял мач, но това за вас нищо не значи, нали?
            Викахте за Шумен срещо Локо на Лаута, но и това е позволено (щом е за мъка на жълтите), нали? Ако питаш мен – няма по-голям срам!
            Бяхме първи по посещаемост във В-група, но и това е нищо? Е какво тогава?

            Казвам ти за себе си – от първи клас до края на гиманзия имах в класа си един (1) локомотивец и той беше един локомотивец…. щото чичо му бил от Локото, та и той. Но не беше ходил на мач. Момчето беше от Рогош, но това според мен не го прави по-малко човек и не означава, че аз го превъзхождам с нещо. Все ми е тая кой какъв е и откъде е. Пили сме бири с него, ходили сме си на гости, ходили сме и на море.
            Имах доста съученици от Левски и ЦСКА и това беше. За мен тръпка номер 1 беше да бием тях. Мачовете с Локото ме вълнуваха по няколко дни. Да, нещата се промениха когато Сеслкия ни мъчеше, но аз бих се израдвал най-много на спечелен финал срещу Лвески или ЦСКА. Бил съм на загубени такива, както и срещу Локо Сф, което пък беше уникална простотия.
            Какво има да се изкарвам нещо пред вас, които и да сте вие?

            Срещал съм локомотивци всякакви, както и ботевисти всякакви – първият ми инстинкт не е да кажа, че всички локомотивци са кофти, а всички ботевисти са супер.

            Чак пък обаче заради теб да съм тръгнал на мача, не си чак толкова велик, извинявай.

          • 9
            1

            Ами да ми разказваш живота си, при условие, че изобщо не ми пука? Явно държиш на моето мнение и се опитваш да ми доказваш нещо.
            Факта, че ще сте повече, означава само, че ще сте повече. Това, че непрекъснато го натяквате, какво означава? Към кой са насочени почти непрекъснатите приказки, че сте изкупили едва ли не целия стадион? Какво искате да кажете с това, и на кой искате да го кажете?

          • И на мен не ми пука дали ти пука – ама грам. Просто ти давам факти. Ако не ти харесват – съдба, кво да го правиш…

            А това кой колко ще закара е единственият реален критерий за каквото и да било сравнение. Това всеки хомо сапиенс с над 2 мозъчни клетки може да го разбере. Разбра ли ме? 🙂

            Това, че си много любвеобилен (според теб самия) и можеш да обичаш Локо много по-силно отколкото всеки жълтур може са си обича отбора – това са някакви врътка в главата ти. Не е ясно как точно я измери тая голяма твоя любов. Но както и да е – важното е ти да си вярваш – от мен да го знаеш! 🙂

            Както и преди казах – говори сега, давай, че в сряда ви смачкваме по трибуните.

            Цяла България ще види кой кой е в Пловдив. 3 дни до Видов Ден!

          • Освен за твоето мнение, не ми пука ни най-малко и за мнението на който и да е от цяла България. Това, което ми се вижда странно е, какви са тези ваши мераци – да ви види цяла България. Само това ви е в устите, но лицемерно твърдиш, че не отивате да се доказвате. Доста характерно за хората с провинциален манталитет.
            Но, щом държиш някой дивак от Полски Тръмбеш, да ви види и да възкликне: “Въй, тьез канари колко са много”, и това ще ви накара да се чувствате големи и велики – ваша работа.

          • Както вече споменах – не деля хората на това дали са от Полски Тръмбеш или от Пловдив. Селяци има и на двете места.

            Искам цяла България да види, за да се спрат интернет мантрите ви за това, че едва ли не Локо бил отбор номер 1 в града. А ние и двамата знаем, че не е така. Сега всички ще разберат.

            Цяла България ще види кой лъже и маже в интернет. Сигурен съм, че това не те притеснява – след 40,000 в Ихтиман (велика историйка между другото – в Пловдив никога не сте имали 40,000, но в Ихтиман да), сега съм убеден, че няма да имате проблем сами да напълните национала. 🙂

            Не остана! 🙂

          • Виждате ли? Този “канар” отива на мача, за да покаже на цяла България нещо, с което да спре приказките на локомотивците. Само два-три поста по-горе лицемерно писа, че не отивали заради нас. Той “иска” да покаже на цяла България. Нека ти кажа едно: това, на което си обиден, не е мантри в интернет, то е в главата ти. Като всеки елементарен човек с провинциален манталитет, грандоманията ти е много силно развита. Не обичаш отбора си, а го използваш, като идентифицираш успехите му, като свои лични постижения. И се дразниш и ядосваш на феновете на Локомотив, че се осмеляват да не ти засвидетелстват величието, което си мислиш че всички ти дължат. Държиш да докажеш на България, че Локомотив не е отбор номер едно в Пловдив? А, какво е Локомотив Пловдив, при условие, че отбора с повече фенове завижда и постоянно се напъва да се доказва пред отбора с по-малко фенове? Сега си мислиш, че на финала всичко свършва – “край, доказахме на всички колко сме велики”, не ми се мисли, какво ще стане когато осъзнаеш, че нищо не се е променило.

          • Прочетох само първото ти изречение и се отказах. Стискам ти палци да намериш спокойствие! 🙂

            Канари, напред!

          • Чудесно! Надявах се по-рано да осъзнаеш, че ти липсва потенциал да ми опонираш, но упоритостта е друга характерна за вас черта.
            Отивай да показваш на цяла България, каквото там искаш да показваш.

  10. 18
    17

    ХХАХААХАХХХАХХААХАХАХААХАХАХАХАХХАХХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХХХАХАХХХАХХАХХАХАХАХХАХХАХАХХААААХХАХАААХАХХХХХАХАХАХАХАХААЪАТАХАХАТААТТААТАТАТАТАТАТАТАХАХАХАХАХААХАХХАХААХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАЪАХАХАААХХХАХААХААХАХЯХАХАХААХАХАЪАЪАХАХАХѪХАХАХАХАХАХАХААХХХХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАААХАХААХАХАХА

    • 13
      10

      Къде са ти емотиконките шизофреник?

  11. 18
    16

    Ние сме продали 13 000. До сряда ще сме 15-16 000. Вие с триста зора може да ги докарате до 3-4 000.

  12. 23
    19

    Кривите глави им изпадаха очите. 1000% не знаят къде се намират.

  13. 12
    4

    Хахахахахаа.9000 продадени билета ???? Ти пиян ли си ?

  14. 27
    30

    Малеееее. Ударихме ги в земята индианците, за пореден път.направо ги смазахме с този клип.

  15. 21
    17

    Дедо, много подценяваш буфирити, ама ако стане изненада да не хвърлиш топа?
    Всички очакват Путяф да победи.
    Помаците са убедени, че ще вземат купата.
    Това е супер за Отбора на Пловдив, че са “аутсайдери”!

  16. 12
    23

    Абе мангал прост аз съм работник в КЦМ кви глупост говориш билети без пари раздавали какво ли няма да измислите мизерни и!!!

      • 3
        2

        Тоя селяк го даваше на майка ти в всичките дупки мойто дете

    • 23
      11

      Ти работиш в Кцм, ама индианците не ги броят за хора и много ми е интересно какво правите в темите на Любимият Отбор на Културната Общественост?!

      • 11
        25

        Любимият Отбор на Културната Общественост?! – хахахахахаха вие сте скандално жалки, то даже вече не е смешно, а тъжно, цигани !

        • 11
          20

          Тва да си фен на столипинци е някаква много тежка диагноза братле, виж ги тука че ЕДИН нормален няма, всичките са за Карлуково…

          • 9
            3

            Ти ли говориш за нормални бе, шизофреник? В тоя насран сайт, в който най-четените новини са отваряни по 2 до 3 хиляди пъти (и то не от уникални ИП-та ам с рефреши) е станало невъзможно да се чете. 100% комплексари, грандомани и най-вече ътайките на така или иначе урудското БГ общество. Пълен кенеф!!!

        • Каква културна общественост бе мирезляк долен столипеновски ей затова насякаде сте ЦИГАНИ ЦИГАНИ

          • Циганин е баща ти, който е направил това недоразумение нарекло се Киро Скалата.

  17. 42
    15

    Не ви ли се струва странно решителен мач за титлата Цска Лудогорец – 12000,а за 2 дена жълтите обявиха 9000 продадени. Поради ред причини е ясно, че ще са повече и то доста от нас, но мисля, че ще се окаже вярно, че големи фирми като пимк, кцм, Гагарин са изкупили накуп доста билети и ги подаряват на служителите плюс безплатна екскурзия. И моят призив е поне за този мач да се обединим и да бъдем тази публика, която бяхме в шампионския сезон. Нека и не забравяме факта, че държим все още рекорди по посещаемост като гости – Казанлък 15000,с Чирпан финала 20 000, ихтиманската епопея да не забравя с Цска 10 000, а също макар и в Б група с Берое 45 000!!!Така че всички мощно в София.

    • 11
      1

      Хахахахахаа.9000 продадени билета ???? Ти пиян ли си ?

    • 35
      12

      Да, повече ще са, но Локомотив Пловдив е, и винаги ще бъде по-обичаният отбор. Ние отиваме на финала за да подкрепим отбра, който обичаме, те отиват на финала за да се доказват пред нас, че са по-добри от нас. Винаги са се сравнявали с нас и се чудят как да се изкарат по-добри от нас, и като едни елементарни хора, са намерили най-лесния начин: ние сме повече, значи сме по-добри. Кой отбор е по великия – този, феновете на който отиват да го подкрепят от първата до последната секунда, без значение резултата, или тези, които отиват на стадиона за да са повече от противника? Фенове които отиват на стадиона заради собствената си грандомания, не са никакви фенове.

      • 10
        20

        Хахахахахахаха ти си луд, буфери вече само за смях ставате!

      • 9
        18

        ти ди си ебал майката шизофренична братле, честно, тва твойто е болестно състояние, тва просто не е нормално, заклевам се…

        • 18
          4

          Общоприетата концепция за футбола и феновете е, феновете обичат отбора си. Но вие, които виждате в успехите на отбора си някакви лични успехи и използвате отбора си за да се изкарвате много велики, да подхранвате егоизма и грандоманията си, вие не разбирате какво е любовта към любимия отбор.
          Смешници!

      • 9
        14

        Самия факт, че жълтите са ви вечно в устите, постоянно говорите за нас и точно вие се сравнявате, за това си измисляте глупости за заводи, фирми и т.н, всичко това говори за това кой е по-големия отбор. Разберете, че никога няма да влезнете в обувките на Ботев Пловдив, винаги ще сте втора цигулка в този град, както по успехи, така и по фенове.

        • 11
          4

          Това, че ви се смеем и ви се подиграваме, съвсем не значи, че само за вас мислим.

          • И кое е смешното?Започне ли човек да се смее без причина,ясен е!!

    • 12
      9

      След като Цска полегнха на путяф за купата, нормално феновите им да са отчаяни. Ти кривите глави от помъклъка с Цска ли ги сравняваш 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

      • Струва ми се, че сте от една фракция с ВЕЛБЪЖДА-РЕДОСЕЯЛАКА49,12-ПОРДИМ!:)))
        ХААААААААААА:)))

    • Ти наистина ли ги вярваш тези легенди В сряда всички митове и лъжи ще бъдат разобличени НЕЩАСТНИЦИ ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА СЕ ПРЕБРОИМ всичко друго е бля бля

      • 2
        1

        Бля бля си ти. Свинете и говедата като имат повече селяни фенове от вас, по-велики от вас ли са?

        • ама ти сериозно ли мислиш че вие сте от джумаята а ние от бусманци СЕКТАНТИ

    • 1
      4

      И каде в Чирпан се събрахте 20 000 ве ?Ти луд ли си?

      • 1
        4

        И с Берое били 45 000,представяш ли си?И се върнали по още непостроената магистрала!Хи хи хууууу.

        • Пикльо говоря за мача с Берое на ст. 9 септември когато сме в Б група.

      • Посерко говоря за финала за купата на съветската армия както се е наричала тогава купата на България с Чирпан на Васил Левски.

  18. 11
    19

    Те и ЦСКА се изживяваха, като лъвове преди полуфинала ама канарчетата ги изядоха! Та едни буфери ли сега….

    • 15
      7

      Ще ти падне ченето от изненада ,само стой и гледай !

    • Смърфовете са навсякъде пич…Дедо оглеждай се наоколо..знае ли човек

Коментарите са затворени