Легендата на Локомотив Пловдив и българския футбол Христо Бонев даде специално интервю пред Канал 3.

“Зума” очаква победа за любимия си отбор във финала за Купата на страната срещу Ботев. Големият голмайстор призна превъзходството на градския съперник и обяви Тодор Неделев за най-добрия халф в България, а “канарчетата” за най-добре играещия отбор в Първа лига. Бонев си спомни за годините в националния отбор с Динко Дерменджиев.

И не на последно място какво призова легендарният нападател феновете на Ботев и Локомотив преди финала за Купата на България между двата отбора.

Благодаря, че сте се сетили за мен. Добре съм, въпреки кончината на Динко Дерменджиев. Един изключително голям футболист и човек. Хората, които обичат футбола ще бъдат щастливи, ако през следващите 50 години се роди футболист като Динко Дерменджиев. В такива трагични за футбола моменти цветовете на отборите не играят роля.

Аз имам забрана да ходя на подобни места, защото голямото вълнение може да ми навреди, но мое задължение беше да уважа за последен път човека, с когото четири години носихме заедно фланелката на националния отбор.

За съжаление футболът се превърна в бизнес. За мен футболът е най-трудното изкуство. Като пример мога да дам, когато един актьор забрави репликата има кой да му подскаже. Във футбола всеки миг е неповторим. Излизаш и въпреки „режисурата“ от страна на треньора има противник, който ти пречи да изпълниш ролята си. Трябва да съумееш да победиш съперника си.

Сега по стадионите можеш да преброиш хората на трибуните. Жалко е, че финалът ще се играе в София, защото в Пловдив няма стадион. Държата абдикира от спорта и това е причината да нямаме стадион в Пловдив готов да приеме такъв финал.

Нека погледнем нещата такива каквито са. В момента Ботев е отборът, който играе най-добрият футбол в България. Те са по-добри като тактика и стил от Лудогорец, Левски и ЦСКА. Но ние имаме едно предимство. Нашият стил на игра е много труден за отборите, които практикуват по-атакуващ футбол. Ние разчитаме на нашата вярна публика и с нейна помощ да съумеем да изненадаме Ботев. Тактиката ще е от най-голямо значение в срещата на 15 май. Ботев имат по-технични играчи, но ние имаме по-голямото желание.

Искам да обърна вниманието на феновете на двата отбора. Отиваме в София да представим лицето на Локомотив и Ботев. Не искаме моменти на злоба. Нека се радва този, който победи, но уважението към жълто-черната и черно-бялата фланелка е по-голамо от спечелването на една купа.

За Локомотив е важно да спечели Купата, защото от 2004 година нямаме голям трофей. Мисля, че това ще бъде мобилизиращият фактор за нашите футболисти да спечелят този мач.

Тодор Неделев е най-добрият полузащитник в България. Той е лидерът на Ботев и води отбора към успехи. Ние пък имаме Митко Илиев. Той е наш юноша и бързо се превърна в човека, който повежда останалите футболисти, за да постигнем що годе добри резултати.

Ако кажа, че играта на Локомотив ми харесва, ще ви излъжа. Аз имам друго виждане как трябва да се играе. В момента отборът си има треньор в лицето на Бруно Акрапович и той си има неговите виждания. Най-важното е на Христо Крушарски да му харесва. Защото този, който дава парите, той поръчва музиката. В момента всички сме обединени и се опитваме да създадем такава обстановка на отбора, за да могат да излязат на 15 май и да покажат максимума и да ни зарадват със спечелване на Купата.

Първенството е безцелно и без цвят след един определен момент. Хората знаят крайните резултати преди да са се играли мачовете. Системата е грешна. От 2005 година няма никакъв напредък в българския футбол като изключим Лудогорец, който се представи добре в Европа, но и те започнаха да скърцат.

Какъв стадион е „Пловдив“ като на него кацат само гарги и гургулици! Много отдавна трябваше да се направят постъпки към държавата, защото имаме министър-председател, който дава всичко за спорта. Ние сме град от 700 хиляди човека и не можем да направим стадион, на който да се играе финал за Купата. Това е падение.

137 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    3

    А хареса ли ти играта на отбора, когато бихм,е Берое с 4:1? А другите победи с 4-ки харесаха ли ти, бе интригант? Тогава похвали ли отбора?! Не!! Защо??
    А хареса ли ти играта когато ни оставиха с 10 човека още в първата минута? Не!? А тогава протестира ли против съдията? Не!! Защо??

    А случайно протестира ли за това, че ни раздават картони както ти раздаваш кроасани пред журналистите, г-н Бонев? Не!! Защо??

    Аааа, разбрах! Ти само чакаш издънка за да плюеееееш…, нали г-н Бонев?!

    А уж си локомотивец… ама и ти като чаршафите, които манипулираш, си локомотивец само когато има ДАЛАВЕРА!!!
    Ти, г-н Бонев, през последните години май се превърна от ЛЕГЕНДА в РАЗОЧАРОВАНИЕ… като Камбуров.
    Така ли искаш да бъдеш запомнен, господине?!

  2. 8
    3

    Напоследък Големия Христо Бонев казва изключително точни неща.
    Прав е. Най-красивия футбол в момента се играе от Ботев. Това каза преди време и стража на Лудогорец-Сантос и после всички видни столични корифеи го потвърдиха. Красивия футбол обаче в дадени моменти не е рационален и затова във всеки мач трябва да се подхожда според противника. Например с Черно море атрактивен футбол е немислим.

  3. 4
    2

    Тодор Неделев има три жълти картона до момента,г-н Киров в никакъв случай не трябва да играе срещу Бироя!!!!!!!

  4. 10
    14

    Значи, когато БотевЪ паднат са “уморени, с резервите, без титулярите, сърби ги гъза, а го няма Дормушада ги почеше”… вода се носят от 100 кладенеца, а когато Локо падне в мач БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ, с резервите и със съдийска тесла, излиза един дърт изкукуригал интригант и започва да плюе треньора, Крушарски, играчите (не българите) и дори чистачката!!!

    Ей Зуме, така ли подкрепяш ти отбора?! Такава ли подкрепа очакваш от публиката на финала, с “която уж си щял да биеш”?! Така ли те подкрепяха теб като играч и треньор?! При всяка грешна топка псуваха ли те? При всяка загуба наричаха ли те “нетехничен”?!

    ОЛИГОФРЕН!!!

    • 7
      12

      Човек като остарее, и започва да съжалява че заради едни гуменки е преминал в другия,женския отбор. Много е лошо на стари години да разбереш че цял живот си бил от обратната страна, Бонев е скрит жълтур,да знаеш.

  5. 10
    7

    Пак им сипах с големия черпак на моите клети манговци !

  6. 16
    12

    Тези жълтури анални оргазми получиха от приказките на Бонев.
    А, после ще обясняват как не са зависими от нас, и не се сравняват с нас, и не държат на нашето признание. Вижте колко не държат. Ако не е Локомотив и феновете на Локомотив, пред които жълтурите да се изкарват много велики, жалкият им животец ще бъде лишен от смисъл.

    • 2
      2

      Еми не можем да се лишим от тоя цирк!!То гейбандити,то цигани,то какви ли не!Иначе Зума е капацитет в футбола,неможе да му се отрече,и е прав за Ботев!!

  7. 10
    17

    Да, Зуме! Пак се осра.
    “Нетехничния” Аралица навърза цялата “технична”защита на БотевЪ като колчета за домати…
    Догодина като иде обиден на глупаци като теб в Левски и вкара 50 гола на сезон, какви ще ги говориш??!!

    • 5
      7

      Цял живот съм го мразил този, заради омразата която насаждаше между двата клуба,72 набор съм,наборите знаят за какво иде реч. И сега когато той реши веднъж да е обективен, цигарите веднага го емнаха. Той знае че му остава малко време,и човека е честен.

      • 4
        10

        ХАХА. ПАПАГАЛА СИ ОСТАВА ПАПАГАЛ!

        СТРАННА ПРЕДСТАВА ИМАШ, БАЙО, ЗА “ЧЕСТНО”

  8. 16
    7

    Да харесва футболист или стил е право на всеки.
    Да критикуваш своя отбор в навечерието на финал, след като си се крил като бълха в гащи при неотдавнашните съдийски издевателства/заедно с дружката си Узунов!/ е привично за жени с леко поведение.

    • 12
      12

      Зума винаги ви го е слагал! То не беше публика от малцинствата, ти небеше да ви еба мамата, а сега директно ви каза Ботев са по-добри

      • 8
        11

        само дето не каза кое им е по-доброто…
        Празни приказки на изкуфял старец

  9. 13
    10

    Циганите нямат уважение към своите легенди! Зума псуват, че говори истината, Камбура псуват, като им вкарва…

    • 5
      8

      В грешка си. Критукуваме го, защото говоро полуистини…като кривоглав помак и индианец

      • 2
        3

        Хахаххахахахахахах не те ли е срам от това, което каза? Твойто не ми било псувня, ами най- ми било градивна критика! аххаахахаххахахахах А теб най-вероятно няма да мога да те видя в мрака.

        • 3
          4

          кой съм обидил, бе празноглавецо?

  10. 11
    10

    Не мога да разбера, какво толкова е казал Бонев, че нагнетявате излишно напрежение.Практика в целият цивилизован свят е преди битка противниците да си засвидетелстват уважение.Това е и начина да запазиш достойнство без оглед на резултата от двубоя. Ако победиш си победил силен съперник, ако загубиш си загубил от силен такъв и никой не може да ти отнеме духа на победител.И е нормално да е недоволен от представянето на отбора в последните мачове, какво искате да се изправи и да им пляска ли за спечелените точки от шест мача. Все пак е Локомотивец. А за финала, моето виждане е, че ако момчетата издържат натиска на жълтите първото полувреме и се оттеглим на почивката без пасив в резултата за наваксване, или дори с минимален такъв, второто ще ги разпилеем. Да, те са по-техничният отбор, но Локото сме в пъти по-добре кондиционно.Просто ще ги смажем физически и силно се надявам, че ще материализираме превеса си с попадения, които да ни изведат от мача, като победители и респективно носители на купата на България за 2019 година.

    • 3
      4

      Каза, че не харесва играта на Локомотив.
      А думички като “най” никъде не се изпозлват в цивилизованите страни.
      Явно защо е бил слаб треньор – “много добър начин” е имал да мотивира играчите си

    • 5
      3

      Кондиционно,аре ве! Вие не можете да ходите след 60 минута,ръгане и блъскане това ли е кондиция?

  11. 12
    11

    Ей, Тодоре, ти нали не пишеше в темите на Локомотив, бе клитор?!
    Едни хора още те чакат на Сточна гара

  12. 17
    12

    Така се прави! Показваш уважение към противника и после, когато вземем купата, ще сме я взели побеждавайки отбора, който играе “най-добрия футбол в БГ” ако изобщо това може да мине за някакъв комплимент. Жалко, че жълтите мисирки това изобщо не го разбират и ни изкараха най-слабия отбор на планетата, с което само биха обезценили евентуален свой успех, както и биха увеличили много срама си ако паднат.

    • 11
      15

      Какво да лъжем, наистина сте пълен ташак! Жонгльори

      • 13
        5

        Нямаше нужда толкова бързо да потвърждаваш, че съм прав, но все пак благодаря.

    • 5
      3

      Просто хората и от двете страни не са дорасли още да осъзнаят, че е по-хубаво да говориш суперлативи за противника и после да го биеш, отколкото да разправяш колко бил слаб и да падаш. Дано Ботев се окаже крайният победител!

  13. 4
    6

    За тези, които се чудят кой е лузъра Тодор The Great имам един хинт – денонощно е тук… Това какво ви говори?!

  14. 8
    15

    Как може Ботев да играят “красив” футбол, като минаха центъра 3 пъти в София и то в откровенно нареден мач. Като едва не загубиха от 10 цесекаря дори ис подкрепата на съдията?! Като падат от Черно Море и Левски настред Коматево?!
    В същото време да съдиш за Локо от МАЧОВЕ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ изиграни с резервите.

    Как може един изгонен от Майнц, който е пуснал корем и не може да издържи 60 минути на добро темпо да е “най-добрия халф в БГ”?! Бонев, ти май си вярваш на постоянните балони на платени медии.
    Ти доказа колко разбораш от футбол на евтопейското в Англия. Това, че си бил добър футболист, не значи че си добър треньор.
    В последните години ти се погрижи да бъдеш намразен от всички локомотивци за постоянните ти интриги. Сега явно се опитваш да се подмажеш на жълтите. Гнус ме е от такива!

  15. Малко информация за бежанците дето се радваха, че Тошко отивал в тирети
    18
    7

    Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев обяви, че не е подписвал договор с ЦСКА. Подобни информации се появиха в неделя.

    Халфът ги определи като спекулации. Той допълни, че се готви за мача с Берое в Първа лига и финалът за Купата на България срещу градския съперник Локомотив.

    “Не съм подписвал абсолютно нищо. Това са просто спекулации.

    Готвим се за мача с Берое и за финала с Локомотив.Дай боже да спечелим Купата на България и да зарадваме нашите фенове”, заяви Неделев

    • 10
      8

      О те циганята е сега ше обърнат плочата и ше подемат старата песен че бил нежелан, само гледай…

    • 8
      10

      аз съм казал – залагам $100, че този НЕНУЖНИК никъде не го искат. Досега не съм получил други залози…

      Щом и ГМО-то от София се е отказало от него…. смятай що за “играч” е.
      Вечно в ГМО-то от Коматево

      • 10
        7

        Глупак си Стикс! Преди малко казваше, че ГМО-то ни пуснали, за да взема Неделев, а сега казваш, че бил ненужник. Предлагам ти да си навреш един фишек в гъза и за Кюястендил с 200 км.

        • 7
          9

          А аз ти предлагам да идеш на лекар. Имаш халюцинации. Навсякъде ти се привижда Стикс. Явно добре те е онодил!

          Слагаш ли $100?

          • 9
            7

            Тук освен Стикс за толкова години не се е появявал друг фен на Локо

          • 5
            6

            абе помяр, ще отговориш ли на конкретен въпрос или ще си въртиш гъза като мъжка курва?!

            Слагаш ли $100?!

    • 5
      7

      Вие какво искате да каже? Да си признае ли?! Да каже – да аз съм част от цделката за подарения финал…!!??
      Ама не се косете много много – до няколко месеца ще го разкрият и ще ви го върнат.
      Дори и ЦСКА са висока топка за този футболист. Той е роден за селски футбол от 60-те

  16. На вниманието на Стикс! Ново оправдание за поредната загуба от Ботев
    12
    3

    Виж Стикси, такива съдии, домуси вече не хващат декиш, трабва ново оправдание за предстоящата загуба на финала. Виж какво ти предлагам.
    Папата е идвал в България, за да уреди купата за Ботев, защото Жоро Самуилов е католик от Раковкси!
    Виж помисли над това

    • 11
      3

      Абе и аз да ти кажа се чудех кво му требва на папата баш сега да довтаса, тя ква била работата.
      Па и намекна да сме добри с мигрантите, индиректна молба към Белия Магьосник и ТОДОР НЕДЕЛЕВ да не ебат кюстендилските бежанци с повече от 3-0.

  17. 9
    11

    Играем , когато Домуса ни купи съдиите.

    • 11
      4

      Прав си Стикс! Доказателство Локо – Септември 4:0

  18. 6
    15

    Като толкова много разбираш футболната игра,защо не стана треньор…Ами отстрани даваш оценки и плюеш по хората…Знаем и с Едо не си говореше,като ни направи шампиони…Айде стига интриги !!!

    • 3
      4

      Беше треньор в Гърция,като си дойде стана и наш треньор.Беше треньор на Локо Сф,после замалко пак наш треньор.Последния селекционер на националния отбор,който ни класира за Световно!
      Никакви интриги неса,самата истина!

      • 3
        5

        А дали случайно знаеш,че като беше треньор в Локо София каза за дошлия Матеас Кежман Такива в България с лопати да ги ринеш..След няколко месца Кежман направи трансфер за 20 милиона паунда!!!

        • 2
          4

          И какво е станало,земята ли се е сринала?
          Бонев си е Бонев,каквото и да е било!!!
          Той е Божество във футбола,в България и Европа!!!
          Колко пъти ни спасява?Ако не беше той,или да ни няма,или да сме по зоните!

          • 1
            2

            Зума Не става за тпеньор това е истината !

  19. 9
    4

    Стикс, ако искаш мога да ти дам ново оправдание за загубата от Ботев на финала. Не БФС, Домуса, тото ами ново. Ако искаш пиши ще ти кажа да си подготвен, като отнесете спарчето

    • 3
      8

      Новото е че сте нужни на Домуса и от време на време трябва да ви дава по нещо…..в случая финала.

      • 4
        2

        Стикс, искаш ли ново оправдание да ти дам, кажи?

      • 4
        2

        На такива домуси, момуси вече никой не се вързва. Ако искаш ще ти кажа ново оправдание, само кажи.

  20. 6
    4

    ЕВАЛЛАРКА БАТЕ ЗУМЕ!!!!!!!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФ!!! ВСЕ ИДНО, ЧИ АС СЪМ ГУ КАЗЪЛ! ДАНО, СЪС СТОЛЮПИНСКА ВОЛЯ И ИНАТ, НАПРАИМ НЕШТУ СРЕЩУ БОТЕВ!!!!!! ПУФ ПАФ!!!:)))))))))
    ОШТИ ИДНЪЖ ЕВАЛЛАРКА БАТ ЗУМЕ!:)))))

  21. 5
    8

    Прекланям се пред гения на Бонев!!!
    Умолявам жалката интригантска мишка, срамен остатък от Христо!!!!
    МЛЪКНИИИ!!!!

    • 9
      4

      Тогава и М.Илиев трябва да млъкне. Нали и той призна че Неделев е най добрия футболист. Брех голямо чудо, голяма злоба…

  22. 17
    7

    Зуме, Зуме, носехме те на ръце като футболист, но оттам нататък си изкара живота на аванта и в правенето на интриги. Съгласен съм че Ботев играят на моменти много красив футбол, но с това интервю е. аваш мамата на самочувствието на нашите момчета, но не съм изненадан от твоите действия. И още нещо ти никога не си бил приятел какъвто се изкара с големия и обичан от всички Чико(БОГ да го прости) Ти му за виждаше като конкурент, а целият град помни как жените ви се хващаха за косите. Гочо Василев и другите бяха приятели с него, но не и ти защото мразеше да имаш конкуренция. С две думи ти беше голям футболист, но като човек си остана “00”

    • 9
      6

      Не е само Зума, който казва че Неделев е най добрия БГ футболист и че Ботев играят красив футбол. Защо ви дразни този факт? Ти наричаш човека интригант за това че мнението му не съвпада с твоето?

      • 3
        5

        Как може Ботев да играят “красив” футбол, като минаха центъра 3 пъти в София и то в откровенно нареден мач. Като едва не загубиха от 10 цесекаря дори ис подкрепата на съдията?! Като падат от Черно Море и Левски настред Коматево?!
        В същото време да съдиш за Локо от МАЧОВЕ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ изиграни с резервите.

        • Те защото мачовете на Ботев с Морето и говядата са от световно значение. Нареден бил мача с цетка, да тъй и глухара наебан!

  23. 15
    6

    Повечето фенове на Локомотив са от РОМСКИЯ КВАРТАЛ

  24. 19
    6

    Бонев е най-големият български футболист. Като човек….
    Надявам се лекарите да му забранят и да говори.
    Точка.

    • 16
      3

      Чакай сега да видим, значи когато гагаузкия хобит Илиев или Любо Бившия или некой друг каже нещо срещу БОТЕВ ПД или публиката му, то се приема с мексиканска вълна от възторг сред мургавите почитатели на футболната игра.
      Но когато собствената им легенда декларира неколко елементарни и видими за всички факта, то той е лош, интригант, мрази Локото и си гледа собствения интерес?

      Малко двулично се получава, не мислиш ли?

      • 8
        4

        Тодоре, за пръв път съм съгласен с теб! Болшинството в Локо не умеят да уважават и обичат великите си футболисти?! За мен Бонев е най-големият български футболист за всички времена! Не ме интересува личния му живот, не съм клюкар! Интересно е, че тези които са за братя Колеви(откраднали парите на Локо, включително моите и на сина ми, които давахме да подкрепим отбора), постоянно плюят по Хр. Бонев!

        • 3
          3

          Уважавам мнението ти , но тук грешиш . Ако не вярваш , питай Нежния кои бяха “вечните спасители ” и ще разбереш , че грешиш. Помисли и кой подкрепяше и поощряваше братя Колеви и потниците.

        • 5
          7

          Всъщност си в голяма грешка за Бонев – именно той стой зад чаршафите на Колеви.ю

          А този съвременнен бай Ганьо – Тодор, е първи да плюе по Локомотив, но както всеки УВАЖАВАН папагал, хвърля вината на другите. Използва поне 10 ника и е много жалък помак от село

    • 3
      3

      А на Крушарски да му дадат два часа по БНТ в прайм тайм. Ехааа, живот.

  25. 15
    16

    Благодаря на най-големия във българския футбол за хубавите думи. Отивам в ЦСКА да се докажа и там.

    • 3
      6

      Така е Тоше, отиваш там където предизвикателството е по голямо. Даде достатъчно за отбора на сърцето си. Време е сам да вдигнеш летвата. Успех!

      • 8
        3

        Кво вдигане на летвата е микренската измислена сбирщина бе?

  26. 20
    15

    Чета и се смея с глас.

    Зума за пореден път сра в лилавите устета на анонимните хейтърчета, мърсящи с присъствието си както този форум, така и лицето на майката Земя по принцип.

    Да видим:

    “В момента Ботев е отборът, който играе най-добрият футбол в България.”

    “Тодор Неделев е най-добрият полузащитник в България. Той е лидерът на Ботев и води отбора към успехи.”

    “Ако кажа, че играта на Локомотив ми харесва, ще ви излъжа.”

    С три изречения Зума съсипа цялата концепция на чернобелите полумаймуни, които 24/7 се упражняват тука по неграмотност.

    Сега полумаймуните от задния двор на ВСИ ше носят от сто кладенеца вода да обясняват, как не е прав, но факта е че от една страна имаме мнението на един от най-големите футболисти в историята на българския футбол, а от друга-нечленоразделното ломотене на няколко олигавени, ебани в главата примата, които в нормална държава отдавна щяха да са настанени в стая с меки стени и сложени в усмирителна риза.

    Тъй че…

    • Довърши си мисълта на Ботев. Не само да гледаж през жълтите очила, сельо 😀
      9
      7

      ….Тъй че…
      . Но ние имаме едно предимство. Нашият стил на игра е много труден за отборите, които практикуват по-атакуващ футбол. Ние разчитаме на нашата вярна публика и с нейна помощ да съумеем да изненадаме Ботев. Тактиката ще е от най-голямо значение в срещата на 15 май. Ботев имат по-технични играчи, но ние имаме по-голямото желание

      • овърши си мисълта на Бонев. Не само да гледаш през жълтите очила, сельо
        5
        6

        Бонев*

      • 7
        11

        ГледаЖ?

        Няма да си правя труда да отговарям на неграмотен мангал, тотално безсмислено е, все едно да говориШ с шимпанзе…

        • Довърши си мисълта на Бонев. Не само да гледаш през жълтите очила, сельо
          8
          5

          Щото няма какво да отговориш и се хващаш, че съм чукнал една буква погрешка

      • 3
        3

        С две думи: играем грозен футбол, но ще се опитаме да направим нещо пък каквото стане.

      • Това за публиката е прав-всички 128 верни фена ще дерат гърла!!

    • 7
      5

      Чест прави на Зума, че говори истината и с уважение за противника! А ти побърза да се подиграваш и отново с цинизми да оцапаш всичко! Как ядеш с тази уста? Ти си срам за Ботевистите. Твоите постове са пълни с простотии и глупости. Имаш ли деца? Как ги възпитаваш? В омраза и нецензурни простотии? Спри да пишеш глупости, защото това се чете и от малки деца. Бъди уважителен към умните хора от другия лагер!

      • 4
        7

        Koи са умните хора от другия лагер?
        Прегледай постингите тука и ела пак да обсъдим.
        Искам поименно да ги изброиш умните чернобели фенове, пишещи тук.

        • 5
          7

          Неграмотник! Във второто ти изречение ти липсва един препинателен знак?! Познай кой е той! Ти не си нищо повече от един жестоко влюбен100%педраст!

      • 5
        5

        Не няма деца. Той е мъжка курва. Живее с един пакистанец в Лондонското гето, защото няма пари да си плаща за самостоятелна стая. Тук си избива комплексите, натрупани от жалкото му съществуване. Работи като мияч на чинии….

    • 5
      6

      Селски,коя ваша легенда до сега се е изказала поне веднъж така ласкаво за Локомотив?
      Дори когато сме ви превъзхождали игрово,не се намери през годините да направи един комплимент за Локомотив!
      Рядко пиша тук,защото е пълно с комплексари като теб! Сеещи злоба и омраза към противниковия отбор!

      • 4
        4

        Те нямат от школата легенди, които да се доближават дори малко да великият Бонев! Онзи ден изпратихме легендата(БОГ да го прости) ЧИКО! За тяхно огромно разочарование е юноша на Марица! За мен на кой е юноша не ме интересува! Отиде си един голям човек и футболист! Глупавите хора не могат да уважават опонентите си!

        • 1
          1

          За твое сведение, Бонев е юношка на Ботев.И?Сбъркали нещо там с гуменките!

    • 4
      6

      Тодоре, пакистанската мастийо! Мучащи и полумаймуна сте в село Коматево! Гледай и слушай запис на мач на базата ви! Нечленлразделни звуци, ругатни, и мучащи животни, това не са ли полумаймуна?! До правописа! Ако ти мислиш, че владееш граматиката, жестоко се лъжеш! Вземи си правописен речник, и прочети един от твоите пасквили, и ще разбереш колко си далеч от грамотността!

      • 5
        3

        Тодор е Бареков и в момента Андрей му плаща да му вдига тиража с провокации и псувни. 3/4 от коментарите тук са против него, така, че схемата работи.
        Прави се на граметен, но не е. Прави се на имигрант в Лондон защото го е срам, че българския народ го замеря с ЛАЙНА!!

      • 1
        2

        Пред “и” не се слага запетая – умньо!

  27. Споко Локомотивци. Не очертяйте най-голямата ни легенда.
    9
    8

    Аз не виждам кой знае какво лошо е казал Зума, че нашите му скочихте, а кривите глави, му се кефят. Нали трябва да изчетка молко индианците и нашите да ги изненадат из отзад на финала.

  28. 16
    4

    Потници ненормални,как може да плюете по иконата на “Локомотив”и футбола в България?Копаете дъното боклуци долни!Зума е толкова високо над вас,че 100 живота да живеете пак ще е на светлинни години далеч от вас!

  29. 16
    5

    Страхотно интервю на Зума. Каза си нещата както са. Обичам такива открити и честни хора,евала.

  30. 7
    16

    Е, истината излезе наяве . ” Вечният спасител ” се появи отново и се видя , кой стои зад интригантите опиващи се с лъжи и интриги да изгонят от Локомотив и-н Крушарски и Бруно Акрапович. Бонев не се засрами , че заедно с потниците сътвори най-срамната страница в историята на клуба . За да изгони Коко Динев не се посвени и оскверни терена на стадиона , като нарисува фашисткия пречупен кръст и запали клада на него . Не се посвети и развали празника на Пловдив , като с бомби , димки и камъни прекрати дербито с Ботев . Сега , когато пред отбора предстоят най-важните му мачове , а именно за елиминацията в борбата за 7 място и финала за Купата на България , ти отново се появи и се опитваш да помогнеш на “вечния враг” , като нарече нашите играчи по-малко технични и футболът , който играем по-слаб в тактика и техника от този на Ботев . Браво ” вечни спасителю ” , така ти даде своя принос в мобилизирането на момчетата за решителните мачове. Отново егото ти надделя . Ако загубим ти няма да си виновен . Виновен ще е Бруно . Браво!!! Отвратен съм от теб ! Ти за мен не си легенда , а един жалък и малък човечец. Бъди жив и здрав . Човек каквото сам си направи , никой друг не може да му го направи . Ти се постара сам да се изложиш .

    • 15
      3

      “Учудена”отрепко,Христо Бонев -Зума дава мнението си с голямото си име а ти отрепко долна АНОНИМНО!Напиши си името нещастник или викаш така е по-лесно…БОКЛУК!

      • 1
        5

        сега само да попитам, “Учуден” си каза мнението и получи хиляди обиди от чаршаф-олигофрен. Та въпроса ми е “учуден” приател ли е както ни наричате като ни искате пари или “утрепка, нещастник и боклук” както го нарече БОКЛУКА Иван Савов (съмнявам се да е изпозлвал истинскито си име – той всъщност едва ли го помни от толкова много дрога)…

        • 2
          1

          Добро утро.Малък олигофрен какви са тези думи- “приател”,”утрепка”,”изпозлвал…..Накратко,ако си по-голям от 9-10 годишен се гръмни сам на секундата!

    • 6
      5

      A kakvo da kaje be mangal?Pri dynnite ribi ot 6 ma4a nqmate nito edna pobeda.Tova znaesh li kakvo zna4i-ili naglaseni ma4ove i TOTO ili mnogo slab otbor!

    • 8
      1

      Зума е нарисувал фашистки кръст на терена и после е мятал бомби и димки на мача ли бе? Лично?
      Ахахахаха, е аз бех на тоя мач и не си спомням Зума да е бил изведен с белезници, хулигана му с хулиган.

      • 1
        3

        Не е важно конкретния извършител , по важен е подбудителят.

      • 1
        4

        Пак доказа, че си “умен” като дудукчия….

    • 4
      1

      Учудения, кой ти плати за този пасквил, А изрод без подобен? БОГ БАВИ, НО НЕ Забравя! Тази олигофрения, която си сътворил с без мозъчната си тиква, и клетвите в нея ще ти се върнат стократно! Това е природен, Божи закон! Вие не познавате ВЕЛИКИЯТ БОНЕВ! Завистта е присъща на ниските хора, като теб! Гризе ви, че хората постигнали нещо голямо с моженето и с кадърността си, а такива като теб си оставате посредствени!

  31. 12
    18

    Звездата на Ботев (Пд) Тодор Неделев кара последните дни в любимия си клуб. След точно 26 дни националът вече ще е футболист на друг клуб. Неделев вече е подписал предварителен договор с ЦСКА-София, който влиза в сила от 1 юни и е за срок от 3 години.

    При следващ трансфер в чужбина ПФК Ботев ще получи 20 процента от парите, твърди „24 часа“. Тодор Неделев е желан на “Армията“ от миналото лято, но така и отлагаше преминаването си в Борисовата градина. Преди седмица халфът вкара втория гол на ЦСКА в шампионатния мач в “Коматево“, спечелен с 2:0 от домакините, но не се зарадва на попадението.

    Поведението му тогава породи слухове, че Неделев е реагирал така, защото е сигурен за “червените“. Така и се оказа. Другият спряган за ЦСКА от Ботев – Кристиан Димитров, все още обмисля офертата от “Армията“. 22-годишният защитник, който съкруши “червените“ в реванша от полуфиналите за купата на България с гол за 3:3 минута преди края, е силно желан и от Левски. Димитров обаче най-вероятно ще последва Неделев в Борисовата градина, като юношата на Локо (Пд) е гласен за заместник на Николай Бодуров.

  32. 15
    12

    Прав е Зума то се видя и на Лаута(0:2) и на полуфиналите Ботев след тежка битка с Литекс, а циганите след нареден мач със Септември ние за купата, а вие за първенството

    • 14
      12

      Баба Неделя в цска срещу победи за вас. Разбра ли сега и чичовото защо напусна. Стига порно.
      На финала справедливоста ще възтържествува с победа на гранда на Пловдив.

    • 4
      3

      Тошко от центъра ще те поправя, защото си нещастно заблуден! С какъв Литекс игра селската команда от Коматево, че не мога да се сетя?! Отборът се казва ЦСКА София, а селяните се казвате Металик Сопот – ботевЪ! Нещо да излъгах кривоглави?

      • Простотия от горе доло!Бахти заблудената свиня!

      • Колкото ЦСКА тире не е Литекс,толкоз и Локо не е Велбъжд!

  33. 7
    10

    Зума го познавам от дете.До братската могила съм му забивал шляпките с пирон,защото заради едни гуменки отиде при циганите.Родният му дом е на ул. Варшава,големият блок зад трибуна Изгрев.Този индивид е най добрият пловдивски футболист играл пловдивси отбор.Да е жив и здрар,но да спрем до тук.Това му е най доброто интервю.ПП на албанката,божидар и радосин.

    • 4
      2

      Ти си цигански трол от Изгрев бойс Столипиново, хигиенни чистачо!

  34. 9
    15

    Бонев, резултатите на Ботев ли имаш предвид или просто говориш с гъза си?! Както винаги гониш лични интереси. Замисли се дали се държиш като легенда на Локо или на Ботев

    • 4
      6

      до имитатора -ЯЖ МИ ХУЯ ИНДИАНЕЦ

      • 1
        4

        До Зума и чаршафите – ЯЖТЕ МИ ХУЯ, ИНТРИГАНТИ!!

        Истиснкия Делян Коматевски е грамотен.

    • 3
      1

      Не той сере в устните на такива тъпани като тебе!

  35. 7
    16

    когато Локо биеше с 4:0 харесваше ли ти, Зуме?!
    Или пак ти седиш зад чаршафите

  36. 6
    14

    Зуме Зуме, много хора предпочитат да чуят една удобна и дърта лъжа, отколкото горчивата истина. Зрял човек си, ами поднеси им я. Аз ли да те уча. Утре ще поемеш и ти пътя към отвъдното и тази пасмина която до завчера те наричаше легенда, няма да си мръдне задника за да те изпрати в последния ти път. Пък знае ли се, може и да си прав, на потник ихтибар НИКОГА.

    • 8
      21

      Как искаш да повярваме, че БотевЪ играли футбол, като всички видяхме, че ЦСКА им подари финала, за да им вземе 2ма футболисти??!!

      • 14
        5

        Хахахахахахахаа, дъ тъй и глупака смотан!

    • 1
      2

      И като поднесе една дърта лъжа, ще станем европейски шампиони ли, А?

  37. 7
    15

    Зуме, ами стани ти треньор…о, забравих- теб те болят КОЛЕНЕТЕ….
    Ама на опашката за заплати си първи.

    Замисли се ако ти беше на мястото на Чико, колко хора щяха да има?! и най-вече ЗАЩО!!??
    Ти май искаш да си легенда на БотевЪ щом се изказваш така

    • 3
      1

      Ти си изрод без подобен! Като футболист и треньор на гръцкия Панатинайкос-шампион на Гърция! Като треньор на Локо ни вкара в,, А” група, и имахме един от най-добрите ни отбори с изключително наши футболисти от школата! Класира БГ на световно първенство! Той е доказан футболист и треньор! И в твоя пасквил е пълно с лъжи, клетви и злоба! Клетвите рано или късно се обръщат!

  38. 12
    8

    ЕВАЛЛАРКА БАТЕ ЗУМЕ!!!!!!!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФ!!! ВСЕ ИДНО, ЧИ АС СЪМ ГУ КАЗЪЛ! ДАНО, СЪС СТОЛЮПИНСКА ВОЛЯ И ИНАТ, НАПРАИМ НЕШТУ СРЕЩУ БОТЕВ!!!!!! ПУФ ПАФ!!!:)))))))))

  39. 13
    19

    Зума аз мисля че Тошко е наистина най добрия халф…..искат го в Ювентус Манчестър Реал ама той не та не в Бутвфъ жа си умръ и накрая им са изсра в устата ЦСКА си е ЦСКА…..а що се отнася до финала папагалите ще бъдат отпорени от големия ЛОКОМОТИВ.

  40. 8
    22

    Да излезеш точно преди финала и да критикуваш треньора на отбора си е чисто интригантство. Мрази го защото Бруно му забрани да влиза в съблекалнята. Както винаги Бонев поставя личните си интереси над тези на отбора. Нисък и жалък индивид, какъвто винаги е бил. Когато се наложи да помага го ЗАБОЛЯХА КОЛЕНЕТЕ…
    В същото време хвали отбор, който мина центъра в София само 3 пъти – за да вкара уговорените голове.
    Бонев, ти се компрометира напълно. Така ще те запомни историята.

  41. 9
    11

    Бонев винаги е бил интригант на заплатка. Затова чаршафите и Райковците му се радват. Локомотив е бизнес за тях

  42. 32
    5

    Както винаги Зума е реалист,казва си истината човека.Евала Бате Ицо.
    Дано тактиката на нашият голям специалст г – н Бруно Акрапович е по голяма и по решителна.
    Дано само да не паркира автобуса и да чака да гоним михаля.
    Аз съм Локомотивец и както Зума казва Ботев е по подготвеният тим,но това е финал.
    Лично аз предпочитам да загубим,защото ще сме пълен цирк във Европа.
    Ботев наистина играят най – силният и техничен футбол в България.

    • 6
      15

      Райков, ти си некадърен. Никога повече няма да помиришиш Локомотив

      • Райков и Бонев са долни интриганти, Ангел Рефана е нашия спасител и квото каже тва правим!!!

        • 3
          1

          Ти си ИЗРОД НЕДОКЛАТЕН! По долно същество си от Тодор пакистанската мастия! Който говори и пише срещу Бонев е срещу ЛОКО!

  43. 18
    5

    Колко болят тези думи, а най болят защото са изречени от най-голямята ни легенда…

      • 4
        1

        Анонимна жълта отрепко! В центъра на Столипиново имате фен клуб, тръгнал си да казваш кой е циганин, и кой не е!

    • 4
      1

      Ако мислим реално, колкото и да ни е болно е вярно!

  44. 23
    2

    Зума ми хареса за първи път, каза си нещата в прав текст и без да овърта, евала бат Ице

    • 5
      16

      ами как няма да ти хареса като говори глупости и хвали отбор, който бие дамо в наредени мачове

Коментарите са затворени