Административният директор на Локомотив Пловдив Атанас Узунов е подел инициатива финала за Купата на България – Дербито на дербита между Ботев Пд и Локо ПД да бъде преместен от сряда в събота. Още снощи Узунов е разговарял с шефовете на Профи лигата с предложение кръга от шампионата да бъде изместен за сряда, а двубоя за Купата да заеме мястото му с събота.

“Не го правя заради нашия клуба, а заради цял Пловдив. Мисля, че ще е много по удобно и за двете публики и така ще дойдат повече хора в столицата. Градът ще е празен, ще има къде да се паркира. В сряда ще е един ад. От Профилигата ми заявиха, че идеята им допада и че ще помислят върху нея”, заяви Узунов пред PlovdivDerby.com.

59 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    4

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! Да честитим на Великия Ботев!!!! Гуляму лайнуфъргъни беши от фракционерите Дрезина 49,12 Шекеря и некуи дуруги артъкпъртъци!!!! Ботев доказаха, чи съ Великани!!!! Стягам вечи талигъта и магариту!!!!! Купувъм си гей билет и тръгвъм с 3-4 апапи за финаля!!! ТАМ ШИ ДЕРЕМ МОШТНУ ГЪРЛУ: СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ! НАПРЕШ ХРАБРИ АПАПИ!!!! ДАНО НАПРАИМ НЕШТУ И ЗЕМИМ КУПЪТА!!!! ПУФ ПАФ!!!! ПЪРВУ ША ЦИЛУНА НАШИЯ ИДУЛ ЗА КАДЕМ!!!!!: https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13 :))))))) С КЛОАКОМОТИФ Ф СЪРСЕТУ!!!!:)

    • 2
      2

      Изрод, еби си путката майчина! На теб за сериозна компания Езе!

  2. 2
    8

    Ако мача е в събота ще отидат поне 10 000 човека общо. На 15 май ще отидат общо 5-6000 човека. Жалко е, но е така. В делничен ден задръстването ще е огромно.

  3. 9
    10

    Поздрави от Лондон. Честито на всички пловдивчани за този мечтан финал. Сряда или Събота, дано решат по бързо. Ще бъда там, защото….. Любовта е Черно-бяла!

  4. 3
    7

    Повечето коментиращи тук са пубери живеежи с мама и тати и нямат никакъв работен опит. Тази промяна ако стане факт ще е най-тъпото нещо което наще капацитети някога са правили!!!

  5. 6
    4

    Много не благодарен народ, ми той Узунов не го прави за себе си на него дали ще иде в сряда или в събота му е все тази прави го за пловдивския футбол. На повечето хора ще им удобно в събота, че е не работен ден и ще може да идат повече хора… Това е и за привърженици на двата отбора. Ама то все философи, това сме българите злобни и не благодарни.

    • Ако нямахме крадлив кмет, Узунов можеше да направи така, че мача да се играе и в Пловдив! Както писах по-горе, ако нямахме крадлив кмет, щяхме да имаме стадион красавец, на който да се съберем всички обичащи пловдивските ОТБОРИ!

  6. 11
    12

    НЯМА СРЯДА НЯМА СЪБОТА!!!
    МАНГАЛИТЕ ЩЕ БЪДАТ БИТИ И ЕБАНИ !!!!

    • Изроде, защо започвате с простотии те си?Ще ти хареса ли, да ти отговоря по твоя начин, А? Как ще стане набива нето и ебането, А? КАКТО НА АСФАЛТА ПРЕД САНКТ ПЕТЕРБУРГ ЛИ, А А А??? Хареса ли ти, а олигофрен! Вместо да направим празник на Пловдив, идиоти от едната и от другата страна полагат всички сили, да затрият този пловдивски празник! Явно това е липса на елементарно възпитание и култура!

  7. 8
    2

    Няма да се смени датата приятели, не е толкова лесно, а и не е редно!
    А после ако вали дъжд в събота да го отложат ли за някой по-слънчев ден.!
    Стига щуротии, датата е една! В сряда сме там. Това е.

  8. 9
    9

    Първо ще ви биеме после ще ви шибаме да го духатееееее

  9. 13
    13

    Не става , в събота поливам доматите.

  10. 17
    3

    Ако стане за събота ще е супер! А тези със самолетните билети- щом можете да си позволите да летите за мач, ще можете и да си позволите да платите малка глоба за смяна на дата. Отпускарите да не се оплакват, събота не е работен ден. Нека стане велок финал, нека напълним стадиона,нека по-добрия победи! Само Ботев!

    • Абе пич, то не е до глобата (която всъюност е повече от цената на билета), а до това че няма как да си сменяме почивните дни заявени за този мач. Мисли малко. Аз съм си взел почивни до Четвъртък, в Петък съм на работа – няма как в последния момент да правя пълна промяна – така е за всички в чужбина. Айде малко по-сериозо!

      • Нека се направи както е най-добре за всички и за повече хора да присъстват – независимо дали са от България или от чужбина. Винаги ще има недоволни, независимо от датата.

      • Разберете, че някой ще загуби! Аз съм локомотив машинист и на 15-и почивам, но в събота съм на работа, и не мога да отида на мача! Болшинството от пловдивчани ще спечелят за съботата, защото е почивен ден! За мен трябва да ми отменят влака, просто няма как да стане!

      • Е добре де, петък вечер хващаш самолета( предполагам че си някъде ис Европа) и неделя се прибираш. Ако има места де…както и да е, вече е решено да е в сряда. За съжаление аз няма да мога да съм на стадиона:( забавлявайте се и дано се получи страхотно дерби!

  11. 10
    13

    Узунов, по-добре се погрижи да не пратят съдията от първия полуфинал Ботев-ЦСКА-София! Всички видяха как поряза ЦСКА, сега ще пореже и нас защото го пращат директно от кораба-майка в Рязанград!!

    Знаеш, че купата им е обещана за да ги спаси от фалит, но все пак – няма да се дадем без бой!!

    • 3
      6

      Няма смисъл. Купата е обещана пак на БотевЪ тази година. Иначе се разпадат. Пари няма!

  12. 8
    6

    Знам, че Стиксчо-педала чете тоя сайт, затова му пиша тук: Ей, педал долен, ако още веднъж ми отмъкнеш така долно друг турски тираджия, ще ти вържа пикалото на възел. Знам те, че обичаш да им лапаш боздуганите без пари, ама така ни оставяш без хляб, мама ти долна циганска.

  13. 5
    11

    НЕДОПУСТИМО! ХИЛЯДИ ХОРА СА СИ КУПИЛИ БИЛЕТИ ОТДАВНА КАКТО И МНОГО ДРУГИ АНГАЖИМЕНТИ! КАТЕГОРИЧНО ПРОТИВ!

    • 6
      5

      АБЕ ЕЙ ЕМИГРАНТ АКО ИСКАШ НАПРАВО ДА ДОЙДЕМ ПРИ ТЕБЕ ДА СЕ ИГРАЕ МАЧА ! МАЧА КАТЕГОРИЧНО ТРЯБВА ДА Е В СЪБОТА ЗА МОЖЕ ДА ИМА КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ФЕНОВЕ ! А ТВА, ЧЕ ТИ СИ КУПИЛ БИЛЕТ ПРЕДВАРИТЕЛНО СИ Е ЛИЧНО ТВОЙ ПРОБЛЕМ !

    • 3
      3

      хахах. кой ще си купе билет за този нареден турнир, бе тикво?! Това да не ти е Англия или Италия?!

    • 6
      4

      Лъжец и провокатор ! Кога си купи билет и откъде , след като те още не са пуснати в продажба ?

        • 3
          1

          по принцип си прав, но не смяташ ли, че не е поставяш собствените си интереси над обществените? кога според теб ще идат повече хора?

  14. 9
    5

    Похвално или не, дано по бързо решат окончателно датата. Не живея в България и чакам решението, за да си купя билет. Предпочитам Събота. Само Локо!!!

  15. 5
    7

    Пластмасова тиква не се бъркай кадето не трябва гледай тотото и герберите и си траи ние сме си купили билети от Испания за Финала ти ли ще ми върнеш 1200е после

    • 3
      2

      Неграмотник , по- добре си стой в Испания и не се опитвай да лъжеш.

  16. 5
    3

    тоз от кога има думата за каквото и да било? мача не трябва да бъде местен от съображение за тези от нас които са го планирали с месеци назад, какво остава за хората идващи от други държави?

  17. 14
    3

    Този каква длъжност изпълнява в Локомотив толкова години и какво прави, никой не знае?!

  18. 16
    18

    Наско Тъпото да предложи и на Лаута да се играе мача ако иска. Датата се знае от месеци, хората са си направили планове и отпуски, ама видиш ли на бат Насьо му скимнало мача да е в събота и айде… София е на 1 час път, стига тъпотии.

    • То до вчера не се знаеха финалистите, а тоя си резервирал два месеца по-рано. Смях!

  19. 14
    17

    Ако стане ще е супер! Но най – важното е, че купата е черно-бяла…

    • 4
      1

      Ето така искам да коментираш , това е коментар на локомотивец , не да ми зяпаш за мъртви отбори , строежи и ала балистики, и да ми се правиш на хулиган ,щото не си…Айде само Локо!

  20. 7
    5

    Eй няма такава държава. Още след първия мач със Септември съм си взел двупосочен билет…

    • И аз. А проблема със смяна на датите е, че е по-евтино да си вземеш нов билет.

    • 16
      2

      Като те гледам как пишеш ти ще да си адвокат, лекар или изпълнителен директор на някоя фирма.

  21. 12
    8

    Никаква смяна на датите.. Вече има купени десетки купени самолетни билети за тази дата

  22. 14
    2

    И аз съм против, с много зор живеещите в чужбина уреждаме почивки, самолетни билети и друг сапътстващ транспорт. Много от нас вече сме са платили, помислете за всички, моля!

    • 12
      8

      Koлко сте тия от чужбина и колко ще са прецаканите от Пловдив, ако мача е в сряда? Процентово питам? Вие ще сте около 1 % от всички дошли на мача. Така че нещата не се правят за вас, а за останалите 99 %

      • Ама виж сега, те нещата са се направили отдавна (визитам програмата) и всеки си планува спрямо нея. Кой ще ми върне парите, и най вече пропуснатото преживяване, защото промяна на почивните дни в последния момент не е лесно да се напраяви, направо невъзможно.

  23. 7
    5

    На 18ти има балове и кръг в ППЛ. Но от къде ти Узуна да ги знае такива подробности.

  24. 12
    8

    Някой вече имаме самолетни билети за 15ти Аре да не сменяме датата да няма циркове

  25. Бърка в на майка ти аналната жлеза че чак до китката е бръкнал

  26. 6
    21

    Тоя селски бек къде се бърка, където не му е работата?

    • 18
      8

      Узунов е от Пловдив а ти паляко смешен си от селата.

      • 10
        19

        По кривата помашка муцуна и мазната коса определено си личи, че е от Пловдив. Тва е финал за купата на България, а не цигански събор, за да се сменят дати на кой както му скимне.

        • 13
          2

          Друго си викаш да си от селата по край Шопия и да си мислиш , че си Софиянец нали курво мръсна ! Взимай пуканки и гледай дербито на дербитата !

Коментарите са затворени