ЦСКА-София и Ботев (Пловдив) не се победиха, завършвайки 3:3 в един от най-великите полуфинали за Купата на България. Въпреки старанието на рефера Петър Костадинов “канарчетата” успяха да се класират на финала!

Срещата започна с минута мълчание в памет на Красимир Безенски. Легендата на ЦСКА и българския футбол си отиде от този свят преди три дни.
В 4-ата минута двубоят бе спрян, за да се отдаде почит на защитника, който играеше с №4 на “Армията”.

Първата по-интересна ситуация бе в 13-ата минута. Тогава Тиаго центрира от фаул, Жоржиньо стреля с глава с гръб към вратата, а топката премина покрай лявата греда.

Така се стигна до 22-ата минута, в която Ботев откри резултата с първия си удар по посока на противниковата врата. Антов върна лошо топката към Черниаускас, който я изрита на около 25 метра пред голлинията. Тя попадна на волето на Тодор Неделев, който след брилянтен шут я прати в долния ляв ъгъл на червената врата.

Само пет минути по-късно Ботев шокира домакините за втори път. Неделев проби и изведе отдясно Шопов, който пусна отлично към непокрития Балтанов и халфът на пловдивчани вкара за 2:0 след удар по земя от 11-12 метра.
След половин час игра червените имаха шанс да съкратят своя пасив след удар на Антов, но Кайзер изби в корнер.

В 42-ата минута канарчетата организираха много опасна атака отдясно, която завърши с пас към Кардосо. Халфът шутира, но Малинов се хвърли самоотвержено на шпагат и изби в корнер.

Четири минути след почивката ЦСКА-София върна един гол след груба грешка на Даниел Кайзер. Вратарят на гостите изпусна не много силен удар на Тиаго и Али Соу с добавка намали на 1:2.

В 53-ата минута реферът Петър Костадинов се престара и вдигна втори жълт и респективно червен картон на Филип Филипов. Защитникът бутна леко Рафаел Енрике и нарушение имаше, но не и картон.

В 55-ата минута Енрике проби добре отляво и когато се канеше да стреля, Малинов взе топката от десния крак на своя съотборник, но шутира в аут.

В 74-ата минута червените изравниха чрез резервата Евандро. Рубен Пинто изведе великолепно своя съотборник и нападателят вкара след диагонален шут по земя с десния крак.

В 79-ата минута домакините бяха близо до трето попадение. Пинто намери с дълъг пас от центъра на терена Али Соу, който стреля с глава, но Кайзер изби в корнер. След неговото изпълнение Евандро шутира със задна ножица от 5-6 метра, но стражът на Ботев отново спаси.

Драмата обаче тепърва предстоеше. В 85-ата минута реферът подари дузпа на червените и Али Соу реализира за 3:2. Футболистите на канарчетата побесняха, Вутов бутна съдията и бе изгонен с директен червен картон.

Този резултат вкарваше мача в продължения, но само две минути по-късно канарчетата шокираха своя опонент, ввкарвайки трети гол с 9 човека. Неделев центрира от корнер и Кристиян Димитров отбеляза с глава за 3:3.

ЦСКА-СОФИЯ – БОТЕВ (ПЛОВДИВ) 3:3

0:1 Тодор Неделев 22
0:2 Лъчезар Балтанов 27
1:2 Али Соу 49
2:2 Евандро 74
3:2 Али Соу 85 д.
3:3 Кристиян Димитров 87

ЦСКА-СОФИЯ: 30. Черниаускас, 19. Турицов, 24. Томаш, 26. Антов, 16. Бикел, 15. Малинов, 6. Пинто, 7. Жоржиньо, 20. Тиаго (67-Евандро), 17. Енрике, 22. Соу

БОТЕВ ПД: 22. Кайзер, 28. Филипов, 3. Пиргов, 5. Димитров, 24. Марин, 6. Ничев, 66. Кардосо (76-Добрев), 16. Шопов, 17. Балтанов, 8. Неделев, 39. Вутов

209 КОМЕНТАРИ

  1. Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! Да честитим на Великия Ботев!!!! Гуляму лайнуфъргъни беши от фракционерите Дрезина 49,12 Шекеря и некуи дуруги артъкпъртъци!!!! Ботев доказаха, чи съ Великани!!!! Стягам вечи талигъта и магариту!!!!! Купувъм си гей билет и тръгвъм с 3-4 апапи за финаля!!! ТАМ ШИ ДЕРЕМ МОШТНУ ГЪРЛУ: СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ! НАПРЕШ ХРАБРИ АПАПИ!!!! ДАНО НАПРАИМ НЕШТУ И ЗЕМИМ КУПЪТА!!!! ПУФ ПАФ!!!! ПЪРВУ ША ЦИЛУНА НАШИЯ ИДУЛ ЗА КАДЕМ!!!!!: https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13 :))))))) С КЛОАКОМОТИФ Ф СЪРСЕТУ!!!!:)

  2. 3
    3

    Понамирисва – дай ми куклите , на ти парцалките.
    А кранове и бизони няма

  3. 11
    1

    Мачът бил нагласен. Димитров не се зарадвал при гола. Вижте снимката на статията поне, преди да пишете измислици. Изключително смешно, жалко и едновременно с това тъжно е да четеш такива неща. Не мога да разбера, какъв малък и нещастен човек трябва да си, за да ги пишеш. Ако поне малко си гледал мача, трябва да си наясно, че той няма как да е нагласен, най-малкото заради реакцията на Вутов при дузпата и заради самата дузпа, заради реакцията на отбора при изгонването на Филипов. Очакваме финала! Ако спечелим, ще четем отново фантазии за подарени купи и стадион. Ако загубим, аз лично ще поздравя феновете на Локомотив, но само нормално мислещите. Надявам се поне на финала съдиите да не влияят по никакъв начин, за да няма омаловажаване на успеха на победителите. Иначе, на този стадион ние знаем как се печели дерби…

  4. 12
    4

    Мангалите се давят в злоба и мъка. Уреден мач, но с червени картони? Всеки, който малко разбира от футбол знае, че не може да има такова нещо. Само в главите на циганите. Знам къде им е болката. От една седмица се застраховат как щели да паднат на финала, защото купата била уредена за чорбата. Сега обаче, ако пак излапат големия жълт хой, какво ще е обяснението? И другото което доста силно ги притеснява, е че за пореден път цяла България ще види разликата в количеството публика между Символа на Пловдив и Кюстендилския пришълец. Очаквам нещо от сорта на 10-12 хиляди бултраси срещу не 1500-2000 мангала…

    • 7
      2

      Твърде пристрастен коментар, 1500-2000 на финал? Ти за броя не се притеснявай, знаем че сте повече от нас и няма какво да се доказва. Преди 7 години бяхме 15000 на финала, тогава отбора беше по-силен, но сега е по-сплотен и доказаха, че могат да бият всеки, както и да паднат от всеки. Да видим колко хора ще преглътнат егото си и ще подкрепят момчетата в така желания финал. Призовавам феновете и на двата отбора – хайде на финал! Без ексцесии да покажем на цяла България какво означава за нас пловдивското дерби!

      • 5
        2

        Анонимник на кой финал сте били 15 000???Престанете с лъжите и простотиите защото сте много,ама много жалки!

        • 3
          1

          7-8 хиляди бяхме на финала в Бургас. Вие с Лудогорец в София бяхте 8-9 хиляди. Сега очаквам съотношение-
          5-6 хиляди черно бели и 9-10 хиляди жълто черни.

  5. 20
    6

    Вчера първенството за Ботев приключи.Четвъртото място не носи вече никакви дивиденти.Така,че единствения мач остава финала на 15-и,който в никой случай няма да е лек и ако се помислим за фаворити,ще страдаме.Успех канари!

    • 5
      18

      Сега ще има полегнала е Тодора. Ще връщате на чорби за първенството.

      • На тях друго не им остана, освен победи до край. Интригата с четвърто място отпада, така че пълна почивка на титулярите. Сега е момента за резервите. Няма какво да се губи. До края да падаме, все тая

    • 12
      1

      6 кръга за обиграване на юноши, идеално.

      Оттук натам играем само за здраве в първенството

      • Какво говорите? Левски падна от Берое. Сега е момента да ги настигнем.

  6. 8
    22

    Кристиян Димитров не се радва при 3 тия гол. Защо ли? Защото той вече е футболист на ЦСКА. От там нататък си правете изводи дали беше истински този мач.

    • 9
      16

      Баба Неделя и той вече 99% е чорбар!!!!
      Мача беше абсолютно театро.

    • 25
      5

      Айде сега па Кристиян не се бил радвал, абе вие сън не спите да мислите тъпотии бе, капути скъсани чернобели!

  7. 15
    3

    Нали си пожелахте Ботев. Сега като ви се падна било нагласено. Хайде на нивата да копаете. Не знаете какво искате.

    • 19

      И това при положение че шансовете на финала са абсолютно равни.
      В дербитата нищо не се знае, можем да бием, може и те да бият.
      Обаче са се насрали от страх, защо така не е ясно.

  8. 11
    1

    Само не ми е ясно феновете на Локу ше се накъркат от щастие, или срамежливо ще смучат бира в някой ъгъл?Колко проС трябва да си за да твърдиш че мача е нагласен,незнам!!Няма такава простотия никъде,освен разбира се в гейбандата. Каква злоба,безценно!!

  9. 3
    9

    Учуден съм! Явно схемата идва от високо, щом и Гришата е потърпевш.

    • 7
      1

      Ти с Гришата ли говори по въпроса , да та и смачканака , с Путин говори, че и той е вътре, даже и Тръмп

  10. 6
    18

    Днес наблюдавахме театро “Двете кочини” – една невъобразима драма с обрати, много нерви, фaлове, дузпи, картони и за капак гол от корнер в края на мача – точно както се полага на всеки уважаващ себе си нареден мач. Ах, какъв сценарий!! Веднага да се увеличи заплатата на сценариста!
    При първия гол вратаря просто е подхвърли за воле на нападателя. А при третия, ах каква драма, ах каква комедия, и 3-мата защитници пред нападателя останаха залепени за земята чудейки се дали нападателя има нужда от поддръжка за да отбележи този “драматичен” гол!! Този “гол” беше класика в жанра!!
    Не го очаквах от Гриша Ганчев, но … в България всичко е МУХАЛ!! ЗДРАВ И УБИЙСТВЕН МУХАЛ!! Схемата “Пловдивски финал” проработи!Сега очакваме великодушен жест от ББ и ное стадион на Ботев…. А балъците да си дават парите за български футбол…

    • 10
      5

      Пише се мухЪл, ве манго. Даже курвите на скобата го знаем. Пу да ти ебамайката циганска!

      • 2
        8

        вие не сте мухЪл, вие сте точно мухАл?! Схващаш ли?

  11. 14
    4

    Пътят на великия Ботев до финала беше като в ресторант:
    1- за салатка хапнахме зелени марули
    2-основно ястие беше морска цаца с говежди бут сложен най-отгоре
    3- за десерт направо прекалихме- 2 пъти ядохме 3 различни свински деликатеси- пача, свински кюфтета и свинска пържола. Оставихме и супа на чичовото ама тя беше студена и трябваше 3 пъти да я затопляме. Ама той дървото си е прост по рождение и духа ли духа ли супата и накрая пак се опари.
    Менюто в ресторанта се изчерпа-идва финала. Там няма да се яде, а ще се спортува както във фитнес зала-основното упражнение ще бъде да се ебът циганки.

  12. 18
    6

    Мангалите още от сега са със свалени гащи, че щели да загубят финала, щото видите ли на нас трябвало да го подарят. Циганска логока.

    • 16
      6

      Да. В Столипиново, Шекера и тоя форум СМЪРДИ НА СТРАХ!
      Циганята са в ужас от това, което им е приготвил Белия магьосник на финала.

  13. 10
    6

    Финала е Пловдив с/у Кюстендил! За Какво дерби лянкате???

  14. 25
    4

    Честита победа на всички ботевисти! Невероятен мач и страхотни футболисти. За 2 мача заколихме прасетата и то с 3 ножа. И продажния съдия не помогна на свинете в собствената им кочина. Ловчанлии ще си останат само полуфиналисти и ще мечтаят и тази година да са шампиони. Любчо този сезон духна супата и то 2 пъти. На комплексираните мангали искам да кажа само:-спрете да си въобразявате че Ботев купува или уговаря мачове! Това го има само в празните ви глави. Спрете да дишате лепило и ще проумеете, че Ботев няма финансова възможност и затова само взима играчи като свободни агенти и няма никакъв шанс да си купи или уреди мач. То не бяха плюнки, то не бяха подигравки как чорбата ще ни вкара 3-5 гола. То не бяха молитви към всевисшия Алах. Сега дерзайте, злобейте и завиждайте мангали, че на финала ще ви помпим яко. Време е Ботев да направи 5:0 за трети път във великата си история. Старите мангали знаят за какво става въпрос. Ботев ще спечели финала заради следните причини:1- много по-добри футболисти;2- много по-добър треньор:3- Ботев елиминира 2 силни за нашето първенство отбора- черно море и Литекс, Доко “смачка” селски отбори и “грандовете” Етър и септември. Така че, мангали, просто шансовете ви са толкова големи колкото образованието ви- повечето сте завършили НУЛА клас. Можете да опитате тактиката на физкултурника ви както миналата година с 9 защитници и 1 халф, за да вкарате някакъв случаен гол и да се надявате на чудо. Обаче тази година сме по-добри и няма как да имате късмет. Не забравяйте че даже и с 9 защитници можете да получите гол от центъра. Нека да се получи истински финал и всяка година двата пловдивски отбора да играят на финала за купата! А пияндурите, лупените и наркоманите и от двата отбора- стойте си вкъщи и оставете истинските фенове на 2-та отбора да сътворят празник в Шопия на 15 май!
    П. С. Уважавам истинските фенове на Локомотив, но за съжаление повечето от тях вече не ходят на стадиона, а там са само изхвърлени от обществото безработни комплексари и злобари и миризливи мангали. Само Ботев!

    • 9
      17

      Жълта мисирко, да ти го дам в помашката уста, нещо си се разпенил, да не стане накрая да ви запушим устите селяни смешни, такъв ни бил късмета, били сте вие най-добрите, охлюв смешен, да не излизате да играете срещу царско село криви муцуни такива!

      • 8
        4

        Ти пък какво се пениш, ве паляк. С това малко, меко пишле само по форумите висиш. Я хвани някоя циганка поне! За 20 лв ща праи да умиргаш!

  15. 19
    1

    Стига сте се плюли!Празнувайте!Пловдивския футбол – без много финанси ,но с амбицирани момчета със сърца победи мафията,мръсните пари,наредените съдии,Киро Геловете,Джуджетата,Перуките.Майната му кой ще спечели финала,Пловдив ликува по честен път,както отива на един хилядолетен град!

  16. 13
    3

    Различните въпросчета педалчетата да си ги задават на Крушата. Ботев доказа как се играе и срещу съдията с 9 души. ТОВА Е ГОРДОСТТА НА ПЛОВДИВ!!!!!!!!!!!!Гейбандата да се готви добре и да дава правилен наклон на шева си. АЙДЕ УЛЕВО, ПЕДАЛИ!!!!

  17. 6
    23

    А дали пък този полуфинал не е част от сделката за Неделев или Димитров??

    • 8
      16

      Звучи логично. Как иначе да си обясним факта, че 3ма!! защитника останаха на земята при корнера.
      Изобщо целия този “спектакъл” беше доста заинтригуващ – почти като “Откраднат живот”….

      • 15
        5

        гледайте отново и отново и отново и пак гледайте репортажа на третия гол – защитниците добре пресераха и вратаря се разтегна – нищо нередно нямаше

        • 1
          6

          само дето не скочиха и бяха в намален състав…. да нищо ненаредено…

      • 11
        2

        Вие не разбрахте ли,че цяла България иска да гледа как ви онождаме насред София!ЦСКА затова полегнаха.Сега ще се види колко многобройни сте!Финал….София… Мегадерби! Явно си фен на Хичкок,щом смяташ че ЦСКА е полегнал на Ботев,за да вземе тези футболисти.Първо Неделев ще играе извън България,а за Димитров ще трябва да се бръкнат доста!

        • 1
          7

          ти наистина ли мислиш, че сериозен отбор би имал интерес към футболист с наднормено тегло?! Лайк

    • 15
      2

      A дали не е редно да започнеш да си пийваш хаповете редовно.Пак ще те приберат ако продължаваш така.

    • 12
      2

      А дали сделката не беше между Локото и Септември??? Финал за точки в първенството.

      • 3
        6

        слагам 100 лева, че ще паднете от ЦСКА за първенството. А ти слагаш ли, че ще биете?

  18. 20
    7

    Кошмарът на вълчовците се сбъдна!

    ВЕЛИК БОТЕВ!!!!!!!

  19. 23
    5

    Дайте сега последно да видим опорните точки на футболните корифеи от Столипиново, Аджисана и Армана, значи:

    1. Днес ЦСКА са ни подарили класирането на финал. По каква причина не е ясно.

    2.Съдията е свирил за БОТЕВ ПД.

    3. Купата е подарена на БОТЕВ ПД. По каква причина, пак не става ясно.
    Ясното е че табора няма смисъл да се засилва към София на 15 май, първо защото ше направят задръствания с каруците и второ-че няма сми, купата е за БОТЕВ ПД.

    Правилно ли разбирам?

  20. 20
    7

    Сравнете двата полуфинала. Мангали-Септември и Литекс-Ботев и ще ви стане ясно къде е футболът !

    • 20
      7

      Красота. Вяра. Борба. Това е Ботев Пловдив!!!

      • 1
        6

        Сателут, тото отбор, корупция в УЕФА. Това е БотевЪ

    • 3
      20

      този днес беше голямо порно. Спор няма!
      9 на 11, 87 минута , корнер, 3-мата защитници остават на земята и гол …. какво по-наредено от това??!!

        • 7
          7

          Фалшиви наркотици ли ве изпилен пилешки позък. Да не те заберат тая вечер мътните случайно на тая вълна смърт. На сутринта кремообразната смес не се чуди от кой е. 👺💩

  21. 4
    15

    В тази страна явно всичко е прогнило….
    Заради такива спектакли отдавна ни няма на футболната карта, но както е тръгнало скоро няма да ни има на гео-политическата картата

      • 1
        11

        А на теб много ли ти е радостно като те питат откъде си да кажеш, че тази държава вече я няма. 7 милиона останали – половината цигани. корупция отгоре до долу…

        • 8
          2

          Не От къде си, а От кой отбор си. Отговора е един-Ботев е непобедим!!!

  22. 19
    6

    ЗА ДА Е ПЛОВДИВСКИ ФИНАЛ ТРЯБВАТ ДВА ОТБОРА ОТ ХОИЛЯДОЛЕТНИЯ ГРАД ,А ТОВА ЛИПСВА ! И НАЛИ ЛИЦЕМЕРНИ ДОЛНИ АМЕБИ МНОГО ИСКАХТЕ БОТЕВ НА ФИНАЛА ? Е СЕГА ВИ СЕ ЕБА МАЙКАТА ЦИГАНСКА ХХХХАХХАХАХАХХАХАХААХХАХАХАХА

  23. НЕДЕЛЕВ! ПРЕХВЪРЛЯ!!! ООООО, КАКВО ПОПАДЕНИЕ НА ТОДОР НЕДЕЛЕВ!!!
    22
    2

    Пред Ботев всичките,
    говеда и свине,
    застанали са пак на коленееееее!
    Але але але алеееееее!

  24. 24
    2

    Стига сте се плюли… хайде да напълним стадиона и да направим един мач за историята! Който е по-добър да победи! До всички филмари хОлигани, пед*алчета не разваляйте деня на хората… ако искате да се биете и гърбите мястото си го определете двете страни ,както Делев и Иван Кюстендилеца,не занимавайте хората с глупости!

    • 6
      10

      Как да стане като се крият и дебнат само от засада по 30 човека. “Те не искали така”,” било на нашата” всякакви измислици…викнете си пак 🚓 да са с вас, че не се знае. Магистрала е 🙌🏾

      • Какви магистрали,какви пет лева бе братле… Има зали в Пловдив , ако омате желание срещнете се ….. там мяма полиция ,няма никой да ви бара…. Жалка работа и от двете страни….

  25. 4
    10

    Г-н ТОТЕВ спазари ботевЪ и Локо да играят мачовете си със лудогорец,цска, лефски и ботевЪ на новия стадион Пловдив. Същевременно с това ботевЪ тегли „ДОГОВОРЕН“ заем за нов Колеж??? Тоест ботев ще хвърли 30 000 000 лева за стадион на който ще срещат ЦАРСКО СЕЛО И ВИТОША???

    КОЙ ЛЪЖЕ И ЗА КАКВО???…

    ИЗБОРИТЕ…

    • 15
      2

      На никои не му пука какво си написал , стига го повтаря!Ако си истински фен, готви се за финала , ако не , навирай си клавиатурата в задника и мълчи…

      • 2
        8

        Явно на теб ти пука. Защото си гузен ли?

  26. 5
    12

    Мамицата им деба проста събориха ни свещения офис, Караибрахим открадна парите на хората сега тея наркомани филмирани се наперват в интернет, но купата е ЧЕРНО-БЯЛА.

  27. 12

    ” Ми то има Господ бе човек.

  28. 29

    Защо толкова омраза има във вас бе хора ? От един град сме, сигурно имаме приятели ,които са от противниковия отбор и само се псуваме и обиждаме .. Вместо да се радвате , че ще има такъв мач, вие … Пак почнахте да си мерите п***ите. Важното, е че мача ще ббъде празник за целия град, скоро може и да не видим такова нещо. Радвайте се и дайте да напълним целия национален стадион. Пловдив го заслужава !!

      • И то – пауза- две паузи- МНОГО!!!! АМА МНОГО….

    • 8
      2

      За каква омраза става дума?
      Тук едни хора постоянно наричат другите цигани. Това е омразата.

    • 4
      2

      Ами питай тези които постоянно псуват другите на цигани и онзи, който поства разни глупости за кщстендил….
      И аз се чудя защо има толкова омраза в тези хора, но ….

  29. 18
    4

    Сега Тотев да направи 15 май почивен ден !

  30. 20
    5

    Добре, че има отбори като Ботев , та да видим истински футбол! Браво на тези момчета!

    • 2
      13

      истински цирк – да, но “футбол”….. силно казано…

  31. 13
    7

    Преди подарена купа. сега ЛОКО ще я подарява ли . ха-ха

  32. 12
    4

    18 ГОДИНИ ХОДЯ НА АРМИЯТА – ТАКЪВ СРАМ КАТО ДНЕС НЕ СЪМ БРАЛ. ВЪН ЧИЧОВИЯ НЕКАДЪРНИК! СЪС СЪДИИ И С 9 ЧОВЕКА НЕ МОЖАХМЕ ДА БИЕМ! ЕЙ РЕЗИЛИ – ДО ЕДИН ДА ВИ НЯМА, ВЪН, ВЪН!

    • 2
      11

      Ами как да бием като продадоха мача, бе папагал под прикритие

  33. 8
    20

    При 9 на 11 да пуснеш гол от корнер е сигурен симптом, че мача е продаден или уговорен.
    Честито на печалившите. ЦСКА пак с калъвка. Жалко за 120000 излъгани

    • 7
      11

      Още повече в 87м. такова порно и в учебниците няма….

  34. 6
    20

    Удивително как някои хора вярват на този цирк?!
    Гол от корнер е класика в жанра за уговарени мачове.
    Ебаси държавата – пълна с овце

  35. 14
    4

    Току що БФС-то е решило, финалът ще се играе без център, защото в противен случай, нямало смисъл.

  36. 20
    4

    Todor The Great, наздраве!
    Животът е прекрасен, а футболът ВЕЛИК.

  37. 5
    15

    Г-н ТОТЕВ спазари ботевЪ и Локо да играят мачовете си със лудогорец,цска, лефски и ботевЪ на новия стадион Пловдив. Същевременно с това ботевЪ тегли “ДОГОВОРЕН” заем за нов Колеж??? Тоест ботев ще хвърли 30 000 000 лева за стадион на който ще срещат ЦАРСКО СЕЛО И ВИТОША???

    КОЙ ЛЪЖЕ И ЗА КАКВО???…

    ИЗБОРИТЕ

  38. 7
    1

    Към “нашите” ще бъда доста по-различна.
    Предупреждавам!

  39. 27
    3

    Густо майна!
    Чорбата-Литекс сьс сьдия цесекар с 8 полеви играчи…Ботев Пд успя да ги накаже.Какво повече да искаме…сладко..сладко…
    До Вутов Браво момче…
    това не е за коментиране повече…
    Нищо за червения картон!!!
    Само Ботев Пд

  40. 7
    4

    Обръщам се към Todot The Great, защото съм забелязал разум и възпитание у него.
    Ти на празник псуваш и кълнеш ли?
    Откога са тези симптоми?!?

    • 12
      1

      Предлагам ти преди да задаваш такива въпроси, да видиш в отговор на какво са реакциите ми.

      Благодаря.

      • 8
        2

        Моля. По-образованите и възпитаните трябва да сме за пример.
        Isn’t it?

        • 9
          2

          Fair enough.

          Но докато не си озаптите кучетата, които осират пейзажа и правят нормалната дискусия невъзможна, страхувам се че ще се налага отвреме навреме да прибягвам до по-експресивни изразни средства.

  41. 5
    26

    Честит финал Коматево, за първи път бях за ботевЪ… с цска шансовете ни бяха 80 на 20, с Коматево са 50 на 50.

    Пишем си Купата е Наша, жълта или черно -бяла, но сега всичко е 50 на 50, без грам подценяване на Коматево, имат отбор, както и Ние!

    15 май е ден свещен за всеки Пловдивчанин(титлата на Локо) и Коматевец(финал срещу Пловдив)…

    • 24
      7

      Шансовте на Кюстендил срещу Ботев са точно 10 на сто. След, като ви наебем грозно на финала нправо продължавайте от София за Кюстендил към корените си.

      • 8
        7

        Стикс, би трябвало вече да си разбрал каква грешка си направил след този коментар….
        Няма такива шансове каъо “10 на 100”, необразован индианец

        • 7
          2

          Пфахахаха, Боже, може ли да си ЧАК ТОЛКОВА ТЪП???

          10 на 100, ОЧЕВИДНО значи десет ПРОЦЕНТА бе ОЛИГОФРЕН!!!

    • 13
      4

      Собственикът на Велбъжд, Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на Локомотив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”Това ли е пловдивски отбор ве гейбандит?

      • Влизам в ролята на квестор. За 11967ма/!!!/КАКВО казал?
        За протокола?

  42. 23
    1

    Ако оставим настрани моментните резултати в Първа лига,където Локомотив се мъчи с отбори дето се борят за оцеляване и това е цял сезон , и вземем пътя на двата отбора и потоците им ще видим ,че Локото е повече от случайно на финал.Този финал ще е дерби колкото е дерби „Байерн“-Мюнхен-„Мюнхен“-1860 в момента.

    • 7
      15

      Когато загубите финалът от Локомотив , какво ще говориш .

      • 10
        5

        Такъв вариант аз не виждам,дори по някаква неземна случайност да се стигне до там,играчите на Локомотив ще трябва да уцелват и вратата,а по-доказан отбор ,че не го могат това от играчите на Локото не виждам…..така че доста невероятни фантазии имат черно-белите фенове.

        • 14

          Не. Напълно възможно е Бруно да излезе в схема 1-10 и да ни вкарат някой случаен гол, който да не можем да върнем.

          В такива дербита, абсолютно нищо никога не се знае.
          Аз съм предпазлив оптимист, но няма да е супершок ако вземем та паднем.

  43. 28

    Честито на Ботев ! Най-добрите и симпатични отбори в България на финал, който и да спечели все ще е кеф. Натрихте носовете на софийско-ловешки-разградските отбори. Дано поне БФС сега промени решението си финала да не се играе в София, а в Пловдив за да могат повече фенове и неутрални зрители да гледат мача и да стане празник за Пловдив Кмете, не се ослушвай обяви 15 май за почивен !

      • 3
        1

        Вие кажете, аз не съм от Пловдив, не познавам града. Има варианти предполагам, или в Коматево, или на Лаута, не знам Спартак, Марица имат ли добри съоръжения. Най-хубаво щеше да е на ст.Пловдив, по принцип.

        • 8
          2

          Няма никакъв вариант за Пловдив друже.
          На нашта база или на Джамията да се играе мача е АБСУРД!

          Голямата къща е руина, а за стадионите на Спартак и Марица е смешно дори да се мисли.

          София е единствения вариант.

          • 2
            3

            Добре, ако трябваше финалът да се играе на Лаута примерно, без да се знае, кои ще са финалистите, тогава кво правим ? Апропо ст.Берое в Стара Загора, също е добър вариант, по-близо е до Пловдив

  44. 25
    1

    Сега е важно комплексарите да се …. и без да се обиждаме много да превърнем финала в празник без да се насажда напрежение и всеки пловдивчанин да отиде в София и да напълним стадиона. Не го ли напълним е срам и вината ще е във всички нещастници създаващи напрежение.

    • 5
      17

      ако не го напълните, схемата с “пловдивдкия финал” се проваля..
      Аз също мисля, че мача беше доста забавен… единия отбор е с 9 човека, но този с 11 позволява числено предимство при корнер…
      Забавно

      • 14

        Ахахаха, кьорав мангал, 6има червени срещу 4ма жълточерни, сложи си очила бе циганин!

        • 2
          9

          а дригите защо ги няма, бе лешпер?!
          да не мислиш, че всички са заблудени като теб.
          някои имаме глава на раменете

      • 6
        1

        Няма числено предимство 4 срещу 3 + 1 вратар + 1 , който скача и другите чакат отпред, точно защото сме с 8 полеви играча и бързат за атака с повече състезатели

  45. 6
    25

    Много интересен и забавен мач! Браво на сценаристите!
    Представете си в какво се е превърнало родната А група щом и Гришата е в играта…

    • 29

      Защо насаждаш напрежение, не ти ли омръзна, не ти ли писна, радвай се за Пловдив, толкова ли ти е сложно това чувство ЛЮБОВ , толкова ли ти е студено сърцето, че блестиш само със злоба и завист. ….Честит финал и на Ботев и Локо, браво историята е наша…..

      • 3
        17

        Добре де, ти не се ли интересуваш от истината? Харесва ли ти да те лъжат?
        Това е футбол, не цирк!

    • 11
      1

      Гейбандитски разсъждения!Ти не си добре Щом твърдиш такава простотия!

  46. 25
    1

    Честит финал на Пловдив!
    Бъдете достойни за големите си отбори!
    Защото в някои коментари не го виждам.

  47. 20
    8

    Мангали, бием ли ви на инала по-добре се връщайте в Кюстендил!

    • 8
      24

      Ако ние ви бием , ще се върнете ли в Сопот.

  48. 30
    5

    Голям Ботев.Фамозен Ботев.Магията е жива.Благодаря ви.

    • 5
      24

      Имаш само една грешна буква – не магията, а МАФИЯТА!!

  49. 9
    31

    Днешния мач трябва да влезе в учебниците за разследващите уговорени мачове.
    12 000 излъгани цесекара на стадиона!!!
    Корумпирани гадове

  50. 38
    6

    Цигани, учтиво ще ви помоля да си прочетете коментарите в темите преди мача-то не беше голямата свиня, не беше разгром за червените, не беше вазелин, не беше не знамкво си.

    Сега след мача плочата се обръща и ние с изумление разбираме че вие, видите ли, винаги сте твърдяли че финала е пловдивски и че сега купата е обещана на Ботев.

    Кажете ми, вие шизофреници ли сте или да? Или просто отсега си връзвате гащите, да имате опорни точки ако ви опънем зловещо на финала?

    • 10
      10

      Не бъди толкова сигурен. Даже и ти в коментарите си преди мача със ЦСКА , беше сигурен че няма да ги отстраните .

      • 27
        2

        Разбира се!
        И не бях ли прав?
        Несъществуващ червен картон, несъществуваща дузпа, втори червен картон.
        Ако не беше гения на ТОДОР НЕДЕЛЕВ и великана БАЧИ КИКО, мача влизаше в продължения и там нищо не можехме да направим.

        Просто днес Господ беше с нас и на свинята и съдията не им помогна.

        • 4
          21

          И ЦСКА ви помогна . На корнерът трима от ЦСКА гледаха отблизо как К. Димитров скача и вкарва гол .

    • 10
      23

      Индианецо от селски произход,
      прочети ги ти внимателно и ще видиш, че доста хора знаеха за схемата “пловдивски финал” и говориха.
      Останалите са нормалните бъзикчии и кибици…
      Ти не видя ли как ви направиха на балъци??!!

      • 16
        4

        Малоумен пазачо на училище, прекарващ дните и нощите си заврян в будка и скитащ по тъмни доби из класните стаи да си мислиш как би се развил живота ти, ако беше учил повече като малък, а не да ходиш да смучеш патката на братчед си Шенер зад трафопоста, учтиво те приканвам да си ебеш путката майна лилава в провисналите анални зарзали, да се насмучеш от мъка тая вечер и да си оплакваш проваления живот.

        Футбола не ти е ясен.

  51. 8
    23

    След всичките приказки, Любо Пенев беше много спокоен днес! Също като онези от Лудогорец след финала през 2017….

    • 12
      7

      Локо, какво да каже, като го шибаха насред София заедно със”съдията”

  52. 21
    3

    Зашто жалтити, вай-вай майко-о-о-оооо, ногу лошу на негу -вай-вай…аннна-а-а-аааа…

  53. 19
    5

    Мангали, да не ни подарите купата пак:))))

    • 6
      15

      Спокойно! За това ще се погрижи съдията – червен картон и дузпа още в 3-тата минута срещу Локо – те са свикнали вече …

  54. 10
    27

    Още от миналия месец се знаеше, че всичко е нагласено за ПЛОВДИВСКИ ФИНАЛ! Целта е да се постой стадион в “най-футболния” град….
    А днес мача беше доста елементарно нагласен – типично за всеки нагласен мач – много голове, драми и обрати…. и накрая гол от корнер където е най-лесно защитниците да не скочат правилно…
    Не мога да разбера как има хора, които да вярват още в българския футбол. та той отдавна е завладян от мафията

  55. 19
    3

    Този финал ще се помни години напред, такъв финал пловдивски ще е за първи път.

  56. 38
    4

    И така приятели, днес направихме история.
    За пръв път на финал са двата пловдивски отбора.
    Нека победи по-добрия………….при условие че това е БОТЕВ ПД разбира се :):)

    Напълно ми се оправдаха опасенията че свинете ше си дойдат със съдията-безумен първи червен картон, безумно смешна дузпа, тоя е абсолютен престъпник!

    За мача и за играчите ни:

    Кайзер направи безумна грешка при първия гол, но след това се реваншира на два пъти с великолепни спасявания.

    Защитата-централните бяха прекрасни, а БАЧИ КИКО е ВЕЛИКАН!!!
    Чудесен Пиргов, НЕВЕРОЯТЕН Бачи Кико!

    Бековете-МНОГО зле! Филипов издъхна срещу оня тъмния младеж дето играеше срещу него, а Марин при втория гол седеше и махаше с ръце, докато Пиргата се мъчеше да му покрие човека.
    Много сме зле откъм бекове, ама МНОГО!

    Ничев си изкупи вината от мача с Делиорманец и днес беше много на ниво, абсолютно никава дузпа нямаше при неговата намеса.

    Халфовете-много добър мач за Балтаната, много добър мач за Васко Шопа, макар че имаше и много брак при него.

    Пореден ВЕЛИК МАЧ за ГЕНИЯ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ ТОДОР НЕДЕЛЕВ!
    Каквото и да се каже за тва момче ше е малко! ЕБАХТИ ВОЛЕТО за първия гол, няма човек в България който може да го направи това. Направи втория гол и сложи топката на главата на Бачи Кико за третия!

    ГЕНИЙ, ГЕНИЙ, ГЕНИЙ! ЕДИН Е ТОДОР НЕДЕЛЕВ!!!

    ДиДжей Тони Ви трябва да се научи да си сдържа нервите, за дясно кроше в гърдите на съдията навсякъде по света дават червен картон, няма кво да се лъжем.
    Иначе много добре игра доволен съм.

    Крис Добрев се включи чудесно-отнемаше топкил изнасяше, браво на него!

    И така, въпреки че проскубаните свинки за пореден път си дойдоха със съдията, въпреки че останахме с 9 човека, ИМА ГОСПОД И ГОСПОД ОБИЧА БОТЕВ ПЛОВДИВ!!

    ААААААААЙЙЙЙЙЙ КАНАРИИИИИИИИИИИ!!!

    • 5
      19

      Ти сам вярваш ли си на тази боза, която си написал или някой ти плаща да го пишеш?! Дано да е второто, защото би говорело по-добре за теб!
      И си слагаш сам плюсове – не те ли е срам!

      • 21
        2

        Този коментар, мой малки миризлив лилави приятелю е написан за феновете на БОТЕВ ПД, не за умствено сакатата чернобяла неграмотна сган от малцинствените квартали на Пловдив.
        Така че бъди така добър да си ебеш путката майна лилава и да се разкараш…

  57. 8
    38

    Досега си мислих, че Ботев бият с късмет. Но сега разбрах – Ботев са новия отбор на тото мафията на която дори и Гришата и ЦСКА козируват…. Смятайте за какво става въпрос!!
    Какво само порно си спретнаха – че и 2 червени картона….
    Има ли още почитателина български футбол?

    • 19
      2

      Ако си прав, то купата ще е нагласена за Локомотив. Ще говориш ли така ако се случи?

      • 4
        10

        защо пък за Локомотив??!!
        Купата е за Ботев. Локомотив няма да делят печалбата с тях

        • 6
          1

          Защото не са печелили купа и коефициентите ще са в полза на Ботев! Вероятно нещо като 1:2 след обръщалка…

    • 16
      1

      И как по точно козируват, като свирят за Цска и ги тикат да продължат, това е толкова смешно, което пишеш…..Това е мерзост твоето, защо завиждаш, а не се радваш за Пловдив, такива тъпотии си написал в 10 поста най малко, че си за хапчета направо, айде със здраве

  58. 9
    38

    Такова порно скоро не бяхме гледали…..само съдията не знаеше за какво става реч……бута човека бута и като ги добута в 87м. те пак си спретнаха оргийката…..при оставащи 3м. и следват продължения където ЦСКА ще е с двама души повече при корнера четирима на четирима и полегнала е тодорка.Айде сега едно басле че при мача за първенството мача ще 2-ка.

    • 7
      22

      Перфектно го разиграха порното 0-2……3-2 обрати и накрая каквото е спазарено.

      • 5
        27

        картони, дузпи… и гол от корнер в последната секунда…. ама не в продължениата за да не свири случайно край…
        Ами те БотевЪ с това се издържат вече 3-та година

        • 23
          4

          Аахахахахаха, ЦИГАНИ, СПРЯ ЛИ ВИ ТОКА ЦИГАНИ???

          ДРЪПНА ЛИ СЕ ЛАЙНОТО, ЦИГАНИ!!

          Ше ви се ебе путката майна лилава на финала!

  59. 38
    8

    Яжте ми кура черно-бели мастии ! Ще ми го ядете и на 15-ти ! Хау !

  60. 5
    37

    Наистина сценария е типичен за уговорен мач. Още от комунизма така ги наговаряха – с гол от корнер става най-лесно

  61. 33
    7

    Футболните аргументи на Ботев са много по-големи от тези на Локомотив,финалът и купата са120% сигурни в ръцете на канарчетата.Локото се измъчиха със Септември вчера та какво ли могат да направят с Ботев на финал.Само дето се напъваха за финал,сега канарите ще ги опраскат и ще си обогатят фолклора и историята.

    • 20
      15

      …точно обратното приятелю , от високо се пада най-лошо и най-много боли , ако ме разбираш.

    • 7
      28

      Хахаха. Ти наистина си “неутрален”….
      Но не се плаши – купата е ваша въпреки, че Локомотив е много по-добърия отбор. Отгоре е решено – хем удар по Крушарски, хем доказване колко са добри българските футболисти.
      комплексарска държава, какво да се прави…
      Затова сме в 4-та урна!

    • 21
      2

      Приятелю – не се заблуждавай, че мача ще е лесен за Ботев.
      Факт е, че канарите са по-класния отбор, но дербитата между Ботев и Локо винаги са били непредсказуеми и често е побеждавал отбора, който е в по-лошо моментно състояние!
      Въпреки това аз съм оптимист и вярвам в успеха на жълто-черните магьосници, защото те показаха, че имат непреклонен дух и умеят да играят красив и зрелищен футбол!

      САМО БОТЕВ!!!!

      • 7
        1

        Ако оставим настрани моментните резултати в Първа лига,където Локомотив се мъчи с отбори дето се борят за оцеляване и това е цял сезон , и вземем пътя на двата отбора и потоците им ще видим ,че Локото е повече от случайно на финал.Този финал ще е дерби колкото е дерби “Байерн”-Мюнхен-“Мюнхен”-1860 в момента.

  62. 6
    32

    Лудогорец и Ботев са новите Левски и ЦСКА – отборите на властимащите
    Така е в България – всичко е сценарии!

  63. 34
    11

    На Армията кънти ВИЙ МАНГАЛИ СТЕ ЩЕ ВИ ШИБАМЕ! АЙЙЙЙЙЙ КАНАРИИИ

    • 15
      12

      Не можа да си стърпиш простотията нали ?От това се раждат гомнари като стикса и фекал , ето, от тая пуста злоба и омраза !

  64. 37

    Сега е моментът да се попита Кралев, защо в Пловдив няма един нормален стадион! И дано малоумници и в двете агитки не попречат на нормалните хора да се насладят на този финал! Нека по-добрият победи!

    • 3
      20

      Точно това е целта… затова ви пуснаха пловдивски финал!

  65. 7
    38

    Типично като за всеки нагласен мач – преди мача всички нагнетяват положението за да прикрият истината. Картони, дузпи, обрати … и накрая …гол от корнер…. поне да бяха измислили нещо по оригинално
    Казах ви, че тази година е планиран Пловдивски финал….

    • 32
      2

      Каквото и да кажеш за нас няма никакво значение!

      • 6
        25

        Знам. Вие морал нямате. Отдавна сте го доказали!
        Затова и сте сателит на Лудогорец

    • 22
      4

      Аркадаш, ако на 15 на плякат жалтити да ни кажити, чи сам им дал мача?! Жална ни майка локомотивоциганска!

    • 25
      3

      А бе буферче, стига с тази злоба бе!
      Вместо да се радваш, че финала ще е пловдивски, ти се чудиш каква глупост да изсереш.
      Смешно е да твърдиш, че мача на Ботев е нагласен при положение, че този на Локо и Септември даде някои поводи за съмнение.
      Както и да е – важното е, че Пловдив ще ликува с този исторически финал и накрая искам да кажа най-важното:
      САМО БОТЕВ!!!!!

  66. 56
    1

    Целия Пловдив в София на финал , пише се история в момента, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ЩЕ ВЗЕМЕ КУПАТА, ТОЛКОВА ГОРД НЕ СЪМ БИЛ ОТ ДЕТЕ……..ПЛОВДИВ ЗАСЛУЖАВА ТОВА …..

    • 5
      24

      точно това цели властта – еуфория и изборна победа

    • 40
      1

      Абсолютно!Ето заради такива коментари и аз съм горд пловдивчанин ! Наистина ,нека се получи знаменит финал и по-добрия спечели , само Локо!

    • 23

      Най-истинският коментар, от година насам! Респект!!!
      Фен съм на Локомотив Пловдив, откакто се помня. Никога не ми е минавало през ума, че мога толкова силно да искам Ботев да победи, както и да изхабя толкова много нерви, колкото изхабих днес. ДА ЖИВЕЕ ПЛОВДИВ!!! Двата отбора заслужаваха този финал и празник за града ни. Жалко само, че ще се играе в София, а не Пловдив. Нека си пожелаем скоро, да можем да играем подобни мачове и в любимия ни град. Нека си пожелаем един запомнящ се финал и нека главните герои, да са футболистите и феновете, а не съдиите!

      • 15

        След такъв мач, след такова съдийстгво, честно си признавам че ако сфинете бяха ни отстранили, на финала щях да викам за вас.

        Съвсем сериозно.

  67. 5
    16

    Страхотен съдия! Напълно резонно си свири момчето! Само той да ни свири от тук нататък.

  68. 9
    41

    “Каква драма, драги зрители!! Каква драма какъв сценарии!!”
    И Хичкок не може да го напише!
    То не беше война, хиени, чакали, шайени….

    А всъщност – чисто ПОРНО. И при 3-те гола защитниците в оранжево стояха и гледаха от близо.
    Точно като във всеки нагласен мач – гол от корнер!! А преди това картони, клетви… за балъците.

    Казах ви преди дни какъв е сценария – купата е обещана на БотевЪ за да ги спасят от фалит! И после ще има – „да спасим този велик отбор“, „ да му построим стадион“, „Пловдив го заслужава“….. този филм вече го гледахме преди години с ЦСКА-София. Затова на стадиона ходят вече само балъците и тези., които знаят какво става, но ОТКАЗВАТ да го повярват, защото безумно обичат отбора си….

    НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!

    • 32
      6

      Мангал, коментирай 0:2 на Лаута, циганин лилав да ти го туря в кантонерския гъз!

      • 8
        24

        Циганин, коментирай 0:1 в Коматево. Да ти го туря в наторения задник!

      • 22

        Радвайте се сега. Завистта и злобата не водят до никъде.

    • 5
      5

      Като се замислиш е точно така.,…
      А и публиката затова я гонят – да си правят по-лесно далаверите… отворете си очите!!

      • 26

        Оставете жълтурите да се радват , заслужиха си го ! Локомотивци гответе се за финала , не се заяждайте , защото мача ще е исторически на 15ти май….

        • 13

          Едно наистина разумно мнение. Време е да се преброим! Няма по-добра възможност.

        • 2
          17

          Купата е обещана на Ботев. Ти глупав ли си или се правиш на невиждащ?

          • 14
            1

            Защо да е обещана бе разбирач , с ква цел ? Нека ни бият и да си я спечелят !А ако не успеят ще се гръмнеш ли в кратуната три пъти , а?

  69. 51
    2

    Честито момчета! Голям спиращ дъха мач. Напълно заслужихте победата.
    Финала е за историята!
    На 15ти май целия Пловдив се пренася в София!

    Фен на Локо

  70. 29
    3

    ВЕЕЕЕ-ЛИИИИ-КАААА-НИИИИИИИИИИИ!!!

    После ше правим разбори, сега НАЗДРАВЕ КАНАРИИИИИИИИИИИИ!9

  71. 37
    3

    Просто най-великите! САМО БОТЕВ!

Коментарите са затворени