Берое и Хебър дадоха старт днес на мачовете от супер силния турнир за набор 2008 “Refan cup” 2019. Интересното е, че и двата тима носят на екипировката си логото на REFAN, в което много от присъстващите стотици родители и зрители откриха символика. Glas.bg излъчи 2 от всичките четирите мача, които се играха днес, а друг интересен факт е, че Николай Киров отстъпи игрището, което се пази за първия отбор на Ботев, за да се изиграят там мачовете ФА Пловдив – Олимпия и Локо Пд – Векта.

Иначе в откриващият мач Хебър шокира Берое като поведе с 0:3, но старозагорци се върнаха с 2 попадения, за да запазят интригата до последния съдийски сигнал. За Хебър се разписаха Тодор Герчишаков и Денислав Василев на два пъти, а за Берое точни бяха Виктор Вътев и Борис Тодев. В крайна сметка тима от Пазарджик стигна до ценния успех. По същото време ФА Пловдив се наложи с 2:0 над друг старозагорци отбор Олимпия. Голмайстори в този мач бяха Георги Нейчев и Мартин Величков.

В 18:00 часа започнаха и вторите мачове от двете групи. В срещата, която се игра на основния терен, на който ще се проведат всички останали срещи до края на турнира, Ботев Пловдив се наложи категорично над Спартак с 12:0. Сериозна заявка за голмайстор на турнира даде Иван Дейков с 6 гола в тази среща. Георги Ценов Добави 3, а по веднъж се разписаха Денислав Стаменов, Михаил Михайлов и Димитър Урумов.

В другата среща Локомотив Пловдив и Векта завършиха при резултат 1:2 в полза на черно-белите кончета от частната школа. За победителите се разписаха Стефан Терзиев и Росен Кръстев, а за тима от Лаута точен бе Никола Ставрев.

Утре мачовете продължават с двубоите:

13:00 Берое – Спартак
14:00 Локо Пд – Олимпия
15:00 Ботев – Хебър
16:00 ФА Пловдив – Векта

Финалите са във вторник!

Всички двубои до края на турнира ще бъдат излъчени НА ЖИВО в GlasTV.