Ботев приема Черно море в полуфинален мач-реванш в турнира за Купата при набор 2001. Двубоят е във вторник от 11:00ч. на базата в „Коматево“ и ще бъде излъчен в Youtube канала GlasTV.

В първата среща „жълто-черните“ допуснаха минимална загуба с 0:1. Този резултат със сигурност дава по-големи шансове на гостуващия тим, докато „канарчетата“ трябва да търсят убедителен успех още от първата минута. И все пак, в последното издание за Купата при набор 2001 Ботев отстрани Черно море. И то го направи след впечатляващ успех с 6:0 в Пловдив и равенство на реванша във Варна. Победителят от турнира ще получи право да представя България на Младежката шампионска лига през следващия сезон. Това прави залога в битката между Ботев и Черно море още по-голям.

Ще успеят ли „канарчетата“ да направят феноменално класиране на трети пореден финал за Купата при набор 2001 или „моряците“ ще сложат точка на „жълто-черната“ хегемония ще разберете само в ефира на GlasTV.

Ботев приема ЦСКА-София в полуфинален мач-реванш в турнира за Купата при набор 2005. Двубоят е във вторник от 14:30ч. на базата в „Коматево“ и ще бъде излъчен в Youtube канала GlasTV.

Ботев изглежда абсолютен фаворит за мястото на финала. В първия мач „канарчетата“ разбиха съперника си с 4:1 насред столицата. Цифровото изражение говори само по себе си за разликата в класите на двата тима и би било истинско чудо ако „червените“ стигнат до обрат. И все пак, във футбола са се случвали какви ли не изненади и евентуално подценяване от страна на пловдивския тим би дало известни надежди на гостите.

Ще вземе ли Ботев лесна победа над ЦСКА-София или гостите ще хвърлят бомбата ще разберете в ефира на GlasТV.