Новината на Glas.bg, че Ферарио Спасов се завръща в Ботев Пловдив на практика се потвърди днес.

Преди минути доскорошният наставник на Монтана бе забелязан на базата в Коматево от репортер на Glas.bg.

ДАЛИ ПОДПИСВА ДНЕС С БОТЕВ ПД И ОЩЕ СНИМКИ и ВИДЕО ТУК>>>

33 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    5

    Дано най-после сложат свестен треньор. Този Киров е посредствен работа

  2. 5
    1

    Умри бе…. Отърви ни от присъствието си бе дядка!

    • 2
      2

      Нямам предвид Феро,а този под мен … Фекал,Вишист и на майка му п*тката

      • 3
        1

        “Вишист” си ти!:))….а аз съм Висшист!!!! Чети дебели книжки момко!:)))) Кълненето е присъщо за копанарите и калайджиите!!!!……вретенарите използват този прийом, рядко, само в безизходица!!!:)))))))))) Съде Клоакомотиффффф! Пуф паф:))))

    • Пич, не им обръщай внимание .Това са анонимници на стадиона , и аутсайдери в живота .Пенсионирани шапкари и болни емигранти ,може и платени от Андрей , за да създават раздори , за да пишат повече хора заради рейтинга на сайта…Не си струва! Тук ако имаше администратор тия отдавна да ги нямаше вече…

  3. 20
    8

    В интерес на истината Иван Цветанов си вършеше страхотно работата,но Йотков не го харесваше и искаше да си сложи неговата дясна ръка Марин Балкалов.Но Маринчо не е долюбван от много хора в Ботев,защото по едно време беше скаут на Лудогорец и се опитваше да дърпа деца от Ботев.

    • 11
      17

      Сега ще го видим Феро.Ако е дошъл да сменя Белия ще става страшно.

  4. 4
    18

    Бат канарйе той феро вече е в куматю а кранъ на источен ли е???

  5. 13
    30

    Най-после! Сменяйте го този некадърник Белия

  6. 14
    7

    Братя буферляци, бургуджии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ…….И ВСЯ ОСТАЛЬНАЯ СВОЛОЧ!!! НИЕ СНЕ НАЙ-НЕНУЖНИТЕ НУЖНИЦИ!!!!! ПУФ ПАФ:))))))))))))))) http://memok.net/create/%D0%AF-%D1%82%D0%B2%D0%BE%D0%B9-%D0%B4%D0%BE%D0%BC-%D1%82%D1%80%D1%83%D0%B1%D0%B0-%D1%88%D0%B0%D1%82%D0%B0%D0%BB-152

    • 11
      5

      Ти си най-Деградиралия дърт пендермиш на планетата….сега те оставям да си рефрешваш страничката през 30мин и да си цъкаш сам плюсчета ,да се мислиш за оригинален!

      • 8
        6

        ТИ СИ ГОСПОДИН НИКОЙ!!!! ТОЙ МЕ “ОСТАВЯЛ”?:)))))))))))) ХААААААААА Най-после си написал нещо различно от “ПЦОВНЯ” Гледай си Велбъжд и не ръси РОМСКИ СЕНТЕНЦИИ!!!!!!:)))) ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗА ШЕСТИ ПЪТ: “А СЪС ЗДРАВЕ” :))))))))))

        • 8
          1

          Другарю , вашето момче не иска да ти чете повърните , а ти веднага го обиждаш че е буфер…И аз не искам да чета на Стикса простотийте ,макар че съм локомотивец ,и онзи веднага ни нарича че сме жълтури и кривоглави. Вие сте тотална измет ,която превърна коментарите в кенеф ,и заслужавате да ви се обърнат джуките наопаки, щото не се съобразявате какво пишете…

          • 3
            2

            Евала пич!
            То бива да се бъзикаме,но този и стикса бият тъпометъра.
            И най-смешното е, че в на стикс коментарите имат нещо смислено….но този деградирал дърт педераст(казвам педераст,защото ако има жена няма да се занимава с глупости) му по побелавам да падне по стълбите и да си счупи и двете ръце!

          • 2
            1

            Аз му пожелавам здраве, той кълне???:)))))) По някой път, природата създава уникално злобни и прости същества!!!!….но да гледаме по-широко на живота!!!! Не можем да си губим времето да възпитаваме всеки! Ще си послужа отново с българска поговорка! “Каквото ми пожелаят, тройно да им се връща”!!!!!:)))))))))

        • 1
          1

          Аз му пожелавам здраве, той кълне???:)))))) По някой път, природата създава уникално злобни и прости същества!!!!….но да гледаме по-широко на живота!!!! Не можем да си губим времето да възпитаваме всеки! Ще си послужа отново с българска поговорка! “Каквото ми пожелаят, тройно да им се връща”!!!!!:)))))))))

          • Еби си майката бе ,аз да разбера кой си ,ще ти отвора главата дядка! Ще се изтървеш пред някой ,кой си. …и тогава ще ревеш!
            Много ме дразниш ,ама много по…въобще не искам да ми пожелаваш нищо,искам просто да ИЗЧЕЗНЕШ @@@@@@@@

  7. 11
    10

    От вчера съм се замислил, този Спасов къде се е доказал като треньор, та празно главите вдигат врява до Бога?! Какво искат и те не знаят?! Две първенства Белия ги вкарва в 6-а,играят в турнирите на Европа, и пак недоволно мучене! Чиста проба без мозъчни типове!

  8. 9
    13

    Ей сега вече ако не се разпаднем, няма кога.

  9. 26
    8

    Добре дошъл отново и много успехи !!! Само Ботев Пловдив !!!

  10. 24
    7

    Гадно ти е, нали? Цял живот да се правиш на ботевист. Не, ти не си комплексар. 😀

    • 7
      11

      мда , освен цигани в Столюпиново има и цигани по селата..

      • 9
        15

        Има ги, има ги! В Столипиново във фен клуб Изгрев бойс са около 37000 хиляди(13000 са се заселили в Германия), в Първенец има една голяма махала турско говорящи мангали(първи братовчеди на Изгрев бойци) Шекера Аджисана…! Доста жълти цигани!

Коментарите са затворени