Детската футболна школа с най-модерна база набира малки таланти.

6
1092

Футболната школа Кронос Пловдив набира деца родени 2011,2012 и 2013 година за попълване на групите си при най-малките.Школата разполага с най-модерната база за подрастващи в България Атрим арена.

За 4 годишното си съществуване шиолата се утвърди като една от трите най-добри в Пловдив,при най-малките клубът селектира деца от детските градини където обучава повече от 500 деца.Школата освен перфектните условия за тренировки има и професионална структура от лицензирани треньори,главен селекционер е Огнян Атанасов откривателя на Христо Стоичков а за физическата подготовка се грижи Тезджан Наймова.Приема ще се проведе на 16.03 (събота) от 14:00 в Атрим Арена.Телефон за информация и записване 0896 166 214.

SHARE

6 КОМЕНТАРА

 1. 2
  1

  бай Клошарскииии, виж какво правят хората, а ти ни сложи една сглобяема трибунка и тва ти беши разхода.
  Пари нямаш, а се надуваш кат герест петел.
  Хващай пътя и са махай, пропаднахми при теб.
  бат Зума ше ни доведе някой мангизлия и да вземем вече да вървим нагоре!

 2. Има един бивш наш футболист,сега се изживява като треньор….та въпросния „немски възпитаник“ се е взел много на сериозно и все едно на сила ходи на работа….

 3. 5
  2

  Първият му треньор, който му е дал АБ-то във футбола си е бате Оги и Стоичков си го тачи. Бат’ Оги е най- добрия в селекцията и обучението на 6-8 годишни деца. Неслучайно сега в Ботев, откакто той напусна, положението с най-малките е недобро.

  • 3
   1

   :)))
   И кво му селектираш и обучаваш на едно 6 годишно дете?!?

  • 1
   1

   Бат Оги е един спукан балон. Някога може и да е разбирал от футбол, но сега разбира само от комисионни от наивни и амбициозни родители.

 4. 8
  6

  Откривателят на Христо Стоичков е Сава Савов, не Огнян Атанасов!!!!

Comments are closed.