Днес е последният ден, в който фирма Запрянови ще почиства строежа на стадион Христо Ботев. Както вчера ви информирахме от утре на стадиона влизат проектантите, както и работници по ВиК инсталации и Електро проектирането. Предстои и възстановяване на хидроизолацията на подземните етажи на сектор А. Още вчера ви информирахме, че днес почистването ще завърши с работа зад Южната Трибуна на Колежа.

73 КОМЕНТАРИ

  1. 18
    1

    С 2 милиона бюджет имаме доста добър отбор.Трябва ни много малко класа да се преборим за тройката.Дано Тонев по-бързо го вкарат във форма,защото имаме нужда от такъв тип футболист.

  2. 25
    3

    Не ми се мисли какво ще е на Колежа следващото лято,ако се класираме за евротурнирите.Новото бижу на Пловдив ще се пука по шевовете.

  3. 26
    6

    Начи реално погледнато приятели, след като приключат почистването на Колежа, не е лошо тея багери и камиони да бъдат насочени към Столипино, където да газят наред и да разчистват.

    Тука коментарите ше намалеят с две трети. ако не и повече!

    Мангали, набийте си го в лилавите задници, напишете си го върху широките един пръст чела, бродирайте си го върху насраните бикини: БОТЕВ ПД ЩЕ ИМА СТАДИОН, А ВИЕ ЗАВИНАГИ ШЕ ГНИЕТЕ В ЗАДНИЯ ДВОР НА ВСИ, КЪДЕТО КРУШАТА ШЕ ЦЕПИ АНАЛНИТЕ ЗАРЗАЛИ НА МАЙКА ВИ АЙШЕ ФОРЕВЪР ЕНД ЕВЪР!!!

    АМИН!!!

    • 8
      13

      Начи, отваряш краката на разпоретената циганка, майка ти. Влизаш в путката . Разпоретенат ти майка от турски тираджии е зашива …..и оправя грешката на природата която е родила.
      Тургай с българско име тодор.
      Мангал, бягай да се завреш в на майка ти путката……..

      • 14
        3

        Aахахахах серем ти на главата лилава амебо, толко си проста…

    • Ти вярваш ли си ,бре ? Как си представяш ти циганин да седне и да си губи времето в писане на коментари? Нали вместо да си губи времето да пише може да открадне нещо и да изкара някой и друг лев за ракия..И да ти кажа още нещо…Досега не съм усетил тук коментар да е написан от циганин. Мисловния им процес е на примитивно ниво, пък и начина им на писане е съвсем различен и това се усеща веднага.

  4. 40
    16

    Пичове- Ботевисти, спрете да го храните този черно-бял гомнояд. Този колкото лайна може да изяде, никой не е в състояние да изсере.

    • 23
      9

      Аз съм сигурен, че този индивид ще се гътне от инфаркт в деня на откриването на Колежа, но злобата носена в сърцето не прощава.

      • 21
        7

        Дано му се размине тогава, но види ли и пълен Колежа, сърцето му едва ли ще издържи…

  5. 21
    34

    Явно затова си толкова изкукуригал, 57 години папагал, партията, сержантско училище, военно училище, после се жени за детска учителка и живее в някой „ гарадок” и изведнъж, хоп в Пловдив и разбира се АФД Тракия е в твоето сърце .После пенсия и работа като нощен пазач. Между това бой и унижения по дербитата от Вола и Къдравия, на години си и съм уверен, че са те блъскали някъде с твоята миризлива уста. От там и злобата, твърденията, че свестен локомотивец няма. С една дума- комплексар. Разрешете да напусна!

    • 29
      5

      Както има свестни ботевисти ,така и има свестни локомотивци , стига глупости !Всеки от вас има поне пет приятеля от противниковия отбор , стига злоба , живеем в един град мамка му…..

  6. 15
    43

    Всичко върви по план ,сега остава да разчистят бетона и арматурата … За да се почва МОЛ КОЛЕЖА!!!

    • 20
      4

      Амъ млогу си ниграмотин бе аби!? Ти така ша напишиш целийъ Куран, саму със запитаи?!:)))) Пустъй и някуй другъ точкъ!:))) пуф паф:)

    • 44
      8

      Стикси, вашето жалко циганско отборче се нарежда до велики грандове като Байерн Мюнхен и Барселона по един показател: яко сте яли дървото от Първия футболен клуб в България – Ботев от град Пловдив!
      Изпреварвате ги по друг показател: тях не сме ги шибали от центъра…
      И една викторина:
      Кой отбор в България е имал трима разстреляни президенти и двама турски президенти?
      На кой отбор най-голямата звезда е нарекъл феновете им цигани, а президента – гейове?
      На кой отбор фен каза:
      Когато баща ми беше майка, сърСето ми е фен на Локо Пловдив?

      • 31
        5

        Стикса отдавна трябваше да е блокиран , но явно на Андрей му е забавно да чете идиотиите тук. А ние му “угаждаме” всякак….

      • 16
        5

        Допълнение от мен-кой отбор в България е имал президент шиптър?Жокер-името му е РАШИД ЖИНИПОТОКУ.

      • 3
        3

        БА ТИ СА ЕБАВАШ С НАЗИ МИ НИИ СМЕ САМУ ЛОКУ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙ.ТА НИИ АКО НЕ СМЕ СЕЛЯНДУРИТЕ И ЦИГАНЬОРИТЕ ГА ЩЕШЕ ДА ИМА БДЖ И ЛОКУ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙ ТА НИИ ЗА ТУИ СМЕ САМУ ЛОКУ ВА АХМАК.
        ГА НЯВАГЪЖ Е ИМАЛО ЧИТАВ ЛОКУМОТИФЕС В НЯКОЙ СИ ПЛАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРИЯ НИВГЪЖ И НЯМА И ДА ИМА НИИ СМЕ САМУ МАЛЦЕНСТВО ЗА ТУЙ ИСКАМЕ ДА СМЕ НАД ЖЪЛТИТЕ ОТ ТИЯ СА ВИНАГИ НАД НАЗИ ВА АХМАК.
        ТА МЕНИ И ЦЯЛА СТРЯМА НИВГЪЖ НЕ СМЕ СЕ СТРАМУВАЛИ ОТ ТУИ НЯЩО ВА.
        ТА ДО ВСИЧКУТО БРАТЯ СЕЛЯНДУРИ АМА ИСТИНСКИ СЕЛЯЦИ ДО ВСИЧКОТО РОМИ И ЦИГАЬОРИ БРАТЯ ДАИ СА ДЪРЖИМ ИСТИНСКИ ПРЕД ПО ГОЛЕМИТЕ И ПО МОЖЕЩИТЕ ОТ НИИ СМЕ СЪС ПОД СРЕДНО ОБРАЗУВАНИЕ И СМЕ ВИНАГИ ПРОСЕЛИ НЕЩО ОТ ГО ОЧАКВАМЕ АМА Я ДОЙДЕ Я НЕ.
        БРАТЯ РОМИ ЦИГАНИ КАКОРАВЯЛИ СЕЛЯНИ ДАИТЕ СА ОБЕДИНИМ ДА ПРИМЕСТИМ НАШТУ ЛЮБИМО ЛОКУ В СТРЯМА ОТ НАШТУ КМЕТ Е САМУ ЛОКУ И ДА СТВАМЕ ИСТИНСКИ ГРАНД ЖА МАЧКАМЕ ЯКУ ТОПКИ ЖА БЪДЕМ ЯКУ ДЖЕНДЪРИ И ГЕЙ БАНДИТИ НА ЕДНО ОТ В ПЛОВДИВ НЯМА МЕ МЯСТУ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙ.
        НАШТУ КМЕТ ЖА ДАВА ДУПЕ ДА СА НАПРАИ МОДЕРНА БАЗА ПА И СТАДИОН КРАСАВЕЦ ЗА 100 000 ЧАВЕТА ЖА СТАВАМИ ШАМПОАНИ ЖА СМЕ ВЕЧНО В ГРУПИТЕ НА ШАМПОАНСКАТА ЛИГА ЖА СМЕ ГРАНД НА ГРАНДОВЕТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ПОНЕ 20 Г. ЖА СМЕ ПРЕД БОТЯВ И ЛУДОГОРЕЦ ОТ ТИЯ НИ ДАВЪТ ЯКО ОТПОР АМА ЖА СА БОРИМ И С ЛЕФСКИ И ЦСКА ЛОИЧ.
        ТА ИСТИНАТА БРАТЯ Е ДА НЕ ПИКАЕМ СРЕЩУ ВЯТЪРА ОТ ВЕЧНО ЩЕ СИ МИИЕМ МУЦУНИТЕ С ПИКНЯ.
        ТА ДА ВИ КАЖА САМУ ЛОКУ СТРЯМА СЕЛАТА И ВСИЧКИ МАЛЦЕНСТВА В БЪЛГАРИЯ ТОВА Е НАШАТА СЪДБА,СА ПОМОЛИМ ДЕТ СА КАЗВА БАТ ДИЛЯН ПЕЕВСКИ ДА НА ПОЖАЛИ ПА ДА СА РАДВАМЕ КАК НИИ СИ ЗНАИМ.
        Е ВИЖТЕ КО СТАНА БАЧЕТО ПЕЕВСКИ КУПИ ЕДИН ОТ НАЙ ГОЛЕМИТЕ ХОТЕЛИ В ПЛОВДИВ САНКТ ПЕТЕРБУРГА ВЗЕ ЛЮБИМАТА ЧАЛГА ДЕТ СЕ ВРЯХМЕ ВСИТЕ ПУМАЦИ БУРГУДЖИИ СЕЛЯНИ АРМЕНЦИ И ВСИЧКО ДЕТ Е ДОЛНУ ПРОБНО НАСИЛЕНИЕ В ПЛОВДИВ.
        СА МОЛИМ НА ЦЕНТЪРА В ДЖАМИЯТА ДЕТ СА КАЗВА ДА СМЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ БОТЯВ ОТ ГРАД ПЛОВДИВ.
        АЗИ БАТ КОЙЧО ДЕТ СЪМ ИБАЛ СТОЕНЧО КАНАРА ИВСИЧКИ ГЕЙ БАНДИТИ ОТ СКЕЛИТУ СА МОЛЯ ЗА ДПС И Г – Н ПЕЕВСКИ ДА ДАДЕ ПОНЕ 8 000 000 НА КРУШАТА И ДА НА МЕСТИ В СТРЯМА ОТ НАШИЯТ ДОМ Е ТАМКА.

  7. 13
    11

    Най-вероятно е защото пишеш по 200 реда на някакъв си измислен диалект с правописни грешки и цитираш (нямам си представа кой) и само пълниш форума с глупостите които ти ражда болния мозък.
    И аз съм жълтур и се бъзикам с циганите но ти прекаляваш.

    Да попитам Андрей ,защо това болно създание “Стикс” не го блокираш ?

    • 16
      6

      НЕ!!! Ти не си “жълтур”!!!! Няма истински Ботевист(!!!!)!, който да се нарече така сам!!!! Ти си Буферляк!!:))))

      • 9
        8

        Хахаха ти май много се превъзбуди?
        Жълтур съм от 31 години,членувам в фракция,ходя на всички гостувания (защото съм казал,че на село няма да стъпя!)

        Ботевист,Бултрас,Жълтур…. Това са формалности ,но ти се замисли на това което ти написах в предишния коментар. ..просто издишаш както ония индиеца от гарата в Делхи!

        • 14
          5

          Сине, аз съм ботевист от 57 години!!!! Разбрал съм едно- няма нормален буфер сред публиката им!!!! Ако още не си го разбрал, остани ботевист поне още 26 години и тогава ела да ми даваш акъл!!!!!…..ако съм още жив разбира се!:) И Никога, ама Никога, не се наричай “жълтур”!!!!!! Смешно е! Жалко е!!! А със здраве!!!!!

          • 10
            18

            Явно затова си толкова изкукуригал, 57 години папагал, партията, сержантско училище, военно училище, после се жени за детска учителка и живее в някой „ гарадок” и изведнъж, хоп в Пловдив и разбира се АФД Тракия е в твоето сърце .После пенсия и работа като нощен пазач. Между това бой и унижения по дербитата от Вола и Къдравия, на години си и съм уверен, че са те блъскали някъде с твоята миризлива уста. От там и злобата, твърденията, че свестен локомотивец няма. С една дума- комплексар. Разрешете да напусна!

          • 6
            2

            Моите комплименти и респект, Маестро!!!

            Chapeau!

        • 13
          3

          …..и още нещо!!!! Много по- смешно и жалко е, да смяташ, че щом базата е в отдалечен квартал на Пловдив, това е признак на селяния?!!!!!! Повярвай ми!!!! Така е навсякъде по света!!!!! Там въздухът е по- чист и е по- удобно да се построи голяма по площ база!!!! Всички милионери по света живеят в крайни квартали или близки села!!!!! Те не са по- глупави от теб!!!! Повярвай ми!!!!! Замисли се над това което ти казвам, аз,Ветерана!!!:)))))) Странните ти схващиния, да се наричаш ” жълтур” и сърахът да не те обвинят, че си ” селянин”, будят съмнения, дали аджаба, си Ботевист!!!:)))))

          • 9
            7

            Ти на мен за базата не ми говори,щом си със свалени гащи ,Аз не съм!
            Направихме компромис да играем ВРЕМЕННО на ТРЕНИРОВЪЧНА БАЗА БОТЕВ ПЛОВДИВ,до като довършат стадиона!….Времето отдавна изтече!
            За това “Чичка” те моля като БОТЕВИСТ на БОТЕВИСТ да спреш да пишеш на шльокавица и да сереш под всеки коментар…

          • 9
            5

            Аз моите съвети и разяснения към теб ги направих!!! Остани си със здраве! Как пишеш, какъв ти е ника, за мен е без значение!!!! Всеки ” ботевист”, който се нарича “жълтур”, ще бъде подложен на унищожителна критика от мен!!!! Ако продължаваш да си такъв, то приготви се за шльокавица, мльокавица и други прийоми!!!! За мен това е обида, пък ако ще и синът ми да ми я нанесе!!!!! А със здраве!:))))

          • 10
            4

            Компромиси може да правиш, ако ти си построил базата!!!!!…..или си обещал стадиона!!!!!!! В противен случай си мълчиш!!!! Ако някой ми е обещал 5 000 000 лева, но ги бави, ще е нагло да “си” ги искам!!!!!:))))

        • 3
          3

          Брато, кажи още веднъж че си “жълтур” и ше те заплюя изключително лошо и картинно!!!

          • 4
            5

            Фекала и Тодар са най-жалките и мижави тинести и комплексирани същества!
            Няма толкова асоциални грешки на природата!
            Типични жълтури от околните села!
            Единия претендира,че буфирици били постояно в техните теми,а в същото време той не спи за да ги„мачка“в техните,другия е на всяка тема и си ръси миризливите жълти лайна и неадекватни драсканици!
            Кажи му ЖЪЛТУР и не го обиждай повече!
            Накрая когато се казва,че ЛОКОМОТИВ е клуб на пловдивската интелигенция,а те са известни със селската си простащина,вой и присмех.Вижте се колко ви е акъл и ако имате деца,на какво ги учите!

          • Тодоре,много критичен си станал.
            Аз мразя да ми викат папагал,но жалтур не ми прече.Всъщност ме боли к*Ра ,как ще ни наричат лилавите,но да правя от мухата слон няма смисъл.
            Аз за друго говоря на колегата ,че сипе помия и ме дразни с неговите романи.
            Да всички мразим циганите и им желаем най-малко газова камера ,но под всеки коментар да му чета глупостите на този изчаткал чичка ми идва вече в повече!

    • 18
      5

      Стикса отдавна трябваше да е блокиран , но явно на Андрей му е забавно да чете идиотиите тук. А ние му “угаждаме” всякак….

      • 5
        8

        блокирай този, блокирай онзи…. ами кой да остане?
        Ще станем като СДС-то дето се люспиха, та чак са закриха

        • 9
          2

          Твоите думи са доказателство, че селяните са разумни хора!!!! Написаното от теб е истина!!!! Ние не можем да съдим хората които коментират!!!! Единствено, трябва да се блокират, тези, които псуват или обиждат персонално!!! Такъв е случая с оня индивид, който обиди директно Андрей!!!

  8. 21
    4

    Ей ся са връщам от курс до Дуесбург, казвам ви, ша строим там за Локуту студьон и ша го местим в Бунтеслигата! Лично Принц Чарлс и Ангела Меркел са го договорили. Ша прайм МАНГАЛЗИТ – напусками нашто псрвенсво, ногу курупсия ту, анннаа майкоооо….

  9. 32
    5

    Хората си чистят строежа,
    а ние Столипеново кога ще си го почистим, а?

    😀 😀 😀

  10. 14
    6

    Га жа играем в Европа?

  11. 14
    5

    Андрей Спасов – Гьобел на фалшивата жълта пропаганда.

    Не те ли е срам от баща ти – заклет Локомотивец?!“ Андрешко, това е цитат. Написал го е някой си нискочел неграмотник!! Той не е блокиран, а аз СЪМ!!! Наистина, ако нямаш срам, аз ще те нарека „дюбел“!!!! Дано да ме разблокираш!!!!:))))))))))) .време е!!!! Няма ли амнистия послучай празника- 107г.? ДОБАВЯМ!!! Това е пряка, Обида!!! Директна!!!! Но той не е блокиран, а аз СЪМ!!!!!!

    • 7
      13

      ЗКПЧ-то, великият интелект, рожбата на АФД-то, певицата на ОФ-то стига рева !Не разбра ли , че дори твоите хора не издържат глуповатите ти , уж пълни с ирония , а в същото време злобни и плоски писания. И друго -тъй като се изживяваш в ролята на някакъв спасител на селското братство от нас- необразованите и глупави врагове , ще ти кажа ,че за да изпълниш тази роля на будител е нужно да поработиш над правописа си . Може да си припомниш и членуването. Неуместно е в едно изречение да допуснеш две грешки с твоите претенции. Ако няма кой да ти помогне ,помоли Бареков ,мисля че ще ти свърши работа.

      • 9
        1

        Нъ теп братчет съм ти кажувъл, но шъ пуфторя!!: Запитайътъ съ поставя ф края на думътъ, посли съ натискъ оня гулемия бутон, наречин “шпация” и чак тугавъ започвъ новътъ думичка!:))))))

        • 8
          1

          Това важи за всичкуту припинатилни знаци!!!!!! Ни съ пуставйт какту ф Стулюпинуу пуставями сергиити, къдету ни падни!!!! Имъ си Правила, Неграмотнико с Претензии!:)))))) пуф паф!:))))

        • 4
          10

          Обръщението се отделя с запетая, ако е в средата на изречението с две. А сега , драги ми преселнико от Тополовградско , смятам повече да не те обучавам , твърде късно е да наливам мозък в плешивата ти кратуна .Разрешете да напусна!

          • ” с запетая” – гледам и не вярвам на ушите си!

      • 6
        3

        ама ти изобщо четеш ли му ги??!!
        Този просто сере тук – човек без личен живот….

      • 7
        1

        ….и ошти нешту братчет! Членувъниту ф бългърския изик е интиресну саму за думичкити ут мъшки род! Молйъ дъ мъ извиниш, штот мойъ майчин стулюпинуфски изик, имъ саму идин род, та затуй бъркъм…….:)))…..ну зъ теп, правоверния, е недупустиму дъ пуставяш припинатилнити знаци, къдету ти падни!!!!! Дажи след 3-4 шпации!:)))))

    • 6
      8

      ще имам, ама на истинската 107-ма годишнина. Проблема е, че никой не знае кога е, пък ни е срам да кажем че сме създадени 2011..

      • Похвално!!!! Отворил си дебелите книги! Научил си, че Гьобелс не е Дюбел!:))))))) Има полза от моето обучение!!!:)))))

  12. 23
    4

    Гадно ли вие,мангали?И още по гадно ще ви е,като гледате как се строи стадиона а Дон Крюшу ви слага на дедовия!

    • 7
      22

      За какво да ни е гадно кривоглав? Не се радвай предварително, защото и при Цецо Крадеца бяхте сигурни, че ще стане, а не стана!

  13. 11
    5

    “Андрей Спасов – Гьобел на фалшивата жълта пропаганда.

    Не те ли е срам от баща ти – заклет Локомотивец?!” Андрешко, това е цитат. Написал го е някой си нискочел неграмотник!! Той не е блокиран, а аз СЪМ!!! Наистина, ако нямаш срам, аз ще те нарека “дюбел”!!!! Дано да ме разблокираш!!!!:))))))))))) .време е!!!! Няма ли амнистия послучай празника- 107г.?

    • 8
      13

      Как така си блокиран ,пък ти четем лайната?

      • 13
        3

        Не е за нискочели неграмотници, но обяснявам: Помага ми цялата демократична международна общност! Препраща истината по други канали!!!!! Само така аз унищожавам хлебаки, бълхи и гниди, които столипиновци разпространяват безнаказано!!!!:))))))))) пуф паф:))))))))

        • 1
          8

          цялата международна общност е пропуснала да ти изпрати лекарство когато е трябвало. Сега вече е късно, Бареков

  14. 7
    30

    Га жа довадят крановете ва кьнари?

    • 20
      3

      Че си прост си личи,само дето не си жълт, а гейбандит!

      • 5
        20

        Кък да ни съм жлът? Да тъй в буфира!

  15. 26
    4

    3-ма дърти цингура умуват и цъкат с език, аджеба що тия жълтити чистат и прават някви работи, щото мангали ще строим , а вие сте в небитието с Крушолини, Круши завинаги президент

    • 11
      34

      Днес пак ще има слънчево затъмнение, от балоните на Андрьо :))))

Коментарите са затворени