Играчи са се мляли сериозно в една от пловдивските аматьорски лиги, научи PlovdivDerby.com. Успяхме да намерим и запис от стрейм на самия мач. В края на срещата играчите на КЦМ и Хулигани си спретват страшен бой, в който летят лакти, юмруци и какво ли още не. Вижте го:

25 КОМЕНТАРИ

  1. много ниска топка сте момчета комплексирани

  2. 2
    1

    Никито като му казва :ще ти изям гръкляна, Видьо какво му отговаря??? От там се стига до напрежение!! Видьо отговори ве селяк! Дейба и рогача! Само мрънкане!! Играй си играта кво се разправяш! Искаш да минеш целия отбор ли? Големи звезди станахте всички! От един тъп мач ви писаха по всички медии!Така се получава като има залог на всяка цена победа!! Доколкото гледах мача голямо ръгане и джаскане!!! Другият път-по спокойно!!

  3. 4
    1

    Любителю на футбола ако малко се по интересуваш, отбора на Хулигани ни е един от най-големите конкуренти на местно ниво, макар и да сме в прекрасни отношения все пак като излезем едни срещу други мача се играе на 1000%.Този отбор НЯМА НИЩО ОБЩО с отбора на Vip DENT. Организатор и Мениджър на отбора е Стоян Бакалов(кмета), а по-горе посочения отбор съм АЗ :Христо Трифонов. Така че моля те говори с факти а не празни приказки. Лаладжий много и ми е писнало вече!

  4. Защо си криете имената като хейтвате? Срам ви е от себе си ли?

  5. Здравейте! Искам да благодаря за некомпетентноста на човека написал тази статия търсещ жадни четящи сейрджии без работа! Първо това не е “Оптиум”, а на базата на “Малдежки хълм”! Не съм комлексиран слава богу и нямам проблеми да казвам на хората всичко в очите, а не в коментари под някви смешни статии! Никои от двамата агресивни господа тогава не ме е ударил, както излиза на видеото, че ме пребиват, но както и да е! Мн шум за нищо! Колкото до хората, които изразяват мнение за мен явно ме познават доста и имат и инфо за мен, така че по достойно е да ми го кажат в очите и е много по некомплексарско! За да коментираш подобно нещо явно незнаеш какво е спортна злоба и хъс за победа! Лека вечер!

    • 6
      1

      Видьо ако това го прочете учителката ти по български език , направо ще получи удар. Май си пропускал доста от часовете по грамотност😂😂

  6. 4
    4

    Любетелю на футбола, не те знам кой си и къв си и не ме интересува но искам да те информирам че отбора на Vip DENT не участва в тази лига поради факта че са я печелили толкова пъти (и то не само в Пловдив, а на национално ниво) колкото ти само и единствено можеш да мечтаеш. А относно това че Христов ни е бутал някак си може ли да ми обясниш по какъв начин по-точно? Другата глупост, която написа е че сме били мразени от всички(може ли някакъв пример), защото аз смело мога да кажа, че сме в приятелски отношения със 99% от отборите в лигата. Относно видеото и статията мога да кажа, че наистина не е приятно и въобще не удобрявам постъпките на участниците. Трябва всички да си понесат нужните наказания спрямо правилника на лигата. Хубава вечер!

    • 5
      1

      Приятелю , след като не участвате както казваш в тази лига защото сте я печелили многократно защо пак играете в нея а не си играхте в другата лига на новата зала?
      А за това че сте толерирани от г-нХристов е обществена тайна. Само факта че влизате на полусезона да играете на мястото на отказал се отбор и то с 9т от нула мача доказва тази теза. В тази лига има и Б-група където отборите играят целогодишно за да се изкачат в горната група като преминават и през плейофи а вие хоп, директно там, това не е ли толериране. Започнете от най-ниското ниво и си влезнете по нормалния начин като всички. А относно това дали сте обичани може да направи г-нХристов една анкета и затова дали хората одобряват всичко това. Приятен ден

  7. 5
    2

    Искам да си изразя мнението. На записа виждам един тип, май се казва Видио. Ами да ви информирам, че този боклук, където и да иде да играе малки врати, винаги около него става проблем, винаги около него става бой, винаги някакви разправии. Според мен това не е случайно. Това е един зверски комплексиран тип явно, който трябва а и рано или късно ще си намери майстора, за да бъде малко по-смирен.

  8. 2
    7

    Тоя където се засили от 10метра да чукам майка му в гроба разложената дърта курва

  9. най лошо е недоказани футболистичета да бранят майсторлъка си на такива абсурдни мачлета ….ким сикимде

  10. 3
    3

    Тоя с бялото яке където тръгна пръв искам да го любя,моля ако някой му има координатите да пише,нищо лошо няма да му правя ще го обгърна с любов

  11. 4
    4

    Смях сте и вие им давате трибуна Ега ти жълтия сайт!!!!

  12. 13

    Простащината на бай Ганьо в най-висшата му форма.

  13. 36
    5

    Докога ще давате трибуна на такива лекета недоказали се като футболистчета и чак видео пускате децата да гледат и после от къде имало агресия. Той че Видьо е за бой винаги , само се разправя с всеки противник и се заяжда но и тези от VIP-а (Хулигани)са същите , където се появят и всичко хубаво приключва. От къде накъде се появиха на полусезона в тази лига и хоп направо във висшата лига и с 9т. директно почват? Всичко това го прави организатора на лигата Христо Христов който от години толерира VIP-а и ги бута и се заиграва с тях.
    ОЧАКВАМЕ АДЕКВАТНИ НАКАЗАНИЯ Г-н Христов а не толериране на приятелчетата ти които са недолюбвани от почти всички отбори заради арогантното си поведение навсякъде където се появят.

    • 12

      И само да допълня, че все още не мога да разбера защо тия се водят аматьорски отбор, след като имат спонсори и то доста сериозни. Тая “лига” отдавна е компроментирана и за това всеки сезон интересът към нея намалява.

  14. 17
    11

    Видио смажи го тоя помак бе като е толко отворен ще не ти скочи 1 в 1 тоя пумяр

  15. 10
    5

    pff ludi li ste be sme6nici i na tova mu vikate golqm boi? Sbutaha se malko, psuvaha se i tva e, a ot zaglavieto 6a kai6 4e imalo kryv i s4upeni glavi

  16. 12
    11

    Toq smeshnik kvo se zasilva ot 300 metra i skacha v grab deiba i mishkata deiba

Коментарите са затворени