Обединени фракции Бултрас заставаме твърдо против организирането на гей парад в най-стария жив град на Европа!

Ако си спомняте през далечната 2013-та година, когато Пловдив кандидатстваше за Европейска столица на културата, някой бе решил да организира гей филмов фестивал в подкрепа на кандидатурата ни. Тогава доста пловдивчани изригнаха срещу това събитие, в частност футболните фенове на двата големи отбора в града и тази гротеска бе провалена. Малко след това кметът Иван Тотев се изказа, че е против подобни събития и, че щял да “издърпа ушите на общинската фондация 2019”, която стои зад организирането на всички подобни събития и финансирането им.  Само преди няколко месеца в цялата страна се появиха билборди, показващи хомо двойки, пак заплатени с обществени пари, в случая евро фондове, което отново не бе прието от обществото ни.

Ние феновете на Ботев Пловдив питаме “Защо?” и “Кому е нужно това парадиране в нашия град?”.
Защо такива събития се крият и се пазят в тайна?

Как така от това издърпване на уши преди 6 години, вие г-н Иван Тотев, г-н Стефан Стоянов и вашите приближени се извъртяхте на 180 градуса и се стигна до това да се дават обществени пари на софийски фондации да организират гей паради в Пловдив? Искаме да ви осведомим, ако не знаете, че един кувьоз грубо струва 7000 лева, същата сума, която вие от “Пловдив 2019” сте решили да хвърлите за гей парад и да пропагандирате аморални ценности.

Това е НЕДОПУСТИМО, СРАМНО и ГРОЗНО!

Организирането на такъв парад води до разпада на цялото общество, като потърпевши са разбира се най-малките, децата на Пловдив.

Знаем, че хората работещи за Общинската фондация “Пловдив 2019” нямат морал и не са закърмени с българските ценности, защото там работят хора, които видимо се продават за дребни стотинки. Именно те забъркаха Пловдив в огромен скандал пред цяла Европа, разиграл се през януари на откриващото събитие на Европейска столица на културата, плащайки огромни суми за една сцена. Сега същите са на път да сложат ново петно на нашия вековен град и да накарат всички пловдивчани да се срамуваме.

Никой в тази страна няма право да определя и да клати моралните цености, да разделя семейства и да застава на пътя на естественото развитие на живота. Ние, една от най-многобройните и верни публики в страната, на отбор с традиции, в който тренират над 300 деца и още хиляди се вълнуват от трибуните всяка седмица, сме против раздаването на тези 7000 лева обществени средства на софийската фондация “Глас” за проект със заглавие “Балкан Прайд”, която организира гей парада в София и други подобни “прогресивни” мероприятия.

Затова ние се обръщаме към всички трезвомислещи, общинари и родители, към феновете в цялата страна. Нека не допускаме тази гавра с нашия красив град – Пловдив! Той не го заслужава!

От Обединени Фракции “БУЛТРАС”

25 КОМЕНТАРИ

  1. В личния си живот всеки трябва сам да реши каква да е сексуалната му ориентация и да не я натрапва на другите. Тези с хомосексуална ориентация които не развращават деца и си намират пълнолетни партньори да мачкат постелите с когото си искат,но без да афишират това и да му правят пропаганда чрез извратени паради по улиците. Нормалните хетеросексуални хора защо не правят подобни дивотии??!…

  2. Какво значение има кой е пуснал първи декларация.На стадиона сме противници,но когато става въпрос за единомислие трябва да сме заедно.Кмете вземи се в ръце и чуй гласа на повечето пловсивчани

  3. ХОРА???!!
    ЗАБРАВЕТЕ КОЙ Е ПРЪВ И КОЙ ВТОРИ……СЕГА МИСЛЕТЕ НЕ КАТО ФЕНОВЕ, ДОРИ И НЕ КАТО ПЛОВДИВЧАНИ, А КАТО БЪЛГАРИ, Т.Е. НОРМАЛНИ ХОРА, КАКВИТО СМЕ ВСИЧКИ ВЪЗСТАНАЛИ СРЕЩУ ТАЗИ ПОКАЗНОСТ…..ТОВА СЪБИТИЕ СИ ЗАСЛУЖАВА .. НЕ, ТО ЗАДЪЛЖАВА ДА СЕ ОБЕДИНИМ СРЕЩУ ТЕЗИ НЕНОРМАЛНИ, ИЗВРАТЕНИ И ПРОТИВОЕСТЕСТВЕНО НАЛАГАНЕ НА МОДЕЛИ, ЧУЖДИ И НЕПРИВИЧНИ ЗА НАС БЪЛГАРИТЕ!!!

    БОТЕВ, ЛОКОМОТИВ – КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА СЕГА….ДОБРЕ ДОШЛИ МАРИЦА И СПАРТАК, КАКТО И ВСИЧКИ ЛЮДЕ, НЕЗАПАЛЕНИ ПО ФУТБОЛА, НО ИЗРИГНЕМ КАТО ЕДИН!!!

  4. 4
    14

    Жълтури, отново Локомотивци са първи в адекватните действия, а вие отново след това! Винаги е било така. Е, поне идеята си заслужава.
    А жълтия трол с многото имена, Рачо, Тошо, фекал, 19?6 идругите…..жълт комплекасарю, “гей-бандата” беше едно определение от страна на клоуна Крушарски към част от отбора на Локото в един период. Там той визираше Кики и още 2-3-ма негови приятели. Феновете на Локото няма как да са “геьове” за твое съжаление , защото ви бият редовно, не се нагъзват на всеки, от който има файда и даже в случая първи се опълчиха срещу педерастите! На всичкото отгоре, жълтия ви цвят казва много неща по темата! Той е символа на обратните!

  5. 6
    23

    Хахаха
    Еи клоуни ,докога , копи- пеист?
    Не е истина, просто..:)

    • 13
      6

      Интересното е,че и гейбандата са против. Вероятно само ей така.И какво точно са копирали?Може би кирилицата?

    • 13
      3

      Хахахаха този “пуми”,не е спал за да изсере тази диария в 5:03ч.

      Сигурно си е ударил една чайка и си е легнал доволен 😂😂😂

  6. 18
    2

    Браво така и трябва, нека си бъдат различни обаче да не парадират и да ги гледат нашите деца!!!

  7. 5
    19

    Като гледам тия жълти димки.. май ще се включат в парада ?

  8. 4
    16

    Истината е, че тези така наречени УЛТРАСИ са едни гей организации. Как иначе да си обясним влечението им един към друг?
    как да си обясним желанието за публична изява – МЕЖОРЕТКИ!!

    • 7
      3

      Той дон Крушо каза много точно кои са гейбандитите. Тъй че…

  9. 23
    2

    Подкрепям!
    Гейове и лесбийки някъде другаде , в Пловдив – Не!
    А тези които серат и тук и в другата тема за нашето обръщение – Засрамете се!

    • 3
      12

      Абе,ти си една анонимна курвичка с разпорен гъз ,неможеща да стане от канапето,пишеща по цял ден по форумите простотии,тъп,тъп,тъп!

  10. 24
    3

    Това педераско мероприятие не трябва да се допусне в нашия град. Оставете настрана клубните пристрастия и се обединете . Излезте на улицата ЗАЕДНО и покажете, че сте пичове а не пендели. Направихте го в Катуница, ще го направите и в Пловдив. Вярвам във Вас.

  11. 4
    5

    Айше и аз съм си гей,ама анонимен,жив анонимен педал!

  12. 10
    19

    Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крака!

  13. 7
    24

    опитвате се да си прикриете сексуалната ориентаяция ли?

    • 37
      4

      Тъп ли си, какъв си? Тук не става въпрос за копиране, футбол и т.н. Просто организираните привърженици се противят на такива мероприятия заедно. Ако пък си хомосексуалист…

      • 4
        15

        не, напротив!! Ти си тъп щом уж си локомотивец а обиждаш други локомотивци. Напоследък само лижете гъзовете на жълтите – КОМПЛЕКСАРИ!!
        кой си ти, бе потник, да използваш името на клуба??!!!

Коментарите са затворени