Ботев Пловдив ще извади Акт 11 на стадион Христо Ботев буквално до няколко дни, научи PlovdivDerby.com. Акт 11 на практика означава размразяване на строителния обект, както и откриването на строителна площадка.”

До средата на настоящия месец на стадион Христо Ботев се очаква да влязат както строителната фирма, която вече е наета за почистването на обекта и подготвянето му за реално строителство, така и работници, които ще се заемат с работа по ВиК инсталации и Електро-конструктивната част!

Тинко Йорданов и арх. Савов

Както още през ноември месец ви информирахме строителството на стадион Христо Ботев ще се извършва под надзора на Тинко Йорданов, който бе строителен надзор и преди строежа да бъде замразен през лятото на 2014-а година.

Венцислав Генков

Венцислав Генков, за който през ноември също само в PlovdivDerby.com писахме подробно, пък ще оглави Инвестиционен контрол. Венцислав Генков има изключително богат опит в изграждането на спортни съоръжения. Той е надзиравал целият строеж на столичната многофункционална зала Арена Армеец, а преди няколко години е участвал като главен консултант в изграждането на два от стадионите в Русия, които през лятото приеха Световното първенство по футбол.

Срок за завършване: 12.03.2020 г.
ДНИ         ЧАСОВЕ      МИНУТИ      СЕКУНДИ

[wpdevart_countdown text_for_day=”Дни” text_for_hour=”Часове” text_for_minut=”Минути” text_for_second=”Секунди” countdown_end_type=”date” end_date=”12-03-2020 23:59″ start_time=”1538481788″ end_time=”0,1,1″ action_end_time=”hide” content_position=”center” top_ditance=”10″ bottom_distance=”10″ ][/wpdevart_countdown]

59 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    1

    Кеф! Като стане стадиона, Тошко ще им вкарва от центъра на колежа без да се разкарва до лаута при гостуванията ни. Това при положение че са още в А група,което е под въпрос.

  2. 3
    12

    Добре де, толкова ли няма вариант стадиона да се довърши по начина по който се изграждат Лудогорец Арена или Герена? На нас ни трябва да се довършат трите трибуни и да се сложат пилоните от Коматево. И това трябваше да се случи още преди 2-3 години за 4-5 млн лв. максимум. Без козирки и скъпия сектор А! Просто някой има интерес Ботев да не играе на Колежа пред 9-10 хил. фена всеки мач. За мен това е най-добрия вариант. Така клуба няма да се заробва с огромен заем, ще има повече приходи, ще задържа добрите си играчи и ще може да ги продава скъпо, а не без пари на Лудогорец.
    ЛЕ можем да я играем и на Васил Левски, че и на Колежа до 3-ти првдварителен кръг. Просто за пореден път се убеждавам, че капацитета на администрацията не отговаря на нивото на спортно-техническото ръководството.
    То на всички ни стана ясно, че Самуилов не иска да строи, а го натискат. При една политическа рокада на изборите не ми се мисли какво ще се случи отново.

  3. 4
    15

    Тик-Так,времето ви изтича ,като водата в канализацията .Съжалявам ви ,жълтури.

  4. 11
    1

    копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!…..Рецептътъ е: 5 пъти нъ день молби към всивишния! 5 клетви ут арсеналъ на баба Айше! 5 пъти на куц крак окулу тенекия или ръждива редосеялка!…..и аку туй ни пумогни,……вазилин и при Орхан с гуляуту кересте, да прогони злите духуви от телесата ни!!!:))))))))))))))) пуф паф:))))))

    Аку и туй ни пумогни, съштътъ пруцидура, 49,12 пъти!!!:)))))))) пуф паф:)))))

  5. 13
    1

    Братя буферляци, бургуджии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!! Саму убидинение на сичкити фракции: Катун 49,12-Аджасана, Редосеялка49,12-Шекеря, Комбайн49,12-Столюпинуу и Пордим, можи дъ ни пумогни да укрипи скелиту!!!!! Пример за нас, трябва да и БОТЕВ!!!!! Пуф паф:)))))))

  6. 6
    17

    абе ние всички много добре я знаем тази новина – до 10-тина дена почваме. Вкарваме двама цигани за параван и готово.
    Само не знаем, кой е този фонд дето отпуска пари на дружество с 50 милиона дълг.
    Не се знае и кой точно ще влезе в затвора когато румънката стане прокурор на Европа. Вие как мислете? Кой ще е изкупителната жертва? Защото на всички е ясно кой точно трябва да влезе в затвора за тази схема

    • 11
      1

      Братчет, в пъндизъ фкарвът само нас стулюпинци клоакомотифци!!! Гулемите не ги халат! Многу съ за кауша, ама някуи ги трепят, вместу кауш!!!….. за наша лайнуетска жалост!!!! Ех кво штеши дъ е, аку имъхми богат чорбаджия и ний, кюстендилци????

  7. 12
    8

    AIDE ELATE MI BUFERI,DA ME NAEBETE DNESKA SAM NA NAMALENA TARIFA 5 LEVA E SVIRKATA,TEREN-ZAD STROEJA 4AKAM VI

  8. 21
    4

    Братя буферляци, бургуджии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!…КЛОАКОМОТИФЦИ
    Заслужават или не, ЩЕ ИМАТ СТАДИОН КЪКТУ СЪ УЧИРТАВА, А НИЙ, СТУЛЮПИНЦИ ША ИМАМИ УТ ТРИТУ НАЙ-ДЪЛГУТУ!:)))))))))))))))……….колкуту и дъ съ пеним туканкана!!:))))))))

  9. 18
    8

    ако влезнат крановете – виднага си режа венити

  10. 22
    5

    Очаква се до месец Ботев най-после да стартира изграждането на „Колежа“. Почти всички детайли са уточнени, дори и финансирането. Ще бъде използван старият проект, като ще има известни подобрения.

  11. 27
    8

    Между другото, като видя коментар на някой от циганския отбор, винаги се сещам за една култова снимка от публиката на Лаута:
    http://www.nineteentwelve.net/wp-content/uploads/2016/01/loko-mangali1.jpg
    Нека Стикс, Лошо куче и другите да ми покажат кой кой е, да ги свързвам с точния образ..

    • 15
      13

      Аз съм тоя мазния мангал дето пали цигара, Доматевски е дядо ми, най отзад.

    • 6
      18

      Като гледам този сайт който си постнал е на някой социално слаб жълтур. Напълнил си е сайта с реклами за да изкара максимум 30лв на месец

      • 8
        2

        Интересно, коментираш сайта, а за снимката нищо не каза?
        Колко мангала преброи?
        По-точно виждаш ли българин?

    • 25
      5

      Браво това си е снимка. Това са истинските фенове на Локо. Голяма публика, колоритна. Лошо че потниците я изгонеха и сега Локо е без публика. Сладури!

  12. 24
    3

    Ибаси кво ша прааа ся с мизерния си животец ?

    • 1
      3

      ЩЕ ТИ НАБИЯ МАЛКО- СВЕЖ, МОЗЬК В КРИВАТА И ПРАЗНА- ЖЬЛТА, СТРЯМАЛИЙСКА И МАЗНА ГЛАВА ЖЬЛТ- ЦЬРВУЛ…А С ГОРНИЯ ФОТОШОП НА НАКЛОНА И ДЕТЕ НЕМОЖЕШ ДА ЗАБЛУДИШ…
      .

  13. 53
    12

    Като казахте Колежа, се сетих, че е в централната част на града. Та като казах “централата”, се сетих за центъра. Та да попитам:
    Кой вкарва голове от центъра на мангалския отбор, на мангалския стадион?

    • 3
      4

      Манго, като гледам и ти ходиш на този стадион.

      • 4
        3

        Да, ходя, да гледам как шибаме мангали от центъра…

    • 3
      2

      Ако не този до два-три месеца ще почне.

  14. 48
    13

    Никога не е имало съмнение дали Ботев ще има нов стадион, въпроса е бил кога. Такава апетитна хапка няма как да се изпусне. Стадиона ще се построи-това го знае всяко дете. А тези мангали дето реват за 50-те милиона дълг-Ботев ще ги изплати когато черно-белите мангали си платят сметката за ток. Сега цяло Столипиново и шекер махала с в траур- Делян коплексарски,Стоян лайнара, миризливеца Стинкс, лошо помиярче и други жалки комплексирани лепилари и клошари се молят на Аллах стадион да няма. И Аллах ще сбъдне мечтите им- нов стадион няма да се строи на Лайнута и след 100 години. На кой му е нужен нов стадион със 150 фена, от тях половината са потници.
    Reply

  15. 56
    7

    Тук освен мазния емигрант стикс ,други фенове на Локомотив които да серат НЯМА , разбрете го !Макар че и за него не е сигурно че е локомотивец. Един единствен ,този палячо със всичките му никове ви сере под новините. Другите които пишем отвреме навреме си коментираме наши теми и проблеми.
    Така че не се напрягайте допълнително ,просто игнорирайте присъствието му !

    • 14
      9

      Евала Жоре, имало един нормален локомотивец. Но това не променя фактът, че повечето от вас са долна сган, нарекла се Лайнута арми, ходеща да тренира бокс и квото там се сетиш, с една единствена цел, да счупи главата на някой “жълтур”. Пълна комплексарщина.

      • 7
        6

        Само дето все наебани си тръгват и други тренират вече, не само те.

        • 1
          2

          САМО НЕ РАЗБРАХ ОТКЬДЕ И КОГА СМЕ СИ ТРЬГВАЛИ НАЕБАНИ….ТРЬГВАХ СИ ВИНАГИ КОГАТО НЯМАШЕ НИКОЙ- ЖЬЛТ И НАСРАН ОТ СТРАХ ИЗПРАВЕН БОКЛУК . ГОЛЕМИ- БИЯЧИ….

      • 1
        1

        Vander връщай се на крилото, че Захиров и Карачанака са пълна мъка.

    • Да,да и Стикса сам преби до рев на жени Y труп, Кривоглав жоро, марш в Коматево при другите жълти твари…

    • 1
      2

      Много се мазнаеш, бе?! Да не ти дават чаршафи, че толкова им се мазниш?

  16. 38
    9

    Селяндури гледайте си цирка на лайнута начело с дон крюшо. Не се занимавайте с великани,лайнари с лайнарите ви столипенски

  17. 15
    44

    Ако ще и в Пловдив да дойдете да играете, пак ще си останете селяни с криви кратуни

    • 38
      7

      Вие като играете Ганкиното на Лаутбахчия, да не сте пловдивчани?Чисти Кюстендилски навлеци сте!Ето виж-Собственикът на Велбъжд, Георги Илиев закупува акциите на Локомотив (Пловдив).[2] На 23 юли 2001 г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на Локомотив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на Велбъжд в Локомотив. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в „А“ група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”Та какъв пловдивски отбор сте ве черешари?

    • 46
      12

      До вчера викахте га жа довадят крановете сега друго взехте да говорите,мръсни долни цигани
      Най доброто предстой
      Отбор от млади момчета 97%Българи
      Модерен Стадион
      Само Ботев.

      • Истината за путефиските сяляндури, помац, фотмаци и кривоглавци от родопската яка
        11
        33

        Селянина си остава селянин

        • 22
          6

          … и Ерол Парис се включи в дискусията , тайния любовник на стикснята ….другия емигрант

      • 23
        7

        Видяхме кои са селяците. На детски мач селянин скача да бие майка на дете. Марш в Кюстендил, отрепки, срамите града на Ботев…

  18. 7
    39

    Пета година комедийният сериал Строежа чупи рекордите по гледаемост… Епизод 1 кривите глави разбират че на 15 март нямат а кт 11 и Стиксчето празнува на гроба им…

  19. 44
    5

    Вие не сте спали, да чуете лоша новина за Ботев. Ама като гледам всичко е цветя и рози. На края на месеца почва реално строителството и за няколко месеца грубия строеж е готов. Строежа не е чак толкова сложен, както го изкарват всички, а и половината е готов. В крайна сметка да не се строи Бонбониерата или някой небостъргач. Лека работа на майсторите и успех на КАНАРИТЕ, че европейски отбори трябва да играят на този стадион

  20. 34
    6

    Истината е че вие не си знаете годината Кюстендилски цигани

  21. 44
    6

    КРАЙ!!!

    Това беше!

    Мажа със сапун въжето, слагам си го на врата и край!

  22. 39
    9

    Хахаха мангалите направо изперкаха:)))) Ботев първа шестица, бие мангалите на Лаута с 0:2 с гол от центъра, а сега и стадиона почва:)))

    • 24
      5

      Как така от центъра. Ама бива ли, то да не е махаленска формация някаква. Нямат ли история, лИгенди накакви? То РЕЗИЛ! За цял живот. За идните поколения също!

  23. 15
    43

    Рано, рано на почна със смеха. Да си жив и здрав Андро. Еми няма такива циркаджий като доматевци.

    • 16
      5

      Само като видях “циркаджий” и ми стана ясно от кой цигански квартал си…

Коментарите са затворени