Поне десетина коли са в момента на стадион Христо Ботев, видя човек на PlovdivDerby.com. Там Иван Йотков и адвокат Радев. Сред хората на Колежа са Венцислав Генков и Тинко Йорданов, съответно от инвеститорския и строителния надзор. Архитект Савов с хора от неговия екип също са на Колежа! Там има и представители на строителна фирма, научи PlovdivDerby.com.

Както тази сутрин ви информирахме в следващите дни Ботев Пловдив ще изкарат Акт 11 на Колежа, а до средата на март се очаква строителна фирма да започне почистването на обекта, както и ще стартират работи по ВиК инсталациите, и Електро-конструктивната част.

 

63 КОМЕНТАРИ

    • 10
      3

      Ух на баба ми то. И на кумпутар пише. Ела, баби да ти избърше марсолките..

    • 11
      1

      Стикса емигранта ,в поредния си среднощен маратон….смешник!

      • 6
        1

        Не обръщайте внимание на скосените чела! След като, не спят и плюят денонощтно, значи нещата са добре!

  1. 7
    12

    Т’ва кранистити ли са ва , да го еба ?

    • 6
      3

      От зоополицията на общината. Кастрират кучета, не видаш ли.

    • 5
      2

      Ааа,това принцовете,сбъркали са адреса,вместо на Лаутбахчия, дошли тук,щото ония кой ги знае?

  2. 9
    19

    толкова хора няма и на официалните мачове

  3. 23
    2

    Като стар Ботевист се обръщам към с апел.Спрете с простотиите и ботевисти и локомотивци. Не сте смешни а жалки. Що за пловдичани сте? Какво лошо има да се завърши Колежа и да стартира процеса за базата и стадиона на Локомотив? Какво по хубаво за града, за клубовете, за феновете, за всички граждани на Пловдив?! Да имаме стадиони бази наниво, да се чувстваме поне на мачовете като бели хора, да сядаме заедно по време на мачовете както беше преди вече 30 години , Стадионите бяха пълни, без затваряне на сектори, буферни зони, ходихме спокойно на мачове на Лаута и локо феновете на Колежа. Да, и тогава имаше луди глави, но си намираха майстора и бачкаха за хулиганство 14 и повече дни в тухларната Калпакчиев. Трябва ходим спокойни и с децата си на мачове, да спорим без да се обиждаме и унижаваме. Повече публика, повече приходи за клубовете, повече удоволствие за феновете. Нормално ли е тези два клуба да имат мизерни посещения? Стегнете се и спрете взаимните обиди. Нека тръгнем по нов път, нека сме емоционални в подкрепата си за отборите ни без да падаме толкова ниско и да се излагаме. Трябва да сме над онези, които стоят зад измислените грандове. Те нека се ядат и късат, Ние нека се подкрепяме взаимно. Спомнете си колко футболисти от двата клуба, дори били и техни юноши са играли и за двата клуба! Същото е и с треньорите! Никой нищо лошо не казал навремето за тези движения . А сега това е абсурд?! И защо? Ще си спестя отговора, за да не обидя някога. Пожелавам успех на Ботев и Локо в шампионата , да успеят с изграждането на стадионите и да имат хубави бази .

    • 15
      5

      Добре написано човек ,но не е за тук .
      Тук за съжаление цари простотията и комплексарщината ,и явно на редакцията на сайта и харесва всичко това ,защото в противен случаи ,ако се триеха мнения и банваха потребители , щяхме да останем пет човека…

    • 5
      19

      чичо, изкривяваш въпроса. на никой не му пука дали ще си построите стадиона.
      Въпроса е да не ПАК С КРАДЕНИ НАРОДНИ ПАРИ

      • 3
        1

        Не ти пука ли?Ох на Дядо непукиста,ясен си!

    • 5
      2

      Тези, които мразят толкова Ботев са т.нар. Потници.Заради същите тези потници, истинските локомотивци не ходят на мачове на Локомотив и за това и няма толкова хора на мачовете им.Потниците обичат да мразят, плюят и вандалстват.Това не са хора а шепа човекоподобни.Тези същите постоянно плюят и по Ботев и по Локомотив.Същите, които искат да управляват без да имат пари.Всички знаем кои са, но Крушарски ще ги сложи всичките на “дедовия”.Не могат дори наклон да му дават.

      • Интересно Стикса пише за потниците , обвинява ги че съсипват Локомотив ,а постоянно е в темите за Ботев и сере ,и показва колко мрази Ботев . Значи “крадеца вика дръжте крадеца”… дейба и емигранта скопен!

  4. 30
    7

    Братя буферляци, бургуджии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!….Некъ дъ пумогним нъ Дон Крушо! Сички апапи с талигити в събта, на Лайнута!!! Носети тесли и триони! Ша съ укрепява скелиту!!! Коиту имът саму кюреци, да ги носът!!! Ша укрепвъми насипъ на Проципа!!!! Ша слагъми и памитнъ плоча под наслоф: На Благодетеля Магаришки, С Многу любоф!!!:))) Пиша тук, а не ф нашти нувини, штот сички сне тук дъ лайнуметствъми и кълнем!!!!!…..пък и при нас, нямъ новуст……пуф паф:)))

    • 7
      28

      Запри са ва Фекалио…..ти жа задминеш и Стоян канара от Стряма ва да тейба.

    • 2
      8

      Фекал , същия измекяр си като Стикса…Нищо градивно ,само сране и помия , нормално ….за помияри като вас !

  5. 15
    6

    EY TIYA 4ERNO BELI MANGALI GOLEMI USTI IMAT BE SYALA BULGARIYA IM SERAT NA USTITE TE IM S LAYNA TE VSE NE SE DOYAJDAT VSE SA GLADNI

  6. 6
    26

    Жълтури, спрете да ме ласкаете… пожелахте смърт на Христо Бонев, а сега и на мен!…

    Без аргументи имате единствено клетвите, обидите, псувните и селяндурското си поведение, с което желаете смъртта на човешки същества! СРАМ…

    • 28
      5

      Ааа, не, не. Не ти желаем смъртта. Още много години да си жив (и здрав) и да се гърчиш като се сетиш за Ботев Пловдив. За славната история на първия футболен клуб в България, за всички титли и купи, за победите над европейски грандове, за четвъртфинал в евротурнир за Ботев Пловдив, за над 80 годишна гавра над отбора на малцинствата в Пловдив, та дори и заради болката при спомена на гола от центъра на Тошко. Тази мъка и болка ще е с теб до последния ти дъх. Нека живееш дълго, и тази болка да живее с теб…

      • 25
        4

        Сетих се и още. Всеки път като отидеш на “за вас мача е един” и като видиш мощта на жълто-черната публика, като се сетиш колко повече са от вашата циганска сган, да си припомниш дербитата в Бургас и София, когато жълтите бяха 6 (шест) пъти повече от вас, когато за пореден път осъзнаеш кой е отбора на Пловдив, да ти се иска вече да не си фен на циганското отборче, обаче няма как…
        Съдба: роден циганин – цял живот циганин!

      • 5
        8

        Наклончо ти наистина си едно умно момче със здрав селски корен…….толкова тъпни си написал че само Стоян канара-стрямския може да ти са върже ва да тейба.

        • Ама как тъпни, “Анонимен” циганино? Това са факти, даже няма как да ги оспорвате.

  7. 5
    26

    -Г-н Самуилов, как прекарахте празника и почивните дни, къде ви намираме в момента?
    -Минах през Банско, Пампорово ,а сега съм в Пловдив на Източен 10… все по пистите и пързалката…

    • 4
      25

      -А, г-н Самуилов, къде най-много ви хареса?
      -Разбира се, че на Източен десет…там и един лев не съм похарчил за пет години пързалка, много тъпи “хижари ” има там, с криви глави и пак си мислят, че ще им дарявам милиони. Нали ги знаете ГЛУПАЦИТЕ???…

      • 16
        5

        Напиши нещо и за пързалките в Говедарци и Тракия!

    • 22
      3

      – Г-н Крушарски, какво мислите за вашия отбор и феновете на Локо?
      – Банда гейове! Няма как да ми дават наклон на оная ми работа. Могат само да ми я лапат…
      – Не ви ли притеснява да ги обиждате най-официално?
      – Не. Зума ги нарече цигани, Узунов ги нарече прокажени, а те пак ги обичат. Явно с тях така!

  8. 25
    5

    Андрей, пощади ги мангалите! Стига за Ботев, че вече не издържат черните братя!

  9. 10
    38

    И Цветан Василев посети обекта на Източен да разгледа докъде е стигнало строителството.

    • 24
      3

      Аз чух, че двама бивши президенти на Локото също са наминали. Става въпрос за Левент Назифоглу и Зеки Байрам…

  10. 7
    36

    Отишли са МНОГО селян дружно да съ Изсират там!

  11. 26
    5

    И Стикс също е там, търси по-дебел клон да се обеси на него, хемороида измекярски…

    Стикс, умри жено циганска!

    • 3
      14

      СТИКС Е ЖИВ…АМА ТИ МЬРШО СЕРИ У ВАС ЧЕ ТАМ НА ИСТОЧЕН- 10 СЕРАТ ВСИЧКИ ПТИЦИ ЗАБРАНЕНИ СЬС- ЗАКОН…..ИМА ТОЛКОВА ЛАЙНА ЧЕ МОЖЕШ ДА СЕ УДАВИШ В ТЯХ….СКОРО ЩЕ УСЕТИШ АРОМАТА НА ЖЬЛТИЯ -НЕИЗБЕЖЕН ЗАДЬЛЖИТЕЛЕН И УМОПОМРАЧАВАЩ ФАЛИТ….ЦЬРВУЛ – ЖЬЛТ – НЕДОНОСЕН…….

      • 2
        1

        иСточен…..аз като ти казвам да си ебеш путката майна неграмотна, ти се цупиш мастийо, пфахагхахахахах да ти сера у сиренясалите устета!

  12. 25
    6

    Важнуту е дъ ни съ штадим, дори ханалната болка да е остра и хронична!!!!!! Орхан си знае рабтата и шъ прогони сичкуту караконджул ут телесата ни!!!!!!!!!!!:)))))))))….пуф паф:))))))((

  13. 9
    25

    Има много криви кратуни, защото ще има лапаница!

  14. 13
    33

    САМУИЛОВ КЪВ ТАШАК СИ ПРАИ С ТИЯ НЕ Е ИСТИНА,ЖЪЛТИ БОКЛУЦИ ОСТАВАТЕ ЗАВИНАГИ НА СЕЛО,РАЗБЕРЕТЕ ГО.ВСЯКА ВЕЧЕР ВИ ПИКАЯ И СЕРА НА СТРОЕЖА

    • 19
      5

      Защо крещиш и пишеш с големи букви бе черно_бяла курво,Колежа дали ще го има или не,не е циганска работа,а докато разберем ще ти пикая и сера всеки ден в устата лилава!

  15. 30
    6

    Братя буферляци, бургуджии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!…..Рецептътъ е: 5 пъти нъ день молби към всивишния! 5 клетви ут арсеналъ на баба Айше! 5 пъти на куц крак окулу тенекия или ръждива редосеялка!…..и аку туй ни пумогни,……вазилин и при Орхан с гуляуту кересте, да прогони злите духуви от телесата ни!!!:))))))))))))))) пуф паф:))))))

    • 31
      5

      Аку и туй ни пумогни, съштътъ пруцидура, 49,12 пъти!!!:)))))))) пуф паф:)))))

      • 6
        2

        Kakво това сифра ве, бате 49,12?? Млогу често се изписва. Обисни ма негу, ку можи.

        • 6
          2

          Ни мога ас чак от центъра да ритам. Като порастна, сигурно ще мога. А защо ми викат пръдлето. Щото съм циганче ли? Ас се къпах миналата година. Догодина пак. Саде Локу, бате!

  16. 10
    20

    Ава пичаги чух на ушенце че там жа правят ултра-модерна зеленчукова борса……и бат Стоян канара щял да продава доматето и марулито от стрямската яка ва да гоейба.

    • М ТИ КЪФ ЖА ГО ИГРАЕШ ВА ЦАРВУЛ.
      ЛАПАЧ НА БАТ КОЙЧКО БУЗДУГАНА НАЛ ТЪИ ВА АХМАК,ДОМАТЕТО И МАРУЛЕТО ЖА ПОДОДАВЪШ НА БОРСАТА В ЛАУТЪТ ПАРК ВА МИЖИТУРКА СМАХНАТА,БАТ ТИ СТОЕН СЕ ГЪТНА ОТ ПРОДЪЛЖАВАШ ГО СПОМЕНАВАШ ВА НАДРУСАН,АЗ СЪМ ЛОКУМУТИФЕС ОТ КАК МАЙКА МА Е МЕТНАЛА НА БЯЛ СВЯТ И САМ ОТ СТРЯМА АМА ТЪКАФ ЦАРВУЛ КАТ ТЕБ НЕ СЪМ СЕРШАЛ У СТРЯМА ВА ДА ТАЕБАТ МАНАФИТЕ СТРЯМСКИ.
      ОСТАЙ БОТЕВ МИ ГЛЕИ КФИ СМЕ НИИ С ФИСКУЛУРНИКА И КО ЖА ПАРАМ КАТ КРУШАТА Е ЗАЯВИМ ГОВЕДАРЦИ ЗА БАРАЖИТЕ ВА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ.
      ИЛИ САМУ ЛОКУ И “Б”ГРУПА АААААААААА.
      БИЖ ЖЪЛТИТЕ СА ГРАНД И ЖА СИ ЦЪКАТ Е ВЕРОПАТА МИ НИИ КО ЖА ПРАИМ АКО НА ПРИМЕСТЯТ В ГУВИДАРЦИ ВА АХМАК.

  17. 13
    22

    Андрооо брояча. Забравил си брояча да сложиш. Епа нема такъв цирк

  18. 12
    20

    Много коли. Ами хора що не си снимал бре Андрьооо 😂😃😂😃😂😃😂😃😂😃😂😃

    • 14
      4

      Те колите сами са дошли, на автопилот. Проста мангалска логика… Тва циганите са уникално прости парчета… Баси кухите лейки…

    • 5
      3

      AMi hora nyama otidoha u vas da ebet jena ti sestra ti maykati i nakraya shte opinat za kapak tebe

  19. 24
    4

    Братя буферляци, бургуджии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!Само валериан и вазелин ша нъ съхрани!!!!!! :)))))))))

  20. 6
    28

    А главния дюнерджия какво прави там , оглежда място за нова кебапчийница ли ?

  21. 36
    6

    Линейките хвърчат към цигански махали

  22. 10
    25

    Балони,балони над Коматево балони… Ех , като се спукат ще е шоу до небесата.

  23. 40
    7

    Жална ни майка локомотивоциганска!

Коментарите са затворени