Ботев Пловдив публикува официално съобщение в своя официален сайт свързано с подновяването на строителството на стадион “Христо Ботев”:

“Уважаеми Ботевисти,

Във връзка с предстоящото подновяване на строителните дейности на стадион „Христо Ботев“, както и в съответствие с обсъдени на работна среща изисквания за финансиране на проекта, Ви информираме за следното:

На 21.02.2019 г. Клубът подписа договор с проектанта на мащабното строителство – „ВАМОС“ ООД. Съгласно сключеното споразумение вече започна работа по частите Архитектура, Конструкции, ВИК, Електричество и ОВК, с цел окончателна преработка на количествено-стойностните сметки.

На работна среща между представители на ПФК „БОТЕВ“ АД и „ВАМОС“ ООД е определен обемът дейности, които следва да бъдат извършени, както и технологичният и времеви график, който се следва.”

Срок за завършване: 12.03.2020 г.
ДНИ         ЧАСОВЕ      МИНУТИ      СЕКУНДИ

[wpdevart_countdown text_for_day=”Дни” text_for_hour=”Часове” text_for_minut=”Минути” text_for_second=”Секунди” countdown_end_type=”date” end_date=”12-03-2020 23:59″ start_time=”1538481788″ end_time=”0,1,1″ action_end_time=”hide” content_position=”center” top_ditance=”10″ bottom_distance=”10″ ][/wpdevart_countdown]

25 КОМЕНТАРИ

  1. Много ще ми е интересно ако се започне строежът,мангалите как ще се изцъклят от злоба.

  2. 4
    6

    V sopod se rodihte v komatevo.sthe umrete ..jalti krivi selski mucunii

  3. 4
    2

    Pozdrav ot galena za youth TRUP ot secrets v speshnoto.smart za vas komatevski selqci besni.

  4. 9
    11

    ЧЮДЯ СЕ , ТАЗИ КРИВА ГЛАВА И ОТГОРЕ НА ВСИЧКО– ПРАЗНА, ОТНОВО РЬСИ ЖЬЛТИ-ФЕКАЛИ….НЕЗНАМ АКО ВСИЧКИ ТУК КОИТО- СПОДЕЛЯТ СА ТОЛКОВА ОГРАНИЧЕНИ КАТО-ТЕБ- ЦЬРВУЛ КАКВО ЩЕШЕ ДА СТАНЕ….

  5. 15
    4

    Сичкоту лайномутивец ногу штаслив на негу – ша има къде да берем джилязу , бакър и сичку друго -чи глад мори добитъкъ – и чааветата , и айшетата – ногу убуу – бравос и аферим. Кат нъ фанът -лошу чи бият и плющът на негу -мъ ко дъ праиш -сиганска ни рабутъ .

  6. 12
    19

    На нази стрямалий тия номера не минават…..бат Стоян канара ни каза че пак са на плъзнали по кривата писта и който няма шейнъ да са пързаля по голо дупе ва да сейба.

    • 10
      4

      49,12 Стрямъ ли беши бе Орхане? Бай Стуян Клоакомотифеца, да си пъсе уфцети и дъ съ готви за баража с Вирея!:))))))))))))) Мухаааааааа ха пуф паф! Дъ триниръ моштния призив Съде Клоакомотиффффф, чи ша ни е нужин селския му вик за баражити!:)))))))))))

      • 10
        9

        Не ва от 35м. мощна парабола и бат Лилчо скача кът тигър чупи гредътъ с главъ ….изнасят го на носилка и хоп 4-0 за Локомотив…..таквоз густо и Стоян канара не беше виждал до сигъзка ва да тейба.

        • 2
          1

          ААА СЕТИФ СЪ!!! ЗА 14,12МИН. ТРИ ГОЛЪ С ГЛЪВЪ ЛИТЯШТ ПЛОНЖ!!!……..В КИНИГЪТА НА ГИНИС ДЕТ БЕШИ!!!!!? ……АМА ТУВА СЪ СТАРИ ИСТОРИИ!!!!! ПУСЛЕДНУТУ ПОМНИШ ЛИ? И ВНУЦИТИ НА ПРАВНУЦИТИ ШЪ ГУ ПОМНЪТ!!!!! ТОШКУ ЦЕНТРУВ ДЕТ НИ ГУ НАБАБАНИ УТ 49,12 М.!!!!!! ПУФ ПАФ:)))))))))))))))))))))))))))))) МУ ХАААААА

    • Да Линейките прибират Изгряха бойс ба сильо!

  7. 28
    5

    Братя буферляци, бургуджии, вретенари, калайджии, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! Кирванът си върви, а псетата си лаят!!!!!!! Фенувити нъ Ботяф съ радвът кугату в тъкивъ мументи разни идиуоти пишат тук смешки!!!!! Толкуз ли тъпи апапи имъ сред нас гордити жителя на Столюпинуу, Шикеря, Аджасана, Пич маала и дуругуту катун??!!!! Тува и се идно, ботевисти дъ пишът в сайтъ нъ Барселона, как са ги били!!!!! Куету и Вярну, но класата на Барса е точно толкува по гулямъ в сръвнении с Ботев колкуту Ботев е над жалкия и нештастин Клоакомотифффф в мументъ!!!! Не ставайте за смях братя буферляци!!!!!!! Пуф паф!!!! Дъ съ съсредуточим върху Епохалната биткъ с Верея за уставъни в “А” то групъ!!!!:)))))))))

  8. 4
    18

    отлагане, отлагане, отлагане………………………не усещате ли бе кардеринки?

  9. 15
    24

    Тате сключи договор да ми купи колело , ама друг път ще го вземем

    • 19
      3

      Ти жив ли си още бе,педал? Бягай да ровиш в кофите!

    • И мойъ бубайку сключи догувур за нову скели, ама утри ша гу купи……., чакъ Пан Крушо да му давъ заим!:))))))))))))

  10. 22
    7

    Жална ни майка циганска… брачеда получи ифаркт а всички от столипиново са се скрили..

  11. 10
    21

    Пак ли ще се преработваме ?
    Май ни работят пак.
    Парата къде е ?

  12. 34
    6

    Община Пловдив учтиво моли членовете на фракции Наполетани, талибани,В-гъз-от-Тодор-ебани и всички останали мингяни да престанат да се бесят по дърветата в парк Лалута, защото се действията си съсипват екосистемата.

    Здрав клон не остана в тоя парк, майка ви шейба!

    • 5
      4

      Тея които ги споменаваш явно са те шибали много щом яко те тресе комплекса NAPOLETANI. Ще има и нови срещи. Не си мисли за анонимен

  13. 15
    32

    Тва окончателно остойностяване за кой път го правим. За един приятел питам?

  14. 9
    34

    СЛОЖИ СИ ФЕРЕДЖЕТО ДАСЕ СКРИЯ, КОГА СТАДИОН БЕ ЖЪЛТИ МАНГАЛИ ОТ ДОМАТЕВО.

  15. 40
    9

    Тиро-Рироооо
    🚑🚑🚑🚑🚑🚑🚑🚑🚑🚑🚑

Коментарите са затворени