Представители на фенските фракции на Ботев Пловдив са провели предварителни разговори с хора от ръководството на клуба относно разположението на зрителите на бъдещият стадион.

Както днес единствено PlovdivDerby.com ви информира, от следващата седмица заедно с проектантите по проекта ще заработят и специалисти по функционалност на пространството (ВСИЧКИ ПОДРОБНОСТИ ПРОЧЕТЕТЕ ТУК>>>).

Фенове от агитката на канарчетата ще се срещнат с въпросните специалисти, като за срещата ще им бъде съдействано от ръководството на клуба. Бултрасите искат клетката за гости да не е в един от ъглите на трибуна Юг, а на отсрещната страна – там където бе тунела за госта на стария стадион. Именно на трибуна Юг бултрасите виждат перфектното място за бъдещия ултрас-сектор на жълто-черните.

Дали това преправяне на проекта обаче ще може да бъде осъществено тепърва ще се решава. Според инициаторите на идеята няколко са причините това да се случи. Зад Трибуна Юг ще се намират зали на феновете на канарчетата, както и паркинг. Освен това гостуващите агитки много по-лесно ще бъдат ескортирани от полицията без да се затваря бул Източен, който така или иначе е ползван от фенове на Ботев Пд, които ще се настаняват в сектор А.

Припомняме ви, че при настоящия проект агитката на Ботев Пд е планирано да бъде ситуирана на Трибуна Север.

Днес от Ботев Пд обявиха официално, че са подписали договор с проектантите на стадиона, а преди 10 дни информираха, че са получили разрешение да кандидатстват за отпускане на заем от Фонда на фондовете. Тези две съобщения дадоха надежди на привържениците, че все пак стадион Христо Ботев ще го има.

27 КОМЕНТАРИ

  1. https://m.youtube.com/watch?v=HjX2QwIwCMk. Братя буферляци, бургуджии, вретенари, калайджии, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! Кирванът си върви, а псетата си лаят!!!!!! Да съ утишим с нашийъ столюпинову, клоакомотиффски химн!:))))))) МухаХаааааааа

  2. 6
    1

    Велбъжд,Локу,Юве….Кои ще всъщност вие….Знаем само,че сте….ЦИГАНИ ОТ Войводиново….!!!!

  3. 5
    1

    КЪНАРИТИ ША СТРУЙЪТ СТЪДИОН, А НА НАС НИ УСТАНЪ САМУ ДА ВИЙМ И ДА КРИШТИМ СЪДЕ КЛОАКОмотиффффффффф, ПУФ ПАФ!:)))))))………….И ДЪ СЪ НАДЯВЪМИ ДА ДУВЪРШЪТ СКЕЛИТУ!:)))

  4. 16
    2

    Идеята ми допада. Даже за гостуваща публика, да няма ограничения за брой места. Да се види кой какво е. Като играем с грандовете Левски и ЦСКА, да има атмосфера, както едно време. Тия нащи аз не ги броя за живи.

  5. 9
    36

    хахахаххахахааха. чета и не вярвам на очите си – ГМО-то пред фалит, а те мечтаят за стадион!!! Че чак и местата разпределят!!1
    А фонда на фондовете питахте ли?!
    А кура на куровете?!

    • 28
      4

      Питахме майка ти, тя каза, че може. Всичко и навсякъде. Ти си поредният циганин, който е заченат и износен в дебело черво, изсран зад някой Столипиновски казан за боклук от невръстната си майка. Това е съдбата циганска!

  6. 35
    9

    Агитката на БОТЕВ ПД ВИНАГИ е заемала най-гъзарското място на стадиона, което е Сектор В, нямам никаква представа кое се води трибуна юг, но ето например за циганите от Кюстендил, 200 места в Сектор Намайкаимпутката ше е идеално.

    • 9
      20

      Бареков, изми ли чиниите?!

      • 9
        2

        Пфааххахаха, представяте ли си го Стикс, в два часа през нощта, прегърнал бутилката царкировка, седи пред екрана, мрази си безсмисления живот и плюе жалтити, които са му виновни че няма образование, няма семейство, няма приятели, няма никакви перспективи в живота, в работата му на товарач на Брезовско шефа го потиска ежедневно, защото мирише зле, отказва да му направи заплатата поне 700 кинта,защото е малоумен и единственото което му остава е да мрази успелите хора и отбори и да сипе помия по форумите.

        Честно пич, аз на твое място бих се гръмнал, съществуването ти няма никакъв смисъл.

    • 1
      2

      Лапай и бЕгай да си прибираш кочината от Сточна гара , стои там като коматевски султрас , бездомна , неподмита и чака някой да и сипе за 5 лева нафта.
      Ако имаш топки ,де !

  7. 24
    5

    Братя буферляци, бургуджии, вретенари, калайджии, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! Кирванът си върви, а псетата си лаят!!!!!!

  8. 3
    10

    Malkite moje da si saberat zabite ,oshte I’m stoqt petnata ot krav pred secrets.I da se samozatriqt shtoto gi chaka oshte mnogo iznenadi

  9. 21
    15

    Божо и Мамата скоро ще ядът шнура.
    Тоя път малките няма да бият дебелия ,но и ще го ебът!
    Василе ,за никъде хуй с Божо не ставате вече ,шибани старчета!

  10. 8
    21

    Ей а нази стрямалий дека жа на сложите ва пак ли до пикалника…..ава бат Стоян канара ни каза чи нашто място ний там ва той ний купил памперси и жа акаме в тях ва да гоейба.

    • 20
      5

      Вашту мясту е 49,12 ред, 49,12 ту мясту! Ду сидалиштиту ша има и ибрик! Полагъ съ нъ секи клоакомотифец!:)))))))))

    • 13
      5

      ТИ ПА СЕЛСКИ ДЕ СА БУТАШ НА ТОЗ СТАДИОН ВА АХМАК НИИ СТРЯМАЛИ СИ ИМАМЕ МЯСТО САМУ НА ЛАУТА ДЖАМИЯТА ВА АХМАК,ТА НАЛИ ТАМКА ПАЛИМ СКАРАТА И ПРОДАВЪМЕ КИБАПИ И КИФТЕТА ВА МИСИР.
      НА СКЕЛЕТО ОТ ДЯСНО ДО КИНЕФА ЕКО ТОЙ ТАМ Е ТВОИТО МЯСТО ВЕЧНО ТАМ НАДРУСАН АХМАК,АЙ УТРЕ ИДВАЙ У ХОРЕМАКА ТА ЧЕРПЯ СЪС СЛАНИКА,ПРАЗ И БОЗА ВА ПИДАЛ,ПОСЛЕ ЖАТА УЧА КАК ДА ПЛЯСКАШ НА СТАДИОНА ША ТИ Е ГОТ ДА ЗНАИШ.

      • 9
        5

        Стоене ти ли си ва……..га довадя в Тракия от Стряма ва….ауууу ти си вече градски ва да тейба.

        • 3
          4

          АВА ТАЪПИР НАЛИ СА ЗНАЕМ ВА ДЕ МА ТУРГАШ В ТРАКИЯ ВА АХМАК,АЗ СЪМ СИ СЕЛСКИ БЕК ОТ СТРЯМА И СЪМ ОТ ЛОКУ, НЕ МЪ Е СТРАМ,АМА ТИ ГА СА ПРАЙШ НА ОШТИПАНА БУЛКА ПРАЙ СА ПРАЙ.
          КОЛКО ПАТИ ТИ ГОВОРЯ,ЧЕ БАТ СТОЕНЧО СЕ СПОМИНА ОТ ПРЕДИ ДВЕ ГОДИН АМА ТИ ОЩЕ ГО СПОМЕНАВАЙ ЯВНО МНОГО ТА Е ЛЮБИЛ А ТА ТОЛКУЗ ГО СПОМИНАВАШ ААА МИНДИЛ.
          ВИЖДАМ,ЧЕ СИ ЯВНО НЕНАСИТЕН ГЕЙ БАНДИТ ИСКАШ ТА ШИБАМ ВСЕКИ ДЕН АМА НА НЯМА ТА ПРАЯ ДИФ И ЩАСТЛИВ.
          ТА ТИ КААА АЗ СЪМ БАТ КОЙЧО БОЗДУГАНА ОТ СТРЯМА И САМ ВЕРИН ФЕН НА ЛОКУ ВИКАМ САМУ ЛОКУ И ЗАЕДНО С МОИТИ АПАПИ ОТ ШИКЕРА СМЕ САМУ ЛОКУ ДО ГРОБ.

  11. 6
    7

    Има мноо по-важен въпрос от този къде да е фенската трибуна и той е къде ще са разположени клубния музей и фенмагазина.

  12. 26
    8

    Хайде малко по-малко претенции! Колко години Колежа беше наш дом и ни беше удобен!? Сега, някои решили така, утре други ще искат друго! Нека се направи стадиона така, както е предвиден, но да е час по-скоро! За да се завърнем там. Това е най-важното!

    • 9
      4

      Нека го преместят на северната трибуна гостуващите фенове да ги пече яко слънцето в жегата да няма къде да се скрият. Ние на южната трибуна сянка , прохлада и студена бира. 🙄🙄😏🙄🙄🍺🍺🍺🍺🍻🍻🍻🍻🍻🍻

  13. 7
    31

    Na selo do jivot.v komatevo do grob.enicharite jalti na selo do jivot.

  14. 16
    14

    Ботевист съм, но северната трибуна за нашата агитка е по-добре. Няма нужда и да разваляме готовия проект сега.

Коментарите са затворени