Феновете на Локомотив Пловдив са известни у нас, като едни от най-верните. Вижте малко ретро фотоси от времената, когато Лаута се пукаше по шевовете.

Благодарим за снимките на Тодор Даскалов:

 

30 КОМЕНТАРИ

  1. 9
    3

    Само цигани на тия снимки бре, кво става

  2. 15
    5

    Няма нито един циганин – всички са чистокръвни роми!

  3. 15
    9

    Братя буферляци, бургуджии, вретенари, калайджии, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!!! Работим зъ връштъниту на публикъта! Сичкуту фракции: Тролейбус Шикеря, Омнибус Аджасана Трактор Столюпинск и Комбайн Пучмаала49,12 Пейсбург сне къту джулезин умрук и ша прайм Клоакомотиф Иврупейски шампоан!!!! Пуф паф:)))))))))

  4. 23
    15

    “когато Лаута се пукаше по шевовете.“
    Лайнут джамия се пукаше по шева само на мачовете с ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ОТБОРА НА ПЛОВДИВ .!!!! И Андрешко многонвнимателно си подбрал снимките .Точно в онези времена смрадта на мангал се носеше на километри от джамият Когато ги напечеше слънцето .

    • 9
      17

      И аз пръскам на жена ти гъза от ебане всеки ден крива селска тикво.Да ми го лапа тя,дъщеря ти ,сестра ти и майка ти!!!

  5. 10
    7

    2000000 НЕ 20 000! ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ИЗКАЗВАТЕ НЕГРАМОТНО .МИ ЗАПОЗНАЙТЕ С ТАЗИ ИСТОРИЯ ДЕ НАЙ НА КРАЯ.
    НАПРЕД ДОКО

  6. 20
    27

    ЛОКОМОТИВ-ПЛОВДИВ ВСЕ ОЩЕ ДЪРЖИ РЕКОРДА ВЪВ ..БГ.. ЗА ГОСТУВАЩА АГИТКА ..20 ..ХИЛЯДИ ЧОВЕКА НА ФИНАЛА ЗА КУПАТА НА АРМИЯТА 1983 ГОДИНА ..7 ХИЛЯДИ НА ПОЛУФИНАЛА СЪС ..ЦСКА..ВЪВ ИХТИМАН НАД 10 ХИЛЯДИ ВЪВ КАЗАНЛЪК СЕГА КАТО ГЛЕДАМ КАК ФУТБОЛА СИ ТРЪГВА ОТ СТАДИОНИТЕ А СЪС НЕГО И ХОРАТА ХУБАВО Е ДА СЕ ВИДИ КАКВО Е БИЛО

    • 5
      20

      Тото Курвите на БГ футбола+50000 фенове на столипиновския Изгрев бойс+селянията от околните села, това представлява Металик-ботевъ Коматево! Тези клипове ги пускай жълта мършо, като се съберете в столипиновската джамия да си под миете задниците(след като ви е оправил ходжата) на вашите фенове!

    • 11
      2

      Подкрепям те аби!!!!! Ние столюпинските Клоакомутифци, сме ядрото, ятката на Велждуп!!!:)))))))

  7. 27
    10

    Ха-ха-ха. Сега покажете снимки,след като изгониха циганите (въпреки че още ги има). По 300 глупака на мач са.

  8. 16
    26

    Пловдивчани в повече са робите от КЦМ и фатмаците. Панелни таласъми, преживяващи на буркани от село. Факт. Афедето, текезесето и бекапето. Точка.

    • 22
      7

      Друго са плъховете от луксозните хасиенди в Столипиново, нали?!

  9. 43
    2

    Ботевист съм в червата, но тези години ми липсват…някак си нямаше омраза а само спортна злоба и бъзици. Бомбички от бял бронз и миниум,димки с амониева силитра…Но да се бием,да хвърлим камък….беше немислимо.

    • 5
      6

      Забрави да ги наречеш цигани!Ти какъв ботевист си?

  10. 34
    3

    Преди да се появят Спасители и Потници публиката беше многобройна!
    Сега хората ги е страх за си заведат децата.Камъни ,бомби ала бала

  11. 18
    24

    Ава от не дадете някое фото на нашия Бутвфъ да видите ний стрямалий начело с най-видния кюнлия Стоян канара кък са репчим в градо ва да гоейба.

  12. 24
    11

    ??? най-верните

    най-краткия виц
    ??????

  13. 22
    12

    Познаф съ! Нъ фторътъ снимка сне цялатъ палаткъ!:))))) Се мургави и загурели апапи!!!

    • 2
      3

      А комшията отгоре ,видя ли го ? Да, Минчев се казва! Не можа ли? Ми как ще го видиш като си все нощни , той тогава се появява и проявява.

      • 6
        2

        Знам гу Минджиф, дуругуту му ими, клоакомотифскуту беши Мустафъ!!! Той е тартур на Валяк 49,12 Стрямъ! Гулям буферляк клоакумутифец!!!! Колку сне пуфпафкъли пу стадионити с негу????:))))))))))

        • 1
          5

          Как няма да го знаеш ,нали помпате едно и също космато , пъпчиво чудовище -това , дето е у вас.И моля не обиждай- в Стряма и околните села всички са от Ботяф.Както и в махалите Долно и Горно воден-то и затова ни викат „селяни” и „турци сте”.

          • 2
            1

            Ни бъркъм бе аби! Най многу дъ е ут Грейдер 49,12 Стрямъ? Оть те съ два утбора тамкъна!!! АМА МУСТЪФАТА СИ Е БУФЕРЛЯК Ф ЧИРВАТА!!! НЪЛ ТИ КАЗЪФ, КОЛКУ СНЕ ПУФПАФКЪЛИ ПУ СТАДИОНИТИ КЪТ МИНИ ПАМПОРА!!!!:)))))))))

Коментарите са затворени