Официалният сайт на Ботев Пловдив публикува преди минути официална информация от срещата днес с представители на така наречения “Фонд на Фондовете”. Написаното от Ботев Пд напълно се припокрива си информацията, която PlovdivDerby сведе до читателите си преди няколко часа (ВИЖТЕ ТУК>>>).

“Уважаеми Ботевисти,

Днес, 11.02.2019 г., се проведе работна среща между представители на Ръководството на ПФК Ботев АД и представители на Фонд за градско развитие.

На срещата бе потвърдено, че след полученото миналата седмица от УО на ОПРР становище и получените писма за принципна подкрепа от междинното звено при Община Пловдив за финансиране чрез финансови инструменти по Приоритетна ос 1 „Устойчиво и интегрирано градско развитие“ на Оперативна програма „Региони в растеж“ ОПРР 2014 – 2020, както и на кмета на Община Пловдив, проектът „Реконструкция, основен ремонт и реновиране на трибуните на стадион „Христо Ботев“ попада в обхвата на дейностите, които са допустими за финансиране и е възможно той да бъде финансиран под формата на заем от Фонд за градско развитие.

На срещата бяха обсъдени необходимите действия, които следва да бъдат извършени, както и документите, които следва да бъдат представени от ПФК Ботев АД по отношение на функционалността на обекта, изискванията към бизнесплана и предоставяне на необходимите обезпечения.”

Срок за завършване: 12.03.2020 г.
ДНИ ЧАСОВЕ МИНУТИ СЕКУНДИ

[wpdevart_countdown text_for_day=”Дни” text_for_hour=”Часове” text_for_minut=”Минути” text_for_second=”Секунди” countdown_end_type=”date” end_date=”12-03-2020 23:59″ start_time=”1538481788″ end_time=”0,1,1″ action_end_time=”hide” content_position=”center” top_ditance=”10″ bottom_distance=”10″ ][/wpdevart_countdown]

48 КОМЕНТАРИ

  1. 16
    7

    Какви са тези поръчкови статии. Всички знаем ,кой пак свърши работата. Апостолов мишката се беше изпокрил заедно с кликата си от клуб 500, когато стана ясно, че Самуилов няма да строи стадиона. Сега когато други уредиха нещата и стана ясно,че стадион ще има изпълзяха от дупките си и имитират дейност. Но този път няма да стане, защото вече всички ги разбраха какви са.

  2. 3
    7

    Какво значи “основен ремонт и ренивиране на трибуните?” Освен тези неща има и още доста за реализиране. Той целия стадион трябва да се довършва. Кви са тези ремонти и трибуни? Ако не се изгради стадиона по предварителния проект се счита че кинцесията не е изпълнена и пак неустойки. И защо все още никой не каже каква ще е точната сума за довършване на стадиона? Без такова официално становище всичко останало е ала-бала. И тая община да вземе да публикува това “подкрепително писмо” за да е ясно на всички и да няма спелулации. Редно е.

    • 7
      5

      Ей, комунист, каквото и да се направи по стадиона е от полза. А твоето изявление е: Дайте да дадем! Кой си ТИ, та задаваш въпроси. Извади някоя милка от джоба и тогава лай. Бла бла, лаладжия!

      • Първо ако смяташ, че Комунист е обидна дума, жестоко Грешиш!!!!!!! Всички стадиони в България са построени при Социализма!!!!! Наричай го както си пожелаеш, но не го хвали!!!! ….. и ако искаш да го иронизираш, точния израз е :”Дайте да Дадете”!!!!! …изключая себе си!!!! Добре е,че правиш забележка на този екемпляр, но бъркаш тотално с израза!!!!!!!

  3. 13
    4

    Венци съвсем ще изперка ако Ботев почнат да строят стадиона!

  4. 7
    14

    Обезпечение… Необходимо … Откъде и какво?!…Пак ги лъжат жълтите!

  5. 10
    17

    абе чудя се защо рози мастит бизнесмен от село Секирово иска “заем” за да построй стадион на кривите глави….

    и то без бизнес план и с 52 милиона дълг…

    • 14
      9

      ЗАЩОТО Е ЕДИН ОТ 49,12/50 ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА ОТБОРА НА ПЛОВДИВ, А НЕ Е ОТ ОСТАНАЛИТЕ 0,88/50 ФЕНОВЕ НА КЛОАКОМОТИФФФФ!:))) ПРОСТО ШАНСА ДА СИ ОТ СТОЛИПИНОВО Е МНОГО МАЛЪК!:)))…………….ОТНОСНО БИЗНЕС ПЛАНА-ВИЖ СЪЖДЕНИЯТА НА (ВИСШИСТ ОТ СТОЛИПИНОВО), ПРЕДЛОЖЕНИ ЗА КОМЕНТИРАНЕ В НОВИНИТЕ НА БОТЕВ ПЛОВДИВ!:))))))

      • 7
        12

        миячо, лечението за теб е само игнориране…
        убий глупака с мълчание

        • 4
          16

          Не споделям мнението ти, по-скоро изсери му се в устата! Този идиот не заслужава друг подход!

      • 5
        16

        Ние даже нямаме шанс да сме от Столипиново! Трайно и за винаги се е настанил жълтият фен клуб Изгрев бойс, окопирал е всички възможни фенове от 50000-те хиляди мангала, окопирал дрогата, скобата! Имат си джамия, минаре, оджа, китайска стена в жълто-цигански вариант!

        • 12
          3

          Цървуле, за това ли на всички гостувания на локуту, на всеки един стадион в България, ви посрещат с мощен възглас – ЦИГАНИ, ЦИГАНИ, ЦИГАНИ!

          • 5
            1

            И аз съм чула така да им викат! То срамута за нас циганките!

  6. 16
    9

    То е казано от БОГ. Фонда на фондовете е за Гранда на грандовете. И в Библията го пише.

    • 7
      10

      знаеш ли до какво води богохулството, помак мръсен!!??

      • 13
        3

        НЕ ОБИЖДАЙ!!! ГЛАВА ШЕСТА ОТ КОРАНА!!! ТЯ ТИ Е ДОБРЕ ИЗВЕСТНА, ЩОМ СИ КЛОАКОМОТИФЕЦ!!!

        • 3
          11

          фекал/миячо/многоников психопат, познаваш го корана. Пакистанския ти любовник ли те учи на него

        • 2
          7

          Ти откъде знаеш ЗА КУРАНА бе мангал.

          • Курана се казва моя малкия, а дебелата книга за която става дума, с нарича, КОРАН!!!:)))))) …..чети момко, не си губи времето из форумите!:))))

    • 2
      14

      Има ГРАНД във вечния ГРАД ЛОКОМОТИВ, има и околийски гранд наречен ботевЪ Сопот – Коматево!

      • Това ли е отбор от Пловдив ве торук?”През 2001 г.собственикът на “Велбъжд” Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 /забележи-1936/ На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на “Локомотив” Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на “Велбъжд” в “Локомотив”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в “А” група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”

  7. 18
    6

    БРАТЯ БУФЕРЯ, КАТУНАРИ, КАЛАЙДЖИИ, ВРЕТЕНАРИ И БУРГУДЖИИ,
    НИ СЪ ИДОСВАЙТИ!!! СЪБИРАЙТИ СИ ДЖУЛЯЗУ И БАКЪР И НИ ГЛЕДЪЙТИ В КОПАНЬКАТА НА БОТЕВ!!!! СТЕГНЕТИ БОРДЕИТИ, СКЕЛИТО, ПРОЦИПА И КОЛИБИТИ!!!! НОСЕТИ СИ НОВИТИ ШАЛВАРИ И СИЧКУ ША Е ТОЧНУ!!! КАКТУ КАЗВАТ В СТОЛЮПИНУУ, ШИКЕРЯ, АДЖАСАНА, АРМАНА И ЦЯЛУТУ КАТУН, КОТО А ТВА А!!!!!! НЕКА СИ КАЖИМ НАШТУ ДРУЖНУ СЪДЕ КЛОАКОМОТИФ И ТОЛКУЗ!!! А СЪС СДРАВИ!!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))) ПУФ ПАФ:))))))

    • 6
      13

      Фекалий овъргалял си са в лайна целия……идувай в Стряма да та минем с пароструйката и жа ти олекне ва да тейба.

      • 17
        5

        НА МЕНЯ ТУКАНКАНА В РОДНУТУ ГНЯЗДО КЛОАКОМОТИФФ СТОЛЮПИНУУ СИ МИ Е МНОГУ ДУБРЕ!:)))))))))))))))))))

    • 4
      11

      Яж си фекалиите, за да станеш още по-голям изрод!

  8. 9
    12

    Ай стига ва на нази стрямалий ни избяга цяла секунда и сигъзка кък жа га открийм обекта……убаво че бат Стоян канара се намеси и вкара атомен ред и разцепийми секундата за нашия любим Бутвфъ ва да сейба.

    • 10
      6

      Къде гу тоа апап? Ни съм гу виждъл удавна? Откак научи кугъ ша дувадът кранувити и съ чокри кът лалугер?? Да ни чите новостити за Клоакомотиф?…..штот аку и тъй, нямъ да гу видим скору, те нямат край!:)))))))))

  9. 14
    4

    А ПЪК ЯЗ ТОКУ ЩО ИЗЛИЗЪМ УТ НАЙ-НОВЪТА НУВИНА ЗА КЛОАКОМОТИФ!!!!! ТАМ Е ПЪЛНУ С ФЕНУВЕ!!……СТРАНИЦАТА НЕ СЕ ЗАРЕЖДА ОТ НАПЛИВ НА ФЕНУВЕ, ….едва се уридих да напиша 2-3 реда куминтар!!!:))))))))))))))) апапите дори и не си помислят да идват тук да сирът!!!!! ПИШАТ ЛИ ПИШАТ ЗА ГОЛЯМУТУ ПОСРЕЩАНЕ НА ЛЮБИМИЯ КЛОАКОМОТИФ!:)))))))) ПУФ ПАФ

  10. 10
    21

    Кънари пак ни го вкараха, ама ний свикнахми вечи. Не боли много

    • 22
      7

      Ох как ни го вкараха:((((, онова вкарване от 49,12м., беше само подгрявка, за същинското…….оххх:((((

      • 3
        5

        Не, лайно производител, 7.на.3!

  11. 22
    5

    Мор и мъка удари панджабитата на гарата в Мумбай, изпопадали на земята и не могат да повярват за Колежа.
    Дано поне Принц Чарлз им даде един партамент за да намали мъката и страданията им.
    вижте какво става на гарата: https://www.youtube.com/watch?v=GIDrAOyhjo4

  12. 24
    4

    Стикс ,пудатиебамайката.
    Напиши нещо бе циганин потен ,или вече си се изсшил с пликче бронз и спиш на някоя пейка?

    • 22
      4

      Стикс е на работа. Търсете го на околовръстното

      • 16
        4

        Машалла,Стикс. Велик гьотверен си

  13. 12
    19

    БизнесЪ план.
    За такова животно помакинитене са чували.
    За лепиларите бизнесЪ план е да им снасят по едни 500 лева рекет

    • 14
      4

      Въпросът за “бизнес плана” беше разяснен подробно от господин Висшиста, в предната новина за Ботев!…..:”Висшист от Столипиново
      11.02.2019 at 20:15
      7 3
      Тукъ гледъм многу хора се интересуват от „бизнес план“!!!! Уббяснявам: Това означава, чи аку имаш публика 49,12 чувека, то никъкъф бизнес план ни можеш да правиш!!!! Ако са на помощи в община Столипиново, то те разполагат с малко средства и не могат да си купуват билети!!!! Затова бат Крушо не е представил такива папири и няма финанс за скелето и Процепа!!!!!…… Виж, Ботев, са друга бира!!!!!! 49,12/50 от хората в Пловдив обичат Гранда Ботев и ще носят приходи!!!!! Та това е “ бизнес плана“, казано с прости думи: Не е рентабилно да построиш магазин за коли- Мерцедес, в……..Столипиново!:))))))…..докато то изкараш колата от квартала и оставаш без полуоска!!!!!!:))))))))

    • 12
      3

      Тоа гу знам!!:)))) Току що му звъннах пу тилифона и му казаф за Ботяф………. Не издържа апапа, а беше лево бече в Стулюпинуу:)))))))))

  14. 15
    5

    ЧАКАМЕ АПАПИ ОТ ВСИЧКИ ФРАКЦИИ НА ВЕЛЖДУП ДА ИЗКАЖАТ МНЕНИЕ, А НИЕ ДА СЕ ПОСМЕЕМ!:)))))))))))))))

  15. 15
    3

    Утре почва строежа на Колежа. Ай канариии отваряйте шампанскотооо

  16. 20
    7

    Всички цигани в Столипиново са дигнали кръвното.В Аджасана и Шекера вече режат вени.Помиярът и Стикс са пред самоубийство. Е няма такъв кеф за майните.Ние сме Ботев Пловдив е,мършииии.

  17. 8
    14

    Сега чакаме и положителни новини по проекта “Световен Локо”(Локо на световно)

Коментарите са затворени