Home Пазарджик Митов: Нивата е много дълга, Хебър ще спечели Трета лига

Митов: Нивата е много дълга, Хебър ще спечели Трета лига

283
1

Старши-треньорът на Хебър Николай Митов прие философски грешната стъпка на своя тим при визитата на аутсайдера Спортист (Своге).

В мач от 15-тия кръг на Трета Югозападна Лига хебърци стигнаха само до 0:0 в града на шоколада и от това се възползва преследвачът Оборище (Панагюрище), който скъси аванса на пазарджиклии в челото на класирането до 2 пункта.

„Има и такива мачове, в които просто шансът не е с теб. Причините ще ги коментираме с момчетата в понеделник.

Въпреки крайното 0:0 аз съм доволен от футболистите си. Продължавам да твърдя, че имам най-добрите състезатели в групата и те дават всичко от себе си за да играят на 100 %”, коментира Николай Митов.

Той допълни, че нивата е много дълга. „Това беше просто една поредна битка. Ние обаче ще спечелим войната. Има много мачове и след тях Хебър ще бъде първи в крайното класиране”, убедено заяви старшията на „зелените”.

1 КОМЕНТАР

  1. Един от най-бездарните треньори в БГ, заедно с дървения философ Вуцов. Типичното за този тип треньори е да обясняват как ЩЕ направят нещо във времето. Аз съм сигурен, че Митов няма да изкара до края сезона в Хебър. Щом като и Чандъров го разкри и изгони, Митов е обречен да води само отбори от В група и някой опашкар в Б група.

Коментарите са затворени